America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
a Full install nem segít...szar a 2.1 mindenkinek CE-van elég gyakran.Procitól,vinyótól,hangkártyától,videókártyától függetlenül......2.2-ben lesz kijavítva(reméljük sikerül)Addig amíg nincs 2.2 szokjon hozzá a CE-hez......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Nincs mit 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

köszönöm az Õ nevében..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Gfreiter
Azóta kéthetente egyszer van CE-m

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
gondolom felpeccselte a régit. szedje le az egészet, és tegye fel a fullt. Nekem az segített.

Hellósztok!

egy barátom (Bash) üzenetét adom át:
"Sziasztok! Ami óta feltettem a 2.1-et, játék közben Critical Error hibaüzivel dob ki. Tudtok segiteni? elõre is köszönöm"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Slow
nem ér ez semmit, a dokiktól szerezte a kórházban...😛PPP
😉

Sadist
És ezt is csak úgy kidobnád az ablakon? 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Slow

Dexa
én egy szó nélkül megválok a mostanitól...

u know... honor means nothing...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Van aki nem szenvedett vele sokat, mert egyszerûen lopott account.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

You will be bidding on an Americas Army 80 Honor Account. SF, Sniper and Medic training are complete. When you come into a server you will never be called a Noob again. You will be admired by the AA community when they see your 80 honor.

a másik vicces meg hogy 10ezerért adjam el azt az accomat amiért annyit szenvedtem ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Na jólvan, mindkettõt úgy elcsesztem, hogy öröm nézni. Szóval az elsõ kerek 80 Honoros a második pedig 92 Honoros. És még postaköltség sincs

Sadist
Parancsolj, itt van egy kerek 85 Honoros 35$-ért. Itt meg egy 90 Honoros, de ez már 76$. Jó árfolyama van az accountoknak

Mighty
E-bay. Ott szokott lenni egy par

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Honnan vegyek egy 80 honoros accot ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Haaat. At lehet verni rendesen a trackert. Csak ket account kell hozza. Az egy mondjuk 80 honoros, a masik meg 10. Csak valtogatnia kell a tracker beallitasok kozott a nevet, es azzal az accal kell jatszani par kort.
Szoval a tracker csak azt latja, hogy az egyik percben 80 honorja van az accnak, a masikban meg mar csak 10. Igy folyamatosan konyveli a 70-es honorvesztesegeket.

Vagy csak szimplan programhiba van a tracker kodjaban.

Én is ilyesmire gondoltam, de 2000 honorpont sztem már nem csak a véletlen roekból jött össze...

Mighty
pl. beregelte a tracker veletlenul a 100 honort (a multkor) egy 10 honoros csokanak. Az kapasbol -90 honor.
Mindig szintlepes utan szerzett sok ROE-t. pl: felkuzdotte magat 11 honorra, de egy rosszul eldobott granat visszarakta 10-re vagy 9-re. Ha ezt sokszor eljatssza, akkor osszejohet olyan sok vesztett honor.

Reggelt!
Nézegetem a trakkert és felmerült bennem egy kérdés:
Hogyan tud valaki elveszteni 2041 honort???? vagy akár csak 20at is?? mert 4-5 az még nem sok, de több száz?!
Merthogy ez a legtöbb amit a trekker jelen állás szerint mutat!

Dexa
direkt azé' nyomom a bridge-et mert ott van bõven idõ megfigyelni az ilyen dolgokat és érdeke' is a dolog már...

bár mingyá' mek, szétlövetem a medicet az ellennel, meggyógyítom azt' kíváncsian várom hogy mennyi pontot fogok kapni érte...

mert alap helyzetben 15 a max amit a gyógyítás fejében 'jutalomnak' kaphatsz... de akkor súlyos a sérülés és egybõl gyógyítod is vagy pedig vörös már az illetõ, ahogy néztem a sérülés és gyógyítás között mindegy ilyenkor már hogy mennyi idõ telik L, és épp hogy még életben tartod a gyógyítással... ekkor...
ezen kívül meg az alap szitu amit Mighty is és Sadi is felvázolt: sérülés mértéke és gyógyítási idõ...

de akinek van ezzel kapcsolatos más észrevétele és leírná azt megköszönném...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
meg akkor is kidobhat a szerver connection failed-es hibaüzivel ha pont csatlakozol a szerverhez de épp Lkezdõdik az új kör... ilyenkor csatlakozz újra ha még nem telt meg idõ közben...

Sadist
Szerintem tök mindegy, hogy kit gyógyítasz, legyen az Squad Leader, Medic, Sniper vagy akárki. De ha valami újdonságot észlelsz azt nyugodtan megoszthatod velünk 😉

Dexa
jah origi AA-s témámra visszakanyarodva kicsit:
arra vonatkozóan még nem találtam semmi érdemlegeset hogy ha medicet gyógyítok akkor több pontot kapok-e vagy ugyan annyit mitha mindenki mást gyógyítanék...

mert azt most figyeltem bridge-en hogy hogy jön a medicnek a pont...

Sadist
Az lehetséges, mert én is csak akkor olvasgattam amikor a kör vége elõtt kipurcantam. Veled viszont nem sok olyan fordult elõ

Dexa
engem?
én nem láttam ilyet...
😉

Dexa
pl ilyen akkor lehet amikor csatlakoznál adott szerverhez, de vki 'megelõz', vagy közben megtelik a szerver és akkor kapsz üzit hogy connection failed... com errornál meg néha segít ha újra csatlakozol a kiszemelt szerveredhez... stb... stb...

Sadist
Hová lett a humorérzéked? De ha ezzel tényleg megbántottalak akkor bocsánat.

Sadist
Mondjuk azért, mert tegnap téged csítereztek le mekgenyán 😛

Dexa
szal lehet hogy a látszat néha csal de szellemileg azé' még nem vok a padlón, ergo ilyen szellemi fogyatékosoknak szóló üzit késõbbiekben mellõzzük ha lehet me' különben mecgenyán is bedarállak... teeee...
😉

Dexa
vágni origi is vágtam a dógot...
😊

csak azt nem vágtam hogy PÖLÖnek is mié' nem az own nick-ed írod... te...
😉

hmm sikerült ezt a játékot interneten is elindítani,délelött még játszotam is A NETEN JÓ SZÉTLÖTTEK természetesen.😊aztán most igy délután vagy be se lép vagy ha belép egy idõ után kidob a játékból és szembe találom magam a fõmenüvel mitõl lehet, történnek ilyen dolgok??pl.:egy kiírás:communication error:please try again-egy kidobási üzenet a sok közül😞(
Sadist
PÖLÖ!!! Én mondjuk Sadiaimbot2.1-et szoktam írni 😄DD Lényeg, hogy a saját nicked szerepeljen benne. Vágod?

Dexa
hm... de miért pont Dexaimbot a péda...?
Teeeeeee...
😉

Dexa
LoL
😉

modellmaker
Csak példa.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sadist
Engem is köpködtek már azért, mert jól játszottam. Még a cheater jelzõvel is megtiszteltek Ilyenkor jót kell röhögni rajtuk, vagy beírni, hogy pl. Dexaimbot2.1-et használsz, saját fejlesztésût és lassan már két éve fejlesztgeted

cheater! kick him😊
Dexa
körönként 5öt leszedsz?
hm...
😉

modellmaker
Asszem pipeline-on volt, eu szerveren. A ping-em meg szinte mínuszban. Nem csak én gondoltam, hogy csíterek, hanem mások is, akik meg is említették.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sadist
Azért voltam kíváncsi, hogy melyik pályán, hogy esetleg egy map bugot használtak-e ki. A szerver pedig azért, mert ha felmész egy amcsi hivatalos szerverre és van 500-as pinged, akkor ne csodálkozz hogy a falon keresztül lelõnek. Az az 500-as ping, azt jelenti, hogy fél másodperccel a múltban vagy. Ha egy amcsinak pl. van 100-as pingje, akkor is még 4 tized másodperccel le vagy maradva. Annyi idõ alatt pedig akár a fal mögül ki is ugorhat és már beléd is ereszthet néhány golyót.

modellmaker
1.Én nem tudok átlõni a falon.
2.passz
3.Túl jó voltam hozzájuk.

Sadist
1. Mibõl gondolod hogy csíterek?
2. Melyik szerveren és milyen pályán volt?
3. Csak azért akartak kiszavazni, mert jól játszottál, vagy azért valami rossz fát is tettél a tûzre? (legyen az akár egy beszólás vagy akármi sértés)

modellmaker
Tegnap voltam egy szerveren, hát a húsz emberbõl 15 csíter volt. Én nem. Körönként lelövök vagy ötöt, és még engem kiáltanak ki csalónak. Ki akarnának szavazni, de még úgy sem jött össze nekik, hogy nyomtam magamra is egyet. Röhögtem rajtuk egyet és kiléptem. Hát ez esett meg velem.

Sadist
Az olyat hagyni kell a fenébe, mert:
1. Ha nem akar megállni, akkor biztos nem is kell neki az ellátás.
2. Ha ilyen hülye, hogy nem követi a parancsot, akkor úgy kell neki.

nekem bridgen volt ien, srácot véresre lõtték, aszondja medic ! és elkezd rusholni a középsõ toronyhoz...de mint az állat !
megyek utána és folyamatosan üvöltök hogy stop ! stop ! de leszarja, végül belerohan egy gránátba, engem meg lelõnek, mert én hülye utánamentem...

Sadist
Nekem egyszer egy noob mekgenyás szerveren még a szememre is hányták, hogy nem ugrottam azonnal meggyógyítani a kis porbafingót. Majd persze csak azért végigrohanok az egész pályán, hogy õt meggyógyítsam mi? Ha meg óvatosan mennék oda hozzá, kb. 5 percbe telne míg odaérnék. Ha annyira kell neki az ellátás, akkor jöjjön oda hozzám, vagy alapból maradjon mindig a közelemben.

Dexa
ugyan ezt találtam én is... de gyorsabban szúrtad be a topicot...
😉

Dexa
egy ilyet találtam de van még több más medic topic is... 😉

na szal itt egyik skac kikelt kicsit (na jó csak sérelmezte a dógot) - teszem hozzá teljes mértékben jogosan - hogy kiskancsó MEDIC-ért kiált... természetesen magányos rambó típus így fényévekre van tõled... szaladsz-futsz-rohansz hozzá hogy Lláthads a sebesüléseit... mire odaérsz már majdnem Lvérzett, kapsz a gyógyításért szaros 5 pontot, rohansz-fut-szaladsz vissza mert még van 2 medipackod hogy még másokat is gyógyíthass... visszaút közben szarrá lõnek vagy rosszabb esetben L is esel...
de még az is listavezetõ amikor gyógyítasz vkit és az meg mint vmi sajtkukac izeg-mozog vagy rosszabb esetben gyógyítás közben ott is hagy téged egy helyben...

Sadist
Na találtam egy Medic topikot, ebben lehet találni egy két dolgot. Ahogy kivettem a szavaikból, onnantól számít az idõ, amikortól jelenti a sérülést.