America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majka dopemant megnézem majd.. de télleg tökuncsi.. figyelted a Balázst : és a végén majka-dopeman meccs - feltéve ha majka megérkezik..... eccsém, kis manuális hangulatfokozási kisérlet 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

neeeem... ez votekick volt.. tuti
még üvöltözöttt is az arc (Angolul - végig) hogy VOTEVOTE !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Bazze, de unatkozom. Nézem ezt a szar starbox-ot, de halál nevetséges az egész 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Viszont engem nem megkérek h menjek ki hanem kiszavaztak, ugy mint lacát...

Biztos kiszavazás volt? Ha benn van egy admin, egy mozdulattal ki tud tenni bárkit. A pb-s power kick-rõl nem is beszélve 😊

Ahogy mondod.. én sem tudtam mi ez.... nem dobtak még ki soha szerverrõl...

De mindegy. felejtsük el

Oké, oké... sorry a náciért de rohadt ideges lettem, a lent emlitett okok miatt...
igazad van, te szervered... azt csinálsz ott amit akarsz....
Viszont engem nem megkérek h menjek ki hanem kiszavaztak, ugy mint lacát...
De mind1 lényegtelen
sorry ha valakit megbántottam

Respect

Mighty
Mint írtam, hasonló és nem ugyanígy. Szal ebbe ne kössön bele senki!

Mighty
Ez természetes. Anno, mikor elkezdtem a multizást (UT) én is hasonló módon jártam. Szó nélkül kidobtak egy serverrõl majd lezárták. Én tudatlanul elküldtem õket melegebb éghajlatokra, nem tudván, hogy klán meccs miatt történt.

Mighty
Valószínûnek tartom, hogy valamit csúnyán félrenézett. Nem hinném, hogy rátok értette a görényezést.

Mindenesetre inkább nyugodtan beszéljétek meg a dolgokat, mintsem sárdobálás legyen a dologból. A párbeszéd szükséges, de megfelelõ keretek között.

Szerintem meg tök mind1.Az õ szerverük,azt csinálnak rajta amit akarnak.Én láttam gyadi üzenetét és le is jöttem.
Személy szerint annak is örülök hogy néha-néha feltudok menni játszani egy ilyen jó szerverre mint a HIT szerver.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Jah, csak nemteccett a náci görény vagy valami hasonlo kifejezés 😄DD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Mighty
Szerintem ezt privátban el tudnátok úgy intézni ezt, hogy megmutatjátok neki a server log kérdéses részét. 😊

Dexa
már órák óta ott voltam, de ilyen klánnal nem találkoztam fent saját szerveren...
mert én is fent voltam adminban...
nem tom te kikkel találkoztál...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
na szal akkor zárjuk le a szervert amikor akarjuk, akkor szólítjuk fel az ott lévõket a távozásra amikor akarjuk...
mivel a mi szerverünk...
egyébként akkor játszik ott bárki amikor akar, ezért megy a szerver non-stop...
szal itt be is fejezhetjük a témát...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Figy hadd tudjam már én jobban végig ott voltam admin 😄DD
Amúgy nem lett kivágva senkisem, lala sem, hanem pont akkor jott be amikor érvénybe lépett a jelszo a serverre.
Voltunk ott köbö 4en hitesek, meg kábé ugyanennyi HAF-es (akik ugye nem németek) meg még ott volt Bocikacsa, meg még néhány magyar.
Egyetlen egy fura $i&G klántag nem volt ott, és én kértem a kilépést.

Hehe....Azt is el tudnám már képzelni hogy nekik is dolgozol 😊))
Amugy melyik német klán tagja vagy?A GBL-é? Már nyugodtan bevallhatod 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

nem mondanám, ha nem igy lett volna....
nemis hitesek voltak direkte megnéztem kik azon

valami fura $i&G klán vagy mi a halál gyikja...
nem szoltalk h fejezzem be a meccset, aszonták most lépjek ki.... kérdezd meg lala29-et, õt is kivágták....

Gyadi
rosszabb*

Gyadi
Rosszebb mint a moszad 😄DD

Hát ezek a németek mindenhova beszivárognak 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Látod, pedig eddig sikerült elhitetnem veletek hogy nem 😄

pet70000
te valami német admin vagy??? nahát........

Volt ott magyar böven.Kb 3 HAF-os és ugyanennyi HIT-es, plusz a klánon kivüli ismerös arcok.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Figyu, admin csak azt látja amit globalban írsz, vagyis foldgomb van a bal felso sarokban. Mást nem.
Amúgy angolul nem írtam, csak magyarul.
Minimum 4 HIT-es volt ott, szal 4 magyart biztosan tudtál hogy van. Egyébként annyit kértem mindenkitõl aki nem klánwarozik hogy hamarosan fejezze be a meccsét egy ideig, szal senki nem küldhetett el téged a fenébe.

direkte megkérdeztem van-é magyar ?
senkik nem válaszolt
megkérdeztem angolul van-e magyar ? senki nem válaszolt....
angolul leszóltak h huzzak ki mer warozni akarnak

Ez akkor télleg az 😊)))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Csak magyarok voltunk ott ez benne a lol 😄

Nah akkor jól láttam.Viszont akkor nem értem ki volt az a nem magyar aki Cyrus nak szolt

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
Jelentem én <-HIT-> es vagyok és admin is 😄
Jah, és nincs germán rokonom (asszem) 😄

[negativ] Cirek
GL

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
azért ideszólhattatok volna

szegény cyrus már majdnem ment írtani némethonba!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gyadi
Hungarian Allied Forces - HAF

Ki ellen játszotok?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gyadi
És mi vagyunk ott nem pedig náci köcsögök, ezt am egszolitast kerüljük léccives.

Gyadi
A HIT Server pillanatnyilag lezárt állapotban van, klán war céljábol, reméljük 10-11 felé lekerül a lakt.

nekem az egyik bennlevo szolt....
de az nem es volt és nem is magyar

Valszeg valamelyik magyar klán ellen akarnak játszani.Vagy a HIT vagy a HAF ellen...legalábis én ezeket láttam.Amugy magyar admin irta (nemtom h ki volt,nem figyeltem) h aki nem vesz részt a war-ban az lépjen ki.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

de miért ? ha clanwarozni akarnak, tegyék azt a saját szerverükön... ez a HIT clanserver, én magyar vagoyk, ezt érem ele a leggyorsabban, nem fogok máshol játszani....

[negativ] Cirek
le van jelszavazva

Én is most voltam fent....ha war-ozni akarnak csinálják, szerintem ezt meg lehet érteni.Én is felnéztem az imént,de le is léptem amikor irták h war lesz....pedig enyém lett volna a sniper.E van.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hát ez nemigaz !
Engem iS !!!!
Kibaszott náci köcsögök ! mi a kibaszott kurva anyjukat képzelnek ????

Egy magyar clanserveren akarnak clanwarozni??????????????
HUDEKIBASZOTTIDEGESVAGYOK !!!!!!!

gyertek má ! most szavazták ki lalát !

HIHHHHHETETLEN !!! A clanserveren leszoltak h disconnectoljak mer clanwarozni akarnak..
valami külföldi faszok !

Gyertek fel minél többen most !!!

Jaja.....noob

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[negativ] Cirek
meghalt egyszer... így nem is olyan jó...

[HUN]Crassus
MIKOLA a Guiness rekordokra tor!😊)))
Nagyon LOL

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

mer lelõttél..... és csak utána láttalak meg....

hogy érted hogy késõn?

te ma nagyon öltél....😊 láttalak (kár hogy mindig késõn....)

Aki olvassa az tudni fogja hogy neki szól.