America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
jól hangzik 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Látom magyar honorszerverrõl van szó.... Ha minden igaz a HAF-nak máj. 15. -e környékén lesz EU-s bérelt szerverük.... Egyenlõre úgy áll, hogy anyagilag egy 14 slot-os szervert tudunk bérelni....

Tape at war yack one knock a fuck on

Gfreiter
amúgy sztem mindenki hülye, aki a netre ad fel hirdetést. A kutya sem nézi õket 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
De a megrendelõ azt nem tudja, hogy aki rámegy az oldalra, az szépen elhúzogatja magának. Vagy a lap tetején. Akkor is lehet lefele húzni. Ha egy húszas összejönne, az már elég lenne egy bérletre. Asszem.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
pontosan... a a megrendelö nem hülye.

patacsi HUN
aki pénzt fizet annak elvárásai vannak... 😊 nem látható hírdetésért nem látható mértékben fizetnek...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
az az aza hibája .) vagy az inster metodust kell átirni (ellenörzés kikapcs) vagy a formot ugy küldeni el hoyg full URL-t küldesz el neki

patacsi HUN
akkor próbáld a tartózkodási helyet ha kell...

Gfreiter
Akkor a többi megoldás. Sztem a görgõs a legjobb, mert ha valakit nem érdekel, az alsó görgõvel beállítja úgy az oldalt, hogy a hirdetéseket nem látja, csak az oldalt teljes egészében.

Strahd_
lol .) van egy ötletem pata mi lenne ha automatikusan ki lenen toltve a tracker rész és csak minenki odabigyeszti a szamat a végére .) és akkor sehol semmit nem kell átirni csak a megjelenito formnal.

patacsi HUN
lehet, hogy nem jó a formátum (nem webcím...) ???

Gfreiter
Meg amúgy szerintem ha lenne magyar honorszerver, biztos nagyon sokan jönnének játszani oda, és az oldal is egyre látogatottabb lenne.

patacsi HUN
popupkiller lesz az új win-ben... senki nem fog érte fizetni... már most sem szeretik.

Strahd_
nem menti profil beállitáskor az adatot .) de miért még nem tom .)

Gfreiter
Vagy az oldal legtetején, esetleg legalján, vagy oladlt egy külön görgõvel ellátott sávban kis hirdetések, ami sztem nem lenne zavaró. És lenne magyar honorszerver icipici pingecskével 😊 De mindegy, ez csak egy ötlet volt...

Gfreiter
Lehetne popup, amit egy klikkel el lehet tüntetni.

patacsi HUN
eegeen 😄

Strahd_
Ha jol értem akkor az kell hoyg a user leirasnal egészitse ki a tracker értékhez beirt szammal az adatot igaz?

Strahd_
pedig nem... 😊 szerintem hibás a leirás.

de amugy igaza van, de nem a z-t álitja be szerintem

patacsi HUN
senki se szokott, már megszoktam... (tanárnak, elõadónak nem leszek jó) kicsit gyorsan és hézagosan szoktam magyarázni... 😉

Strahd_
én se értettem meg 😄

patacsi HUN
oldalak = serverek

patacsi HUN
a saját hivatalos oldalak viszont megszépítik az életet 😉

Strahd_
Nem rossz elvben ötletnek... de a hirdetésk elronditják az oldalakat.

Gfreiter
Meg nyilván a domain név is pízbe kerül, és nem tom ki fizeti (de sejtem 😊 ), de akkor az is megtérülne az illetõnek 😊

Gfreiter
Vállalom... De akkor én leszek a szerveradmin
Na komolyra fordítva a szót, azen még nem gondolkozott senki? Rossz ötlet?

Strahd_
Mi lenne has fogadásokat kötnénk és kiadnánk G-t mit bábu amit lehet ütni a befolyo pénzböl lehetne servert bérelni .))

Strahd_
de igen .) ezt akarom repordukálni .-)

repro
na! americasarmy.com fansite-on kijavították a nemzeti színeket. mondtam, h hülyén néz ki...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Be is írtam három helyre
Kõ még szoknom aztat. Skacok, mi lenne, ha naponta mindenki 30x rámenne az oldalra, és akkor lenne napi kb 1000 látogató, és lehetne hirdetést fogadni? A lóvéból meg mondjuk lehetne egy hivatalos szervert bérelni... Na?

repro
mijjjjapicsa?

Strahd_ te komolyan nem vagy normális

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
unatkozás ellen olvass adminfórumot ;P

Strahd_
Da he nem ér rá megcsinalom .) csak kicsit én ügyetlen vagyok ehhez .) (is)

Strahd_
nem is .) van egy sokgolyocskábol álo képem .) arrol kéne 6 különbözö de azonos méretü golyocskát leszedni .)

unom magam .) és leloptam valahonnan a gömböcskéket .) de nem tudom szétszedni 1 darabokra

repro
A Magyarok Bejövetelét kéne egy A3-as rajzlapra... 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
Slow hajtsármester itt vagy? lene egy ksi szabadidöd egy aprocska rajzolásra?

Gfreiter
Én egy egész tehenészetet vettem, úgyhogy lehet jönni tejért... 😊

pet70000
akkó' má' egyszerübb lett volna egy tehenet venni...😊

tegnap vettem 6 liter tejet
Slow
FLÉÉÉMEEEET!
unatkozom...
és lemaradunk a csirketopiktól 😉

[MHA]Inquisitor
ha azt hiszed h ennek barmi koze van egy hackhez az a nevetseges...

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Prank wishpered:"Grat!..."
Gfreiter
Hooah! 😊

[negativ] Cirek
grat! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

rezes
na mi van a vegen tavoktatasban lesz itt szo a kulonbozo hackek hasznalatarol?nevetseges

Fonok.Ki az a corporation?

User Name Cyrus
Group Normal User
Experience 10101
Honor 15

Egy nagyonhalk, nagyonfinom gratulációt elfogadnék......😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Vicking
majd ha az army érettségi tárgy lesz

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Gfreiter
Miután elolvastam Inquisitor postját: LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[MHA]Inquisitor
ez a baj h sajna nem biztos😊

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Tikal
matekbol ötösre fogsz érettségizni már látom

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''