America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Ez most mi?
Egy igazi katona? Miért vilyen hülye a háttér? Ez egy makett? Most akkor mi van???

repro
tár nélkül elég gázos lõni. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
amíg Strahd_, vagy valaki nem varrja össze addig én nem tudok mit csinálni, õ viszont csak munkaidõben elérhetõ (tehát holnap de.). addig is a hozzáféréseket csináljátok meg mindenképp, mert anélkûl csak tanácsadás lehetséges... 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
SNIPER
http://model.otaku.ru/images/sniper.jpg

hTTp://ror.hu/

ZsozS
Sziasztok!
Patacsi mikor értek rá Strahdal? Mikor tudtok segíteni nekem?

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

patacsi HUN
majd 15 éve volt... pffff

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
jesszusom milyen fiatal voltál

N0 TXT TLK PLZ!4!

Akárcsak az enyém! 😊 De ebben a mûfajban az 1 vs 1 meccseknek nem sok értelme van.

jó 5let, de az én klánom csak egy emberbõl áll....😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

rezes
Annal jobbra😊))
De minek ez a bajnoksag ugyis mindenki tudja hogy mi vagyunk a legjobbak

Fonok.Ki az a corporation?

Lance Armstrong
Persze alap lenne a CDC használata!!!!

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

Olyanra gondolsz, mint a legutóbbi barátságos gyakorlómeccs a ellen?

patacsi HUN
a végén má' törzs ;D

Lance Armstrong
Arra gondoltam, hogy a magyar armys klánok között lehetne csinálni egy bajnokságot, olyasféle körmérkõzéseket oda-vissza vágóval 3-1-0 pontokkal. Persze 8 vs 8-ra gondolok, és lehetne mondjuk évente vagy fél évente újra rendezni, persze 2 mapos módszerrel, de csak 5-5 kör lenne benne, mert sokáig tartana, és mindegyik klán meccs elõtt választ egy pályát. A gyõztes klán meg elmondhatná magáról egy évig, vagy fél évig, hogy õk a legjobbak Magyarországon.
Lehetne ez a neve: Hungarian America's Army League (HAAL)
Na, hogy tetszik az ötlet?

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

THE matrica
Õrmester ?! Ejha !

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

patacsi HUN
pati bácsi a seregben (tegnap találtam 😄 )

rezes
Az army az egy olyan jatszoter ami mindig gyerekzsivajtol hangos😊

Ezt a storit meg kell osztani valakivel a szomszedommal felmentunk az IC re én assault ö defense írtjuk a bandát amikor ránézek, hogy hányan vagyunk még látom, hogy egyedûl vagyok megkérdezem a szomszédot nálla mi a helyzet õ is egyedûl van hátra van még 7 perc a menetbõl és ekkor jön a játék , mint a filmekben löjjük egy mást felválta de úgy hogy ne találjon mert mind a ketten halál vörösek vagyunk amikor az összes lõszert ellõttük akkor 20 mp van hátra a játékból amit 2x9 bírka türelmû ember végig izgult hogy mi lesz és ekkor mind a ketten véletlenül le estünk a tetörõl és döntetlen és ezt egy éjszaka alatt 3 x csináltuk meg bevaalom ritka kretén munka volt de hülyére röhögtük magunkat
rezes
Orommel jelentem be hogy uj felvetelisunk van.O Szasa aki Ukrajnabol attelepult.Jelenleg tartozasok kiegyenlitesevel foglalkozik.Es mindene az army

nemszabad mexólalllllni jövö tavaszig te !!!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[Rush]
AHOY!!

hTTp://ror.hu/

rezes

Tikal
mondtam hogy ne szoljon senki a patch kijoveteléig, egyesek betartják, egyesek nem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vicking
GYEREKEK! Enyém ma a 10. hozzászólás..... mindenki szabadságon van?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

rezes
Eznennel fel vagy veve a honorkurvak osztagaba aminek en vagyok a vezetoje😊))

És mekkora ötlet.A saját emberével is látja az ellent, meg ha megöli õt akkor ugye még könnyebb, hiszen csak az egeret kell nyomkodnia és váltogatni az embereket.Amikor még vele voltam, már akkor furcsa volt, hogy csak rohan elõre mint egy gép és kaszál.Persze akkor nem zavart.Elfoglaltam a squad leader spotot 7 körönként 850-900 pont a semmiért...
Slow
!!!!!

Gfreiter
LOL, két géppel játszott? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Bridge Crossing.Assult vagyok, velem van =RD=Seal 1974.
203-mal volt és szinte minden lövése talált. Persze mindenki lelépett, áttesznek def-re.Ott volt egy srác -=RD=-Sealcinderell@ néven. Szinte meg sem mozdult.Hm.Mekkora ötlet.A PB ezeket sosem fogja látni.Átszólok neki: You Seal, you got 2 pc, he?
A válasz csak ennyi volt: Hooah
[negativ] Cirek
eddig mindig akkor jött ki a peccs amikor nem voltam gépközelben kb 3 napig....
szóval jövõhét pénteken lesz peccs, vagy ma.... 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Ennél már csak az lenne szarabb, ha egész héten idegeskedem, hogy kijött e a peccs, én meg pont lemaradok róla, aztán amikor hazajövök, azt olvasom mindenhol, hogy még néhány hónap 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Pont akkor nem leszek itthon egy hétig....

Mighty
Hiába várjátok a patch-et, mert csak akkor lesz, amikor én délutános leszek (mindíg délutános voltam patch kiadásakor...) és az csak jövõhét után lesz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Audiogenius
nekem is pont ez volt a gond. frissitettem a PB-t es megjavult. americasarmy.hu -n ott a link.

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Gfreiter
Biztos, hogy jó verziót telepítettél?
És a szerverkeresöben a GamwSpyra van állítva?
Nézd meg a filterben, hogy nincs e valami kizáró ok bekapcsolva...

Gfreiter
Be van dugva a net?

Vicking
ja volt elõtte egy format:C és újra telepítettem... azóta nem jó

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Vicking
hali! Nem mükszik az armyban a gamespy nálam... nem tok pályát keresni... mi lehet a baj???

igazad van !

Jéé, télleg !

azért írtam skizo-t (skizofrénia), mert magadnak válaszoltál😊
Tikal

Tikal
mondtam hogy ne irjatok, nem?

hétvégére ugyse adnak ki semmit, néma sztrájk 😄D

hogyne...😄 lesszaz 😄

V-Storm
Lesz ay majd 100-is

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Gfreiter
Grat 😊

skizo az más.. amire te gondolsz az a mazochista (mazo 😄)
de semmi baj..nem lehet mindenki mindenben jó 😄
apropó, 21 honor 😄

Gfreiter
Fenét 😞