America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este volt már nekem.. fáradt voltam mint állat azt a pályát se ismertem vég kép.. olyan volt számomra mint vmi labirintus.. majd végig futok rajta vmi nem hivatalos szerveren. 5 perce már rohangálok azt megláttok vmi elsurannó alakot... pont úgy álltál meg, hogy az ablak széle és a fadarab mõgé.. én meg rátenyereltem a bal egér gombra. mondom: MEGHALSZ !!!! Erre megnézzek balfelsõ sarokba kielégülten. Mi mi team attack .. Ohh mondom bazzzeggg!😄D Aztán rögtön írom, hogy sry.. erre megláttom, hogy indul ellenem a merénylet... na mondom, még egyszer, hogy sry.. erre meg nõt a vote ellenem.. na mondom.. akkor csá!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Megcsinálom, hogy legyen sniperom.. ügye bár újra megkellet csinálnom az elsõ pályát.. na 39/40-re végeztem. király! Mondom felmegyek egyik serverre azt sniperkodok egy kicsit! Erre meg kiválasztom, hogy sniper lehesek, el is indul a game. van egy flopy nevû csávó... Láttom, hogy futkározik körülöttem.. elsõnek nem zavzart. Aztán azzal szórakozot, hogy beállt elém... Bridge Crossingon voltam. Lemegyek az ablakoktól. Mondom biztos arra gondolt, hogy ne ott legyek.. (??) Lemegyek oda a boltives bejárathoz. Ott is beáll elém. Idegbetegségembe a lába elé lövök 2 centire.. És mit csinál a paraszt.. még mindig elém jön.. Elfutok a dombra. Ott lefekszek, hogy oldalról kapomle az emberek. Az a hülye csak nem fut utánam.. Erre meg beáll folyamatosan elém. Idegbetegség>> combalövöm!! Erre meg mit írat ki: adi
Na itt idegbeteg lettem. És elkezdi mindenkinek mondani, hogy szándékosan õt lövöm...
Faszom.. nem tudok olyan jól angolul azt fogalmazásom angolba kicsit alul van.. inkább az olvasást vágom jobban. Azt nagyon nem tudtam elmondani, hogy beállt elém direkt.. Tényleg angolul, hogy kell mondani, hogy ha vki direktbe áll elég: ??
Fhuu de felbaszot ez a flopy!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
sõt a fórumon van külön topic-ja ennek a témának, és a critical-nak is...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Jobb egérklikk a képre --> tulajdonságok --> kijelölöd a címet, Crtl C, utána bemész a Fórumozól fényképei topikba (ide) ráklikkelsz a szövegmezõ alatti
Ezt mért csinálja???Grrrr
Ezt irja ki és kidob az army teljesen...
No Label
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1261 MHz with 511MB RAM
Video: ASUS V8170 DDR v28.32 (2832)
General protection fault!
History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
asszem az sfcsar mapeje jóis lessz gyakorlásnak 😊 de kürül kukkantok az MCkanna vagy mianeve ^^' pályánn is.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
open sfcsar (vagyis a map neve, amit az AA könyvtárban a Briefings könyvtárban találsz meg)
utána playerlock 0, amivel mozoghatsz, fegyverváltás: mpcheat changeclass sf (a többi fegyver rövidítésért megtalálod a konzolparancsok között, de van egy, ami nincs még ott: b, tehát mpcheat changeclass b, ez a shotgun)
Ha opfort akarsz, akkor írd be: summon agp_characters.npc_soldier és ha akarod, hogy életre keljen, írd be: walk. Elég béna szegény, de a múltkor leraktam 120-at, és úgy nem sokáig maradtam életben 😊 Ha meghalsz, újra kell indítani a mapot!
Klikk ide, és a FAQ részben megtalálod a konzolparancsokat.
Javaslom mindenknek, hogy a patch-csel ne is próbálkozzon.
valahol olvastam hogy lehet offlinen is futkosni akármejik pályán és fegyvereket is kipróbálni benne ezt hogy lehet?
mer menübe nem találtam semmi ijenre opciót.
Amúgy párszor köszöntem is 😊
ú

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nekem többször is sikerült tegnap, a pipeline-n. Pedig az a kedvenc pályám aztán mégis... Megjegyzem 6-10 honoros emberek voltak velem... A másik oldalon 40 körüli is volt...
Jah, én sürün bocsánatokat szoktam kérni, ha sikerül sajátot legyakni.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
vesztés volt, miután felraktam a 4.6-ost...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Kutyika inkább felse nézz míg nem vagy pro!😄
213.228.238.173:1716
ok utánna nézek mert a Gamespy nekemse nagyon akar menni
ha update van alig birja letölteni, stb. szal a gspy sztem ratyli.

Az Ase az egy szerverkeresõ, hasonló mint a gamespy. Nálam a Ganéspy nem megy, ezért Ase-t használok....
Bõvebb infó s letölthetõség az "segítség Itt" fejlécre kattintva fent.

Kezdem megkedvelni, ezt a progit, aszem....

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
-már csak félnetek kell tõlem ha összefutunk valahol..🤣 😊
Még 1x köszi mindent mindenkinek !
Jah ha látjátok Cirek-et szóljatok neki, hogy ts-en várom..😊
-reggelni kéne-
üdv
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Hátez igenjó!!! Szétröhögtem magam!