America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lóbébi
Armyzók!Lehetséges hogy az új verzióban is tudjanak csalni?

lóbébi
Miért félnek tõlem sokan mert ilyen képemmel meg testemmel sokan megijednek mivel én utálom illetve kerülöm a balhékat!Egyébként kézilabdáztam nagyon sokáig és azzal vezettem le a felesleges erõmet.

patacsi HUN
format c, és full fel megint 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Hooah!!
Én is másra számítottam 😊 De kellemesen csalódtam 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Ez én vagyok!

lóbébi

Gfreiter
LOL, senki nme gondolta 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Lóbébi, szedd ki az ékezetet a fájlnévböl!

lóbébi
Csak nem gondoltál hogy buzi vagyok?

lóbébi
igen én vagyok és ez még tavalyi képem.Jelenlegi méretem 198cm/135kg

Slow
vazze lóbébi ez te vagy? lányos, kicsit szomorkás bébi-arcra számítottam 😊

lóbébi
Bocs mindenkinek hogy szarakodtam egy kicsit!

lóbébi

lóbébi

lóbébi

helyes... szeretem az EU kompatibilis hozzászólásokat😊
Gfreiter
Akkor reinstall 😞

[negativ] Les
Köszi mindent..😊
A legújabb direktx van fenn 😊
Szal én már végképp tanácstalan vagyok..

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Gfreiter
Magyarul is leírtam: #37523 😄

G magyarul mert Prank befenyít 😊

Gfreiter
Elméletileg ez a probléma megoldása, ezt olvastam a FAQ-ban, de bekopizom ide, amit találtam a témáról:

Q: I get an error or a General Protection Fault when I try to launch the game. What do I do?
A: Most likely you either need to get the latest version of DirectX or the latest drivers for your video card. Also make sure that your video card is supported. Voodoo cards and TNT cards are not supported

Gfreiter
Jóaz, keress hozzá drivert 😊
Meg a legújabb directX-et!

[negativ] Les
ATI SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS 256 -om van

És a 4.6-os cata...-al megy..😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Gfreiter
Próbáld meg letölteni a legújabb Direct X-et, illetve a legújabb video drivert.

[negativ] Les
Hy srácok ismét 1 kérdésel forúlnék hozzátok...😞

Az aao ilyen hibával dob ki 1 kis game után..

'No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1527 MHz with 255MB RAM
Video: SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6451)

General protection fault!

History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop'

Semmit nem töltöttem le csak a full 2.1.0-át és már sikerûlt is vele gamel-ni 1 picit..😉

Arra gondoltam, hogy nem uninstallal csináltam a dolgokat hanem csak letörõltem ez lehet a gond de ha belépek a játékba ott 2.1.0-t ír ki szal ez szerintem kizárva...

thx üdv to all
hooah 😊

lóbébi
Silent ur!Privi ment hozzád!

ja és a jóöreg AK-74 leváltására készült AK-101

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Üdv!Pár orosz vadászfegyver:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Bocsánat!!

A lényeg annyi hogy leállították a trekkert mert nem bírta az új peccset a sok serverlehalást stb.
Szal egyszóval nem bírta a rendszerük ezt az átállást.
Késõbb lehet hogy újra megy minden.
Alatta az update:
Mégis újraindították a rendszert csak azt nem tudják hogy meddig fog mûködni..
Nekem a délutáni gammát trekkeltem ugyhogy eddig úgy tünik hogy müxik..
Reméljük a legjobbakat.

nem az a lényeg, hanem ami alatta van.. na az nem lol....

aki nem tudna angolul : az a kissrác aki a képen van, army játékos volt, 8 éves, és meghalt szegény gyerek rákban....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bad boys bad boys...
erre azt mondom, inkább offoljátok tele a fórumot, minthogy mégegyszer valaki angol szöveget másoljon be kommentár nélkül...
örülök, hogy sokan azt hiszik mindenki tud angolul...
Abban 1et értek.
Most amit jáccottam délután azt trekkelte, de nem túl bíztató amit írtak. Amugy:
Written by Homey, 12.06.2004 at 02:29.
Trekker

az enyém lolabb ! 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

És ehhez mit szóltok?
Tracker is not longer tracking
I have disabled the stats-tracking system some minutes ago. Too much trouble with the new AA 2.1.0 Server-Software. The crashing servers, messed up server- and playerinfos that we are receiving from gameservers and all the "Authorisation Server Downtimes" are a little bit too much for our system. We need a stable authorisation system and stable game-servers to track your game-sessions ...

News Update: Tracker and AA Auth.-Servers are up and running again. Don't know for how long ... Don't expect that tracker is tracking your stats very accurate. Tracker has a lot of problems when gameservers crashing so many times ...

Istentelen loooool !!

Kutyika
Öööö, nekem csak a gamespy van, de most mát úgy tûnik, "úgy tûnik", hogy az Ase mûködik.😊

Gfreiter
Hooah! 😊

lóbébi
Estére meg lesz a kép amit igértem.

lóbébi
Pontosabban!

Gfreiter
???

Nyers
Hát azért most kételkednék! Az a szellemi szinvonal, ami itt jelen volt az utóbbi napokban az igen elgondolkodtató!

My Life for Freedom!

Gfreiter
Ja, én se kértem a Gamespít, mégis van 😊
Nem tom, jó ez a panda, mert ha nem kell, akkor jobb klikk, és close 😊

ASE inditja a gammát
Gamespyt ha nem kéred attól még a játékba be van integrálva, de lehet választani, van még mellette egy asszem
a filter menüben

Kutyika
hmmm.. deérdekesezitten... Újratelepítettem a játékot, csak a játékot, Ganespy-t nem kértem, nézem a servereket, hátha... Connecting to gamespy....
ASE-t nem lehet integrálni a gammába? Kívülrõl kell indítani, vagy az ASE inditja a gammát?

patacsi HUN
nekem is a 30 napos panda van, mégis jó minden...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Ezek szerint megse jo, nem? Miert nem probalod ki az ingyenes ZoneAlarm-ot?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Mondjuk nekem csak ez a 30 napos panda van, de jó az is 😊
Sztem Kutyikának internetbeállítási problémák miatt nme megy a dolog! Kéne neki Print Screent küldeni a sajátunkról.

Gfreiter
Nemtom, de nekem ment töle, csak lagolt. Most csak a szervereket nem láttam.