America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Segítségeszeretnék kérni. Utolért a számítástechnika ördöge 😞
Az történt hogy vettem egy SATAs vinyót. A rendszerem eddig egy régi 20 GBos f0§darálón volt. Az új vinyót PQmagiccel particionáltam és most szeretnék rá rendszert telepíteni. De valahogy nem akarja az XP telepítõje megtalálni, csak a régi 20ast. Lehúztam az ide kábelt, setupban átállítottam a butulást SATA-ra de semmi.
Abit NF-7s a lap szal elvileg a hardwer az oks.
Ha valaki tud akkor légyszíves segítsen. Köszönet!
alatta a details-ben találsz olyanokat, hogy triple buffering, meg cubemaps, meg projectors, ott van egy olyan, hogy "no client side effects" <--- ez az ami miatt kisebb gépek nem bírják a közelharcot...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Az Európai szervereken már jó ping van lehet rajtuk nyugodtan játszani.
Szerezz be mikrofont, TS-t és látogass el az americasarmy.hu -ra 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
Az lenne a kérdésem, hogy van magyar honor server? Ugyanis szeretek magyarokkal játszani, a Battlefield Vietnamban és a Call of Dutyban is kizárólag magyar szervereken nyomulok. Az ASE csak 1 szervert (azaz 2-t de az egyik 2.0-s) mutat de eddig soha nem volt rajta játékos.
na azért majd szurkolunk, de inkább legyél csere 😛
crassus, van új peccs, tudod? (nem, nem NWN-hez, Armyhoz...😛)
Szorítsatok nekem wazzeg,mert széjjelrúgóm a seggfejetek!😄D
Jó hétvégét mindenkinek!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
nokia telefonra csak BF meg CS van 😛
Na végre, már nem fázom, bazmeg! (Néró)
Hány kibaszott lukat kell még fúrnom, bazmeg!? (Búvár Kund)
Hé, ez forró bazmeg! (Dózsa György)
Mit gondolsz ki a kis faszom az állam, bazmeg!? (XIV. Lajos)
Csak most el ne veszítsem a fejem, bazmeg! (XVI. Lajos) Öreg, tartsál már meg, mert leesek, bazmeg!(Dugovics Titusz)
Hé skacok, nem innen indultunk bazmeg!? (Magellán)
Ez vaddisznó? Szelíd ez, bazmeg! (Zrínyi Miklós)
Hé ez a sok kibaszott rézboru, hogy kerül ide, bazmeg!? (Custer tábornok)
Hol a faszomba van a hamutál, elnyomom a falon bazmeg! (a Zeppelin léghajó kapitánya)
Honnan a faszból jön ez a sok víz, bazmeg!? (a Titanic kapitánya)
Sose jönnek rá, bazmeg! (Nixon)
Nincs megtöltve, bazmeg! (Jimmy)
Sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen, bazmeg! (Viktor)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
le is kell csekkolnom majd hogy a nOOb accountom meg van-e még...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
Tök mindegy mien nap....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Szia Strahd ment privi!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
aztán arra törekedj, ha már megy a játék, hogy minnél több ROE-t szedj össze...\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu
új játékos vok... még csak most kezdek L ármizni...
mit kõ tudni a nyú pecsrõ?
mi a nyú az egészben?
üsse kavics...és 1 fél tégla... leszedem a teljest...
Most, hogy kijött a "Patch" mindenki egyszerre ki akarja próbálni, ami kb. 2 millió aktív játékost jelent. Én nem csodálkozom, hogy a túlterhelés miatt hazavágják a szervereket, amin az accountunkhoz tartozó adatokat(tréningek, stb..)tárolják. De reménykedjünk, minden csoda 3 napíg tart, plusz egy hétvége és nemsokára tudunk újból játszani.
Ott kezdjétek, hogy a PERSONAL JACKETTBEN log in.
Ha nem veszi be, akkor hagyd az egészet a fenébe, mert leállt az auth szerver, ez azt jelenti, hogy úgy vesz mintha nem volnál... TEHÁT a hiba nem a TE gépedben van!!!! Ha így nem enged játszani, akkor tehát ki sem tudod javítani... Várni kell szépen míg újra mûködik a LOG IN a PERSONAL JACKETTBEN!! Addíg hiába tréningelsz, úgy sem veszi... Vagyis Adi VIP örülj, hogy nem sikerült a kúszásod mivel úgysem tárolta volna el, akkó pedíg hónap idegbajt kapsz....

Mhh érdekes .. nem egy olyan nagy szám ez a európa szépe... láttam már jobb nõt... na mindegy! (fábry-t nézzek)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Army full 2.0.. itt ebben beállítottam a dolgokat. Ha olvastad lentebb voltak gondjaim az Army-val.. felbontás nem akart ráállni, meg a full screen. Ezek után pedig rádobtam a 2.1-et.. egy évig rakja rá.. több ideig teszi rá mint a full 2.0-át.. érdekes!
Én a pb-t hagytam, mert elõször manuálisan akartam frissiteni de nem jött össze. ERROR-ok ezrei voltak. Szóval szerintem saját magát frissitete. Jelen idáig nem volt vele gondom. PB nálam jól viselkedik. KOP-KOP-KOP
Holnap kiprobálom!
Ma már lefekszek.
Nekem az a gondom, hogy elkezdek mennni a völgybe.. ügye balra fent áll egy õr. Na én ott a dombon félig végig kúszok.. ha elnézzek jobbra láttok vmi szikla hegyeket oda nem merészkedtem meg szerintem az õr is észre venne. Ha arra megyek amerra az ût vezet egy sziklánál kötök ki, mögötte meg egy bokor. Kicsit stréhen balra láttom az örtörnyot és a katonát.. ha balra elindulok akkor észre vesz.. érdekes módon háttal áll nekem de észre vesz!!
Ha jobbra.. elkezdek mászni a dombon felfele és közbe megyek elõre. Egyszer csak ordibálás és észre vesznek... amit mondtál, hogy van vmi hézag vagy mi ami a hídhoz vezet azt én nem nagyon láttam, találtam! Igazából azt se tudom, hogy merre megy az irány!😊 😊
Én elég sokat bf42-zök(tem)!!
Más!! Teljesen más mint az ARMY!!
Army tudásodat eldobhatod a picsába... szerintem annyi a gond vele, hogy lehúzza majd az army beli teljesítésedet, mert nagyon árkád az egész game... meg elég sokat kell játszanod, hogy érezd az egész ritmust..
Én mondjuk nagy BF-es vagyok!! Számomra az az igazi multi game, csak akkor jön ki a multija, ha WAR van.. szóval mikor felmész puclic-ra ott mindenki megy ezer fele és semmi taktika.. mondjuk én még nem voltam war-on csak elégé részletesen beszélik meg a taktikákat!!
Szóval az army meg a bf messze elmegy egymás mellet.. fps, fps azt kész. Figy lóbébi:
Én nem nyomtam a vietnam-t de az össze rész meg van. SZVSZ az elsõ bfnél nincs jöbb.. még a road to rome király azt az a secret weapon kicsit sci-fi erõsen.. Vietman-ról még nincs véleményem!

Rég nem szimatoltam erre, de amint látom vannak fejlemények...
Szal itten van az új patch... koradélután játszottam egy kicsit vele, elég jónak tûnt(256 Kbit/sec), de most...
Mi van ezzel a PB-vel? Állandóan kirugdal...

De tuti hogy ezek nyomába sem érnek Az ARMYnak

MEGY A TEAMSPEAK !!!!
MOsmá majd szólhatok is TK elõtt !!!!!!!!