America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Valahol a hivatalos fórumon olvastam errõl egy topikot. Amikre emlékszem, hogy mitõl függ a kapott pontok száma:
- A sérülés súlyossága (minor, moderate, urgent)
- Az adott illetõ pillanatnyi egészségi állapota (green,yellow,red)
- A sérülés (vagy a medicért kiáltás, ezt pontosan nem tudom) óta eltelt idõ, de a sérülés logikusabbnak tûnik, mert ugye ha meglövik akkor mindig vérzik, és folyamatosan vért veszít.
Az biztos, hogy a legtöbb pontot a még zöld, de súlyosan vérzõ katona meggyógyításáért kapod. De ha megtalálom a topikot, majd belinkelem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
na szal pont ezért érdekel hogy hány pontot kapsz ha sok idõbe telik míg odaérsz, piros az adott illetõ és jelzi neked hogy MEDIC XY...
és hogy mennyi pontot kapsz amikor amikor nem jelzi neked ezt a sablon MEDIC dumát és te mégis látod fent a csúszkán hogy vérzik és meggyógyítod a vörös skacot...

mert lehet hogy most csak félrenéztem, de mintha akkor is különbözõ pontmennyiséget kapnál amikor jelzi neked hogy MEDIC kell és akkor is amikor nem...stb...stb...
bár itt lehet hogy csak rosszul néztem most vmit...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

hát én pl csak 5 pontot kaptam, mert meggyógyítottam egy tiszta vörös gyereket.. és még csak szólnia se kellett, mert pont mellette voltam 😞
Dexa
bár ennek majd azért utánna nézek...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
aham...
szal akkor Lvileg egyéb 'tényezõ' nem jön számításba...
csak mert figyelmes lettem a dologra bridge-en és kíváncsi lettem...
mert egyszer kaptam 5 pontot, egyszer 10et, egyszer 13at, egyszer 15-öt...stb...stb...

Mighty
Mennyi idõ telt el a sérülés óta.
Mekkora a sérülés nagysága.
Pontos adatokat nem tudok sajnos.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
már annyira beleéltem magam az ármiba hogy laggolva mentem inni is...
😉

de egy AA-s kérdés:
ha medic vagy minek fejében kapsz pontot a gyógyításra?
mennyire sérült az adott illetõ akit gyógyítasz?
nincs azzal összefüggésben hogy milyen pozícióban vagy medic?
mert mintha úgy lenne hogy mennyire sérült az illetõ, mármint zöld-sárga-piros és hogy mennyire vérzik...nemde?
aki tudja mondja a dógot me' érdekel...
😊

ZsozS
Nincs probléma Mighty és Patacsi!
és köszönöm 😉

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

patacsi HUN
én is csatlakozom 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Olvastam, próbálok távoli intézkedést alkalmazni.
Utólag elnézést kérek.

ZsozS
Sziasztok!

Mighty ment privi

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

így van, úgyhogy ne offolj Mighty ha megkérhetnélek😊
Mighty
Asszem mar telleg kicsit sok az off-bol ebben a topikban...

Dexa
kész...
😉

azért írnak oda érdekes dolgokat...
😉

Sadist
Ja a legfontosabbat majdnem kifelejtettem 😄DD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
nagyon bruta az az imnet...
😉
😄

Dexa
de egy állat vagy...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sadist
Ja jólvan, bocsika. A linkbõl nem derült ki, hogy az elsõ három oldalon található a srác 😊
OFF? Ugyanmárö ne viccelj 😄DD

Dexa
csak mert akinek ott látod a nevét a trekkeres listán az 1., 2., 3. oldalon, na azon emberek nagy részével már vagy találkoztam személyesen is, TSen beszéltem velük, játszottunk együtt...
szal ez csak off értékû megjegyzés volt hogy spec még vele sem találkoztam
😉

bár eddig biztos nem rakta be magát a worldwar-os összesítésbe... mint ahogy fidai is kiszedte magát... 😊

Sadist
És ez miért nagy durranás, hogy nem találkoztál még vele? Már bocs, ha hülyeséget kérdezek. Ahogy elnézem nevet is jó sokszor váltott, ráadásul szinte mind különbözõ.

Dexa

szegényke

mi?
Gfreiter
reg... nem akarok..... ma....dolgozni....

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Még jó hogy nem F6ot nyomtál 😊

Sztem kicsit sötét lett 😞 a kép fõleg az elsõ de azért láccik ugye?
Láttam már ilyet csak akkor nem tuttam leshootolni :|

Én ma egy RPK-t és egy SPR-t láttam összenõve...és a hülye fejemmel azt hittem h F8-al lehet screenshot-ot csinálni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nah ezért veszélyes RPGs csapattárs mögé beállni:

De ez a szuperfegyó sem piskóta :

Sadist
Én rég röhögtem már ennyit, az biztos

óhh...ez minden álmom

E.Gy.B.E. Airsoft Team

hmm, mindkét nevemet banolták.... most morci vagyok.. 😄
na nem offolok megyek az imnetestopikba 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ahet
szerintem fel lehetne meg dobni.. mondjuk ha a hopelyhek helyett ha szivek lennenek 😊

The gods have disconnected you ...

Dexa
ha rendesen beregelsz az imre akkor Cyrus szerintem csinálnek neked is ilyen csilli cuccot nagyon szívesen...
😉
😄

Dexa
hát nagy a kísértés...
😉

Cyrus veszélyes ez az új logó 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ahet
hmm .. 😊
en vagyok a hulye h nem csak belenezek de me ga forumba is beleolvasok..
/me megy is hajat mosni h vedekezzen a lelapulo haj ellen

ilyen imneteset 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
ily' kis csilli-villi lokót?
😉
hát...

htx 😄
kis lokót csinálok neked is ha kérsz 😄

Dexa
milyen offolás teeee...
az chat szigoruan...
😉

Dexa
hát unalmasabb perceimben megyek kicsit olvasgatni...
ilyenkor rábukkanok olyan oldalakra is amikre hogy is mondjam nem kéne...
😄

de csekk a gumiban a dógot...
bõvebb tájékoztatás Cyrus OffMeister-tõl...
😉

szal origi gumiszobábó' találtam a dologra...
😉

Sadist
Én vagyok a hibás, én vittem bele a rosszba. Engem meg Cyrus 😄DD Na nem offolok tovább. Offolok??? Hülye vagyok én! Ami ott megy na az OFFolás, spemmelés, chatelés ezerrel.

van hivatalos topikunk, htx 😄

Vazz dexa te ilyeneket nézegecc?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa

Ahet
A Village-t meg kihagytam eddigi palyafutasombol. Tul nagy palya .. bar offline mar bejartam, es arra jutottam, h ott a magamfajtat rendesen meglehet szivatni .. amennyi beugro, szoba zegzug .. ott van... :S igy az eles bevetes reszemrol meg varat magara.

Sadist
Akkor még nem láttál Villagen RPG kempert! Undorító egy faj. Beáll egy 5X5-ös szobába, elõ az rpg-t, és ha jön valaki, vagy csak meghallja hogy jön valaki küldi az rpg-t az ajtóba, vagy a szomszéd szobába. Általában a C felé vezetõ úton szoktak kempelni, ahol lefelé vezet egy lépcsõ. Esélyed sincs kigránátozni, se flashelni, se smokeolni. Ha oda egy RPG-s bekempel vagy mész másfele, vagy egy ember feláldozza magát, hogy berohan, majd amikor újratölt, akkor a második lerusholja.

Ahet
Arrol az "apro" bibit meg ne is emlitsunk - amit bar kezdokent, de egyre-jobban nem szeressek es azaz RPG. Ha mar emlitettuk a Hospitalt .. ott egy 14 fos serveren alpbol nem valaszthato fegyver, am ha valaki atjelentkezik vagy vejelentkezik .. egy pillnatra elkepzelheto h az a csapat 8 fore bovul es ekkor ha valaki gyors kivalaszthatja az rpgt ... ami eleg moral rombolo tud lenni.

Ahet
sziasztok

pontosan errol beszelek, mint amit Dexa emlitett itt -> #40819.
Lehet, Sandra szerencsecsillaga ragyog felettem .. de lassan mar meg sem probalok csapatot valasztani .. mert 90% h ui atrak .. :S

Dexa
privi ment