America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
hát az amercasarmy.hu -nak van saját magyar szervere nem? arra gondoltam...pl. a CS-t is inkább magyar szervereken nyomom, magyarokkal 😄...

ez az SF stukik mik is?? Special Forces-t jelenti? Most csinálom az éjjeli lopakodós tréninget, csak mindíg lebukom 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Dexa

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
egen, ez nagy igazság...
😉

ergo lehetõségek, jogok és kötelezettségek...
😊

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
hát bosszantó a dolog... ennyi...

de mindegy, mán 1 sörikével kompenzáltam a dógot...
😉

ZsozS
...sztok!
Hát Dexicsek ... ez az adminság átka 😉 ne legyé' admin, sakkó' nincs ilyen probléma 😉

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Mighty
Ne torodj az ilyenekkel. Nem is kell oket regisztralni. Ha nekik ez nem tetszik, ott a lehetoseg a tobbi publikus serverre bekuncsorogniuk magukat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
há' tudom én...
öregszem...
😉

az életem nem a TSen töltöm L én sem, szal mást is csinálok és nem tudok azzonnal ugrani ha kell vkinek vmi... és a többiek is így vannak a dologgal...
szal amit tudunk megteszünk mindig, eddig is amit tudtunk megtettünk, de ezzel senkinek sem kéne ilyen formában visszaélnie szerintem...

1 kemény percet várt!!??

Dexa télleg nagyon lassú vagy 😊

Dexa
az ***** ***** ****** szájba már...
miért értékeli úgy egy-két emberke hogy ez nekik szívesség hogy beregelnek TSre és ott vannak, ott meresztik a seggüket...?!

nem tudom hogy sokan miért nem úgy fogják fel a dolgot, hogy ez egy LEHETÕSÉG nekik is és ha vmi nem tetszik stb L lehet húzni a 'csába de izibe...

feljön kiscsákó, azt' Lkezdi osztani az észt hogy neki miért kellett az alapcsatiban várnia 1 (azaz egy) kemény percet amíg odamentem hozzá... és ha õ feljön akkor minden admin aki fent van a szerveren kinyalhatja a seggét... ha szól vmit akkor egybõl ugorjanak, szal egy csettintés és történjen vmi...
hirtelen leesett megen a parókám hogy kérem szépen hogy is van ez?!

na mindegy
ezek az élet szép dolgai...

sajnos nem tudtam Ltávolítani, me' gyorsabban lelépett mint hogy végleg kiraktam volna... nincs mese, lassú vok...
😉

erre mondhatnám hogy nagy Isten állatkertje, de az ilyenek ellen nem lehet mit tenni... sajna, mármint amikor gyorsabban lelépnek, mint hogy lerakjam végleg õket...
😉

Dexa
...és most nem lagizott a szerver amin voltam...
rendesen fura volt a dolog...
😉

Dexa
magyarán még várjuk meg az eredményt hogy mit mond majd 'tesztelés' után?

Dexa
azért mert nekik külön kihívást jelent hogy xy dolgot meg tudják-e csinálni...
saját magukat próbálják ezáltal ki...
szeretik is csinálni...

na normális formában odamész, megkéred õket, felvázolod a dolgot hogy mit is szeretnél... és õk meg megcsinálják...

szal akkor a lángnyelves cucc teccik és közepén pedig Spc. G...
a Spc. G -re kéne vmit kitalálni...

lángnyelvek csapkodnak körülötte és a Spc. G meg olyan fagyott látszatot kelt, szal mintha meg lenne fagyva?
😉

nos?
azért faggatlak hogy vmi Lképzelésed, 5leted legyen, hogy milyen is tetszene neked... Dzsí májestró...
😉

repro
Hydra válasza a TS pluginre:
I'd be more worried about PB than CDC on this one as their website says that it hooks DX. But to answer your question, I'd have to download it to check it out. For right now though, I'd say that it could be used with CDC. For now.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
De, jól hangzik 😊 Csak nem ismerek ott senkit... Mé csinálnák meg nekem?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
mondjuk az Spc. G vmi lángnyelvek között van...
oder vmi hasonlót...
😉
😄

nem jó? 😊

Dexa
mé' lenne rideg?
csináltass velük vmi 'tüzeset'...
😉
😄

Dexa
jaaa...
az más...
😉

Mighty
Free: tenyleg jo es otletes a progi.
Dexa: nem kerestelek, eppen akkor teszteltem ezt a progit, ami nem igazan mukodott... mondjuk tobbet nem is neztem, mert mas dolgom volt.
repro: szerintem TWL-es meccsenl azert csak tudjuk, hogy ki van benn a csatiban 😊

Gfreiter
Az nem jó, mert õk nem ismernek engem, és az olyan rideg lenne 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Egy (1) logokovácsot srry.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Kérj meg el logokovácsot. Nekem is kéne már egy animált, mert ez már uncsi 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
Fenki...?

Gfreiter
Érdekes, a fõldal nem jelezte, hogy új post van...

Dexa

Gfreiter
Valaki készítene nekem egy új bannert? Olyat szeretnék, hogy Spc. G

Gfreiter
Nem törlöm 😊 Má én is tanultam a dologból.

Dexa
nem hiszem...
mármint ha csak a frissítéssel van a gond... akkor kivág és kész...

de mint korábban nyilatkozták az összes többi dolgot majdnem egy kalap alá veszik...
aszem

Dexa
plíz Dzsí ne törõd ki megen mind a kettõ üzimet bár már lassan hozzá fogok szokni...
😉

😛
😊

Dexa
csak azt?
hm...

az kemény... bár legyen...
😉

Sadist
Az enyémet ütötte ki, hogy a ragya essen bele (a fórum motorba - a félreértések elkerülése végett). Szerintem a PB csak elég durva csíteknél alkalmaz hardware bant. Attól, hogy talál egy 3rd party programot, nem fog azonnal végleges hardware bant kiosztani, legfeljebb egy két percre, legfeljebb órára kap egy global bant. Legalábbis szerintem így megy (nagyon remélem).

repro
kinek az üzenetét ütödted ki Dexa?? 😄

Lvileg most már csak hardware bant ad a PB.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
private fórum technohack...
LoL

Lszóltam magam itt...
😉

😄DDDDDDDDDDDDD

Dexa
de egy vmi azért érdekel...
szal van hogy a pb kirakja a csákót csít miatt, ekkor az accountja alapból bannolva lesz, nemde?

szal a kérdés végül is csak annyi lenne hogy a hardware ban-t mikor kiknél alkalmazzák/alkalmazhatják?
visszaesõ csítereknél, akiknél vhogy megvan hogy már korábban is csíteltek vagy pedig mindenkinél hogy így erõsebb formában lehetõleg elejét vegyék a mindenféle próbálkozásoknak?

remélem azért érthetõ a kérdésem...

repro
ööö nem. annál kicsit több 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
...hisz csak 1 account bánja...

u know... only a hardware ban can stop me...

<---

repro
a másik, h a CDC mit szól hozzá. az nem annyira elnézõ, mint a PB. El is küldöm a linket Hubbienak.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
LoL
...az önfeláldozó...
😉

Dexa
az igaz, hogy nem biztos még hogy a PB hogyan reagál a progira, me' alapból is kidob ha nem csinálsz semmit sem, de meg kell hagyni hogy az 5let tényleg jó és 5letes a progi...
mert néha tényleg zavaró a dolog TSen... (mármint amit Free is leírt...)
egy neked nem zavaró helyre beállítod a dolgot és kész is...

Free
Nézd most felmegyek gamelni megláétjuk mit szól hozzá a PB és utánna nyilatkozom. Feláldozom magam a magyar AAO közösség oltárán ha esteleg ban lesz a vége :o)) de semmi gond átküldöm a PB nek a log filet és honapokj alatt vissza aktiválják a accomat

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dexa
off

nemrég (olyan jó fél órája) kerestél? csak mert láttam hogy csatiban voltál...

on

mellesleg az sem elhanyagolható hogy ha jól látom ez csak alpha release, tehát még abszolut nem a végleges.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
En fenntartasokkal kozeledek ehhez a progihoz. Miert? Mert ki tudja minek nezi a PB. Ha meg kivag, esetleg ban-t kapok erte, nem nagyon orulnek...

Mighty
storno. Lejott.

Mighty
Valaki toltse le, mert nekem nem engedi...

Dexa
hát jah...

Free
itt a teljes link ha valaki nem találná meg az olfdalon hogy hol lehet letõlteni

http://www.qbnut.com/tso/download.php?file=TSO-ALPHA-1.6-Win32-Build46.zip

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
Teamspeak kiegészítés

Gyerekek nagyoin tudom mindenkinek ajánlani. A lényege hogy kiírja a monitorra választható helyre, hogy éppen ki beszél a Ts en.
Egyszerû telepíteni nagyon kicsi és a fõ hog ymegy Army alatt. Nekem sok gondot jelentett az játék közben hogy épp valaki belép ugyan abba a Ts szobába mint én és ip t kér vagy valamit kélrdez de L felejt bemutatkozni . Na ez a kis program tökéletes megoldást nyújt erre. Nagyon sok program alatt mûködik.

Kéretik az americasarmy.hu készítõi tegyék fel ezt a progit is az oldalra.. Köszike mindenkinek sok sikert hozzá

Dexa
mondd a helyet és az idõt bázze...
😉

de csak mindenkinek egy 'tölténye' lesz...
😉

Dexa
még 1 olyan hozzászólás és jelölünk az aszott citrom vagy fonnyadó káposzta díjra is...
😉

Sadist
Hm...Ezek szerint azért lagol, mert az Auth rendszer nem bírja a több mint 3 milla account kezelését?

#40376 Ne gúnyolódj! Gyere a gumiba és lerendezzük a dógot!