America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagy az aki oda került hanem egy haver, és.....részben én is felelõs vagyok érte!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
;)
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
csinálja...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Nem idegesítem magam, h "Jajj, amiko együtt jáccottunk akkor is?", "Én tuttam!", "De nem! õk rontották meg!", "Be akarták feketíeni!" stb...
A lényeg, h nem -(xSU)-!nQu!$!ToR áll ott.
(mindig vigyázunk, h ne derüljön ki)
Amúgy meg nem nyilatkozunk:P
az idézetek természetesen csak kitaláltak
N0 TXT TLK PLZ!4!
Õ nem magyar véletlenül? Kicsit utánnajártam a dolognak, a The Unkn0nwn>?> klán tagja volt és ki is rúgták azóta. Olvastam a fórumon, hogy azt bizonygatta, hogy valaki az õ nevével csítel és azóta már az illetõ priváttá tette a profilját. Kicsit érdekes a dolog szerintem. Mighty, te klántársa volnál, szted?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Fõleg az ilyen képeken:
Ja és ez: "We catch about 3 a day........on our server alone. Now you think about how many of these low-life pieces of shit there are out there.
"
Találtam egy ilyet is: "AON is part of a larger network with PunksBusted and the private server owners who are involved in both programs."
A Punkbusted az elírás, vagy a Punkbusternek valami külön része. Mert van egy www.punkbusted.com weboldal, ahova küldözgetik a cheaterekrõl a screenshotokat. Szóval ez egy külön dolog, vagy a Punkbusternek egy része, ami a screenshotok hitelesítésével/csalók lebuktatásával/stb. foglalkozik?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De ezt az egész névsort meg a screenshotokat ki kéne rakni az Army hivatalos honlapjára. Had tudja meg ország világ, hogy milyen aljas kis csítereket kaptak már el

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
az, hogy ez mennyire hiteles, azt nemtom, de annak tûnik...
mindenesetre csámcsogni jó, nem? ;)

ezen kívül keressetek köztük ismerõst...:(
Summary of catched cheaters so far.
01. {-_ELITE_-}Sgt.Emir
02. )x(---SpiDer---)x(
03. MorBidDeSire_
04.
05. ^!nQu!$!ToR.>?>
06. Weteranus
07. WOOT-NOOB
08. -=]gh0st[=-
09. -
10. =]DmF[=Bl@ck_$niper
11.
12. {X}kung-fu{X}
13. IP.IE.lL.IE.SS.Il.TT
14. =Log!k-Deadshot
15. -]EF[-Mystical
16. Matneu
17. -{SS}-Scouting.
18. Dyspayre
19.
20. ==dragooon==
21.
22. -=Rev_Run=-

u know honor means nothing...
;)
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ja és magyarokat alig látni!
Nem jöttök fel egy magyar szerverre?
ha valakinek kellessz ugyis megkérdezi h van-e kedved
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nem mondom, hogy felveszünk, de ha valahol spammolni kell, akkor tuti elhívunk ;)
jó öreg G már nem a régi ugye...;)
), akkor bármelyik klánnál esélyed van, ahol most toborzás van.My Life for Freedom!
;)
Szétoffolta a Zegész Ts-t !!! :DD
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
gomur
(kopp kopp kopp)
;)
most is eddig csak az állított meg a gémben hogy a netszolgáltatómnál szereltek így nem vót nyet...
:)

No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2668 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (5216)
ez nálatok milyen gyakran van????. ma eddig 3szor probáltam felmenni (hivatalos serverre) s 3 szor koniec.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Egyébként is nekem a zárt pályák jönnek be.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk