America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Én nem próbáltam/ptóbálom ki amíg nincs kinnt, szóval megindokolnád. (A te véleményedre adok) 😉

My Life for Freedom!

Mighty
Szerintem ez a két pálya irtó gagyira sikerült...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

SACA_(HUN)
Három perc múlva szedheted innen!
http://web.axelero.hu/saghyz/Maps.rar

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[Rush]
csakis 😉

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
csak Bauer acc-al próbáld ki ha kapsz linket, biztos ami biztos...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ha egyszer ráérzel a kis pörgõs izére, te is HQ leszel 😉
A másik kedvencemen percenként bugos lesz a fegyverem és dobhatom el és ránthatok rá újra (Village) emiatt írtó zabos és esélytelen vagyok (ez Hosp.- on csak hetes körönként 1x2x van)
ja meg próbáltam Cirekkel CSAR- ozni, de meg van teljesen tapaszosodva...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
valaki tud linket at sf oasis, meg az sf taiga pályához????

hTTp://ror.hu/

Vicking
Azért nem lesz lelkiismeretfurdalásom...
különben én a mozifilmeket is inkább itthoni megjelenés elõtt 3-4 héttel letöltöm és mire a moziba megy már rég nem érdekel. Bár ennek anyagi okai is vannak. ha családot elvinném moziba az filmenként 4-6 ezerbe lenne...
az új pályákat meg már hónapok óta lehet játszani,csak két új mapot kell hozzájuk letölteni. Más kérdés, hogy én is halottam mindenféle retorzióról, ami azokat éri akik megjelenés elõtt nyomják az új pályákat, de több órányi játék után se lett semmi bajom(és senki másnak se akit ismerek), persze lehet,hogy csak szerencsénk volt.
Az elõzõ patch-ben már minden kész volt a két új pályához és tudja is a jelenlegi változat, csak lebutították,hogy ha nem lesznek kész az új verzióval akkor ki tudjanak adni valamit a nép megnyugtatására. Szóval engem nem érdekel, ha megvan játszom... azt a kis elõnyt meg 1-2 óra játékkal be lehet simán hozni.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Sadist
Jó az a Hospital 😉 Legalábbis SPR-el jól lehet gyakorolni a fejlövéseket

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zotyesz
Hospitá' qrva, ez jó, nagyon jó. 😊 (Rush sejteni is fogja miért vidulok ezen ennyire)

Nyers
Teljesen egyetértek.

My Life for Freedom!

Ez azért írtó nagy tukkóság hogy egy meg nem jelent pályán hentel a jónép! És amikor majd official megjelenik akkor lesz majd pár "száz" kiskirály és rohadtul fel fogják b@szni sok ember agyát azért mert õk már ismerik a pálya zegét zugát!

Félre ne ércs Viking nem veled vagy emberekkel van gondom akik ezen jáccanak! Hanem a köcsög rendszerrel!
Mija faxért lehet rajta jáccani ha még nincs kiadva!
PB télleg egy rakás szart ér!

én ComATnek montanám (comet = ütöközzzzs)

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

XCoMA
Ok

Dexa
te maradsz Coma...
😉
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
kom ---> komolyan...
stb...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

XCoMA
asszittem a kom az én vok!😄

Koma, kom így szoktak hívni!

Dexa
...de nem is neked ment az üzi csak még a folytatása a saját hozzászólásomnak...
😉

XCoMA
Éttem én!

XCoMA
A Pb szinte semmire sem jó!
A CoD-ban sem ért sokat!

Néha kidobott mindenkit mert nem egyezett a verzió!
Nevetséges!

Dexa
kom vannak olyanok akik nem is ismerik még a pályát és nem kezdõkrõl van szó...

XCoMA
Az szép!

Dexa
pl még nem igazán adták ki és korábban még volt olyan hogy PB kirakta e miatt a népet... és a többi...
talán ezé...

XCoMA
Majd azokon is elkéne kezdeni jáccani!

Nekem a Weapons Cache a kedvencem!

Vicking
ez az nincs rajtuk semmi különös azon kívül, hogy ritka mint a fehér holló, hogy idejöjjön játszani valaki. Az SF oazis még elmegy néha, de SF taiga szerver is csak elvétve van....

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

XCoMA
Most nekem a 10 honorosnak beszélsz![#mf1

Sf Oasis, még meg nem jelent pálya....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Vicking

XCoMA
Én nem látok semmi különöset a pályán!

Vicking
a pálya

itt most az a lényeg hogy lelõtted õket, vagy a pálya ?

Vicking
mé nem akar ezeken senki jáccani???

Vicking

Slow
Patacsi!

írd meg a szolgáltatódnak, hogy kedves, meg fiatalosan humorkás a levelük, viszont megérezzük az átállást, mert már megen nem megy a szerverük...

másik meg, hogy ne hospital-ozzá' má' annyit, akkor nem kell ilyenekkel idegelned magad 😉
meg ugye hopitá' qrva se leszel 😛

hm ?

Jóak ez a crosshair 😄

Vicking

patacsi HUN
tegnap Hospitalon volt egy kb ----sgerinckx nevû 93 honoros gyerek és még 2 DAF -os, (csak azért írom, hogy kb, mert a tracker szerint nem nyomta tegnap Hosp.- on 😞 )
ha meglátott nem volt menekvés a pálya másik végén és füstön keresztül sem...
31.08.2004 15:44 SF Hospital EU server 51 39 1.3 2690 180 02:59:07
a 51 killbõl 30 voltak õk 203-al 😉 vakon füstön keresztül az ambush üveges kijáratba (6 dupla 😄 ), de egyszer sem tudtam leszedni ha megláttam, feküdtem (legtöbbször úgy, hogy nem is tudtam lõni)...

patacsi HUN
reméljük, hogy csak rossz a kedve... 😞

Tegnap én meg 1 legyõzhetetlen ürgével találkoztam.2 méterrõl elkaptam rpk-val és erre csak felémfordult és kinyírt...A köv körben csatlakozott mellém még 1 rpk-s... vele már legyûrtük...persze engem azért még kinyírt.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Én sem vágom

E.Gy.B.E. Airsoft Team

pet70000
Most mi van Kutyikával??
Ti értitek, me' én nem.....

Sadist
Biztos õ az az egyetlen balfácán, aki oda szpemmel 😊
Amúgy ez egyszer véletlen összejött neki, vagy többször is megcsinálta?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Biztos õ az az egyetlen balfácán, aki oda szpemmel 😊
Amúgy ez egyszer véletlen összejött neki, vagy többször is megcsinálta?

Sadist
A 2.0a-ban még a Heli Building ablakain át is lehetett látni a füstön keresztül, de a 2.1-ben már kijavították, de ezek szerint volna még mit 😊

régóa ismert, legalábbis általam, ugyanúgy ahogy a roncs autó törött ablakdarabjain át nézve is átlátsz 😛

Dexa
azé' nem semmi...
elõbb bridge-en megöltem az ABC klán egyik tagját...
köv kör elején globalban odaszól nekem:
'fucker u'll die now'

mondom jah... bizta... fogtam magam és odébbhúzodtam gyorsan... már ott voltam a védõ oldali jobb hegyen (senki sem szpemmel oda...) azt' hirtelen csak csapódik pontosan rám a 203...
jah mondom persze...

SKILL még mindig megvan bizonyos emberkéknél...
😉

Sadist

Dexa
hát...
történnek furcsaságok néha, de egyébként minden ok a trekkerrel...
😉

Az a gáz hogy a fõsulin debian van a gépeken...szal ezért mondtam hogy macerás

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
Tisztelt Ügyfelünk!

Mint bizonyára tapasztalták, az utóbbi pár hétben, több alkalommal, rövidebb, hosszabb idei nem lehetett a szerverekre kapcsolódni.
A jelenség oka, mint megtudtuk, a Victor Hugo 18-22 épület elektromos transzformátorát cserélték és emiatt az áramellátás akadozott.
Ez volt a rossz hír.

A jó!!

A cserével és a tartalék transzformátor kiépítésével a mai napon elkészülnek, és mostantól visszaáll az egyetemes rend. Ma délután 16.00-kor letesztelik a tartalék trafóra átállást, ezt elméletileg nem szabad, észrevennünk. Azonban az ördög nem alszik és elõfordulhat, hogy mégis fennakadás lesz, amit reményeink szerint a készenlétben álló operátorok rövid idõ alatt elhárítanak.

Ezúton köszönöm megértésüket, türelmüket és további szép napot kívánok mindenkinek.

Üdvözlettel Kiss Mihály
MEGA-GOLD HOSTING