America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Na akkor itt ezentúl the nyelvtan-killer lesz a neved 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Na az MP5 biztosan benne lesz a gamebe, a fórumon pedig volt egy olyan ötlet, hogy ha már vannak IF-k, mér ne lehetnének egyéb segédcsapatok, akik kiegészítik az Army hadmûveleteit. (Pl SEALs)

My Life for Freedom!

Nyers
Kicsit szar lett a mondatszerkesztés! 😞

My Life for Freedom!

Gfreiter
Az MP40, vagy az MP5?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
LOL, egyébként ellenem egy egész alakulat kevés lenne ellenem! Néhányan csak úgy hívnak: The Clankiller!

My Life for Freedom!

Strahd_
Finom?? Olyan kibaszott nehéz!!! Jobb mint egy sulyzó.

Gfreiter
Milyen jól hangzik így: Maschinenpistole 5 😊))

Strahd_
jah ez a másik .) zárt térben m4 el , m16 al nagy isten m249 el lö valaki süketüljön már meg 😄

Nem mintha az mp5 nem lenne kibaszott hangos .) de pl M16 al (AR15) is a 9 mm skuloval lehet beltérben löni.
Tehát épületen belüli harchoz jobb az mp5 .)

Gfreiter
Tudom én, csak nem mertem rákérdezni 😊))))))))))))))))))) Finom kis MP40 😊)) Jajj de örülök 😄

THE matrica
Én + szétlövöm az mp5-tel szaladgálókat m249-cel

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Strahd_
Vagy a navyseal .) ott is rendszeresített fegyver az mp5 tehát tuti sf pálya lesz .)

.) vagy lol Opfor fegyver .)

Strahd_

Egyetértek veled

MarkBlade
LOL.. 😊 Persze.. de azért egy jó kis Zárt szobáról szobára pályán jobb lenne.. Csak akkor már inkább a swat-ra hasonlítana..
Strahd_
Nem volt nehéz kitalálni :p

de hoyg jó legyen
Itt az elödje .)

Nyers
Ez jól esett! 😊

My Life for Freedom!

Strahd_
de akkor lgyen az is hoyg könnyebb és kisseb .) és nem érdekel akkor is ezel rohangálok majd .)

Nyers
Together we move, united we fall.

My Life for Freedom!

Strahd_

MarkBlade
Azért van kaliber külömbség.. Kiváncsi leszek mennyire hozzák ki a hk sebzését.. nem hiszem hogy egy pályán lehet hk-va meg m4-esel rohangálni..
Gfreiter
Tuttamtuttamtuttam!!!!!

Strahd_
Calibre: 9mm
Weight: 7.75 lbs.
Length: 30.75 inches stock extracted, 24 inches retracted
Effective range: 88 yards
Rate of fire: 800 rounds per minute
Feed: 15 or 30 round magazine
Muzzle velocity: 283mps (928 fps)

Nekem tök mindegy lenne hogy 884 m/sec vagy 283 m/sec kell küldenek melbe ugyanugy megborulok 😄

Nyers
Hát, ja a játék része! Ez elég szomorú, nincs mit tenni! Én megpróbálok egy man of honor-ként viselkedni ebben az esetben, de vszeg igazad van, ha klánban lennék és talán én is használnám ezt a nem túl etikus eszközt. És nem hinném, hogy a véleményem túl nyers lenne, egy tisztességes katonának (klánnak) így kellene reagálni a dolgokra. (Ha meg profi a klán akkor a ghostolásra nincs is szükség hiszen együtt mozognak, vagy együtt nyernek, vagy együtt halnak.)

My Life for Freedom!

MarkBlade
Max hangtompító és lézer célzó a többi nem igazán passzol rá..Esetleg dot de az is túlzás.. a HK beltéri fegyver nagy tûzgyorsaságal és kimondottan rövid távra..
Strahd_

Strahd_
Az igaz hoyg nagyobb a lövedék sebessége .) de akkor is...

Strahd_

CALIBER 5.56mm (.223 Rem)
METHOD OF OPERATION Gas; Direct system; Locking bolt
MAGAZINE CAPACITY 30 rounds
WEIGHT W/O MAGAZINE 5.9 lb (2.68 kg)
LENGTH (stock retracted)29.8 in (75.7 cm)
LENGTH (stock extended) 33 in (83.8 cm)
BARREL LENGTH 14.5 in (36.8 cm)
MUZZLE VELOCITY 2900 ft/sec (884 m/sec)
EFFECTIVE RANGE 600 m
RATE OF FIRE 700 - 950 rpm

THE matrica
Remélem lehet majd pakolni rá cuccot(szkóp,stb)

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

MarkBlade
DE az.. 😊
Gfreiter
Az MP5 nem német fegyó véletlenül?

THE matrica
Az M4 karabély az mp5 géppisztoly szal nem hiszem hogy ugyanolyan sebzése van 1ébként igazag van mert ha mellény van rajtad és +lõnek akár"csak" 1 pisztollyal is bizti össze-vissza szarod magad .

Gfreiter
Akkor ismét: Boldog szülinapot Al Bundy23!!!!!!!

Strahd_

Strahd_
ha lesz ez a fegyverke az armyban megvan a második kedvencem a gaméban .)

Strahd_
Ez segit a felismerésben

Strahd_
dehogynem fel lehet ismerni a skint 😊

Strahd_
Ez az amit nem értek. A fegyverek sebzésének modellezése. Vagy minenki golyoállo mellényel közlekedik? És nem lehet lemodellezni hogy akkro "csak" töréseket produkál lövés ha ott talál el. Pl MP5 renben van hosszab távra pontatlanabb mint az M4 es. Do bogy tüzgyorsaság nagy lesz és a sebzés kicsi? Mert ha "csak" 1-2 skulo eltalál lehet rajtad golyoállo mellény azt akkro is megérzed. Ok .) nem amerikai gyártmány az MP5 .) de akkro is szerintem van olyan jo mint az M4 es lhet hoyg tévedek. De éde mindegy hoyg MP5-böl vagy M4 el lönek melkasba ugyanugy megfekszel töle.
Ha ennyivel rosszab paraméterei lennének akkor ök sem ezt használnák nem?

.) jó igaz én szeretem az MP5 öt mert szerintem pontos .) és kényelmes kis fegyver .))

Gfreiter
Jó reggelt! De biza a tied is. Nem véletlenül választottak meg, nyilván kiérdemelted 😊))

Al Bundy23
reggelt

IBANEZ UV777 Rulez

Kutyika
Köfi, nem az én érdemem...

Slow
Ga-Bika? az "jóöreg" UT adminunk? SF, meg Mportál, ilyenek? =)

/ha nem, sry!/

Gfreiter
Gratulálok Kutyika, hogy keresztapa lettél!!!!! 😊)))))))

SSBeeci
Na re:-))
Lolvastam a véleményedet Nyers...elég nyers
Hát pedig a TS yo dolog, ha teccccik, hanem...A ghostolás pedig a game részeEzért írtam, hogy majd próbáld ki azokkal, akikkel ÁLLANDÓAN nyomod, vagy ha klántag leszel(vagy) és te nem fogod használni....
De tudod mit legyek a szemedbe akármi, ha kinyírsz, legalább elárulom hol tetted, és rád szabadítom még "élõ" társaimat, vagy azokat akikkel EGYÜTT nyomomÉÉTTEDD!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Á, úgysem figyelne oda senki, meg összevissza szavazgatnának.

Nyers
túl kicsik a pályák

My Life for Freedom!

meg lehetne oldani, hogy szavazással indítsák a légi és tûzérségi támogatást...
Gfreiter
Egyébként engem csak az zavar, és ezért tartom jó ötletnek a klánok létrehozását, hogy nem csapatban játszanak az emberek. Össze-vissza rohangál mindenki, és mindenki szarik a másikra. Ezért végülis az alant felvázoltakat sem lehet kivitelezni.

Gfreiter
Az milyen game?

hát én nem szeretném, ha félórás körök lennének...
sokat nyomtam anno az operésönflespojntot, és az a rész nagyon nem tetszett, mikor védõként 40 percet bámultam a nagy semmit...
Gfreiter
Ja, és minden kör fél órás lenne, mint egy igazi harc 😊 És aki meghal, még annak is élvezte lenne nézni. Nagyon kira lenne!!

Nyers
Hülyéskedtem!
Egyébként tényleg a csapatmunka a legfontosabb!

My Life for Freedom!