America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Én is másra számítottam 😊 De kellemesen csalódtam 😊
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A legújabb direktx van fenn 😊
Szal én már végképp tanácstalan vagyok..
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Q: I get an error or a General Protection Fault when I try to launch the game. What do I do?
A: Most likely you either need to get the latest version of DirectX or the latest drivers for your video card. Also make sure that your video card is supported. Voodoo cards and TNT cards are not supported
Meg a legújabb directX-et!
És a 4.6-os cata...-al megy..😊
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Az aao ilyen hibával dob ki 1 kis game után..
'No Label
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1527 MHz with 255MB RAM
Video: SAPPHIRE RADEON 9600 ATLANTIS (6451)
General protection fault!
History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop'
Semmit nem töltöttem le csak a full 2.1.0-át és már sikerûlt is vele gamel-ni 1 picit..😉
Arra gondoltam, hogy nem uninstallal csináltam a dolgokat hanem csak letörõltem ez lehet a gond de ha belépek a játékba ott 2.1.0-t ír ki szal ez szerintem kizárva...
thx üdv to all
hooah 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

E.Gy.B.E. Airsoft Team
A lényeg annyi hogy leállították a trekkert mert nem bírta az új peccset a sok serverlehalást stb.
Szal egyszóval nem bírta a rendszerük ezt az átállást.
Késõbb lehet hogy újra megy minden.
Alatta az update:
Mégis újraindították a rendszert csak azt nem tudják hogy meddig fog mûködni..
Nekem a délutáni gammát trekkeltem ugyhogy eddig úgy tünik hogy müxik..
Reméljük a legjobbakat.
aki nem tudna angolul : az a kissrác aki a képen van, army játékos volt, 8 éves, és meghalt szegény gyerek rákban....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

örülök, hogy sokan azt hiszik mindenki tud angolul...
Most amit jáccottam délután azt trekkelte, de nem túl bíztató amit írtak. Amugy:
Written by
Trekker
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Tracker is not longer tracking
I have disabled the stats-tracking system some minutes ago. Too much trouble with the new AA 2.1.0 Server-Software. The crashing servers, messed up server- and playerinfos that we are receiving from gameservers and all the "Authorisation Server Downtimes" are a little bit too much for our system. We need a stable authorisation system and stable game-servers to track your game-sessions ...
News Update: Tracker and AA Auth.-Servers are up and running again. Don't know for how long ... Don't expect that tracker is tracking your stats very accurate. Tracker has a lot of problems when gameservers crashing so many times ...

My Life for Freedom!
Nem tom, jó ez a panda, mert ha nem kell, akkor jobb klikk, és close 😊
Gamespyt ha nem kéred attól még a játékba be van integrálva, de lehet választani, van még mellette egy asszem
a filter menüben

ASE-t nem lehet integrálni a gammába? Kívülrõl kell indítani, vagy az ASE inditja a gammát?
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Sztem Kutyikának internetbeállítási problémák miatt nme megy a dolog! Kéne neki Print Screent küldeni a sajátunkról.