America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?? kérdés áll !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Slow
a kidõlt fa meg a híd elõtt el tudsz kúszni jobbra egy nagy, sûrû bokrott keress, azon keresztül!

Adi
Emberek a SF tranningbe a B ponthoz kell mennem. Elindulok.. megyek egy órán keresztül. Láttok út közbe egy kidölt fát is.. na megyek alul a völgybe kúszva egyszer csak láttok egy hidat amin egy katona áll... Na már most, ott mit csináljak.. meg akár milyen hallkan közeledek észre vesz!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok! (Bocs az offért, de bennetek bízom 😊

Segítségeszeretnék kérni. Utolért a számítástechnika ördöge 😞
Az történt hogy vettem egy SATAs vinyót. A rendszerem eddig egy régi 20 GBos f0§darálón volt. Az új vinyót PQmagiccel particionáltam és most szeretnék rá rendszert telepíteni. De valahogy nem akarja az XP telepítõje megtalálni, csak a régi 20ast. Lehúztam az ide kábelt, setupban átállítottam a butulást SATA-ra de semmi.
Abit NF-7s a lap szal elvileg a hardwer az oks.
Ha valaki tud akkor légyszíves segítsen. Köszönet!

Slow
szóval ez legyen kipipálva

Slow
egyébként, kb 2.6-os procival, 128 megás videókarival meg fél giga rammal megy kb rendesen, nyugodtan...

alatta a details-ben találsz olyanokat, hogy triple buffering, meg cubemaps, meg projectors, ott van egy olyan, hogy "no client side effects" <--- ez az ami miatt kisebb gépek nem bírják a közelharcot...

Slow
hé guardian! iszkolás vissza az NBA topikba te 😉

guardian hero
Én is új vagyok, kiképzéseket már lenyomtam kivéve a SF részt, meg próbálkoztam az elsõ gyakorlómisszióval. Sajnos senkit nem tudtam lelõni 😞. Elég laggosnak tûnt az egész, meg csúnyán beszaggatott mikor lõttek rám, pingem 100-150 körül volt. Remélem azért lesz jobb is, még ki kell tapasztalnom a dolgokat.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ZsozS
Strahd! Ment privi

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Van már ts-em meg kis headsetem is ! mikor játszunk ? 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

[LoverZ]Neo_HUN
és gyakorlás...

Mighty
www.americasarmy.hu

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro
föld elõtt pár méterrel folyamatosan kell nyomni a USE-t

N0 TXT TLK PLZ!4!

valaki elárulná hogy kell safe landolni ejtõernyõzésnél?😄 akárhogy próbálom nem jön össze, de igazán nem is értem hogy mit kell csinálni.. most épp a medic tesztekkel nyüglõdöm, elég lol😛

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

repro
Nu magyar honor szerver nincs, nem is lesz egy jó darabig, mivel Honor szervert csak bérelni lehet legközelebbi hely az Anglia.

Az Európai szervereken már jó ping van lehet rajtuk nyugodtan játszani.

Szerezz be mikrofont, TS-t és látogass el az americasarmy.hu -ra 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
Sikerült végre accountot csinálnom, aktiváltam is, reggel megnéztem és be tudtam lépni a játékban is a personal jacketnél csak sajnos el kellett mennem dolgozni 😞 Nemsokára végzek 2-kor, tépek haza, és nyomatom a kiképzést.
Az lenne a kérdésem, hogy van magyar honor server? Ugyanis szeretek magyarokkal játszani, a Battlefield Vietnamban és a Call of Dutyban is kizárólag magyar szervereken nyomulok. Az ASE csak 1 szervert (azaz 2-t de az egyik 2.0-s) mutat de eddig soha nem volt rajta játékos.

repro
unatkozom

N0 TXT TLK PLZ!4!

[LoverZ]Neo_HUN
ehhh... nagyon király!

[LoverZ]Neo_HUN
hi all!

Slow
foci... pfffff
na azért majd szurkolunk, de inkább legyél csere 😛
crassus, van új peccs, tudod? (nem, nem NWN-hez, Armyhoz...😛)

[HUN]Crassus
Srácok ma indulok Siófokra országos szállodás foci"vébére"😛
Szorítsatok nekem wazzeg,mert széjjelrúgóm a seggfejetek!😄D
Jó hétvégét mindenkinek!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Slow
kisöreg, ez a gamma xboxra jött ki, rossz helyen kapisgálsz 😉
nokia telefonra csak BF meg CS van 😛

Még 1 pár elfelejtett bazmeg:

Na végre, már nem fázom, bazmeg! (Néró)
Hány kibaszott lukat kell még fúrnom, bazmeg!? (Búvár Kund)
Hé, ez forró bazmeg! (Dózsa György)
Mit gondolsz ki a kis faszom az állam, bazmeg!? (XIV. Lajos)
Csak most el ne veszítsem a fejem, bazmeg! (XVI. Lajos) Öreg, tartsál már meg, mert leesek, bazmeg!(Dugovics Titusz)
Hé skacok, nem innen indultunk bazmeg!? (Magellán)
Ez vaddisznó? Szelíd ez, bazmeg! (Zrínyi Miklós)
Hé ez a sok kibaszott rézboru, hogy kerül ide, bazmeg!? (Custer tábornok)
Hol a faszomba van a hamutál, elnyomom a falon bazmeg! (a Zeppelin léghajó kapitánya)
Honnan a faszból jön ez a sok víz, bazmeg!? (a Titanic kapitánya)
Sose jönnek rá, bazmeg! (Nixon)
Nincs megtöltve, bazmeg! (Jimmy)
Sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen, bazmeg! (Viktor)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
megvan még...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
ööö... pedig a new gémereket segíteni kéne...

le is kell csekkolnom majd hogy a nOOb accountom meg van-e még...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Vicking
Nézd a kép közepén a pontot és közelítsd, távolítsd a fejed!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

repro
Kéne valami jelszó a fórumra, h ilyen n00bok ne tudjanak beírni

N0 TXT TLK PLZ!4!

Vicking
Figyelj kicsi kezdõ.... ha letöltötted a teljest, akkor elõbb teljesen töröld a régi 2.0a-t a User.ini kivételével és csak utána telepítsd az újat, különben gondjaid lesznek...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Free
Szép reggelt mindenkinek

Tök mindegy mien nap....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Friczy
Jóreggelt mind!

PÉNTEEEEEEK!!!

keep walking... www.artum-inferniti.net

ZsozS
Reggelt mindenkinek!
Szia Strahd ment privi!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sianis
azt jól teszed te kis kezdõ, mire installálod, ha most kezded el? aztán arra törekedj, ha már megy a játék, hogy minnél több ROE-t szedj össze...

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

Dexa
ööö... hajnalt...

új játékos vok... még csak most kezdek L ármizni...
mit kõ tudni a nyú pecsrõ?
mi a nyú az egészben?

üsse kavics...és 1 fél tégla... leszedem a teljest...

[Rush]
imét van AUTH

hTTp://ror.hu/

lóbébi
Köszi a felvilágositást!!!

Ugy látszik nem érted. Minden egyes account egy auth serveren van tárolva és arrol az egy helyrõl azonosít mindenkit. Az tök mindegy, hogy hol játszik. a nem hivatalos szerver is azért dob ki, mert be van rajta kapcsolva az Autorizáció. Azért jelenik meg a neved mellett a honorszinted is azzal a különbséggel, hogy ott nem is változik. VÁGOD??? Azokon a szervereken, ahol nem jelenik meg a neved mellett a honorszinted, ott nem fog "AUTORIZATION FAILED"-el kidobni. Ezeken a szervereken többnyire a PB sincs bekapcsolva vagy CHEAT server-ek. Ezeken próbálj mazsolázni. Ja és azért van ilyen kevés Bridge server, mert mindenki az uj pályákat probálgatja.

lóbébi
Tudod mi a poén az egészben?Nem az új pályára akartam felmenni hanem Bridge SE meg Bridge Crossing pályára szerettem volna játszani!Onnan is kidob mégha szerverlistán 33 szervert irt ki.Akkor szerinted hol a bibi?Ott biztosan nem két millió regisztált játékos van ott hanem pár százan!Sõt még a nem hivatalos szerverrõl is kidob.

[Rush]
PATACSI PRIVÁT

hTTp://ror.hu/

Vicking
Tehát a "NEM TUDOK KAPCSOLÓDNI" és a "KIDOB A SZERVER, AHOGY BELÉPTEM" probléma az esetek többségében nem a TI gépetekben van. Ha éppen játszol, mikor elszáll az auth szerver akkor azt veszed észre, hogy sokan felcsatlakoznak és azomnnal "left the server" nekik. Te egész addíg tudsz játszani míg le nem lépsz, vagy ki nem fagy a szerver. Onnantól viszont nem tudsz Te sem visszalépni.
Most, hogy kijött a "Patch" mindenki egyszerre ki akarja próbálni, ami kb. 2 millió aktív játékost jelent. Én nem csodálkozom, hogy a túlterhelés miatt hazavágják a szervereket, amin az accountunkhoz tartozó adatokat(tréningek, stb..)tárolják. De reménykedjünk, minden csoda 3 napíg tart, plusz egy hétvége és nemsokára tudunk újból játszani.

Vicking
Hali!
Ott kezdjétek, hogy a PERSONAL JACKETTBEN log in.
Ha nem veszi be, akkor hagyd az egészet a fenébe, mert leállt az auth szerver, ez azt jelenti, hogy úgy vesz mintha nem volnál... TEHÁT a hiba nem a TE gépedben van!!!! Ha így nem enged játszani, akkor tehát ki sem tudod javítani... Várni kell szépen míg újra mûködik a LOG IN a PERSONAL JACKETTBEN!! Addíg hiába tréningelsz, úgy sem veszi... Vagyis Adi VIP örülj, hogy nem sikerült a kúszásod mivel úgysem tárolta volna el, akkó pedíg hónap idegbajt kapsz....

Adi
Na jó éjt mindenkinek!!
Mhh érdekes .. nem egy olyan nagy szám ez a európa szépe... láttam már jobb nõt... na mindegy! (fábry-t nézzek)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én tegnap tettem fel az army-t.. Következõ kép:
Army full 2.0.. itt ebben beállítottam a dolgokat. Ha olvastad lentebb voltak gondjaim az Army-val.. felbontás nem akart ráállni, meg a full screen. Ezek után pedig rádobtam a 2.1-et.. egy évig rakja rá.. több ideig teszi rá mint a full 2.0-át.. érdekes!
Én a pb-t hagytam, mert elõször manuálisan akartam frissiteni de nem jött össze. ERROR-ok ezrei voltak. Szóval szerintem saját magát frissitete. Jelen idáig nem volt vele gondom. PB nálam jól viselkedik. KOP-KOP-KOP

Adi
k!
Holnap kiprobálom!
Ma már lefekszek.
Nekem az a gondom, hogy elkezdek mennni a völgybe.. ügye balra fent áll egy õr. Na én ott a dombon félig végig kúszok.. ha elnézzek jobbra láttok vmi szikla hegyeket oda nem merészkedtem meg szerintem az õr is észre venne. Ha arra megyek amerra az ût vezet egy sziklánál kötök ki, mögötte meg egy bokor. Kicsit stréhen balra láttom az örtörnyot és a katonát.. ha balra elindulok akkor észre vesz.. érdekes módon háttal áll nekem de észre vesz!!
Ha jobbra.. elkezdek mászni a dombon felfele és közbe megyek elõre. Egyszer csak ordibálás és észre vesznek... amit mondtál, hogy van vmi hézag vagy mi ami a hídhoz vezet azt én nem nagyon láttam, találtam! Igazából azt se tudom, hogy merre megy az irány!😊 😊

Adi
Figy!
Én elég sokat bf42-zök(tem)!!
Más!! Teljesen más mint az ARMY!!
Army tudásodat eldobhatod a picsába... szerintem annyi a gond vele, hogy lehúzza majd az army beli teljesítésedet, mert nagyon árkád az egész game... meg elég sokat kell játszanod, hogy érezd az egész ritmust..
Én mondjuk nagy BF-es vagyok!! Számomra az az igazi multi game, csak akkor jön ki a multija, ha WAR van.. szóval mikor felmész puclic-ra ott mindenki megy ezer fele és semmi taktika.. mondjuk én még nem voltam war-on csak elégé részletesen beszélik meg a taktikákat!!
Szóval az army meg a bf messze elmegy egymás mellet.. fps, fps azt kész. Figy lóbébi:
Én nem nyomtam a vietnam-t de az össze rész meg van. SZVSZ az elsõ bfnél nincs jöbb.. még a road to rome király azt az a secret weapon kicsit sci-fi erõsen.. Vietman-ról még nincs véleményem!

Kutyika
Üdv emberek!

Rég nem szimatoltam erre, de amint látom vannak fejlemények...
Szal itten van az új patch... koradélután játszottam egy kicsit vele, elég jónak tûnt(256 Kbit/sec), de most...
Mi van ezzel a PB-vel? Állandóan kirugdal...

lóbébi
Állitólag a BfVietnám sokkal jobb mint az elözõ.De azt biztos hogy Army legjobb online játék a világon!!Addig nem tudok mit kezdeni magammal hogy nem tudok armyzni mostanában mert kell egy jó kikapcsolódás magamnak nagy meló után!

Sohasem jáccottam még multiban max itthon bratyómmal írtottuk a "botokat" de az 1 idõ után uncsi én igazából a BFVietnámra lennék kiváncsi.
De tuti hogy ezek nyomába sem érnek Az ARMYnak

lóbébi
Bf1942 multi milyen lehet mert soha nem hallottam róla!Érdemes kipróbálnom vagy maradjak armynál?Köszi Lóbébi

VÁÁ !

MEGY A TEAMSPEAK !!!!
MOsmá majd szólhatok is TK elõtt !!!!!!!!