America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
hja most már dekszi-nek irja 😊

IBANEZ UV777 Rulez

miért kéne nevet változtatnia?
kabbe😊
bridge jó...
Dexa
köszönet a HAF-ból Dexi-nek hogy hamar megértettük egymást és hogy majd nevet változtat...
dánke

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
ebáut április környékén...
pontosat még nem tudtak írni (ha jól láttam)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
mert sokan ha látják hogy nem official akkor tipli és lépnek is tovább...
akik meg csak a játék miatt jönnek azoknak ezek a pályák kívállóak, pontosabban ezt szeretik (elfelejtettem még belevenni a Weapons Cache pályát, mert azért arra is jönnek...)
szal nagyrészt tõlünk vki úgyis elérhetõ, max tud pályát is váltani... amit adott esetben kérés alapján egybõl megy (fórumos kérést is teljesítünk... 😉 )

Pepti
Igen, az SCI-ban rakjak ossze az IBM gepeket (ezert vettek meg meg egy csarnokot :-)) Ja, en tatai vagyok, es pont ismeros cegek meloztak naluk, onnan tudom.

es hogy en is ON maradjak: nem tud valaki valamit az europai official szerverekrol? Lesznek? Ha igen, mikor?

Tikal
akinek tetszik a bridge jelentkezzen egy seggberugásra

bridge SE még jo is, de a sima bridge nagyon tré pálya szerintem, legalábbis számomra nem valami élvezetes, mekkenya még csak csak... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
mert amikor nem vagyunk fent akkor olyan pályára állítom amire biztosan feljönnek az emberkék (fõleg magyarok)...

amire nagyrészt feljön a nép az Bridge, Bridge SE, Mout McKenna
ezért láthatsz majdnem mindig Bridge-et a szerveren...
este amikor kezd gyûlni a nép akkor átállítom más pályákra is egybõl...
automatikus pályaváltásnak meg nincs szerintem sok értelme, mert mondom, nagy többségben ezeket a pályákat szeretik... és ha mi úgysem gémelünk, akkor õk is tudjanak olyanon játszani amilyen nekik tetszik (a többségnek)...

Tikal
HIT serveren miért mindig a bridge megy? az olyan jo pálya? nem mintha beleszolhatnék, csak érdeklõdés képpen

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dexa
Bundelovics vár majd bridge-en szal úgy készülj...

Tikal
miota civilizácio van azota szivjuk a Föld vérét, elõbb utobb balhé lesz, mert ugye az ugy nem megy hogy csak elveszunk....

Gfreiter
Mennem kell, de este visszavéghattok 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gyadi
Áh, most kihagyom (sms bomba ment már 😄 😄 )

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Dexa
gyere fel téjesre és beszéljük meg hogy vágunk vissza G-nek ezért a sértõ kijelentéséért...

Gyadi
Épp ezaz tisztára fel vagyok dúlva G mondásán 😄 😄 😄 😄 😄

Dexa
jah a jobbak ármiznak...

Dexa
megsértõdünk...

Gfreiter
ha megengeded folytatnám: Tatabányától kelet-délkeletre laknak, hozzávetõleg 60 kilóméterre... (De ezt most csak viccbõl mondtam, nem megsértõdni!!!)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gyadi
Tudod, a jobbak 😄 😄

Gfreiter
Vagyis pontosabban fogalmazva, a DC++ egy FTP?

Gfreiter
Szóval akkor ez egy DC++?

Mighty
FTP - File Transfer Protocol
Egyszerûen megfogalmazva: egy ehhez írt programmal két gép közötti kapcsolatmegosztás file csere-bere céljából.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
Te kis ratyi...
szal a környékén lax, mi?

Gfreiter
LOL 😄DD

Gfreiter
Nekem az bonyolult lépés, midõn asse tom, mijaza FTP... Én a te szemszögedbõl kérdeztem, hogy bonyolult e. 😊

Gyadi
Jah, én is Tbánya környékén lakom de még nem vettem észre az IBM-et 😊))
Mondjuk lehet hogy csak elbújt 😄

Mighty
Attól függ, mit tartasz bonyolult lépésnek. FTP-vel leszedem a file-t, módosítom, visszatöltöm.

Dexa
fregvadász...
inkább készülj szombatra...

...mert kemény fight lesz

Dexa
mi is weri thenksz a gémet... de vasárnap úgyis jön a következõ round...

Gfreiter
Mindkettõ: ok
Pepti, nagyon nem értek hozzá, bár akkor nevezhetjük úgy, hogy a kínálat hiányát nem nevezhetjük zsarnokságnak. Max a szolgáltató részérõl... (á lá Matáv )
Szóval, Mighty, hogy ON maradjak, azt akarom kérdezni, hogy ha felkerülnek a dolgok, akkor még lehet módosítani a szövegen (már úgy értem, hogy bonyolultabb lépések megtétele nélkül)?

[negativ] Cirek
Tatabányán SCI van. integrált áramköröket, meg asszem vinyókat raknak össze, de lehet rosszul tudom.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mighty
Nem, de könnyebb egy olyannak kiszúrni az esetleges hibákat, összefüggéstelen mondatokat, aki elsõre olvassa.

ne menjunk bele, mer offtopik, nem ibm, ok csak osszeszerelik :-)
Gfreiter
Van még IBM?? Ha ezt tudom 😊

G: az IBM gepeket itt Mo-n szerelik ossze Tatabanyan... ;-)
Free
Rendben köszönöm 😮)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Vagyis nem pontosan legyen olyan a sortörés, csak ne lépje át azt a "margót", ami az eredetiben van, kölünben a szöveg túlnyúló része nem fog látszani a játékban.

Gfreiter
Free, ha leszeded a szöveget, kilövöd az ékezeteket, és rákopizod a Briefing mappába az eredeti txt fájlra, akkor magyarul fog megjelenni a szöveg a játékban. De a sortörés pontosan ugyanolyan legyen, mint az eredetiben, szal javaslom a "strófánként" történõ copy-paste-t!

Gfreiter
hm, csak még egy megjegyzés. Az, hogy nem tudok másmilyen számítógépet megvásárolni, csak olyat, amit kínában állítottak elõ, az nem kizsákmányolást jelent. Ha Magyarországon is csinálnák, de mondjuk kicsit drágább lenne, akkor inkább a hazait venném meg.
Na ON...

Gfreiter
Americasarmy.hu-n van a missions-nál, de nem tom, hogy le lehet e tölteni. Majd ha mindegyik kész lesz, akkor Hykao csinál egy tömörítõprogit, és azzal felnyom egy teljes magyarosítást a játékra. De az még odébb lesz 😊

Free
G ami eddig kész van azt honnan lehet leszedni ???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Most mé kellet ránkszólni? Csak fölhoztuk az Armytopikot a 8. helyre...

Gfreiter
Angolról fordítok magyarra 😊 Amúgy nem szó szerint, mer találtam benne értelmetlen dolgokat. Pl Hospitalnál meg sem említi a támadóknál, hogy ki kell nyírni a vipet, csak azt mondja, hogy valami dokumentumot kell elvenni tõle. Gondolom valami kerekebb sztorit akartak kihozni belõle, semmint hogy csak egyszerû "nyírd ki" legyen az esemény, de ha egy újonc elolvassa, azt sem fogja tudni, hogy mit kell csinálni. Minek fordítsak egy szöveget úgy, hogy nem felel meg a valóságnak?

Gfreiter
Eqrtam valamit?

Mighty
Jól teszed. Mármint a fordítást 😊
Ha lehet nézd majd át helyesírásilag, vagy küldd el nekem "lektorálásra"

Gfreiter
Jah...
De meek fordítani, maj késõbb folyt köv...

Mighty
Kérhetném ezt az OFF topicban folytatni? Thx.

Gfreiter
Megbocsáss, én nem a kínaiakat hibáztattam. Mégcsak az afrikaiakat sem. Hanme azt, aki megtehetné, hogy valóban segít, de ehelyett csak alamizsnát dob oda nekik, és ezzel nyakunkba zúdítja ezt a problémát.

Gfreiter
De hogyan alapozhatnak arra, hogy ha csinálnak tíz gyereket, abból hátha 1 túléli, aki majd "eltartja" õket... Ha ezek így gondolkoznak, akkor egy deka rizst sem adnék nekik. Én nem elítélem ezeket, hanem egyszerûen nem tudom megérteni, hogy mért nem képesek cseppet gondolkozni. Egyetértek, tanítani kéne ezeket, meg abban segíteni, hogy eljussanak arra a pontra, ahol esetleg önellátóak tudnának lenni.
Az egy dolog, hogy a szaporodás ösztönszerû dolog, de minket az állatoktól mégiscsak a következetes gondolkodás különböztet meg, tehát ez nem mentség, fõleg akkor nem, ha a Földet a pusztulás fenyegeti.
Az, hogy az indiánokat kifosztják, és ezzel a természetet gyilkolják, az a néhány mocskos üzletember lelkén szárad, és ha nem lenne ez a mai politikai-lobby világ, akkor lehetne tenni ez ellen valamit.