America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Az army konyvtaraban, van egy olyan konyvtar, hogy Briefings.
Na ebben vannak a keldetesek szovegei text file-ban. Ha leforditod, ne hasznalj ekezeteket karaktereket! Asszem nem szereti a jatek engine-e, attol fuggetlenul, hogy konzolban lehet hasznalni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Megoldható. Csak kéne az eredeti szöveg. De nem ígérem holnapra 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Itt a megoldas:

teamspeak://193.109.252.102/nickname=Mighty?loginname=Mighty?password=jelszavam?channel=1 -(xSU)-?channelpassword=szobajelszo

[negativ] Cirek
így csak megnyitja a TS-t de nem lép be a szerverre

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
teamspeak://veved:[email protected]/
és igy?

patacsi HUN
az összes map leírást, úgy ahogy Mighty a pippeline-nál.
+ a medic teszt úgy ahogy Zotyesz az SF-nél...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[negativ] Cirek
jaja quest néven belép

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
akkor érdekes varázslat... 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
nekem belép, csak guest néven

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Vagyis a TS mûxik, de a linkre klikkelve nem lép be a serverre.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Mûxik, most tróbátam 😊

Gfreiter
Mit kéne fordítani?

patacsi HUN
volt egy kis vátozás a americasarmy.hu- n.
aki fordító kapacitással rendelkezik agyilag, kérném segítségét. (mapleírások, training leírások... )

patacsi HUN
TS varázslat 😊

máá ha mûxik 😉

Gfreiter
Oké, csak akkor megenn 100 megám marad a C-n 😞 Na mindegy, hátha figyelembe veszi, hogy bizonyos dolgok már fel vannak telepítve 😞 Köszi 😊

patacsi HUN
ne szedd le, telepítsd fel.
egyébként lehet választani valahol, hogy ne mentse el a régi dolgokat, és a telepítõfile-okat. de azt ne kérdezd hol...

Gfreiter
400 megás? Az 1/4-énél foglalt el 400 mega helyet...

Gfreiter
Az rendben van, csak én a Mighty féle 200 megás updatet akarom, és nem a másik 400 megás automatikus frissítést, amit az XP ajánl fel... Viszont azt már elkezdte telepíteni, de leállítottam, így is elfoglalt 300 megát 😞(( Azt nem lehet leszedni valahogy, hogy aztán a Mighty féle frissítést (amit tegnap belinkelt) tudjam letölteni és telepíteni?

patacsi HUN
csinálj helyet az update- nek a jót akarsz magadnak 😊

Gfreiter
Na megcsináltam a töredezettségmentesítást, és utána a jobb alsó sarkban volt egy kis ikon, hogy új frissítéseket lehet letölteni. Letöltöttem, és elkezdte telepíteni. Amikor még csak az 1/4-nél tartott, de már 400 mega helyet elfoglalt, és csak 250 megám maradt a C-n, akkor leállítottam a francba. Az, amit te linkeltél be tegnap, az csak 200 megát akart elfoglalni (csak akkor még nem volt helyem). Most visszaállt 350 megára, de már azt a kisebb méretû frissítést se lenne nagyon helyem letölteni, amit linkeltél tegnap. Nem lehet valahonnan letörölni azokat, amiket letöltött/telepített magától az XP?

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Strahd_
Ere gondoltam én is , de nem találja a frissitet virusölö sem. Amit találni szokot egy htm virus ami exploler elindulása után az explolerem onáloen egy pron oldalra akr menni ott egy viust akar meghivni de ezt nem engedi a virusshiled. törlöm még a mentett temp filokat is és mégis ujrakezdi mdienn ami nem ismerös exe nekem azt letöröltem lezuzsztam azokat ami fut a gépemen és nem ismerem de mégis ujrakezdi 😊 ujra kéne huzni az xpt de lusta vagyok 😊

[negativ] Cirek
nem lehet hogy trójai?

Strahd_
Migthy olyan hibaánal mi van. Egy exe keletkezik a gépemen mindig letörlöm de ujbol ujrainditas utan megkeltekezik. nicns bene a startupban semmi , regisrtyt is kitakaritottam Servicek közöt se találok nem odaillöt , de mégis mindig megkeltkezik

Gfreiter
Igenis!!
Tudnám mér kell ilyen variálósra csinálni az egészet... Mért nem az F-re megy a Temporary, ha egyszer ott van nekije helye? Köszönöm szépen Mighty papa!!!!! 😊)) Nélküled sztem már az uccán landolt volna a vinyó...

Mighty
Kiraly! Csinalj gyorsan egy toredezettseg mentesites, es ujra gyors lesz a rendszered.

Gfreiter
Sikerült!!Sikerült!! Köszönöm szépen!!! Van megint majdnem 700mega üres helyem a C-n 😊)))))))))

Gfreiter
Azok asszem tötölve vannak, de a Temporary internet files az az F-en van, az tuti. A Temp meg tök üres volt. Mindjárt megnézem.

Mighty
Mert rejtett konyvtarban vannak a temp cuccok.
Vezerlopultban van egy olyan ikon, hogy Folder options (ez magyarul valoszinuleg konyvtar beallitasok), ott a Nezetben lehet beallitani, hogy mutassa a rejtett file-okat es konyvtarakat is. Ha ez megvolt, akkor a c:\documentums and settings\gfreiter\local settings konyvtarban lehet torolni a TEMP es az Internet Temporary Files konyvtar tartalmat. Csak a tartalmat!!! A konyvtarakat ne!

Gfreiter
Az egy külön meghajtón van, az F-en, de az törölve lett. Egyébként az 300 mega volt 😊

[negativ] Cirek
a temporary internet files könyvtárat töröld.. szerintem az nálad min 600mega. 😊

Gfreiter
Szóval részletesebben: a C-n a Documents and Setting mérete kb 800 Mega. Odabent, ha belépek van: All users, Gfreiter, Fõnök (így neveztem el a rendszergazdát), Rendszergazda, Vendég. Namost ezek közül a Gfreiter tartalma teszi ki ennek a plusz 800 megának a 99%-át, csak azt nem értem, hogy miért, hiszen a Gfreiter néven csak a D-re mentettem. Miért foglal el helyet a C-n? És ami a legfurább, hogyha belépek a Gfreiter könyvtárba, akkor ott 7 mappa (asztal, cookies, dokumentumok, kedvencek, start menü, user data, windows) és ha külön összeszámolom, ezeknek az együttes mérete kb 6 mega. Nincs semmi más, se fájl, se mappa. akkor meg mért 800 mega az a mappa, amiben ezek vannak?

Gfreiter
Nana Csúnya dolog...

Gfreiter
Semmi baj, ezegyszer megbocsájtunk 😊))

Gfreiter
Hiába, nincs semmi, amit le tudna törölni. Minden, amit a lemezkarbantartó talált, az kb 30 mega...

pet70000
álmokat, sry

Gfreiter
Neked is 😊

pet70000
Nha, szép állmokat!!

pet70000
persze hogy van!!! Bár én nem vágom a témát spéci fórumokon lehet csúnyákat olvasni
Keress rá Google-val, csodát látsz
pl

Gfreiter
Szal ez egy fura dolog. A C-n a Windows kb 800 mega, meg egy kis szemét, kisebb progik, mind 1-5 megásak, de kellenek. Na most a Documnets and Settings megincsak 800 mega, és ebben az én felhasználónevem alatt van majdnem az egész mennyiség. Vagyis mindaz rajta van a C-n is, meg a D-n is? Mert én a sima user néven (tehát nem a rendszergazda néven) csak a D-re mentek. Akkor meg a C-n mér foglal helyet??

Nyers
Ja-ja, egyetértünk! Van ilyen, hogy "szupercélzás-csalás"? Egy srác kilométerekrõl mintha mindenkit fejen talált volna, eléggé furi volt! 3 lövés - 3 halott!

My Life for Freedom!

pet70000
aa-t én is egyedül kezdtem, azt kb. 5 hónap után találltam erre a fórumra 😞
(kicsit lassan esett le 😄)
A játék meg tényleg kira lenne lag meg csiterek nélkül!!!

Nyers
Visszatérve a cikkre: a laser, a flashlight, az új fegyverek és talán a jármûvek ... hát nem tudom, de ebbõl a játékból Numero Uno-t fognak csinálni, az szent!

My Life for Freedom!

Mighty
Takaríts. Elsõ lépésként: sajátgépben jobb egérkatt a C: meghajtón, tulajdonságok, a megjelenõ ablakban a körgrafikon melletti gombbal tudsz marha sok helyet nyerni!

Egyébként meg mi foglalja el a helyet?

patacsi HUN
azt patacsi szokott 😄

Nyers
Az infó: fórumozok a hiv. oldalon, néhány sráctól kaptam füleseket, adtak egy két tippet, segítettek! Rendes ez a közösség!
Nem vagyok azt kész! Én tök egyedül kezdtem az AA-t, senki sem segített, nem tudtam hogy van ilyen és egyszerûen elmaradt a dolog. Egyedül szenvedtem végig a tréningeket, ide csak késõbb találtam.

My Life for Freedom!

Gfreiter
vette/lopta... (Gfreiter csak viccel!!!)

Gfreiter
De a trackeren mér nem vagy rajta?

pet70000
kira a cikk, honnan jönnek az infók???

Gfreiter
LOL...