America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
És ha tudnád milyen logaritmus szerint változnak az 1 honorhoz szükséges pontszámok...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Gratuláció!!! Eddig õ a legnagyobb honorú, akivel találkoztam 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

BEAST
90????? én meg sirok a 15-ért ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gyadi
Nagy ZsozS-nak a 90-es Honorjához 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

pet70000
Hmmmmm, értem

AirborneRanger
Hmm érdekes nemnagyon találok 10 minhonoros official servereket csak ilyen lamma nonhonorosokat. Officialból csak elitet találtam... Andromedas serverlista meg nem jön be 😞

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

BEAST
If u R not 2 strong and not 2 smart , u better be very very lucky

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hehe annak az idõnek már vége

[HUN]Crassus
If u R not 2 strong and not 2 smart u going to be dropped from TAIGETOS!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Jó éjszakát!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
na most meg megyek gameleni

BEAST
na hi megint itt vok

Gfreiter
Jó reggelt 😊

patacsi HUN
jó reggelt 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
teszt

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
igen, nekem is ez a kedvencem, meg, hogy "A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik."
=)

[negativ] Cirek
"Hát fel is jött egy troll, meg pár ork. Felálltam Balin sírkövére, így magasabb vagyok mindenkinél. Yess! Legolas véletlenül torkon lõtte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem?"

ez a legjobb 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
lololololll

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter

[negativ] Cirek
sajnos csak bug.
de milyen jó lett volna, mi?

Slow
na de egy kis off, csak a móka és kacagás kedvéért...:
Glóin fia Gimli Titkos Naplója
------------------------------
1. nap:
Elmentünk a haverokkal valahova Eru háta mögé tanácskozni. Agyoncsicsázott tündeházak, de ablaküvegre nem futja nekik. Jött egy rakás további tünde is, mintha nem lenne belõlük itt is elég. Van egy Legolas nevû köztük, az összes tükrözõ felületen megnézi magát.

2. nap.
Ma összeült a tanács. Semmi kaját nem adtak. A vendég tündék nyilvánvalóan egymás pasijai. A Gyûrût megpróbáltam szétverni. Nem jött össze. Szegény Bóglinak majd veszek egy új szekercét.

4. nap
Nekivágtunk a túrának. Gandalf az összes útbaesõ várromot megnézeti velünk. Bolond az öreg, hegyet akar mászni, amikor ott van Mória. Legolas ma reggel kétszer mosott hajat és újrafonta a füle mellett a tincseit.

6. nap
Egy csapat varjú miatt Gandalf felmászatott bennünk a hágóra. Utálom a havat. A hobbitok csak nyûgnek vannak velünk. Legolas a hó tetején járkál, nõies mozgással. Gusztustalan.

Ugyanaznap, este:
Gandalf addig ordítozott, amíg a nyakunkba nem szakadt a fél hegyoldal. Frodó azt mondta, menjünk Móriába. Most mászhatunk vissza.

8. nap
A Tó Õre ránk döntötte a Nyugati Kaput. Legolas be van szarva, már goblint mond ork helyett. Boromir szólt, hogy minden tele van hullákkal. Miért én veszem észre ezeket utoljára?

9. nap
Attól félek, a tervezett Balin-féle lakomával baj lesz. Az egyik csontvázban felismertem Sercli fia Kiflit, a legjobb pékünket. Legolas minden pajzsban megnézi magát és Gandalf botjának fényénél fésülködik. Gandalfnak fingja nincs arról, merre kell menni. Nekem sincs.

12. nap
Ma megnéztük Balin szarkofágját és a Krónikák Termét. Balin sírfelirata tele van helyesírási hibákkal, elbõgtem magam. Pippin belökött egy csontvázat a kútba. Gázos dolog, az alagsorban valakire ráeshetett. Most majd feljönnek balhézni.

Ugyanaznap, késõbb:
Hát fel is jött egy troll, meg pár ork. Felálltam Balin sírkövére, így magasabb vagyok mindenkinél. Yess! Legolas véletlenül torkon lõtte a trollt, most persze nagy az arca. Frodóról kiderült, hogy titokban testhez tapadó ezüstflitteres kombinét hord. Az összes társam végigtapogatta... Hova kerültem?

14. nap
Ma találkoztunk egy balroggal. Olyat lehelt, hogy Gandalfnak szétcsúszott a választék a hajában. Még nekem se ilyen büdös a szám. Gandalf beszólt neki. Van vér a pucájában.

Ugyanaznap, este:
Gandalf leesett a Hídról. Gáz. Kimentünk a Keleti Kapun. A hobbitok gyász ürügyén egymást ölelgetik.

15. nap Megyünk Lothlórienbe. Legolas ma tizenhétszer állt meg frizurát igazítani. Az erdõ állítólag tele van tündékkel. Már elõre hányingerem van...

Gfreiter
Ilyet már lehet, vagy ez itt csak bug??

Slow
vagy csít, vagy bug...😉

[negativ] Cirek
vélemények?

Al Bundy23
haller 😊

IBANEZ UV777 Rulez

[negativ] Cirek
jéé, egy Bundy!
Hi!

Al Bundy23
G a vippperátor 😊

IBANEZ UV777 Rulez

[Rush]
na jó m1ek
Jó cakkát!!

hTTp://ror.hu/

[Rush]
ááááááááááááááááááááááááá 😄DDD
mydoom quick virus remover

[Rush]
faszom az SG-be 😄
mydoom quick virus remover

[Rush]

Gfreiter
De van. Csapatostul kapjátok be a gránátot
Nyitottam a Gumiban egy "Kedvenc szmájlim" c topikot, szal lehet pakolászni
Jó éjszakát!

Slow
és attól, hogy követ, még nincs csapatjáték...=)

[negativ] Cirek
hát még 70nél... 😄

[Rush]
Én momentán utálom, ha 1 gyerek követ játék közben!!
Nem arra gondolok, amikor azért követ, mert csapatjáték van.....

[Rush]
Természetesen

[Rush]
Köszi szépen, megtaláltam!

Gfreiter
Ja, de azért az már 20 honorral is ciki, ha csont noob vagy...

[negativ] Cirek
á, harminc honor az még semmi. 😊)
de 60 felett már elvárják az emberõl hogy mutasson vmit...

Gfreiter
CSõváz 😊 Gyere gyakrabban!!

Dexa
majd legközelebb akkor csinálj...
na L
csá

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Nincs meg 😞 Pedig meg mertem volna esküdni, hogy csináltam róla shotot 😞((

Dexa
hát igen a soxor "nagytudású" kollégák...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
LOL 😄 Nekem meg egyszer megmagyarázták, hogy ki ne mozduljak a vip roomból (vipként)... Erre mondtam, hogy meg tudom csinálni, erre lenooboztak... Aztán mindegyiket kilõtték, és egyedül maradtam. Na úgy bevittem a vipet, mint a sicc. Nem gyõztek bocsánatot kérni, tán még ss is van róla, mindjárt megnézem 😊

Dexa
ez olyan dolog 1ébként hogy vmi 52 honoros csóka kezdte lökni nekem a rizsát ma hogy mit csináljak és mit ne hospitalon...
nem mondtam neki hogy nem tegnap találkoztam elõször a meppel...

Dexa
1ébként meg mondom, ne foglalkozz másokkal hogy mit mondanak, segítség jöhet, kritika mellõzve...
ennyi

Dexa
vki még 60 honorral is szal no problem...

Gfreiter
Hát, sajna utána kis szünet, mert tanulni kõ 😞(( Azt majd szép lesz, amikro a 30 honorral bénázni fogok, mint egy zöldfülû...

Dexa
akkor gyûjtsd be a 30at, azt' irány a 31...

Gfreiter
Gyûjtöm 😊 már közel a harminc 😊))