America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
My Life for Freedom!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

My Life for Freedom!
Nem mintha az mp5 nem lenne kibaszott hangos .) de pl M16 al (AR15) is a 9 mm skuloval lehet beltérben löni.
Tehát épületen belüli harchoz jobb az mp5 .)

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
.) vagy lol Opfor fegyver .)

Tuttamtuttamtuttam!!!!!

Weight: 7.75 lbs.
Length: 30.75 inches stock extracted, 24 inches retracted
Effective range: 88 yards
Rate of fire: 800 rounds per minute
Feed: 15 or 30 round magazine
Muzzle velocity: 283mps (928 fps)
Nekem tök mindegy lenne hogy 884 m/sec vagy 283 m/sec kell küldenek melbe ugyanugy megborulok 😄
My Life for Freedom!
CALIBER 5.56mm (.223 Rem)
METHOD OF OPERATION Gas; Direct system; Locking bolt
MAGAZINE CAPACITY 30 rounds
WEIGHT W/O MAGAZINE 5.9 lb (2.68 kg)
LENGTH (stock retracted)29.8 in (75.7 cm)
LENGTH (stock extended) 33 in (83.8 cm)
BARREL LENGTH 14.5 in (36.8 cm)
MUZZLE VELOCITY 2900 ft/sec (884 m/sec)
EFFECTIVE RANGE 600 m
RATE OF FIRE 700 - 950 rpm

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
.\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Ha ennyivel rosszab paraméterei lennének akkor ök sem ezt használnák nem?
.) jó igaz én szeretem az MP5 öt mert szerintem pontos .) és kényelmes kis fegyver .))
De biza a tied is. Nem véletlenül választottak meg, nyilván kiérdemelted 😊))\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Lolvastam a véleményedet Nyers...elég nyers
Hát pedig a TS yo dolog, ha teccccik, hanem...A ghostolás pedig a game része
Ezért írtam, hogy majd próbáld ki azokkal, akikkel ÁLLANDÓAN nyomod, vagy ha klántag leszel(vagy) és te nem fogod használni....
De tudod mit legyek a szemedbe akármi, ha kinyírsz, legalább elárulom hol tetted, és rád szabadítom még "élõ" társaimat, vagy azokat akikkel EGYÜTT nyomom
ÉÉTTEDD!!\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

sokat nyomtam anno az operésönflespojntot, és az a rész nagyon nem tetszett, mikor védõként 40 percet bámultam a nagy semmit...