America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Meg a végén nem Áment hanem Entert kell mondani Ja és minden sor végére pontosvesszõ

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

schoma
Ámen!

De a kacsintás megint lemaradt.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Dexa
nálatok is auth-ra van belõve... aszem...

csak ha leveszitek az auth-ot akkor mehetünk fel majd gammázni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
marad a fohászkodás...

SZENT auth szerver... ki vagy a mennyekben...
Mûködj végre de nagyon gyorsan...
Szenteltessék meg az ISTENI DEV TEAM...
Áldja meg az ÉG az SCI-t és a GOARMY-t... is...
Jöjjön L az ármi ideje...
Legyen meg ma is a sok kill-em...
Sok SKILL-es játékos csak kevésszer tudjon leszedni...
Add hogy ne lássanak át a falon...
Nem kell nekik émbot sem...
Flancos radarral se mérjenek be...

ÁMEN

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Hellhammer
Vannak térképek, bár ezeken nincsenek feltüntetve a helyszinek nevei. Klikk.

Még régebben találtem valahol olyan térképeket is, amin be voltak írkálva a nevek is, megpróbálom megkereseni...

pet70000
Fõnök, ilyenkó' nem mék' a saját se???

Dexa
köcce...
😉

Dexa
hajnal 4re gondoltam... de majdnem kitaláltad...
😉

azért gondoltam hogy most lesz végre vmi mert ált. ilyenkor menni szokott a cucc ha egész délelõtt nem megy... köbö ilyenkor szokták rendbe rakni...

ZsozS
mint hajnal 2? DEXICS... báááááááááz

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sadist

Dexának szeretetbû

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSA SILENTKE

Gfreiter
Nem méék 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
akkó' még nem mék' az auth????......

Dexa
LoL
😉

Sadist

Ejt aj Ajut dánéjt! amjik!

Sadist
G amúgy az ellenfelek nem olyan balfaszok 😊. Ha leraksz egyet, majd vársz egy kicsit, az elsõ 5-7 golyót fullra mellé lövi, de a következõ mindig fejes, mindegy hogy mennyire rohangálsz vagy bunny hopozol. Legalábbis nekem így nyomják 😊

igen a többit meg általába a középsõ toronyrészre értik, mert ott van értelme hogy elöl vagy hátul... (vagy középen=middle)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

egyébként kár, hogy nincsenek olyan térképek ahol fel vannak tüntetve a területek nevei ill. a játékosok ezekre használt röviditései. ez a kezdõknek sokat segitene és ezzel valójában a profik is nyernének. azaz, ha létezik ilyen, kár hogy én nem tudok róla.😊

köszi, tényleg! ez sokat segített! catwalk gondolom a perem a híd szélén.

kipróbálom majd a következõ auth down-nál 😊

bridgen általában ezek vannak hogy el (enemy left) er (enemy right) elb (enemy left-side back) illetve etop (enemy on top) e at e cat (enemy az enemy catwalkon (right v left is lehet természetesen) vagy e at 2nd, 3rd... akármi pillar (vagyis a hidat szegélyezõ oszlopok mögött 2., 3. vagy stb.) illetve az ecar-t már nem kell magyaráznom 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Végülis ezért van az oldal 😉 ha egyedül érzed magad, a "világra hozhatsz" ellenfeleket is, és életre is keltheted öket. Igaz nem olyan ügyik, de azért gyakorlolni egész jó. Engem párszor leszedtek, igaz, hogy kb 100-at csináltam belõlük 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ZsozS
HEHE... Õk sem tudnak jácc'ani az AUTH miatt...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

igen, ez jó ötlet. a helyek elnevezéseivel bajban vagyok. fõleg a bridge se-n jelent komoly gondot, hogy fogalmam sincs mit takarnak a játékosok álltal használt 1-2 betüs röviditések!

Sadist
Hooah soldier! Végre nem az "hogy lehet megcsinálni ezt meg ezt a kiképzést v. mi az a console" típusú újonc.

Sadist
Ha valaki gyakorolni akarja a pályák helyeinek nevét is, akkor indítson LAN szervert, mert ott kiírja, hogy éppen a pálya melyik részén vagy. És a kommunikációs bindeket is ki lehet próbálni, nem úgy mint a sima offline játékban.

egen, ezt akartam tulképpen mondani, hogy a pályákat nézegettem.csak olyan egyedül éreztem magam😊 Én jó fijú voltam, nem kérdeztem, hanem megnéztem mindent a magyar site-on. amiért egyébként minden elismerésem.

Gfreiter
Töltsd be a mapokat single modban. Nézd át a magyar weboldalon a faq-> konzolparancsokat.

Dexa
😉

Sadist
Kacsintás hol marad?

álmodj királylány

Dexa
na ha minden jól megy nemsokára kéne hogy legyen már auth...

Sadist
Mondjuk nekem is volt már, hogy Hospitalon Ambush mesterlövészként 9/0-val fejeztem be egy hetes kört (igaz ott nincs nagy rizikó, mert csak az RPG-tõl kell félni). A másik legjobb, amikor VIP-ként egyedül maradtam 4 ellen. Nyugat felé mentem és sikerült mindet hátbatámadni . Az ember szerintem akkortól nem noob, amikor már lecsíterezik

én már annak is örülnék ha este végre gond nélkül menne...addig már nem lesz idõm. volt végre egy szabad délelöttöm, azt maradt a térképek nézegetése

pet70000
jha, annó még.....

Dexa
tod... régi háborús sebesülés...
...annó még...
😉

Hellhammer
Én olyan meghalós tíõus vagyok, azaz általában egy kill-re jut 2 halál 😊 (jobb esetben 1/1 az arány). Aztán pár napja leültem egy kicsit CSAR-ozni és elkapott a funky: csináltam egy 12/1-es arányt az egyik 7-es körben. Egybõl jöttek, hogy csíter vagyok meg így-úgy, aztán ezeket a vádakat szépen cáfoltam azzal hogy a köv 2-3 körben sikerült 0.6-os fragrate-et elérnem 😊
Szal lehet hogy a srácnak is csak benne volt a boogie a kezében...

Sadist
Dexa neked arcidegzsábád van, hogy állandóan kacsintgatsz?
😉
😄

Dexa
ha minden jól megy akkor már elõbb is tudsz játszani...

Dexa
még nem mûxik a cuccos...
remélhetõleg 2re már megcsinálják...
(számolni kell az idõLtolódással és azzal hogy õk is csak emberek...)

Dexa
...de sok emberkénél 1értelmûen SKILL me' nekik már LUCK-ra nincs is szükségük, annyira jók...
😉

Dexa
figy...
anno klánmeccsen is szedtek így le rpk-val... mármint volt 1 shot to head... stb...
azóta ármizom én is amióta itt jónéhányan... mármint amióta kijöt az army és lehet vele játszani, szal így én is találkoztam már egy-két érdekesebb esettel...

DE:
erre csak azt tom mondani hogy ez egyértelmûen és kétségtelenül SKILL... mi más lehetne...
😉

olyat mán nem káromkodunk hogy csít... helyette azt használjuk hogy SKILL or PLAYING SKILLS (<--- mint egyik gyerek írta nekem elõzõ héten miután csinált egy elég jo session-t) or sg like that...
😉

estére már csak jó lesz

pet70000
má' mükszik az auth??? me' este akarok játszani én is egy kicsit a kis csapatommal.....

Én is szedtem le már RPKval ilyen módon embereket...egymás után kettõt is...csítereztek mint állat...pedig csak mák volt.Szal szerintem SKILL és LUCK vegyesen 😊 Jah és engem is lõttek már le igy.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Azért a te fejed is megnézném, ha így szednének le. Biztos nem mondanád rá hogy SKILL
😉
😄DD

GECI AUTH !!!

ZsozS
sztok!
persze... fel akarnak b*szni... éngem már sikerült

És nincs is semmi hivatalos hozzáfûznivaló a sok auth problémához? tegnap este kb. egy órán keresztûl azt állította, hogy nincs meg a képzetségem, nem tudtam a hivatalos oldalon beloginolni, a játékban(personal jacket) viszont igen. most meg állnak az auth szerverek...valami oka csak van ennek.

Mighty
Az armyops.log fileban keress ra a kick szora. Megtudhatod, miert lettel kirugva.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk