America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
mintahogy a a legtöbb egyház hevesen tiltakozik az abortus ellen miért is? mert gyilkosság? ne csinált volna gyereket de azt az ember az alapvetö ösztönei miatt megteszi. És miért kapja el a feleságát máshonnan te is onnakapod el a barátnöd? miért nem hazsnál ovszert sok oka lehet szintén kultura vallás stb. de ettöl ö még nem elitélhetö. oktatni tanítani kell. miért zsákmányolják ki a délamerikai indiánokat akik ivágják az öserdöt nekik pénz kel a napi tuléléshez és leszarjk ha 10-20-100 év mulva ettöl kihal fél európa nekik akkor ott kell élniük!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Na ezzel most hol a mentség, hogy felelõsségtudat nélkül hoznak a világra olyan utódokat, akikrõl nemcsak hogy nem fognak tudni gondoskodni, hanem több, mint valószínû, hogy születésük elõtt már HIV-vel fertõzik meg õket.
Akkor mér nem dugja a tökét kecskebélbe, vagy mér nem tolja meg az asszonyt másik lokáción, vagy mittomén?
Na befejeztem. Csak ezek a dolgok engem bazira foglalkoztatnak, de most ezér nem nyitok topikot, hogy mindneki lerasszistázzon, holott sokan ennek a fogalomnak az értelmével nincsenek tisztában.
bocs az offért
Az emberiség saját magaát irtja majd ki csak idöt kell neki adni erre és siman megcsinálja amig a hadiiparra megy rendeteg dollármilio és nem az emberek jólétére. Amig emberek egy csoportja sajt sérelmeit ártatlan emberekken torolja meg nem politika észérvek hanem a fegyverek szava a döntö. Amig a születésszabályozást a vallási vezetök TILTJÁK hisz ahhok elfogynak a hiveink akik pénzt adnak addig baj lesz a világgal. de majd a világ elsöpri az embert és akkor a kék kis golyo tovább keringhet békességben a naprendszerben. Amin vagy lesz élet vagy nem.
de majd ha egyszer idegenek meglátják a bolygot talán arra lesz remény hogy ök jobban csinálják majd mint az emberiség és nem irtja ki saját magát.

csinálják mert meg akarják szerezni a mi kis bolygócskánkat 
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Sziasztok télleg milyen volt a meccs nem tudtam menni mert nem volt netem
. csak a véleményem nem kell lebecsülni a természetet nézd meg nálunk ma esett a ho pár évvel ezelõtt ilyenkor maár rövidgatyában szaladgáltunk.
Kezd eltünni a tavasz + az õsz teljesen felborul az idõjárás. Ennek beláthatatlan következményei lesznek szerintem 50 év mulva nem lessz ember ezen a bogyón.
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Nekem pl az afrikai nepek ehinsegerol halva nem az elelmezesuk megoldasa jut az eszembe, hanem az egygyerekes csaladminta bevezetese es megtanitasa nekik... Meg nem kajat kuldenek nekik, hanem kotont.
IBANEZ UV777 Rulez
Fonok.Ki az a corporation?
elvégre a természet eléggé önfentartó tud lenni...
IBANEZ UV777 Rulez

IBANEZ UV777 Rulez
(egyebkent nem vagyok meteorologus, hanem informatikus, de mivel felesegem elegge otthon mozog ebben a temaban, es a foglalkozasa is ide koti, eleg hiteles forrast hallok szvsz. Bar a kialakulas idotartamanak hossza tanyleg tulzas volt reszemrol, a lenyeg, hogy nem 1-2-10 ev alatt alakul ki a jegkorszak meg a globalis felmelegedes sem)
Es bocsi az esetleges serto hangnemert (nem ugy gondoltam, beccsszo), csak ma ez volt kb a 20. hely, ahol errol olvastam.
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

IBANEZ UV777 Rulez
Hi Zuluka!
hát hiába ö a nagy meteorologus meg világvége kukato 😊
IBANEZ UV777 Rulez

lol
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
[/img]