America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feljöttem egy serverre, a kedvenc mapom megy hát elég siralmasan megy 😮

[HUN]Crassus
5 rl haverral újra játszogatunk 1 hete😛 nagyon jó az AAO még mindíg!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

játsz még ezzel valaki? ^^ most szedtme le újrakezdem má énis hátha nem veszett el a skill 😛

N3TuddKi
azt a részt láttam amiben a Javelint mutatták be, az nagyon hatásos volt. 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Dexa
Sosem hiszel semmiben sem. <#mf1>
Én türelmesen várom a megváltást... <#zavart1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
Nem lenne rossz, ha lenne... de sajnos nem lesz. <#szomoru1>
Addig is elbohóckodok a megszokott pályáimon a megszokott cuccokkal...
<#wink>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Itt csak a keresési feltételben van a passive laser kifejezés, a termékeknél már egynél sincs 😊 Amelyiknél szerepel a laser, ott ha megnézed valóban egy lézer irányzék van a fegyveren, nem red-dot. Viszont az igaz, hogy passzív eszköz, mert nem vetíti rá ténylegesen a célpontra azt a pöttyöt, hanem csak a használónak tûnik úgy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Strahd_
Mellesleg nagyon sok helyen igy emlegetik hogy passive laser sight ez a felrevezeto. pl : http://www.thefind.com/query.php?query=Tasco+Red+Dot+Passive+Laser+Sight

Strahd_
elnezest rosszul tudtam 😊

Sadist
Tuti nem, csak olyan fegyvert raknak bele, ami a hadseregben rendszeresítve van.
A Future Weapons jó sorozat volna, csak néha az arcom kaparom a baromságoktól, amiket a pasas összehord. 10 év SEAL szolgálat, aha 😊
Pl. mikor MP5-öt hasonlította össze az MP7-tel. Az MP5 9mm-es lövedékeit megfogta a golyóálló mellény, utána meg az MP7-el egy egyszerû kevlar sisakot lövöldözött, hogy azt mennyire faszán átviszi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Discovery channelen fut most egy sorozat, Future weapons néven. LWRC IAR
Elég megyõzõ volt mûködés közben. Szinte nincs is recoil.
Vajon benne lesz a 3.0-ban?

Sadist
Mármint a fénye verõdik vissza, nem a tríciumkapszula vagy a led 😊

Sadist
Passzív lézer olyan nincs. A Red dotban egy egyszerû led, vagy tríciumkapszula van, ami a frontlencsérõl mindig a fegyver csövével párhuzamosan verõdik vissza.

Amire repro gondolt az a MILES, ahol a fegyverek csövére egy lézer jeladót, a katonák ruhájára meg vevõket helyeznek.

Strahd_
nem a passziv laser re gondol? red dot sight http://en.wikipedia.org/wiki/Red_dot_sight

Sadist
Szerintem fotosop, nem hiszek az ilyenekben.

Mighty

HoReSz1975
3.0 mikorra várható, mert bizonyos helyeken azt írják hogy már teszik fel serverekre. Érdekes én még sehol nem találkoztam vele <#lookaround>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

PETI DK
Egyébként,hogyan tudok adni egyszerre mindenkinek fegyver-t?

N3TuddKi
megy, de nincs semmi értelme.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

hello!megy ez a játék net nélkül is????
repro
Basszus Slow! Rám mászott egy merevrészeg leányzó, ezért elfelejtettem Másfélre menni...

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Ha adminként lépsz be nem tudsz játszani

N0 TXT TLK PLZ!4!

HoReSz1975
Felraktam a 177.83 Nvidia drivert és az army nem jó, egér mozgatás közben vibrál, de a többi játéknál jobb lett sokkal a grafika <#confused>

Valakinek van ilyen problémája, esetleg mit kell állitani, hogy jó legyen <#confused>

<#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

PETI DK
Sajnos ugysem jó 😞
Befejeztek egy menetet ésha az eggyik csapatba be akarok menni és akkor el kezdõdik a menet de megint nézelödõ modba leszek :'(

amíg nem fejeznek be egy kört,addig csak nézelõdsz..nem ezt tapasztaltad véletlenül?
PETI DK
Tud valaki segiteni?
Ma megkaptam az elsõ adminom.Be is tudok jelentkezni,de nemtudok rendesen jáccani,hogy pl olyan mintha "nézelõdö" modba lennék.
Láttam olyat is aki admin volt és tudott jáccani szoval valahogy meglehet csinálni.
Aki tudja irjon.
Elõre is köszönöm!

ChuckyHUN
Még nemmajd holnap szedem csak el sztem most a beijing2009meg van rendelve

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Gando
az elején ideges leszel az biztos 😄 <#eplus2>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

ChuckyHUN
😄
Most töltöm a játékot, reméle jó lesz

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Marvin
Jaaaa. 😄 lol

Vaktölténnyel akar lövöldözni. Béke párti.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

repro
van lézerese fegyver... training on, vagy mifsz...régen volt

N0 TXT TLK PLZ!4!

CSUKA
x:\Program Files\America's Army\system\user.ini

nyisd meg és írd át jegyzettömbösen!

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Marvin
Neked válasolok, mert te vicces vagy.
Azért nem "spawnolsz újra", mert ez egy valóságra törekedõ játék. HA meghaltál, meghaltál. Várd meg a következõ kört.

Ha megtaláltad a lézeres fegyvert, akkor velünk is oszd meg, hogy hol van! Játszom egy ideje, de még nem láttam senkinél olyat.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

PETI DK
Segitene vki?
Elálitodott a TAB gomb ezért nemtudom elõhozni a konzolt 😞
Fontos lenne mert pl ha admin vagyok akkor nemtudok parancsokat sem használni 😞

Köszönöm

Roger6
+ minden csapatban 1 sniper lehet max.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sniper kiképzés...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

dragon11
Megoldottam.Vlaki megtudná mondani multiba miért nem spawnolok újra?^^

Meg én Sniper szeretnék lenni, de sose ad lézeres fegyót.. meg távcsöves fegyót v. vlami.. sima fegyót ad.. thx.

dragon11
Üdv.PunkBustert letöltöttem, de az America's Army exe-t nem tudom hozzáadni :S help!😊 köszi.

Spészgószt
<#hehe> lol kontrolerrel fps-t <#idiota> jól átbasztak vele, egérrel szemben esélytelen a dolog <#lama>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

HoReSz1975
már jó lett. A punkbusterservices.exe -t újra kellett húzni <#wow1>

HoReSz1975
Punkbuster hiba miatt kirak minden server

Tegnap nyomultam és ma nem enged be, mi a franc ez már megint <#confused>
Ez a <#kocsog> 2.8.3.01 -es verzió egy rakat sz*r, bugos, minden baja van, régen sokkal jobb volt <#kuss>

PETI DK
Minden szerveren ezt csinálja? Mert én felmentem eggyre birta fél orát aztán 600-800 ping 😛

Mighty
Letoltesnel nem igazan szamit a ping...

bardocz
Nem hiszem.Minden megy rendesen.10/1mbit-es,és ahol jó a szerver ennyivel töltök fel,és töltök le.
PETI DK
Szerintem a neeteddel lessz a gond..

bardocz
Hát azzal szerintem marha szar fps-t játszani,már próbáltam,és nehezebb rávinni a célra az egret,meg nem tudod úgy mozgatni,hogy egyszer szépen lassan,aztán meg célra "rántani" 😊 Vagyi én nem tudtam.
bardocz
Hát nem hiszem el,játszhatatlan,250 a pingem,csakúgy,nem megy semmi letöltõ program sem,nem megy smn,nem megy semmi,csak ez a szar,és nem elég neki semmi.
PETI DK
jaja sima gamepad

bardocz
Miért van az,hogy a játék kibaszottul szaggat,és játszhatatlan?Ugyan azok a beállítások,amik jók voltak eddig,és normálisan futott a játék.