America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, mar jaccom is nehany napja :)

Egyszeruen a kidobasra nem talatam magyarazatot.

Ez az auth szerver leallas rendszeres?

Mert ez igy eleg elkeserito.

sb
Gfreiter
1. Csináltál accountot?
2. Ha igen, menj be a www.americasarmy.com-ra, és klikk a Your account-ra (jobb felsõ sarok), majd ezután maintain account. Ha nem jutsz be ide, akkor az auth szerver (fõszerver) le van löve, és ilyenkor nme nagyon lehet bejutni a szerverekre. Amúgy a 2.1 óta már asszem 2x frissült a pb, és elméletileg automatikusan frissíti, de ez nem mindig jön össze.

Bár a legegyszerübb megtudni, hogy van e auth, hogy belépsz a játélkba, Personnel jacket, és klikk Login soldier. Ezt fogod látni: Connecting... -> Transmitting, majd transmission completed. Ha ez nincs, akkor nincs auth.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Letoltottem az utolso PB-t, bejelentkeztem egy szerverre. Amig nem indul az uj kor, siman nezelodhetek, indulasnal egybol kivag, nulla hibauzenet:(
hm, az mitõl van hogy ha ase-bõl csatlakozok (de sokszor ha belsõ keresõvel akkor is) nem sikerül rendesen beautholnia és közli nincs meg a megfelelõ training menyek a picsába (legtöbször anyira hogy nem is rendes nicket ir ki hanem csak azt hogy player... :P)
pedig az auth server elvileg megy...
valami megoldás van ilyesmire? :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Altalaban az elejen.
Nekem a 2.1-es verzio van fenn, nehany napja toltottem le, elmeletileg annak tartalmaznia kellene a legujjab PB verziot.

Egyebkent uj vagyok a jatekkal, tehat valszeg meg lesznek kerdeseim.

Az elso, hogy most el-e magyar szerver, es jatszik-e eppen valaki :)

sb
Gfreiter
Játék közben mikor? Elején? Próbáld meg a www.evenbalance.com-ról letölteni a legfrissebb pbclient.exe-t, másold ne az AA/System/PB könyvtárba, és indítsd el. Talán az segít, mer ilyenkor nem szokott hibaüzit kiírni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sziasztok,

az miert van, hogy mar jatek kozben vag ki a szerverrol? Nulla hibauzenet. Van olyan hely, ahol ezt mindig megcsinalja, de van, ahol soha sem fordul elo...

sb
Gfreiter
...gyomorrontás...?

[negativ] Cirek
a zold smiley nem a faradsagtol van..

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
Hello!

ilyen itt Hollandiaban az elet:

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa
jah ez a neve...
;)
:D

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Van ilyen cheat is...??

Dexa
ez a SKILL kérem szépen...
;)
:DDD

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet rpk-val valakit állva, mozgásban(nem lassan sétálva) ironsight nélkül, 20-25 méterrõl, 3 lövéssel leszedni??? Ma nem egyszer így szedtek le.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

max lejavítom hogy megfeleljen a klán követeléseinek :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
...tudod mit lõnél be...
;)
:DDDD

Dexa
hát pedig tök aszittem hogy ezért reklámozod magad hogy 'feljavítod' az accom...

Sadist
Ja és utána megyek egy-két kört valami hivatalos szerveren, hogy belõjem az RPG irányzékát is

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Én bevállalom 38/40 pont elég lesz a lövészeten?

ki akarja feljavítani ? :DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
hogy ezt az accot bauer stile-lal 'feljavítani'?
...hát nem is tom...
;)

Dexa
...de úgy is azt fogom mondani hogy te hekkelted meg...
:P
;)
:DDDD

Mighty
Mert valami hulye beallitast csinaltak es egy csomo EU server official beallitasa 0 az 1 helyett. pl. Nezd meg az europai hivatalos village listat. Kettot mutat harom helyett.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Nekem ez valahogy bûzlik, hogy az ASE már csak 25 EU szervert lát. Meg ez a sok Auth leállás is. hm...

felhackeljük a dexa accját és beállunk bauernek :D

Sadist
Megcsinálom szívesen. Csak változtatsd meg elõtte a jelszavad, valami véletlen generált hülyeségre, hogy aztán ne azzal gyere, hogy én hekkelem az accountodat :)

Dexa
ha nagyon jó formában vagy akkor csináld mán plíz meg nekem az alaplövészetet min 36ra...
;)
:DDD

Dexa
jah... valszeg meghekkelték... pont az én accountomra fáj mindenkinek a foga, mi? ;)

vmi tetves adatbázis hiba, amiért most szopok amíg meg nem csinálom újra a 36 lövést...
ami lehet hogy azt eredményezi hogy inkább leszarom mán a késõbbiek folyamán a sniper-t és leszek még jobban nOOb...
;)

fhsasa
köszi a segítséget, már megvan.
az elsõ 4 kiképzés készen is van :)

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Sadist
Elég jó idõszakot fogtál ki a trainingezésre :) Mielõtt elkezdesz egy traininget (fõleg a medic és az SF kiképzéseknél, mert hosszúak és rohadt unalmasak), ajánlom hogy nézd meg ezt az oldalt. Ott a servers menüpontra kattintva elõjön a magyar szerverek listája és az Auth szerver állapota (utóbbi a bal alsó sarokban). Ha szép zölden virít, csak akkor fogj neki egy kiképzésnek, mert amúgy nem fogja elmenteni. Ha pedig aközben áll le az Auth szerver, miközben csinálod a traininget, akkor a végén a bejelentkezõ ablakot ne zárd be, hanem várj néhány percet, majd újból próbáld meg elküldeni az eredményt. Addig várj és próbálkozz, amíg a transmission completed üzenetet meg nem kapod.

fhsasa
kösz most sikerült átmennem a másikra

de itt meg vmiért nem fogadja el...
próbáltam ugy, hogy csak a fehér között megyek, idõ elõtt beértem sõt még fél percem maradt de semmi. nem enged tovább

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Sadist
Akkor lehet, hogy kipurcant az Auth szerver és nem tudta feltölteni az eredményedet. Akkor sikeres az adatküldés ha azt írja, hogy transmission complete. Ha pedig ez után sem tudsz a következõ trainingre menni akkor konzolba írd be (ö billentyûvel tudod elõhozni), hogy "start obstacle".

fhsasa
sõt bocs nem 1 hibám volt hanem több...

de 30-36 találatot szereztem

fhsasa
a 23 pontot összeszedtem de nem tudtam a kövi trainingre menni ezért furcsállom a dolgot
és csak 1 hibám volt

Sadist
Amúgy nem tudom mi a nehéz az alapkiképzésekben. A lövészeten a sánta, vak, félkezû, suta is össze tud hozni 23 pontot. A Medic meg az SF traininget ráérsz késõbb is megcsinálni. Ha meg sniperolni akarsz kérj meg valakit, hogy dobja oda neked a puskát egy körre.

Sadist
Lehet hogy már valaki meg is hackelte az accountodat! Gyorsan csekkold le az eBay-t, hogy árulják-e már!

Dexa
nekem az beválik most még amikor szaraxik az auth, hogy ha felmész 1 szerverre és vmi véletlen folytán nem tudna authorizálni, akkor csak gyorsan konzol le, IP újra bemásol és join... ha még most sem menne akkor meg újra... és ilyenkor már MINDEN szerverre be tudok menni... hál'Istennek...
;)

Dexa
bázz... nekem meg a 36os lövés helyett most 35ös van az adatlapomom Lmentve... pedig nem csináltam semmit sem... úgy látszik betett a cuccnak 1 pöppet a tegnapi auth gebasz is...
na mindegy

Dexa
kell a training... nem igazán lehet megkerülni...

[HUN]Crassus
Jut eszembe RT-re akarok menni,oda nem kell SF,de mégis Szopoklész van?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Ó anyám nincs SF tréningem?hmmm na szépen vagyuk....THX USA:)

fhsasa
úgy gondoltam, h a trainginget nem lehet megkerülni?:)
vagyis, ha jol tudom ahhoz hogy játszani tudjak, a traininget végig kell csinálnom.
deh ezt nem lehet elkerülni?

Sadist
Olyankor csak az auth szerver purcant ki és nem tudja lekérdezni az adataidat->nem tudja, hogy van-e SF traininged, ezért írja, hogy kell Additional training. Amit ilyenkor tehetsz az csak annyi, hogy vársz :)

[HUN]Crassus
Srácok milyen Additional training-rõl zagyvál nekem az AA?? Mit kell csinálni,hogy gamelhessek??

Dexa
király ez az ármi...
na szal volt most megen ez a gebasz az auth szerverekkel... erre megnézem army.com-on az adatlapom és 35 shot van bejegyezve vmiért... ergo nem tok sniper-t választani sehol sem...
Istencsászár a dolog...
szaros 82 honorral nem tok sniper-t választani...
ez a kira...
;)

szal mehetek majd újra megküzdeni a tréninggel...
:(

he ?
cska a medicet, az sf-et, snipert lehet késõbb megcsinálni...

Attól még rá tudsz nzni, javithatsz a korábbi eredményeiden... :D

fhsasa
üdv
nem lehet valamivel elkerülni a traininget, úgy, hogy utánna azért 1-1 trainingre rátudjak nézni? :)

[HUN]ekehatatya
dfjsf

Dexa
ez naon ûber csít lehet ha mán a PB sem tudja értelmezni...
;)

Sziasztok!

Elõször aszittem hogy csak nekem írkál ilyne faxságokat (kb 3-4 napja amióta problémás az auth) de akkor megnyugodtam! Ezek szerint nem az én aimbotom zavar be neki
Ilyen szoveg után kirak menube és simán ESCel visszaenged a játékba! Szal eddig engem nem nagyon zavart!
Multkor (amikor kb 10 órát volt szar az auth egy nap) ilyen szép szövegeket irogatott ki a gépem:

De kulönösebb gondom aznap nem volt a játékkal!
Talán kapcsljam ki az aimbotot, meg a GOD mode hacket