America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Ámen!

De a kacsintás megint lemaradt.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Dexa
nálatok is auth-ra van belõve... aszem...

csak ha leveszitek az auth-ot akkor mehetünk fel majd gammázni...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
marad a fohászkodás...

SZENT auth szerver... ki vagy a mennyekben...
Mûködj végre de nagyon gyorsan...
Szenteltessék meg az ISTENI DEV TEAM...
Áldja meg az ÉG az SCI-t és a GOARMY-t... is...
Jöjjön L az ármi ideje...
Legyen meg ma is a sok kill-em...
Sok SKILL-es játékos csak kevésszer tudjon leszedni...
Add hogy ne lássanak át a falon...
Nem kell nekik émbot sem...
Flancos radarral se mérjenek be...

ÁMEN

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Hellhammer
Vannak térképek, bár ezeken nincsenek feltüntetve a helyszinek nevei. Klikk.

Még régebben találtem valahol olyan térképeket is, amin be voltak írkálva a nevek is, megpróbálom megkereseni...

pet70000
Fõnök, ilyenkó' nem mék' a saját se???

Dexa
köcce...
;)

Dexa
hajnal 4re gondoltam... de majdnem kitaláltad...
;)

azért gondoltam hogy most lesz végre vmi mert ált. ilyenkor menni szokott a cucc ha egész délelõtt nem megy... köbö ilyenkor szokták rendbe rakni...

ZsozS
mint hajnal 2? DEXICS... báááááááááz

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Sadist

Dexának szeretetbû

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSA SILENTKE

Gfreiter
Nem méék :(

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
akkó' még nem mék' az auth????......

Dexa
LoL
;)

Sadist

Ejt aj Ajut dánéjt! amjik!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
G amúgy az ellenfelek nem olyan balfaszok :). Ha leraksz egyet, majd vársz egy kicsit, az elsõ 5-7 golyót fullra mellé lövi, de a következõ mindig fejes, mindegy hogy mennyire rohangálsz vagy bunny hopozol. Legalábbis nekem így nyomják :)

igen a többit meg általába a középsõ toronyrészre értik, mert ott van értelme hogy elöl vagy hátul... (vagy középen=middle)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

egyébként kár, hogy nincsenek olyan térképek ahol fel vannak tüntetve a területek nevei ill. a játékosok ezekre használt röviditései. ez a kezdõknek sokat segitene és ezzel valójában a profik is nyernének. azaz, ha létezik ilyen, kár hogy én nem tudok róla.:)

köszi, tényleg! ez sokat segített! catwalk gondolom a perem a híd szélén.

kipróbálom majd a következõ auth down-nál :)

bridgen általában ezek vannak hogy el (enemy left) er (enemy right) elb (enemy left-side back) illetve etop (enemy on top) e at e cat (enemy az enemy catwalkon (right v left is lehet természetesen) vagy e at 2nd, 3rd... akármi pillar (vagyis a hidat szegélyezõ oszlopok mögött 2., 3. vagy stb.) illetve az ecar-t már nem kell magyaráznom :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Végülis ezért van az oldal ;) ha egyedül érzed magad, a "világra hozhatsz" ellenfeleket is, és életre is keltheted öket. Igaz nem olyan ügyik, de azért gyakorlolni egész jó. Engem párszor leszedtek, igaz, hogy kb 100-at csináltam belõlük :)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ZsozS
HEHE... Õk sem tudnak jácc'ani az AUTH miatt...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

igen, ez jó ötlet. a helyek elnevezéseivel bajban vagyok. fõleg a bridge se-n jelent komoly gondot, hogy fogalmam sincs mit takarnak a játékosok álltal használt 1-2 betüs röviditések!

Sadist
Hooah soldier! Végre nem az "hogy lehet megcsinálni ezt meg ezt a kiképzést v. mi az a console" típusú újonc.

Sadist
Ha valaki gyakorolni akarja a pályák helyeinek nevét is, akkor indítson LAN szervert, mert ott kiírja, hogy éppen a pálya melyik részén vagy. És a kommunikációs bindeket is ki lehet próbálni, nem úgy mint a sima offline játékban.

egen, ezt akartam tulképpen mondani, hogy a pályákat nézegettem.csak olyan egyedül éreztem magam:) Én jó fijú voltam, nem kérdeztem, hanem megnéztem mindent a magyar site-on. amiért egyébként minden elismerésem.

Gfreiter
Töltsd be a mapokat single modban. Nézd át a magyar weboldalon a faq-> konzolparancsokat.

Dexa
;)

Sadist
Kacsintás hol marad?

álmodj királylány

Dexa
na ha minden jól megy nemsokára kéne hogy legyen már auth...

Sadist
Mondjuk nekem is volt már, hogy Hospitalon Ambush mesterlövészként 9/0-val fejeztem be egy hetes kört (igaz ott nincs nagy rizikó, mert csak az RPG-tõl kell félni). A másik legjobb, amikor VIP-ként egyedül maradtam 4 ellen. Nyugat felé mentem és sikerült mindet hátbatámadni . Az ember szerintem akkortól nem noob, amikor már lecsíterezik

én már annak is örülnék ha este végre gond nélkül menne...addig már nem lesz idõm. volt végre egy szabad délelöttöm, azt maradt a térképek nézegetése

pet70000
jha, annó még.....

Dexa
tod... régi háborús sebesülés...
...annó még...
;)

Hellhammer
Én olyan meghalós tíõus vagyok, azaz általában egy kill-re jut 2 halál :) (jobb esetben 1/1 az arány). Aztán pár napja leültem egy kicsit CSAR-ozni és elkapott a funky: csináltam egy 12/1-es arányt az egyik 7-es körben. Egybõl jöttek, hogy csíter vagyok meg így-úgy, aztán ezeket a vádakat szépen cáfoltam azzal hogy a köv 2-3 körben sikerült 0.6-os fragrate-et elérnem :)
Szal lehet hogy a srácnak is csak benne volt a boogie a kezében...

Sadist
Dexa neked arcidegzsábád van, hogy állandóan kacsintgatsz?
;)
:D

Dexa
ha minden jól megy akkor már elõbb is tudsz játszani...

Dexa
még nem mûxik a cuccos...
remélhetõleg 2re már megcsinálják...
(számolni kell az idõLtolódással és azzal hogy õk is csak emberek...)

Dexa
...de sok emberkénél 1értelmûen SKILL me' nekik már LUCK-ra nincs is szükségük, annyira jók...
;)

Dexa
figy...
anno klánmeccsen is szedtek így le rpk-val... mármint volt 1 shot to head... stb...
azóta ármizom én is amióta itt jónéhányan... mármint amióta kijöt az army és lehet vele játszani, szal így én is találkoztam már egy-két érdekesebb esettel...

DE:
erre csak azt tom mondani hogy ez egyértelmûen és kétségtelenül SKILL... mi más lehetne...
;)

olyat mán nem káromkodunk hogy csít... helyette azt használjuk hogy SKILL or PLAYING SKILLS (<--- mint egyik gyerek írta nekem elõzõ héten miután csinált egy elég jo session-t) or sg like that...
;)

estére már csak jó lesz

pet70000
má' mükszik az auth??? me' este akarok játszani én is egy kicsit a kis csapatommal.....

Én is szedtem le már RPKval ilyen módon embereket...egymás után kettõt is...csítereztek mint állat...pedig csak mák volt.Szal szerintem SKILL és LUCK vegyesen :) Jah és engem is lõttek már le igy.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Azért a te fejed is megnézném, ha így szednének le. Biztos nem mondanád rá hogy SKILL
;)
:DDD

GECI AUTH !!!

ZsozS
sztok!
persze... fel akarnak b*szni... éngem már sikerült

És nincs is semmi hivatalos hozzáfûznivaló a sok auth problémához? tegnap este kb. egy órán keresztûl azt állította, hogy nincs meg a képzetségem, nem tudtam a hivatalos oldalon beloginolni, a játékban(personal jacket) viszont igen. most meg állnak az auth szerverek...valami oka csak van ennek.

Mighty
Az armyops.log fileban keress ra a kick szora. Megtudhatod, miert lettel kirugva.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Általában naponta egyszer, vagy kétszer kellene, hogy leálljon, kb negyed órára, de az uccsó peccs óta elég gyakran áll le. Sztem valamit elkúrtak, és javítgatnak. De van olyan nap,. amikro csak egyszer áll le. De normális esetben csak délben lövik le. Most asszem van auth, próbáld meg.