America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig azt olvastam ezen a fórumon hogy nagy király ha lecsítereznek és nem is csalsz. Mert az megtiszteltetés, még ha a másik nem is annak szánja tehát:
Köszönöm az elismerést!! Jólesett.

Dexa
kicsit késõbb megyek majd...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

oké.. valaki jön ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bridge az jó, csak sajna most még nem tudok menni, de majd ránézek mikor felmegyek gamézni és ha lesztek akkor találkozunk.

én hivatalos army szerveren de mahetnénk a clanra is... ott most nincs senki... nem gyüsztök ?

Bridge

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Bingo! 😉

My Life for Freedom!

Ez vicc!!! Valami 80 honoros csinalt egy uj accountot és irtja a népet!

Friczy
Új csillag születik..

Nagyon keméééény

keep walking... www.artum-inferniti.net

aztat nem ismerem, martmint a quakenetet

[negativ] Cirek
hát a quakenet-en van aa.hu szoba. bár egyre kevesebben járnak oda.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Mert ahogy nézem azért van müködö szerver a tracker szerint. Amugy nincs magyar AAO oldal IRCen??

Milyen serveren voltál/ voltatok?

jobban teszed.... csak felidegesedsz....
a szerveren 2 körön át tudtam bennamardni ezalatt kb 30-40 ember jött ment emiatt.. mindet kirugta....

Akkor en mar neki se allok jaccani 😞

ááááá...
engem is most vágott ki ugyanezért !

tököm tele van !

Belton
jah kkor okés mert en nem naon tok angolul es hat nem sokat fejtettem meg belole de azé kösz remelem ki javitjak ezt a kis elbaszast...bye

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Nem egészen érthetõ a kérdésed.....

Kb annyit tesz hogy valami bug miatt vágtak ki az adott serverrol. A log fileben ezt le tudod ellenörizni ha rákeresel a szövegre. Szal ezzel nem tucc mit kezdeni ez csak egy magyarazkodas akar lenni. Legalabbis sztem.

Belton
Currently there is a number of players being kicked by PunkBuster and making people crazy.
Dont worry; this is not banning you, there is a bug in the server config that is making it check for the wrong variables.
quote:
"KICK NOTIFICATION: yournamehere has been kicked for an undefined reason:

YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 2 MINUTES) ... MD5TOOL MISMATCH: MAPS/MOUNTAIN_AMBUSH.AAO

There is nothing wrong with your America's Army it is a known issue and is being worked on.

You can check to see if your being kicked for this by going to your C:/program files / americas army / system / armyops.log and searching for the word Kick.

This is in no way a reason to jump to conclutions and starting blaming anyone.
Bugs happen in projects that are on going like AA, no worries; it will be fixed.

Nahh ez mi a pics mert en nem talaltam meg azt amit itt inak ha valakim eg csinalta el mondaná mit kell teni??

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Dexa
Isten is lehetsz gém közben...
😛
😄

múltkor nagyon türelmetlen, mérges voltam, szal minden beszólásra hülyén reagáltam, így a tiédre is...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

én most gémeltem 1 órát..tökjó volt.. király voltam..😊

ezt szabad még mondanom dexa ? 😛

Nagyon eltünt a topic 😊)))

Asszem most felnézek hátha van valami játék.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

M24:

AA-operations, SAW :

😛PPP

Nyers
Hátha vkit érdekel: FSW

My Life for Freedom!

Tikal
vagy nincs otthon....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sajnos csak most jutottam vissza a géphez,gondolom ilyenkor már nincs fent senki.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Dexa
akkor még leszunk
.)

10 fele megyek,ha minden igaz

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Hungarian Intruder Troop Unofficial Server
IP:195.56.172.194
Most éppen WC van, de majd lesz bridge is megint.

Gfreiter
Sziasztok! Kb egy hétig nem leszek, úgyhogy ha valamit törölni kell, akkor priviben szóljatok, mert lehet, hogy bemegyek (külföldön) egy netcaféba (ha lesz elég gempám) annyira, hogy megnézzem a privit, de nme biztos, hogy végig tudom olvasni a topikot. 1000 bocs és köszi 😊

Ui: az amerikai srác egy CD-nyi képet hozott, majd rakok be párat 😊 Ha akarjátok...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Ak47 is jobb mint az M16 és barátai, mégis m16ot használnak USA-ban 😊

lóbébi
Sziasztok!Most néztem a hiradót és volt egy riport hogy hogyan képezi ki a magyar katonákat amikor kiküldésre mennek.Volt egy alezredes és azt mondta hogy a magyar katonák jobbak mint az amerikai katonák a közelharc szituációban vagyis önvédelemben jobbak vagyunk.Ki érti ezt?Én még megkérdöjelezzem!Lehet hogy tévedek?Lóbébi

meik szerver ? The Hungarian Elites - Public Clan Server ?
mikor ?

Dexa
ha gondolod gyere...

kiráály.. hadéniss !!!!

Dexa
mehet majd este fun gém...
😉

patacsi HUN
de már jó...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ja úgy néz ki... 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Mighty, privát ment.

Mighty
Total behalt az sql serveruk?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
Strahd_ itt vagy még ???

Ok 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Ha szépen kéred és van fent valaki admin akkor lesz 😄

Dexa!Nem lesz valamikor jó kis fun game a szerveren? Mostanság nemnagyon volt....de lehet hogy csak én voltam rossz idõben fent 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Van játék linuxra is...legalábis én ugy tudom.Még nem láttam futni alatta.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
van linux alá is...

De én úgy kérdezem, hogy maga a játék! van-e Linuxra.
Azt gondoltam hogy szerver verzio van de cliens?