America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Köszönöm szépen mindkettõtöknek. Sajnos a pingem mindig 3-500 körül mozog jobb esetben. Vagyis a nevem mellett álzalában 150-200 szokott lenni, de ha beírom, hogy stat net, akkor 300-500 között ugrál. Azért megpróbálom majd a taktikátokat alkalmazni, mer nem megy, hogy közelharcban szinte még sosem nyertem. Bár ma tök véletlenül egyetlen fejlövéssel kinyírtam közelrõl egyet, de még ideje sem volt lõnio rám, meg még én is megijedtem, szal ijedtemben nyomtam meg az egeret...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
lollllll

ez G-nek ment...
sajna közelharcra nincs ellenszer ping ellen😞
megpróbálhatsz elélõni, de ez sem sokat segít, mivel az ellen bármelyik pillanatban meggondolhatja magát és elkezd a másik irányba mozogni, a legtöbbször ezzel szívom meg...
jó ha van nálad géppuska az ilyen esetekre😊
szerintem ha elõre tudod, hogy közelharcba fogsz keveredni, akkor ajánlom a flash-et, vagy egyéb alternatív módszert a meglepetéshez😊
patacsi HUN
ZsozS mester gratula !!!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
G biztos sokan mondtaák, de hátha nem😊
nekem nagyon megnõtt a közelharci killjeim száma:
ping miatt mindig kb .5-1 méterre elé (persze a játék méreteiben) kell célozni 100-200 ping között (magasabban ne is jácccc).
és közelharcba se jó rátapadni az egérre, inkább 3-5 lövést nyomj és mindig fejre, vagyis a feje mellé amerre mozog.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Tikal, Friczy! csekk xsu forum

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Ja, meg a 25. honornál, de ez csak azér nagy szám részemrõl, mert soha nem hittem volna, hogy akár a 20-at is elérem valaha 😊 És 19-rõl 25-re két nap alatt 😊 El kéne érni a 30-at, mert nemsokára már nem lesz idõm játszani, és azért az már nem kutyafüle 😊 Viszont a videóban a nézetváltást valahogy meg kéne oldani, mert vissza akarom nézni õket, hogy mit, hol cseszek el. Ugyanis messzire már többé kevésbé jól célzok/lövök, csak sajnos a közelharccal vannak gondjaim. Hiába nyomom jobbra-balrra, meg ugrálok, mindig én kapok ki. Pedig az én nézõpontomból nézve egy fél tárat ürítek mindig az opfor fejébe közvetlen közelrõl, aztán egy nagy csattanás, és én vagyok mindig a földön. Nyilván a ping miatt van, de egy egy szavam sem lehet, hiszen sokan nagy pinggel értek ek elég szép eredményeket. Szóval magas pingû emberektõl várnék tanácsot, hogy hogyan is tudnám tökéletesíteni a közelharcot!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Gratulálok Zsozsnak 😊 Emlékszem, hogy nemrég még a 10000-et ünnepeltük. Akkor meost bejentem, hogy én pedig a 450. killemnél tartok... Azaz még kb 45x annyit kell gyilkónom, hogy eljussak oda 😊

Gfreiter
Megadtam ezt is, meg a videofájlt, azt kilépett a programból. Biztos csak a CS-vel megy. Na sebaj, a gaméban is megtom nézni. Kár, hogy a nézetet nem lehet vátoztatni.

Bobber
G az exe file amit meg kell neki mutatni a game indito fileja szal oda azt kell megadni amivel az aao indul de lehet hogy csak a cs vel megy nem tom mondom en meg nem probaltam

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

pet70000
Ha már aao fórum, akkor halljátok ti is a hírt:
ZsozS-nak megvan a 20.000 trackelt kill + a 88 honorEzmándöfi

pet70000
"SS_DARKFIRE"
Az nem az SS_BEECI haverja??????

ZsozS
Most már megy az uw

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Daniel oldala mûxik. Télleg, mi van Daniellel? Már régóta nem volt itt. Meg ti sem. Mi van mindenkivel?

ZsozS
Meghalt az uw-s szerver

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
Szia G

Gfreiter
Hali Zsozs!

Gfreiter
Vagy megpróbálsz átmenni a másik csapatba.

Gfreiter
Nem kell onnan elmenni, ki kell õt onnan szavazni. Beírod, hogy votekick név, és szavazni.

lóbébi
Sziasztok!Tegnap este játszottam egy offical kategoriájú pályán és szeretnék figyelmeztetni mindenkit hogy egy teljesen torz elméjü egyénre mert képes minden saját csapattársát lelöni!Vagyis szabotálja a másik tiszta lelkû ember játékát!"SS_DARKFIRE-S" nevezetû egyénrõl van szó.Ha netán valaki bármelyik szerveren találkozik vele jobb lesz kiszállni onnan mert gondolkodás nélkül lelõ.Furcsa azt hogy neki 44 honorja van és él-hal a sniper posztjáért!Lóbébi

ZsozS
sup mindenkinek!

Hát drága Bobber.. gyere lõjj le

Gfreiter
Hali. Nem nagyon, mert nem értem, hogy pontosan mit akar. A bal felsõ negyedben a demo-hoz megnyitottama demofájlt, és kilépett a programból. A jobb alsó negyedben meg kell neki valami exe fájl.

Bobber
G telleg amugy sikerult hasznalni a progit????

MarkBlade
Srácok ért valaki a proci hûtõkhöz? Ez a hûtõ 2.8 p4-hez jó?
Cooler Master Aero Series Blower Fan

APPLICATION: PC system
DIMENSIONS: 80 x 80 x 70 mm
WEIGHT: 102 g
RATED VOLTAGE: 12 V
BEARING TYPE: Sleeve
INPUT CURRENT: 0.30 A
INPUT POWER: 3.6 W
RATED SPEED: 1,900 RPM
AIR FLOW: 10.9 cfm* (*Air Pressure:2.9 mm H2O)
NOISE OUTPUT: 23 dBA
LIFE: 50,000 hrs
Bobber
pet ÉÉÉÉÉÉNNNNN VAGYOK ÉS MINDENKIT LELOVOK

pet70000
Ki az a Boros Z???

Gfreiter
Köfi, leszedtem 😊

Bobber
de hogy biztosra menjunk😊😊 Geekplay feltettem hogy le tudd szedni mondjuk ez mar egy regebbi verzio de en ezt hasznaltam a cs nel

Gfreiter
Dánke 😊

Bobber
geekplay.exe ez a neve ill a kiterjesztese a proginak

Gfreiter
Nem talált a Google ilyen nevû cuccot. Bizti jól írtad a nevét?

Gfreiter
Gekplayer? Ok, megnézem 😊 Köszi!

Bobber
G probald meg a gekplayerrel lejatszani elvileg az is le kene hjogy tudja jatszani a dolgot bar en a CS bol ismerem es ott is .dem kiterjeszteso a demo es azt azzal szoktuk visszanezni

Gfreiter
Kár, mer úgy megnéztem volna a körülményeket magam körül. Köszi 😊

Gyadi
Az elfogyott 😄
Magyarán szólva amikor a gép gondol egyet. 😄
A logikáját még nem sikerült megértenem, de azért próbálgasd 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
Bocsi, még valami. Hogy tudok viewt változtatni? Tehát hogy kívülrõl lássam magamat.

Gfreiter
LOL 😄 Köszi Gyadi!

Gfreiter
Oké, megvan! Köszönöm 😊

Gyadi
fákk, félrenyomtam 😄
Na, szóval nevezd át és akkor meg fogod találni a fájlodat.

Gyadi
Asszem a system könyvtárba rakja, és keress egy .dem kiterjesztésû féjlt, az lesz az.
Nevezd

Gfreiter
Hova menti a fájlt? Mer nem találtam sehol. Meg nevet sem adtam neki, de gondolom ezt magától teszi.

Gyadi
demoplay fájlneve.dem
asszem...

Gfreiter
Hogyan lehet videót, amit csináltam a játékról, visszanézni? Hiába írom be a konzolba, hogy demoplay, nem törénik semmi, csak az a háttér jelenik meg, ami akkor, amikor szerverre csatlakozol, de semmi sem történik.

Attól függ melyik BTR-t.Az újabbaknak elvileg bírni kell a kézi fegyverek tüzét,mint az AK.Persze a géppuskát már nem bírják 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

utálom ezt az embert
Slow
nem az ötlet miatt raktam be, hanem (mint ahogy írtam) a fizikai modell nagyon klasznak tûnik...

persze, hogy lopás (a dobozdobálás meg a HL2 bemutató múviból ismerõs), de mutass egy eredeti játékot mostanában...

[Rush]
Utálunk low honor guy 😛

hTTp://ror.hu/

[HUN]Crassus
Most lehet utálni fogtok(Slow játékához): ez a videó qrva szép meg jó is CSAK az ötletet a STAR WARS ból lopták...........A különbség annyi,hogy jobb a motorja a játéknak mint a jelenlegi Lucasarts game-k nek,de a muki ugyanazokat tudja mint egy Jedilovag csak nem fénykardja hanem géppityuja van...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"