America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lóbébi
Szólj ha kell a segitség!Lóbébi

lóbébi
kiindulási pontról jobb oldalon menj miellött bal felöli oldalon látsz két õrszemet akkor szép lassan kúszol addig amig át nem térsz a másik oldalra.Majd addig sétálj ugyanazon az oldalon amig kõtömböt látsz onnantól már lassan kúszol bal felé.Ne menj arra ahol épp õrtorony van hanem ha jól emlékszem egy nagy bokor elõtt kell bal oldalra menned fel az hegyre úgy kúszol nesztelenül.Ha netán rákiabálnak akkor állj le vagy kúszál vissza egy kicsit és várj pár mp-t és tovább állsz.Amikor feljutottál az hegyre akkor már híd elõtt kell lemenned a mederbe.Vigyázz mert jobb felõli oldalon fent az hegyen van egy õrszem és kicsit közel van hozzád.Ugyanúgy nesztelen kuszás le a mederbe.Szól

Hát akkor türelem, egyébként az eddig bejött hogy kidobás után belerugtam a reset gombba és amikor feljött újra az winfo§ akkor tudtam jáccani de ez általában délelõtt volt. ÉS ugye délben bezár a bazár és onnantól semmi sem müxik rendesen legalábbis nálam.
Amugy mstrummernek (#36175) igaza lehet, beleolvastam az official army fórumba és ott kaptak a devek hideget meleget, fõleg bridge és pipeline pályák miatt.

Nah akkor részemrõl ennyi army félre jöhet a Bf1942. De csak az új peccsig

lóbébi
Neked adok igazat!!!!!

Véleményem szerint nagyon égnek a fejlesztõk ezzel a peccsel.Nem értem mi tartott nekik ennyi ideig a fejlesztésben ha szar az egész.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Nem hiszem hogy nálad miért nem megy?Akkor ird le légyszives hogy pontosan hol akadtál el?Akkor ugy tudom segiteni neked és most itt vagyok a forumon.

Negwar
nem tudok egy magyar serverhez se csatlakozni. valamelyik kodot kér a másik meg nem azonos verzio😞

\"This is a good day to die!\"

Nyers
Szerintem minden rendben a nettel, mivel láttam, amikor valahogy beengedett, hogy másokat is rögtön ledobál emiatt. Szóval az egészet leszedtem, most töltöm, azt jövõ héten kipróblom, hogy megy-e. Egyébként is nem csak ez az egy hiba van nálam!
Megvárom míg minden helyre áll!

My Life for Freedom!

Adi
Vháá.. balra megyek egybõl észre vesznek!!😞

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mighty
NO PACKET FLOW: ez ugy azt jelenti, hogy nincs csomag folyam. Magyarul, nem tud a kliensed kommunikálni az AA server PB serverével. Ellenõrizd le, hogy minden rendben van-e a netkapcsolatoddal. Játék közben konzolba: netstat
Ha a packetloss értéke nem 0, akkor már lehet valami kebasz van. Ez vagy nálad van, vagy a netszolgáltatódnál hibádzik valami.

Alternativ megoldásként: uninstallálni a játékot, törölni minden hátramaradt file-t, könyvtárat. Újra telepítés, majd a PB manuális frissítése a PBWEB.EXE-vel.

A www.punksbusted.com fórumon ezt a fajta kick-et cheatekkel magyarázzák, de sokan nem hisznek ebben (lévén 0 perces a kick). Pár nap és tényleg kiderül mi lehet a probléma.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
Legalább most már mindenki megértheti, hogy pénteken miért is nem adnak ki patchet.
Új patch megjelenésekor elõfordul, hogy gondok vannak. Én az 1.9-nél szívtam, a Timed out miatt sokat. Most viszont semmi gáz, még a trainingek is megvoltak elsõre.

Én nem bírok egy hétig várni
Totál függõ lettem az elmúlt hetekben

patacsi HUN
OFF- ti milyen progival csináltok a dvd lemezeitekrõl biztonsági másolatot ?? -ON

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Dehogy, lehetõleg a teljes 2.1-et töltse le mindenki, a patch-elésel néha gáz van. Azt mondom, hogy türelem, javítják a hibákat. Ha hét múlva is fennállnal a hibák, akkor lehet szólni a hivatalos fórumon.

My Life for Freedom!

Free
Boldog szülinapot Wiszki

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

lóbébi
Akkor vissza elözõ verzióra?

hogyan kell konfigolni a TS-t valaki segitsen már pliiiz !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Mindenki várjon egy hetet a nyûgével, reméljük megoldódik! Auth le van lõve, nem tudni mi, mi miatt nem megy. Hét múlva lehet szólni a support forumban, hogy gáz van. Lefogadom, hogy most ebben a pillanatban is dolgoznak a cuccon, javítják a hibákat. Türelem!

My Life for Freedom!

lóbébi
Képzeld hogy már nekem sincs újra kezdeni!

Sziasztok!

Sajnaq nálam is kajak soxor elõfordul hogy kirak a szerverrõl. Ugy ahogy lóbébit. Ilyenkor a personal jacketnél kiírja hogy not logged .Akkor ujra login. Mikor akarnék egy pályára bemenni semmi. ÉS PJ megint not logged pedig sikeres volt a bejelnetkezés.

Amugy armyops.log nálam 1.2 MB de csak 1db kick volt benne az valami hangfile.
Please tippeket, hogy mi lehet a gáz!!

lóbébi
Hali!Ha jól emlékszem az elsõ õrtoronynál pontosabban a völgy után ne a õrtorony felé menj hanem balra fel a hegyre és utána a híd elõtt jobbra le a mederbe!Ha kell a további segitség szólj!Üdv Lóbébi

Hát igen....ez szivás...nekem is újra kell lõnöm...eccer ma már megpróbáltam...de nem volt kedvem többször próbálkozni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Nálam semmilyen felirat nem figyelmeztett és ráadásul beosztás választás után figyelmeztetés nélkül kidob!!!!!!
Sõt úgy néz ki hogy aki sniper posztot szeretne (hiába van kiképezve) akkor tréningen újra 36-ot kell lõni.Sajnos nálam igy van!Vagy tévedtem?

Nyers
Ha a kidobálássorozat megszakad és vhogy bekerülök, akkor kb. minden 5. embert kirugják még a belépés elõtt ezzel az üzenettel - ezt kapom én is:
PunkBuster Vlient: Removing "X" (0 minutes) No Packet Flow
KICK NOTIFICATION: X has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 0 MINUTES) ... NO PACKET FLOW

My Life for Freedom!

Adi
Nem úgy értettem.. sz SF-re gondoltam.. most a SF tesztel szopok.. nem tudok rendesen végig lopakodni..

Itt van ez a kép de ez se segít.. mikor elmegyek bal oldali ör mellet... az elsõ õr amit én megláttam és kuszok tovább van egy szabad rész ahol egy örtorony van.. lassan kuszok a fal mellet észre vesznek.(háta mögöt a palinak) ha a õrtoronynak jobb oldalt kuszok akkor egy ideig eljutok de észre vesznek.. áhhh..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mighty
Szeribtem megint az auth állt le.
Titeket biztos, hogy a PB dob ki? Az armyops.log-ban keressetek rá a kick szóra, a környékén lesz a kirugás oka.

Nyers
Én se tudok játszani, négybõl, ha egyszer fölenged a PB. Ha meg fönn vagyok Critical Error félóránként! Most töltöm a teljeset a hitrõl (jól szedi), ha esetleg a patch-ben van a bibi. De nem hiszem, láttam, hogy mások se tudnak csapatot választani és õket is dobálja a PB! Egy héten belül jön vmiféle javítás, remélem.

My Life for Freedom!

lóbébi
Sziasztok!Már tele van a hócipõmmel hogy sehogy sem tudok bejutni a különbözõ pályákra!!!!Csak azt nem tudom hogy miért kell olyan selejtes verziót kiadni amikor még sok prombléma van.Pl.:kiválasztom egy pályát majd egy csapatot és nem tudok sehogy egy beosztást kiválasztani!Miért?Amióta új verzió meg soha nem tudtam játszani éa még a régi pályára sem tudok bejutni mert kidobja a pogram.Punkbustert nem rég frissitettem és bekapcsolva van.Mit tudtok javasolni és mi a megoldás?Köszi

[Rush]
Sok Wiszkit

hTTp://ror.hu/

rezes
SOK BOLDOGOT WISZKI

Fonok.Ki az a corporation?

ZsozS
Boldog szülit Wiszki!

a shot az SFwinterWillage-n készült

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Mighty
Ha lõ rád, ellenség, ha nem, akkor barát. Kivéve, ha angolok ülnek benne és Irakban vagy 😊

Adi
Honnét tom, hogy melyik jármû ellenséges és barát?? Van vmi különleges jel?

Friczy
Öööö.. fogalomzavar? nem gépnek hanem a hálókártyának van IP címe. És azt a címet adod meg a TS clientnek, amit beírtál TS serverben és mit ad isten, az legyen a LANba csatlakozó hálókártya címe is!
Tökeccerû..

keep walking... www.artum-inferniti.net

We're sorry, but the server authentication system is currently closed for maintenance..
hehhe lol.. már bejön az oldal, de még mindig karbantartás folyik

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

repro
start m82_range (vagy mijjjafsz a neve)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Adi
Na megcsináltam a sniper elsõ részér de a második vmilyen oknál fogva nem akar megnyilni.. pedig feltöltöttem az adatokat és ... és...(elfelejtettem mit akartam...) ja igen!!
Szerinted mér nem nyilik meg a m82-es? Pedig elötte megcsináltam az m24-est.. fhuuu.. vagy a serverre tölti az adatokat vagy mi?

repro
mihehö? 36-ot kell lõni ugyanúgy, mint eddig. mit kezdd meg rossz ütemben?? mindig van annyi idõ egy bábunál, hogy megvárd míg nem mozog a keze.

egy tanács van: ne egérgombbal, hanem pl. Ctrl-lal lõj.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Adi
Ti a Sniperos dolgot hogy oldotáttok meg?? Nekem idági 36 volt a max. célpont és nem tudom egyszerûen megcsinálni, hogy 38 legyen!! Van esetleg a légzésen kívûl vmi trükk? Másik meg, hogy ha beszívja a levegõt akkor lövök, de mivan akkor ha már alapból rossz ütömbe kezdte meg a pali.. azok a missed beleszámítanak az eredménybe?

Hellhammer
Gondoltam 😊 De inkább magam csinálok mindent, mert a végén nálam ragad az account 😊

repro
sztem Mighty is valami Recruit 10 honor accra gondolt nem egy 80asra.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
Ok-ok lenyugodtam. Az tényleg baromi jó, hogy ingyenes a játék, csak hát annyit olvastam róla, hogy már kipróbálnám, de nem akarom más accontjával nyomni, mert akkor elveszik a felfedezés varázsa 😊
Amit az EU-ról írtam, csak azért írtam, mert nagyon elkeserít, hogy mekkora a lemaradásunk mentalitásban (most nem az itt lévõkre gondolok, hanem általánosságban az egész társadalomban). De nem akarom ragozni, nem ide való téma.
AAO forever! 😊

repro
1.4 volt az utolsó? fogsz te még sírni!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hi! Én még anno az 1.4 idejében játszottam és úgy néz ki hogy holnaptól folytatom a leszámolást 😊 Na, akkor örüljünk együtt!

Strahd_
tegnap látam egy csajt a buszon tökre hasonlitott Slowra 😄 nincs neked hugod? Magas szöke lányka volt

Strahd_
repro megadjam az admin jelszót? 😄

Slow
még így is sokkal sokkal jobb a supportja ennek a játéknak mint a legtöbb netes gammának, pl a mikrofos játékokból az összeset említeném...

szóval sztem nem kell rögtön utálkozni, meg követelõzni, verzió átállás van, hozzád hasonlóan több-tízezren kipróbálják (ebbõl 10-en majd folytatják is, többinek úgysincs türelme...)

de sztem megéri, mert még mindig ez a legkomolyabb real-fps jelenleg... (jah és szerintem...😉)

Mighty
Ne integess azzal a szarral, mert torlom az xsu.hu accodat!

repro
mia?

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Nemtökimndegy? EU tagok vagyunk!

N0 TXT TLK PLZ!4!