America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Life for Freedom!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
http://web.axelero.hu/saghyz/Maps.rar
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
A másik kedvencemen percenként bugos lesz a fegyverem és dobhatom el és ránthatok rá újra (Village) emiatt írtó zabos és esélytelen vagyok (ez Hosp.- on csak hetes körönként 1x2x van)
ja meg próbáltam Cirekkel CSAR- ozni, de meg van teljesen tapaszosodva...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
különben én a mozifilmeket is inkább itthoni megjelenés elõtt 3-4 héttel letöltöm és mire a moziba megy már rég nem érdekel. Bár ennek anyagi okai is vannak. ha családot elvinném moziba az filmenként 4-6 ezerbe lenne...
az új pályákat meg már hónapok óta lehet játszani,csak két új mapot kell hozzájuk letölteni. Más kérdés, hogy én is halottam mindenféle retorzióról, ami azokat éri akik megjelenés elõtt nyomják az új pályákat, de több órányi játék után se lett semmi bajom(és senki másnak se akit ismerek), persze lehet,hogy csak szerencsénk volt.
Az elõzõ patch-ben már minden kész volt a két új pályához és tudja is a jelenlegi változat, csak lebutították,hogy ha nem lesznek kész az új verzióval akkor ki tudjanak adni valamit a nép megnyugtatására. Szóval engem nem érdekel, ha megvan játszom... azt a kis elõnyt meg 1-2 óra játékkal be lehet simán hozni.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Félre ne ércs Viking nem veled vagy emberekkel van gondom akik ezen jáccanak! Hanem a köcsög rendszerrel!
Mija faxért lehet rajta jáccani ha még nincs kiadva!
PB télleg egy rakás szart ér!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
😉
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
stb...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
A CoD-ban sem ért sokat!
Néha kidobott mindenkit mert nem egyezett a verzió!
Nevetséges!

talán ezé...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

írd meg a szolgáltatódnak, hogy kedves, meg fiatalosan humorkás a levelük, viszont megérezzük az átállást, mert már megen nem megy a szerverük...
másik meg, hogy ne hospital-ozzá' má' annyit, akkor nem kell ilyenekkel idegelned magad 😉
meg ugye hopitá' qrva se leszel 😛
Jóak ez a crosshair 😄
ha meglátott nem volt menekvés a pálya másik végén és füstön keresztül sem...
31.08.2004 15:44 SF Hospital
a 51 killbõl 30 voltak õk 203-al 😉 vakon füstön keresztül az ambush üveges kijáratba (6 dupla 😄 ), de egyszer sem tudtam leszedni ha megláttam, feküdtem (legtöbbször úgy, hogy nem is tudtam lõni)...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Amúgy ez egyszer véletlen összejött neki, vagy többször is megcsinálta?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy ez egyszer véletlen összejött neki, vagy többször is megcsinálta?
elõbb bridge-en megöltem az ABC klán egyik tagját...
köv kör elején globalban odaszól nekem:
'fucker u'll die now'
mondom jah... bizta... fogtam magam és odébbhúzodtam gyorsan... már ott voltam a védõ oldali jobb hegyen (senki sem szpemmel oda...) azt' hirtelen csak csapódik pontosan rám a 203...
jah mondom persze...
SKILL még mindig megvan bizonyos emberkéknél...
😉
történnek furcsaságok néha, de egyébként minden ok a trekkerrel...
😉
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Mint bizonyára tapasztalták, az utóbbi pár hétben, több alkalommal, rövidebb, hosszabb idei nem lehetett a szerverekre kapcsolódni.
A jelenség oka, mint megtudtuk, a Victor Hugo 18-22 épület elektromos transzformátorát cserélték és emiatt az áramellátás akadozott.
Ez volt a rossz hír.
A jó!!
A cserével és a tartalék transzformátor kiépítésével a mai napon elkészülnek, és mostantól visszaáll az egyetemes rend. Ma délután 16.00-kor letesztelik a tartalék trafóra átállást, ezt elméletileg nem szabad, észrevennünk. Azonban az ördög nem alszik és elõfordulhat, hogy mégis fennakadás lesz, amit reményeink szerint a készenlétben álló operátorok rövid idõ alatt elhárítanak.
Ezúton köszönöm megértésüket, türelmüket és további szép napot kívánok mindenkinek.
Üdvözlettel Kiss Mihály
MEGA-GOLD HOSTING