America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Én türelmesen várom a megváltást... <#zavart1>#zavart1>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Addig is elbohóckodok a megszokott pályáimon a megszokott cuccokkal...
<#wink>#wink>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Future Weapons jó sorozat volna, csak néha az arcom kaparom a baromságoktól, amiket a pasas összehord. 10 év SEAL szolgálat, aha 😊
Pl. mikor MP5-öt hasonlította össze az MP7-tel. Az MP5 9mm-es lövedékeit megfogta a golyóálló mellény, utána meg az MP7-el egy egyszerû kevlar sisakot lövöldözött, hogy azt mennyire faszán átviszi.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Elég megyõzõ volt mûködés közben. Szinte nincs is recoil.
Vajon benne lesz a 3.0-ban?
Amire repro gondolt az a MILES, ahol a fegyverek csövére egy lézer jeladót, a katonák ruhájára meg vevõket helyeznek.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Valakinek van ilyen problémája, esetleg mit kell állitani, hogy jó legyen <#confused>#confused>
<#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Befejeztek egy menetet ésha az eggyik csapatba be akarok menni és akkor el kezdõdik a menet de megint nézelödõ modba leszek :'(
Ma megkaptam az elsõ adminom.Be is tudok jelentkezni,de nemtudok rendesen jáccani,hogy pl olyan mintha "nézelõdö" modba lennék.
Láttam olyat is aki admin volt és tudott jáccani szoval valahogy meglehet csinálni.
Aki tudja irjon.
Elõre is köszönöm!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
😄
Most töltöm a játékot, reméle jó lesz
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vaktölténnyel akar lövöldözni. Béke párti.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
nyisd meg és írd át jegyzettömbösen!
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Azért nem "spawnolsz újra", mert ez egy valóságra törekedõ játék. HA meghaltál, meghaltál. Várd meg a következõ kört.
Ha megtaláltad a lézeres fegyvert, akkor velünk is oszd meg, hogy hol van! Játszom egy ideje, de még nem láttam senkinél olyat.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Elálitodott a TAB gomb ezért nemtudom elõhozni a konzolt 😞
Fontos lenne mert pl ha admin vagyok akkor nemtudok parancsokat sem használni 😞
Köszönöm
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Meg én Sniper szeretnék lenni, de sose ad lézeres fegyót.. meg távcsöves fegyót v. vlami.. sima fegyót ad.. thx.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Tegnap nyomultam és ma nem enged be, mi a franc ez már megint <#confused>#confused>
Ez a <#kocsog>#kocsog> 2.8.3.01 -es verzió egy rakat sz*r, bugos, minden baja van, régen sokkal jobb volt <#kuss>#kuss>