America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsozS
Küldtem megin'

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Strahd_
Egyenlöre a postás nem hozta még meg .)

ZsozS
dobtam mailt!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Strahd_
Este igen .) csak 1 kis gond van .) otthon meghallgatom mi kell de nem tudok álaszoléni mert no miki .) 2 otthon nem tudom megcsinálni ellenben bentröl nagyvalószinüséggel igen .) szóval ha jó neked is ird inkabb le es dobd el ide

strahd_ kukac freemail.hu és akkor válaszolok vissza.

ZsozS
Szia Strahd!
Fel tudsz jönni TÉESre?

Strahd_
Zsozs dobtam privit neked .)

most 1000L fejlesztek (vagy ahoyg repor mondaná diktálom a szép titkárnönek az ötleteket mert gépelni nem tudok 😄 ) de idenézek néha

Gfreiter
Boldog szülinapot Friczy 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

V-Storm
Igen igen tudom a Rainbow Six be régen mi is nyomtuk a COOP War-okat jó csapat munkával lehetet nyerni is.

\"Sic Dis Pak Perabalum\"

Slow
a cooperative nevü mode a ravenshield-ben is volt, a szerveren a gamerek a túlerõben lévõ AI-t szedegették...
nem rossz az, ha egy-két meglepetést bír tartogatni, akkor izgi tud lenni, egynek jó mindenesetre 😉

V-Storm
Lehetne brutális AI csinálni csak nagyon sok idõ kellene szerintem, ha lesz is benne akkor azért hogy a Single Playeresek is nyomják a gamet de nem fogja elnyomni az Online-t.

Friczy
El vagyok elérzékenyülve... Sráczok! Tensz!

keep walking... www.artum-inferniti.net

ZsozS
Friczy! Sok boldogot neked!

ZsozS
Patacsi! Este tudtok segíteni?

Mighty
Szuleidnek koszond 😛

Farkjad erjen bokaig!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
éljél fiam sokáig vazze 😉

Friczy
Eztis, igazán figyelmesh...

Friczy
Ohh, de köszönöm szépen!

patacsi HUN

meglepi 😄 ez nem Friczynek... 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

Friczynek RPKgirl 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
Egy nagy áruházban egy pasas egy fél fej salátát akar venni. Az eladó mondja neki, hogy nem lehet, de a pasi addig erõsködik, míg az eladó rááll, hogy megkérdezze a fõnököt a dologról. Hátramegy a fõnök irodájába, és azt mondja neki:
-Ne haragudjon uram, hogy zavarom,
de egy f*szfej egy fél fej salátát akar venni... - ekkor meglátja,
hogy ott áll mögötte a vevõ, és így folytatja:
-... és ez az úr itt mögöttem, megvenné a másik felét!
A fõnök persze érti, hogy mirõl van szó, lerendezik a vevõt, majd magához hívatja az eladót:
- Na fiam, maga igen szépen kivágta magát a kutyaszorítóból! Honnan jött?
- Minnesotából
- Igen? És miért jött el onnan?
- Nincs ott semmi uram, csak kurvák, meg hokijátékosok.
- Tényleg? Érdekes, a feleségem is minnesotai ....
- Nem mondja uram!!! És melyik csapatban játszott?

Nyers
Boldog szülinapot Friczy!!!

My Life for Freedom!

Nyers
Sztem nem lehet könnyû és kiismerhetõ az AI, mert akkor nem ér semmit a dolog. Tuti, hogy jó lesz, az egyik új csapat foglalkozik az AI fejlesztésével: America’s Army Government Applications (AAGA) - Artificial Intelligence (Individual, Squad and Command Level).

My Life for Freedom!

Gfreiter
Monsjuk az ötlet remek 😊 Szóval nem lesz noobozás, meg cheaterezés? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vagyis mi emberek az AI-k ellen? Nem lesz az kicsit könnyü?

Nyers
Megmarad az online, úgytervezik, hogy a Special Forces A csapat fogja felvenni a küzdelmet a nagylétszámú AI által vezérelt OpFor ellen. Az egész ötlet remek, ha az AI-t tökéletesre csinálják.

My Life for Freedom!

semmi
Gfreiter
Ha az Overmatchben AI-k ellen kell küzdenünk, akkor hogy mi lesz a jétlk on-line jellegével?

Dexa
én is szal...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Peny
nem, én holnap vizsgázom 😛

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

[negativ] Cirek
mindenki sziesztázik?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Tikal
green beret is az army-hoz tartozik

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

V-Storm
DF pedig az Army-hoz

V-Storm
Nem hanem a Navy-hez.

V-Storm
Oke NP nekem meg van engem nem érint.

Nyers
SEAL nem lesz benne az AA-ban, ugyanis az nem a hadsereg alá tartozik. Delta Force az hova tartotik?

My Life for Freedom!

Gyadi
vagy az ak-ra at4-et? 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

egyébként a mesterlövész puskára miért nem tesznek gránátvetõt? 😊
Gyadi
Pecás sapka rulla 😄

Tikal
ja, meg az a franko sapka is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ne offold tele a fórumot ilyenekkel😊)
Gyadi
A SEAL? 😄

V-Storm
Ha valaki még nem tudná hogy mi lesz a Patch-be akkor itt van.
AAO Patch Info

Tikal
aha

a patchben benne lesz?😊
Tikal

Tikal
egy tengerparton készült kép, SEAL kiképzés.

ez ilyen elektromos szar?