America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Errõl jut eszembe: mér nincs az Armynak valami jó vidije? Vagy van, csak nem tok rúla?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Egy ismerõsöm mesélte, hogy amikor katona volt, a seregben volt egy kissé félnótás gyerek. Az AK-t nem a vállához vette, hanem mint a gagyi filmekben szokás, a szájához emelte... Azonnal kiverte elöl 4 fogát... Elvgégre a használati utasítás azérvan...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
skacok, csak az érdekesség kedvéért INNEN szedjétek le ezt a movie-csomagot, mert nagyon jó kis fizikai modell látható!!

Bobber
meg egy pillanatra viszaterve a gepardra en itt lakok 5 utcanyira a feltalaojatol. Hat mit ne mondjak elegge utos kis csuzlinak sikeredett😊😊
Arrol meg hogy mit visz at
Egy btr-t egy sima akval is at lehet loni en is lottem at a mikor katona voltam szoval ahoz nem kell olyan nagy tuzero viszont a gepard a nagy nem a kicsi az 1000 meterrol meg atviszi egy T72 es csovet😊😊 na az mar tuzero😊😊😊 csak az a baj hogy prorfi mesterlovesz kell hogy legyen az illeto aki hasznalja a csuzlit mert hiaba van bele epitve hidraulikus viszautes elnyelo vagy mi a szosz ha nem jol szoritod be a valladhoz ugy tori el kulcscsontodat mint a ropit na ennyit a gepardrol😊😊😊 a legjobb mesterlovesz fegyo😊😊😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Gfreiter

Strahd_
ahelyett hoyg törölték volna 😄

Gfreiter
Nem, mert a pontjaim szerint már 24-nek kellett volna lennem tegnap óta, de a honorom nem ugrott. De írtam mailt, és biztos megjavították 😊

Strahd_
szerinem még hozzá sse nyultak , hanem lassabban irodik jóvá.

Gfreiter
Több, mint 1500 pont nem volt felírva 😊

Gfreiter
24-nek, de megjavították, és nem törlõdött, hanem felugrott 24-re 😊))

Strahd_
de miért mennyinek kellene lennie?

Strahd_
Törlödik

Gfreiter
Tököm. Az Amy oldala szerint 24900 az experiencem, és 100 experience kell a következõhöz. Viszont 23 a honorom. Azaz a pontokat számolja, de a honor nem ugrik. Írtam a brokenaccountra. De szerintetek felnyomják a honorom a megfelelõ szintre, vagy törlõdik az, amit az acc elbafódása óta szereztem?

USA-ban minden jóval olcsóbb,ráadásul a fizetések is sokkal nagyobbak.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tikal
sg hirekben most olvasom amcsiban milyen olcso a net... ráadásul a chello az egyik legolcsobb odaát, én meg szar cheloval még egy 20kbit-es rádiot is alig tudok hallgatni.... kapja be az informatika miniszter vagy ki 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Strahd_
ÉBRESZTÕ!!! 😄

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD

Strahd_
1500 ft 1 skulo 😄

Slow
reggelt

a mai "dragaszagom" M.J. in 2015:

Tikal
errõl már volt szo forumokban, szoval biztos megcsinálják, egyszer majd 😊 3.0-ra talán....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Jó, akkor lehessen vele mindent csinálni! De akkor most már az Army készítõit hülyézzétek...

Tikal
Black Hawk Down-ban is bipoddal szaladgált az egyik katona, nem nagyon zavarta, sõt, egyébként se értem miért zavar, G? 😊

Kipróbálnék egyszer élesben egy gepárdot 😊 Állítólag simán átviszi a BTR-t és a BMP-t is,szóval fölösleges a golyóállómellény ellene 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Strahd_
Caliber: .50 Browning vagy 12,7x107 Russian
Csohossz: 800 mm
Teljes hossz: 1450 mm
Torkolati sebesseg: 850 m/s
Gyakorlati tuzgyorsasag: 30 loves/perc
Hatasos lotav: 1500 m
Belovesi tavolsag: 800 m
Tomeg /tavcsovel/: 17 kg
Tarkapacitas : 5 vagy 10 db
Iranyzek: G12x60

Strahd_

M1 M2 M3
cal: 12,7x107 Orosz vagy .50Browning (12,7x99) <--- 14,5mm Orosz
hossz: 1580/1210 mm (szetszedve) <--- 1410
csohossz: 1100 mm <--- 900/550 mm
tomeg: 16 kg 17kg 23kg
v0: 870 m/s 833
E0: 17 180 J (.50BMG) 16 900 J (.50BMG) -
lovedektomeg: 48,5 gramm 42,9 (.50BMG) -
tarkapcitas: 1-lovetu 10(szekreny-)/15(csigatar) 5(szekr.-)/10(csiga)
acelmagos B32 panceltoro-gyujto v. MDZ-23 Robbano lovedekkel. <---

Strahd_
23kg

Gfreiter
Szal gondoltam, hogy a nagyobb hülyeséget ki kéne cserélni egy kisebb hülyeségre 😊

Gfreiter
LOL 😄 Két nyársat keresztbe, azt kész is az állvány. Na de ha így kéne rohangászni ilyen póklábakkal, azt tuti zavaró lenne.

Strahd_
ebben a részben igazad van hoyg az hülyeség benne 😄

jah jó sulya lehet a gepárdnak 😄

Strahd_

Gfreiter
Jó, de az a legkevésbé realisztikus, ha ki van nyitva a pod, akkor nem tucc felállni.

Hú de erõlködik.. én lehet meg sem bírnám emelni 😊

Strahd_

Strahd_
mi zavarna benne? akkro zavarna hogy a szij rajta van e vagy sem. 😊 hisz az is + suly 😊

Strahd_
szerintem leszarod (én legalább is nem vettem észre 😄 hogy nyitva van e vagy sem csak a fegyver szabad mozgásban a kitámaásztási modokban gátol egy kicsit. Nem tudod ugyanazon résen berakni a fegyver stb. 😊

a fegyver sulyán nem változtat hoyg ki van e nyitva vagy sem. legalább is nem érzed meg szerintem.

Gfreiter
Azt tudom, de ha felállsz, akkor biztos, hogy a pod nem segít 😊 Sõt, talán zavar is, ha állva vagy, és nyitva van.

Strahd_
A bipod a célzás segiti és a lövésekkor a fevyer nem rángat anyira. Kitámasztott fegyverrel jelentösebben könyebben lehet célozni és pontosabb lövéseket leadni. mert nem remeg be a kezed , nicns kilengése a fegyvernek stb. de problad ki 😊 áló helyzetben amikor lösz jkelentösen jobban kimozog a fegyver a kezedben , amikor térdelö helyzetben vagy javul .) a helyzet és fekvö helyzetben mégjobb ha ki tudod támasztani bármelyik porzicióban valahoyg a fegvyert, Ablakkeret Azstal széktámla stb akkro jelentösen javul mert nem zavar be a kezed remegése mert joval kevesebb súlyt kell neked megtartanod. A Pibod ebebn segit .) hogy sik helyen is jól ki tud támasztani a fegyvert és a fegyver sulyának egy részét helyetted tartsa 😊

Strahd_
most semmit 😄 amugy programozgatok.

Strahd_
hát nem. mert holtsulynak akár ki van nyitva akár nem ugyanugy van. a pibod nem olyan nehét hogy jelentosen huzná le a csövet.

Gondolom nem mondok újat, de hátha valakinek hasznos még: ASE-ban le lehet szûrni official szerverekre simán: a Filtersben kell berakni, hogy ha official = 1 akkor látható legyen egyébként ne.

Gfreiter
Mit dolgozol?

Gfreiter
Így van 😊 Viszont az igaz, hogy ha pod nyitva, akkor megváltoznak a fegyver egyensúlyi viszonyai, tehát a ballisztikai adatoknak is meg kell változniuk.

Strahd_
nah most az átlagnál is szarabul irok 😄 megyek munkátimitálva aludni 😄

Strahd_
Különben is te vagy a darálos Te nem futsz el még akkor sem amikor a golyok pattiog
ak körülötted 😄

Strahd_
de az hoyg ezért szarabbul lösz amig a pod ki van rakva nah ez a hülyeség 😄 az ok hoyg podal szaladj .) söt gugolo társ fejére is lehesen rakni 😄 láttuk a black hawk down on hoyg szokták .)

Gfreiter
Nem lenne hülyeség, mert legalább el lehetne futni.

Jah ez igy van,én is irtam hogy már nem lenne ugy az igazi. De akkor nem értem ezt a jármüves dolgot hogy oldják majd meg.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ez az egész az UFO-k tevékenységének tudható be

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Strahd_
Spawnolásal pont az értelmét vesztené el a játék. Jobb ez igy hoyg nem spawnol. Olyan harcihelyzetröl szol ahol nem küldiuk az embereket a mészrászékben hanem kis alakulatok.

Strahd_
Miért kéne midnkinek rpg vel rohangálni nem midnki rambo. De akkro a katonáknak viyázni kell az rpg sre és nem otthagni hátul minidg mindegy hol van csak messze legyen tölem.

Strahd_
Ez nagyobb hülyeség lenne.