America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XCoMA
Én nem örülök neki wazzz!

Nem akarok senkit megszivatni!

INKÁBB válaszolj pls!

Nyers
LOÁL

My Life for Freedom!

XCoMA
Emberek, ha valaki börtönbe kerül, az mikor szabadulhat?

Nem én vagy az aki oda került hanem egy haver, és.....részben én is felelõs vagyok érte!

VOLT VALAMI VALTOZAS AZ ELMULT 1 HONAPBAN ?
SACA_(HUN)
Patacsi, Barocas csak most regisztrált, nem tudott ide irni, de xSU public fórumon megtalálod a hozzászólását!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Dexa
de lehetõleg ne ellenem...
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
...akinek ez jó...
csinálja...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

XCoMA
Vérlázító, hogy egyesek ezzel tönkrevágják, eme kitûnõ játék, kitûnõ hangulatát!!!

patacsi HUN
Barocas most vigyorog biztos :)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
Mivel már nem volt tagja a csapatnak, ezért leszarjuk, h mit csinál.
Nem idegesítem magam, h "Jajj, amiko együtt jáccottunk akkor is?", "Én tuttam!", "De nem! õk rontották meg!", "Be akarták feketíeni!" stb...
A lényeg, h nem -(xSU)-!nQu!$!ToR áll ott.
(mindig vigyázunk, h ne derüljön ki)

Amúgy meg nem nyilatkozunk:P

az idézetek természetesen csak kitaláltak

N0 TXT TLK PLZ!4!

Cactus
^!nQu!$!ToR.

Õ nem magyar véletlenül? Kicsit utánnajártam a dolognak, a The Unkn0nwn klán tagja volt és ki is rúgták azóta. Olvastam a fórumon, hogy azt bizonygatta, hogy valaki az õ nevével csítel és azóta már az illetõ priváttá tette a profilját. Kicsit érdekes a dolog szerintem. Mighty, te klántársa volnál, szted?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Sadist
Hát végigolvasgattam a topikot és
Fõleg az ilyen képeken:

Ja és ez: "We catch about 3 a day........on our server alone. Now you think about how many of these low-life pieces of shit there are out there.
"
Találtam egy ilyet is: "AON is part of a larger network with PunksBusted and the private server owners who are involved in both programs."
A Punkbusted az elírás, vagy a Punkbusternek valami külön része. Mert van egy www.punkbusted.com weboldal, ahova küldözgetik a cheaterekrõl a screenshotokat. Szóval ez egy külön dolog, vagy a Punkbusternek egy része, ami a screenshotok hitelesítésével/csalók lebuktatásával/stb. foglalkozik?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Jaja, jót lehet csámcsogni
De ezt az egész névsort meg a screenshotokat ki kéne rakni az Army hivatalos honlapjára. Had tudja meg ország világ, hogy milyen aljas kis csítereket kaptak már el

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Slow
itt a forrás

az, hogy ez mennyire hiteles, azt nemtom, de annak tûnik...

mindenesetre csámcsogni jó, nem? ;)

Lord Maelstrom
Frankó ezzel a kugelfangel már találkoztam CS:S-ben .. nagyon örülök neki hogy átpártolt oda.. mit ne mondjak.

Sadist
Ezet a névsort hol találtad? Legalább a Global Hardware banjuk megvan már?

Slow
mindenki tanulja meg a névsort, hogy lehessen flémelni játék közben ;)
ezen kívül keressetek köztük ismerõst...:(

Summary of catched cheaters so far.

01. {-_ELITE_-}Sgt.Emir
02. )x(---SpiDer---)x(
03. MorBidDeSire_
04. Kugelfang
05. ^!nQu!$!ToR.
06. Weteranus
07. WOOT-NOOB
08. -=]gh0st[=-
09. --
10. =]DmF[=Bl@ck_$niper
11. RED-BERET
12. {X}kung-fu{X}
13. IP.IE.lL.IE.SS.Il.TT
14. =Log!k-Deadshot
15. -]EF[-Mystical
16. Matneu
17. -{SS}-Scouting.
18. Dyspayre
19. .$TTaR^Angel
20. ==dragooon==
21. -BaNe-(-__-)-
22. -=Rev_Run=-

Slow
na majd adok én nektek hétvégére (úgysem leszek ;)) duruzsolnivalót...;)

Slow
megdöglött a fórum?
ajaj...

pet70000
was?

Dexa
szal
u know honor means nothing...
;)

SACA_(HUN)
No most próba Rush! Csak délután leszedtem, azt hittem, te is letöltötted! :) LOL

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

army.hun vannak a magyar szerverek, ott van sok magyar mindig

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

XCoMA
CoD-nál az könnyen ment az 1. nap, de azért ez komolyabb játék!

Ja és magyarokat alig látni!

Nem jöttök fel egy magyar szerverre?

figy, engem elõször akkor kértek meg mikor 12 volt a honorom, szal....

ha valakinek kellessz ugyis megkérdezi h van-e kedved

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

XCoMA
Olyan halott ez a fórum!:-(

XCoMA
Tom hogy poénkocc! Én is!
Én spamolni? Csak 155/5perc, ez nem is olyan sok!:-)

Slow
vicceltem... éééén... öhöm... csak vicceltem.....:)

nem mondom, hogy felveszünk, de ha valahol spammolni kell, akkor tuti elhívunk ;)
jó öreg G már nem a régi ugye...;)

XCoMA
2nap:-)

XCoMA
aham

XCoMA
De hogy lehet az hogy a külföldi szervereken a 30-40 honorosokat 12-es létemre rendszeresen lehagyom? Nem akarnak, vagy nem tudnak jól jáccani?

Nyers
15 szokott lenni a beugró ... //meg a kész kiképzések//

My Life for Freedom!

XCoMA
ja majd miután még 50 honort összegyüjtök!

Nyers
Sztem ha jól viselkedsz és a megismerkedési idõszakban normális vagy (és miért ne lennél az ), akkor bármelyik klánnál esélyed van, ahol most toborzás van.

My Life for Freedom!

XCoMA
áhhhh

Akkor ott a helyem!

Csak elõtte még egy kicsit gyakorlok!

Slow
azt nem tudom, mi (xSU) sajnos csak lámákat veszünk fel...:P

XCoMA
Melyik klán vesz fel kezdõket? /Nem lámákat!!/

repro
lettél? :P

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
...most mondjátok azt hogy idegroncs lettem...
;)

[Rush]
nem megy :(

hTTp://ror.hu/

Sadist
Nem bírta az idegi megpróbáltatást :)

panolták !!!

Szétoffolta a Zegész Ts-t !!! :DD

patacsi HUN
ménemvagyadminmá?

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Dexa
hát mán nem lenni admin így vmi illetékest keress meg ez ügyben ha tényleg töröltetni akarod a reged...

Dexa: Nem tom számít e, de gondoltam úgy korrekt hogy szólok: bár regeltél a TS-re, sajna nem fogok tudni élni vele, ugyhogy törölhetsz és bocsi a fölösleges fáradozásért! Nem fogok tudni mostanában játszani.

gomur

Dexa
hát nekem ma még 1szer sem...
(kopp kopp kopp)
;)

most is eddig csak az állított meg a gémben hogy a netszolgáltatómnál szereltek így nem vót nyet...
:)

állandóan kidob No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2668 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (5216)
ez nálatok milyen gyakran van????. ma eddig 3szor probáltam felmenni (hivatalos serverre) s 3 szor koniec.

Mighty
Nem, csak ebben a játékban a nyílt pályák ködösek. A köd megvalósítása miatt meg állandóan oldalra kell néznem, ha meg akarom látni az ellenfelet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Agorafobiás vagyol??

Mighty
Online nem próbáltam ki õket, csak végig mentem rajtuk. Nem tetszik, na. Már amúgy se emlékszem rájuk :)
Egyébként is nekem a zárt pályák jönnek be.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk