America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki alap, sima looser 10-es lesz <#eplus2>#eplus2>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
De kozbe rajottem 😛
En meg meg anno a tesztek nagyreszet 1.0 ba csinaltam 😄DD
Mondjuk ott meg medic se volt az volt a legjobb verzio.
2.xx es verziok anyira nem tetszetek mar azert is hagytam abba de most hogy kijon ez az ujj viszaterek 😮
BF:2-3-4(oORedstarOo)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Talalomra 50% ra meg csinaltam de nem enged tovabb anyival :/
Vmi help ?
Amugy nagyon imba lett ez a 3.0 mondjuk rengeteg a bug meg benne de remelhetoleg megjelenesre mar javitva lesz 😊
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Your unique America's Army 3 Beta Key is:
11513e17c1162be68f77269c167d7f67
FOLLOW THESE IMPORTANT STEPS TO PREPARE FOR THE AMERICA'S ARMY 3 BETA.
Step 1. Create your America's Army 3 account using your beta key.
http://amw.beta.aa3.americasarmy.com/
Step 2. Download the America's Army 3 Deploy Client.
http://www.fileplanet.com/files/200000/200655.shtml
Step 3. Install the America's Army 3 Deploy Client.
Step 4. Login to the America's Army Deploy Client with your account credentials.
Step 5: Within the America's Army 3 Deploy Client, click to download and then install the America's Army 3 beta.
Step 6: Visit the America's Army 3 Forums.
http://forums.gamespy.com/americas_army_3_beta/b67484/p1
bloody fucking murder
de már legalább meg van! 😊
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
<#worship>#worship><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#taps>#taps>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Eeez már interesting... <#idiota>#idiota>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ez nem az AA hibája. Oda van írva. 3gb hely kell neki... Mármint ennyi helyet foglal a játék, ha föl van telepítve.
Ha te letöltesz egy DVD-t mondjuk torrenten, és az 50Mb-okra van tagolva, akkor mire megnézhezõ, kiírható állományt csinálasz velõle a 4.5 Gb helyett legalább 9 kell neki. Tehát, ha 4.5 Gb helyem van, akkor az egyben lévó ISO-t, vagy video_ts könyvtárat szedem le. És nem lesz gondom a hellyel.
De látod... már meg is oldotta a srác a problémát.
Minden csak nézőpont kérdése.
10Gb szabad hely alatt meg sem próbálnék egy tömörített állományban is 3Gb helyet foglaló dolgot telepíteni.
hiba: failed to install ISkernel files: make sure you have appropriate privileges on this computer.
mit kell állítanom és hol?
köszi
!Forza Ferrari!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Vagy új accot kell regelni ?
A CoD gyerekeknek készült, akik elhiszik, hogy egy pisztoly átlõ egy 3-emeletes ház 2 válaszfalán. És az M16 átvisz áltósan egy téglatörmelékkel teli konténert.
Meg ha mellkason lõsz valakit 10x az utána nem fog még kibiztosítani egy gránátot. Persze egy amerikai karakter félkézzel ugrálva le tud szedni egy 100m-re futó embert. És az szerintünk "Modern Warfare" Ez CoD.
Akármennyi bug is lesz az AA-ban, a CoD sosem fog a közelébe érni. Az CoD-ozik, aki nem udta AA-ban lerakni a tréningeket...
Ha kérdezema CoD-os ismerõseimet, hogy miért nem AA-znak, mind azt mondja, hogy mert szar, unalmas. De amikor tovább faggattam õket, hogy miért is, akkor mind a tréningeknél akadt el.
utso 2 HSZ: Latom vki megert! 😊
A pálya mérete nagyban befolyásolja egy-egy menet hosszát.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Szerintem,egyáltalán nem gyorsabb egy háború a való életben.Nem,még sosem harcoltam,csak láttam már pár dokumentum filmet és harc közeli videót.Nagyon hasonlít az AA menete a valósághoz.De nézzetek ti is meg néhány discoverys meg youtubos közelharci videót és látni lehet majd,hogy közel sem olyan,hogy no rohanjuk le az ellent és akkor két perc alatt végzünk.Van például a discoveryn a speciális rendõrségi egységekrõl szóló sorozat (Chris Ryan-nel ex kommandós),abból is látszik,hogy még ott is mennyire lassan megy minden(ami egyébként gyorsnak számít),mondjuk a filmekhez képest.Egy a lényeg,szerintem a legjobb és játékmenete van.Üdv Mindenkinek!