America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Lehetne olyan is hogy egyik kezembe egy rpk a másikban meg m4-es.. és fogaim között pedig egy gránát amit bármikor rá tudok köpni az ellenségre.. ja a csizmámba meg egy kés és minden rugásra átvágom valaki torkát.. 😊
Slow
nekem még az jutott eszembe, hogy ha pl egy gránát a közeledbe esik le 8nem közvetlenül melletted, csak úgy "nem messze") akkor lehetne egy olyan effekt, hogy nem nagyon sérülsz, viszont földhöz vág...=)

meg ha saw-val, vagy rpk-val kapod testre (kevlárra) az áldást, akkor is meg lehetne dõlni...

/me álmodik megint... 😉

Ahoz nem kell új bill, hogy futás közbe tudjon tárazni vagy fegyvertváltani!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Bobber
G siman lehet a mar letezo particiok meretet valtoztani sott ujjabb particiot léetrehozni illetve particiot megszuntetni ugy is hogy az oprendszered iiletve az adataid nem serulnk. Van egy segedprogi Particion Magic aszem a neve es azzal meg lehet csinalni. Ha hasznalsz DC-t akkor azon keress ra es ha van akkor kerdezd meg az emberkektol hogy kell hsznaléni es megoldodik ez a problemad😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

zotyesz
Hát a manual már most is 200 oldal körül van. 😛

Corv_[HUN]
És hirtelen azt sem tudnád melyik gombot nyomd. A következõ patchben már combo-k is lesznek a mozgásokhoz, és egy 200 oldalas felhasználói kézikönyv.

\"Mess with the best Die like the rest\"

Vagy modjuk "kommandózni" :-) Szóval futásból bukfenc :-)
De az se nem ártana, hogy futás közben tárcsere, vagy netántán fegyverváltás. Mivel ezt szvsz a legszerencsétlenebb katona is meg tudja csinálni a való életben!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Nyers
Sztem nem csak ez az opció hiányzik, a másik dolog, hogy többfajta "mozgássort" lehetne beletenni a gamebe - térdelés, kitámasztás, sarkon való benézést lehetne csiszolgatni.

My Life for Freedom!

Mighty
xSU!
Aki részt szeretne venni a TWL-es küzdelmekben, legyen szives regisztáljon! Bõvebb infók a saját fórumunkon!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Plusz lehetne mozogni vele, mármint amikor lentvan a bipod.

My Life for Freedom!

Slow
héé, ez új map, nem?

Mighty
Én is ezt vettem észre. Tényleg jól lenne, ha nem csak fekve lehetne kitámasztani a bipodot. (guggoló és álló helyzetben)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow

Strahd_
Kéne nekem egy jo amcsi felszerelés .) ugy el tudnam magam képzelni arisofton hasonlo cuomban .)

Gfreiter
Nyem, lilább az ég...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
uj skin egy könek .)

Nyers

My Life for Freedom!

Strahd_
nekm is már 1 éves az emlékem mert nincs pénzmagom 😞( 1 edzés 10k is elvihet 😞( kinek van erre kerete? 😞(

Strahd_
Szerintem legyen Honor restet .)))

Strahd_
téged ismételve álmodozz csak .)

Strahd_
de nem lenen rosz de ez nem lesz .) max IF helyet lehet róla szó .)

De tudod jol az amcsi sereg a legkirályabb .)

THE matrica
Szerintem meg a Bugokat javítsák ki elõször azután jöhetnek az uj dolgok

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Strahd_
natoao .)

THE matrica
álmodozz 😄

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Slow
jah én a z MP5-rõl nem a reallife élményeim alapján mondtam azt amit mondtam, hanem egyéb játékok alapján...
mindenhol gyengébb sebzésû, viszont pörgõs stukker, közelharcban és kis távolságban (10-20 m) jobb mint a nagyobb puskák

én amit megálmodnék az armynak, hogy a NATO vegye meg a progit, és egyes mapokon nem amcsi katonák lennének, hanem francia, angol, német, vagy izraeli csapatot dobnának be...

pl a 7-e kör elején random kisorsolná a szerver, hogy milyen nemzetiségû haderõé a feladat és eszerint osztaná le a stukkereket, player-skineket
pl Famas, Aug, L85A1, Galil ---> M4, vagy M16 helyett, attól fögg milyen nemzet...
nem is kellene a fegyver lõtulajdonságait változtatni, csak hangját, meg skineket, sztem dobna a hangulaton...

de akkor már nem aao lenne a játék neve, ugye...😉

Slow
hehe, bepöccent a srác 😉

MarkBlade
Azaz.. Jó lenne egy kicsit aktivabb jármû.. mint a félig homokba sülyedt btr..
Gfreiter
Nagyon LOL 😄 Ez a gyerek sem fog többet tanulni 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

THE matrica
Adnának a peccs mellé 1 hardvert ami visszatartja a lélegzetzed mikor viz alatt vagy.teszt közben lefagy a géped....

Nyers
A SWAMP-n se lenne rossz dolog, ha használhatnánk azokat a "ladikokat".

My Life for Freedom!

Gfreiter
Gránátvetõ? Úgy néz ki, mintha én a kocsimra erõsítenék egy Flakot 😊)) Bár biztos hatásos lenne 😄

Strahd_
elöször a buvár Teszt .-) majd utána usz át a medencén ahol csak az uszok elöre gombot kell nyomni és kész .) de a buvar teszt vbevezetö szövege az alkotmány és a hadseregben használt békatalpak fertötlenitéséröl szol

(kb 50 perc) majd egy olasz bevándorlo kiképzö olasz hadaró sttilusban elmondja a kérdéseket irásban nincs 2 mp a válaszadási lehetöség ha nem sikerül meghaltál törlödik a karid(honorod) .)

THE matrica
Bocsika de most olyan képmegosztó hangulatban vagyok
ezt olvassátok L

Nyers
Dolgoznak a fiúk rendesen! 😊

My Life for Freedom!

MarkBlade
Nekem még mindig egy jó helikopterrõl való érkezéses pálya hiányzik..
THE matrica
Nekem ilyen kell

Strahd_
nah az ért az AK sulya se kutya 😄

Nyers
Tényleg nem rossz ötlet, hisz teljesen új színt vinne a dologba.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Tyú, ennyien be se férünk egy mapra...

THE matrica
Ez azért elgondolkodtató

Gfreiter
Én meg már látom magam, ahogy a tréningen felfalnak a cápák...

MarkBlade
Már látom magam a búvár tréningen.. 😊
Gfreiter
Naja, a deutschenek jó kondiban voltak 😊))

Strahd_
jo ami az én kezembe votl annak olom volt öntve a csövébe hatástalanitási szabályok miatt de baszot nehéznek tünt az mp5 után

Nyers

My Life for Freedom!

Gfreiter
Verstanden 😊

Strahd_
az MP40
Tömege (üresen): 3,97kg (MP40)

Max 2 kiló különbség de akkor is 😄

MarkBlade
MP5 az nem olyan nehéz úgyhogy marad a 40.. 😊