America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Áh, semmi, nem vagyok felírva sehova - habár a hírnevem mindenhol megelõz!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Bocs, csak nem találtalak Daniel oldalán. Aszittem valami más néven nyomod.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Kettõt találhatsz!!! /Megoldás: Nyers/
Majd ránézek, hogy tényleg javult-e a helyzet.

My Life for Freedom!

Gfreiter
Igen, de mostanában már nem annyira lagos. Ezért kezdtem el én is újra nyomni 😊) Egész jól játszhatóak a pályák. Egyébként te milyen néven nyomod?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Annyira laggos, hogy élvezhetetlen. Pedig a CSAR az egyik kedvencem. Arról van szó, hogy a játék elején kibírhatatlanul szaggat, s úgy 20-30 perc múlva normalizálódik egy csöppet a helyzet, persze így se lehet közelharcot vívni, de ezt az érzést azt hiszem te is ismered, mintha írtad volna.
Lassan be kéne fektetni egy izmosabb gépbe!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Hogy érted, hogy az SF pályákon te sem tudsz játszani?

Nyers
"már az elsõnél is elakadt a szavunk és azért nem jött reá dicsérõ szó 😉" - én erre értettem a LOL-t! Ja, és a linket megengedem, rendben. 😊

My Life for Freedom!

Nyers
Egy vicc akart lenni!
A develop(er) szóból származtatható, annyit tesz mint fejlesztõ - így szoktak az AA fejlesztõcsapatára hivatkozni a fórumokon, és ez a tag-jük is. Pl: Bacchus. Vili?

My Life for Freedom!

patacsi HUN
a LOL nem jó, annyi kell, hogy rendben 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Mijazhogy DEV?

Nyers
LOL

My Life for Freedom!

patacsi HUN
már az elsõnél is elakadt a szavunk és azért nem jött reá dicsérõ szó 😉
csak így tovább harcos... HOOAH 😄

berakom az americasarmy.hu news oldalára csak még össze kell ütni...(azé azt sem gondoltam volna, hogy az ideiglenes oldal ilyen hosszú életet megél...)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Hogy érted? DEV vagyok! :-)

My Life for Freedom!

Gfreiter
Te mit is csinálsz pontosan?

Nyers
Kész a második nagyobb cikkem a Hunters-nél, az elsõre egy komment sem érkezett, így most itt utoljára próbálkozom:
Elsõ cikk: Az M4A1 új modjai
Második cikk: A jövõ fegyverei

My Life for Freedom!

[HUN]Crassus
Hééé megy a Weine TS??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gyadi
Sznéééééék 😄D
Jah, nem mondtam hgy a loop be van nyomva 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

jó hosszú ez a videóklipp, már egy órája nézem😊
Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
Most már csak 10 mega helyem van a C-n, és be se fejezte a frissítések tlepítését.. Ájjájájj 😞((

Gfreiter
Köszi Mighty, már töltöm 😊
Sajna csak 60 Meg avn már a C-n 😞

[Rush]
Nem tom, én is csak most találtam

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Ez végülis miben különbözik bármelyik hangalapú kommunikációs rendszertõl? Én a haverommal RW-n, vagy Messengeren keresztül teljesen jól el tok dumálni.

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Asszem mar probaltam. Nem az aminek gondolnad. Nem lehet pl. matav-ot vagy egyeb telefontarsasagot hivni vele. Csak a haverodat, akinek szinten fel van telepitve ez a progi.

Mighty
Ha esetleg valaki lemaradt volna: megy a Weine TS!

Slow
megy a weine TS!

patacsi HUN
neeeem csak jeleztem, hogy nem májréztam be burkolt, vicces fenyegetésétõl... 😊 ugyanis az embert kötelezi a jóarcság, ezért különbözõ dolgokat nem tesz meg 😉

[Rush]
1 megérpróbát

[Rush]

Gfreiter
Visszaélt vele?

patacsi HUN
hooah 😊 Weine's TS server újra él 😄

patacsi HUN
jó arc mivel tesz valamit értünk. 😊 én csak 1x2x jáccottam vele, nem ismerem. de a jó arcok nem szoktak személyes indokból visszaélni a serveradmin jogokkal... 😉

Strahd_
Nem bántottuk. Soha nem tettük csak a nickje fura .)

Gfreiter
Nem mbántjuk 😊

THE matrica
Gyerekek mé bántyátok Kakimuki 1 jo arc nembeszélve arrol hogy serveradmin a téesen

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Strahd_

Gfreiter
Mint az autószalonban az értékesítõk: "Rendkívül jó választás volt uram, Önnek kiváló az ízlése..."

Strahd_
Ö válazstotta a nicket .)

Gfreiter
Tegnap game közben vagy 3x kérdeztem, hogy mi a TS címe, mert Weinéé nem mûxött, Kakimukiét meg nem tudom. (Tényleg, miért híjják szegényt Kakimukinak??

Strahd_
Nem jut eszembe a modifikáció neve... egy alienes modifikácio volt ahol 1 plyaer az parancsonok votl felülröl látott minndet épületekete építetett a katonánákkal. Jo kis game volt stratégia és fps egyben volt.

Gfreiter
Hol? Mikor? Melyikben? Multiban?

Strahd_
Én válalnám .) akinek meg nem tetszik az spetnazt kap 1 tárral .)

Strahd_
Ehhez hasonlo volt Half Lifeban

Gfreiter
Viszont ha valaki vállalná, hogy irányítja az egész operációt, akkor az bazi nagy leba**ást kapna, ha nem sikerülne dolog. Én nem vállalnám 😊 És az opfornak is lenne ilyen? Egyébként jó ötlet, nekem teccik 😉

Slow
deveseknek egy ötlet:

milyen jó lenne, ha lenne egy olyan pozíció a játékban, ahol egy ember a map felett kb egy km-el egy hellikopterben ülne és irányítaná a csapatot... a monitoron a map lenne felülrõl és a csapatot pontok jelölnék
látná (jelek lennének), hogy valaki sérült, vagy halott, éppen harcol, vagy mediket hív, tudna spec parancsokat osztani squadoknak, vagy egyes személyeknek...
persze ellenfelet õ se látná, csak tûzharcból/hullákból következtetne...
kira lenne, fõleg warokon, halk apache hang a háttérben, kicsit zajos rádióparancsok...hmmm
😊)

[Rush]
Jóvanna' ma este majd jövök

[negativ] Cirek
Jó reggelt!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
jó éjt!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
A kis dög trekker... Jó éjt 😊