America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Bocsesz nem direkt volt!!
Este volt már nekem.. fáradt voltam mint állat azt a pályát se ismertem vég kép.. olyan volt számomra mint vmi labirintus.. majd végig futok rajta vmi nem hivatalos szerveren. 5 perce már rohangálok azt megláttok vmi elsurannó alakot... pont úgy álltál meg, hogy az ablak széle és a fadarab mõgé.. én meg rátenyereltem a bal egér gombra. mondom: MEGHALSZ !!!! Erre megnézzek balfelsõ sarokba kielégülten. Mi mi team attack .. Ohh mondom bazzzeggg!😄D Aztán rögtön írom, hogy sry.. erre megláttom, hogy indul ellenem a merénylet... na mondom, még egyszer, hogy sry.. erre meg nõt a vote ellenem.. na mondom.. akkor csá!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Erre varjatok gombot:
Megcsinálom, hogy legyen sniperom.. ügye bár újra megkellet csinálnom az elsõ pályát.. na 39/40-re végeztem. király! Mondom felmegyek egyik serverre azt sniperkodok egy kicsit! Erre meg kiválasztom, hogy sniper lehesek, el is indul a game. van egy flopy nevû csávó... Láttom, hogy futkározik körülöttem.. elsõnek nem zavzart. Aztán azzal szórakozot, hogy beállt elém... Bridge Crossingon voltam. Lemegyek az ablakoktól. Mondom biztos arra gondolt, hogy ne ott legyek.. (??) Lemegyek oda a boltives bejárathoz. Ott is beáll elém. Idegbetegségembe a lába elé lövök 2 centire.. És mit csinál a paraszt.. még mindig elém jön.. Elfutok a dombra. Ott lefekszek, hogy oldalról kapomle az emberek. Az a hülye csak nem fut utánam.. Erre meg beáll folyamatosan elém. Idegbetegség>> combalövöm!! Erre meg mit írat ki: adi kick:
Na itt idegbeteg lettem. És elkezdi mindenkinek mondani, hogy szándékosan õt lövöm...
Faszom.. nem tudok olyan jól angolul azt fogalmazásom angolba kicsit alul van.. inkább az olvasást vágom jobban. Azt nagyon nem tudtam elmondani, hogy beállt elém direkt.. Tényleg angolul, hogy kell mondani, hogy ha vki direktbe áll elég: ??
Fhuu de felbaszot ez a flopy!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Gfreiter
Upsz, bocsi 😊 Akkor én vok az állat, hogy nem találtam a múltkot

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
benne van ;P és az at4 is 😊
sõt a fórumon van külön topic-ja ennek a témának, és a critical-nak is...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Most le kell lépnem egy háromnegyed órácskéra 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Legújabb DirectX-et rakd fel, illetve a legújabb video drivert. Ha ez nem segít, akkor próbálkozz mindig egyel régebbivel 😊

Gfreiter
Lóbébi, inkább próbáld meg elõször te.
Jobb egérklikk a képre --> tulajdonságok --> kijelölöd a címet, Crtl C, utána bemész a Fórumozól fényképei topikba (ide) ráklikkelsz a szövegmezõ alatti , Ctrl V-vel bekopizod a kép elérésí címét, és Mehet gomb. Ilyne egyszerû. Megpróbálod?

Brutal
sziasztok!!
Ezt mért csinálja???Grrrr
Ezt irja ki és kidob az army teljesen...

No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1261 MHz with 511MB RAM
Video: ASUS V8170 DDR v28.32 (2832)

General protection fault!

History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Venom
THX minnyá kiis próbállom nehogy má bénánn mennyek onlinera
asszem az sfcsar mapeje jóis lessz gyakorlásnak 😊 de kürül kukkantok az MCkanna vagy mianeve ^^' pályánn is.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gfreiter
Hogy ne kelljen sokat keresgélni így indítsz mapot pl:
open sfcsar (vagyis a map neve, amit az AA könyvtárban a Briefings könyvtárban találsz meg)
utána playerlock 0, amivel mozoghatsz, fegyverváltás: mpcheat changeclass sf (a többi fegyver rövidítésért megtalálod a konzolparancsok között, de van egy, ami nincs még ott: b, tehát mpcheat changeclass b, ez a shotgun)
Ha opfort akarsz, akkor írd be: summon agp_characters.npc_soldier és ha akarod, hogy életre keljen, írd be: walk. Elég béna szegény, de a múltkor leraktam 120-at, és úgy nem sokáig maradtam életben 😊 Ha meghalsz, újra kell indítani a mapot!

lóbébi
Nyugodtan!

Gfreiter
Gratulálok! Ezek szerint.... 😞(
Klikk ide, és a FAQ részben megtalálod a konzolparancsokat.

Venom
még jóhogy én a full 210-ast szedtem le 😊

Gfreiter
Nekem már nincs critical. Meg a mozgással sincs gondom.
Javaslom mindenknek, hogy a patch-csel ne is próbálkozzon.

Venom
Nah SF E&E tesztet megcsináltam úgyhogy most örülök mint majom a farkénak!
valahol olvastam hogy lehet offlinen is futkosni akármejik pályán és fegyvereket is kipróbálni benne ezt hogy lehet?
mer menübe nem találtam semmi ijenre opciót.

szerintem lehet fényezni at army-t de a 210-es elég szar lett se a mozgás se a rengeteg critical nekem nem jon be lehet hogy varni kellene amig ki javítják
Gfreiter
Berakom én. Két-három klikk az egész. Brakhatom?

Gfreiter
Ja. Igaz engem tékáztál le, de én szóltam, hogy ne szavazzanak, meg hogy ez mindenkivel elõfordul, pláne, ha kezdõ. Ironikus, hogy utána pont az a csapattárs lõtt engem szét rakétával aki votekickelni akart téged. Amúgy nagyon jó kis csapat volt.
Amúgy párszor köszöntem is 😊

Gfreiter

lóbébi
Beraknék oda csak hogy megint szenvedni fogok mint tegnap!

ú

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kutyika
Véletlen bárki lelõheti a sajátját, sõt le is lehet gránátozni... Nekem többször is sikerült tegnap, a pipeline-n. Pedig az a kedvenc pályám aztán mégis... Megjegyzem 6-10 honoros emberek voltak velem... A másik oldalon 40 körüli is volt...
Jah, én sürün bocsánatokat szoktam kérni, ha sikerül sajátot legyakni.

patacsi HUN
nagy HOOAH TAPASZNAK !!!

na nem most, csak ha elérte az 50000 killt 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gyadi
Ha még mindíg nem megy, sztem akkor kapd le a 4.5-ös Catalyst-et. Nekem is ugyanilyen Radeonom van, és elég sok FPS
vesztés volt, miután felraktam a 4.6-ost...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gfreiter
EU 33-on vok 😊

Kutyika
Ööööö, izé, aszem, jb ha mostmár alszom egy kicsit...
Naon elfáradtam...

Kutyika
Gondoltam észreveszed, hogy furi a link...

Gfreiter
Lóbébi, nme rakod be a képedet a Fórumozók fényképei topikba is? Felkerülhetnél a képtárba!

Gfreiter
EU 65 😊

Adi
faszom... véletlen lelöttem az emberem azt mindenki ki akart baszni.. lol.. kicsit agressiv a nép!😄
Kutyika inkább felse nézz míg nem vagy pro!😄

Adi
Vaksikám!😄
213.228.238.173:1716

Venom
már megvan. ASE és a gspy linkje felvan cserélve

Venom
basszameg az oldalon ASE hejett a Gamespy-t szedi le azmeg a kutyának se kell >😞

Kutyika
Gfreiter!
EU 34-et nem látok sehol!
Aszem keresek valami mást magamak.

Venom
nah szedem az ase-t 😊

Venom
humoris meg nemis 😛
ok utánna nézek mert a Gamespy nekemse nagyon akar menni
ha update van alig birja letölteni, stb. szal a gspy sztem ratyli.

Kutyika
Öööö, ez most humor akar lenni?
Az Ase az egy szerverkeresõ, hasonló mint a gamespy. Nálam a Ganéspy nem megy, ezért Ase-t használok....
Bõvebb infó s letölthetõség az "segítség Itt" fejlécre kattintva fent.

Venom
mieza ase? kell nekem! linket plz vagy

Kutyika
Kár hogy csak 1 magyar szervert látok, az se (ase) mûkszik

Kutyika
Öööö, aszem amelyik után EU van az az nem? Angol szerverek, legallábbis az Ase Szerint...
Kezdem megkedvelni, ezt a progit, aszem....

Venom
hát nemtom én egy eu szervert se láttam eddig 😞

patacsi HUN
én 3-4 havonta lepuccantom a gépet, ha tudnád mekkora a különbség... 😉 most csináltam, és eu szervereken nem ritkán nekem a legjobb a pingem 😄 (70-85!!! akár) de csak pár hétig tart 😞

Gfreiter
Bizony lehetséges. Ez mindig a PB függvénye. De mivel a PB is egy program, azt is meg lehet hackelni, ezért van, hogy idönként frissítik a PB-t.

Gfreiter
Az arcodon azért látszik, hogy békés lélek lakozik benned 😊

Kutyika
Hátez igenjó!!! Szétröhögtem magam!
Öööö, hmmm, néha én is jártam így...

Venom
már csak a katonai eggyenruha hiányzik rólad 😉

[negativ] Les
bwaahahahah 😛

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
Nahh bazze..csak meglett..valami config gond volt de már minden ok 😉
-már csak félnetek kell tõlem ha összefutunk valahol..🤣 😊

Még 1x köszi mindent mindenkinek !

Jah ha látjátok Cirek-et szóljatok neki, hogy ts-en várom..😊
-reggelni kéne-
üdv

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

lóbébi
Kosárlabda nem az én esetem!Ráadásul pónilónak születtem majd igazi telivér lett belölem.

Slow
hehe, nem gondoltam, hogy buzi vagy 😊
de azt se, hogy egy ekkora ló vagy 😊
kosarazzál vazze, tiszta shaq o'niel 😊