America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[MHA]Inquisitor
hol?

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

[MHA]Inquisitor
melyik oldalt? 😊))

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

impresszum... vagy iesmi.. vazz legalsó menü..😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

repro
matekozz inkább 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

[MHA]Inquisitor
hol lehet olvasni h te csinalod?

olvass vissza, meg akarják csinálni az oldalt reklámosra, hogy kapjanak érette pénet, amibõl vehetnek leased szervert, porscét meg házat !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[MHA]Inquisitor
mirol van szo?
ossze tudna vki foglalni nekem?
hova?
milyen reklamok? minek a latogatottsaga? mibol lesz penz leased serverre?
HEEEEE?????!!???

repro
há én bázze! nem tucc olvasni?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
slow irtam neked egy pontositást.

Strahd_
egy ismretlen tömeggyilkos .)

Slow
csekk aahun fórum, kész a cucc

[MHA]Inquisitor
amugy ki uzemelteti az americasarmy.hu-t?

patacsi HUN
ok Strahd_ megoldottam 😊
URAIM mindenki a tartózkodási hely helyett írja be a tracker id- t. köci

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[MHA]Inquisitor
Hit-esek uj recruitja😊

Strahd_
köszi Slow irtam neked vissza .) meg van bolodnulva az sg elolvastam a leveled és most irt nekem hoyg van levelem.. .)

Strahd_
akkor fura nem jeleze a surmo sg .)) hoyg uzim jött

patacsi HUN
akkor elakadtunk ?? 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Vicking
Írtam!!!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Slow
ez a kedvencem...
már rég válaszoltam rá...
nehogy felrakj valami cset programot! nehogy!

Vicking
Csak, hogy én is írjak....

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Strahd_
Slow dobtam neked privit nézd majd meg MOST .) én akarok most hajtsár lenni...

patacsi HUN
errõl jut eszembe.
van budán egy "Mongolian Barbecue" névvel illetett étterem.
Az anyósom volt kollegája volt valami góré ott, ez egy dolog. Kicsit mosolyogtam amikor egy volt osztálytársamról is kiderûl, hogy ott melózik. De az már sok, hogy az asztalosunk egyszer csak beállított egy "Mongolian Barbecue" feliratú kocsival...

Enyém a 34800.

Tape at war yack one knock a fuck on

Éjjen én is... Mounain Ambush...

Rónától nem messze játok suliba... a liget mellett 😄

Sziasztok mindenki !

40óra játék után a kedvenc pályámon, uj kedvenc pályát avatttam !

SFhospital !

róna u. 2 keresztezõdés= Gizella út....

patacsi HUN
kicsi a világ mi 😊 szlovák út vagy róna u. ??

Vazze Patacsi... 2 utcára melózom tõled....

patacsi HUN
hát a Startlapnál enyhénszólva otthon vagyok biztos lehet valamit intézni... 😉

repro
nem mert Statnál az extrém nagy látogatottságért már biztos fizetni kell. p0rn0, war3z oldalaknak már 4000/naptól. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
sex.lap.hu .)
www.google.hu
.) stb is jo

Mighty
Az se rossz. Valaki rakattint a windows update-re. A bejovo oldalon meg ez fogadja:
"Mielott update-elne a windows-at, nezze meg testverlapunkat is!"

😄

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
privit dobtam .)

patacsi HUN
microsoft update 😉

Mighty
Akkor mar hekkeljuk meg a cnn.com-ot 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Jah, én is köszi

repro
meghekkeljük az indexet, h ránk mutasson?? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

A 90X90 -es képet is ha tudsz és küld a [email protected], pls, mert a HAF-os oldalra is kellene a linkhez...

patacsi HUN
a 90x90 -es legyen egy nem animált is...
köszönöm cépen 😊

patacsi HUN
Slow kérnék egy 234x60, 90x90, és egy 480x60 as aa.hu népszerûsítõ bannert. ezeket jól elhelyezve garantáltan napokon belûl eredményezhet napi kétezres látogatottságot... (én megoldom a jó elhelyezést)

Slow
itt vagyok panaszos barátom, mi kell neked tõlem illyen hajnalok hajnalán? 😊)

patacsi HUN
nekem 18e nél még nem kellett 😉

repro
óvatosan, mert a Statcenternél egy bizonyos látogatottság felett már fizetni kell 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
SLOW hol vagy amikor kellesz? .)

patacsi HUN
a látogatottságot mindjárt elintézem 😉 mennyi legyen?? 😉

patacsi HUN
hááát sztem inkább kamu reklámokkal, a bannercsere nagyon amatõrré teszi a lapot...

repro
Fotextnet felhasználóinak 90%-a a reklámcsíkok által került az oldalukra...

Sztem elsõnek bannercserével lehget népszerûsíteni az oldalt.
fpscentral, hcgamer, stb...

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
nekem már nincs lassan olyan nap, hogy netrõl ne jönne rendelés 😉

Gfreiter
Jaja 😊 Emmán haladás!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"