America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szintén.

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Thanks

Dexa
amikor bejön a játék kezdõlapja, akkor nyomsz vagy egy tab-ot vagy egy ö betût...
így tod lehozni a konzolt
ezek után meg beírod ide a konzolba:
open IPcím(adott szervernek az IP címe)
pölö HIT szerverre így mész fel:
konzolba beírod:
open 195.56.172.194
és enter
;)

de pölö van a programnak egy alap belsõ keresõje is (deployement) ott beállítod a filtert (mármint hogy milyen pályákat szûrjön ki neked)
refresh list
kiválasztasz egy szimpatikus szervert ahol még hely is van és vagy duplán rákattolsz az adott szerver nevére vagy pedig kijelölöd és alul rákattolsz a connect feliratra...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Vagy pedig játékon belül konzolt lehozod (tab v. ö) és beírod: open xxx.xxx.xxx.xxx?password
Az x-ek értelemszerûen az ip cím számjegyei, a password pedig a jelszó (amelyik szerverre nem kell, olyankor nem kell beírni)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ahet
A játékon belül is tudsz servert keresni.
Klikk a Deployment menüre .. és ott választasz a missio-ok közül, majd alul deploy.. így lehozza neked az ahhoz misszióhoz tartozó servereket. Ezekután jobb alul pipáld ki a pbt és már csatlakozhatsz is. :)

The gods have disconnected you ...

Ahet
most jutott eszembe :) Shotgunt valamelyik pályán lehet használni? Vagy csak offline gyakorlásnál lehet konzolból elõhívni? :)

Még egy kérdés, amik fenn vannak a honlapon szerver címek, azokat hogy lehet felcsatlakozni? Be kell másolni valahova a címet?

Dexa
inkább kéretik hogy az úr foly csekking mélbox...
:P
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Ahet
Ja majd patacsinak kellene szólni,h az aláírásában szereplõ medic trainingjeinél..a 3. teszt elsõ betüjele (B) hányzik ;)

Köszi a válaszokat, szemezgettem az oldat, pár tréninget már ennek segítségével oldottam meg :) Hálás köszönet a készítõknek!!!
Egy magyar szervert asszem mindjá kipróbálok:)

Ahet
Yes! Yes, Sir!

Dexa
nekem az online gémes infó frissítés a legegyszerûbb így attól nem is válok meg (me' magamnak csinálom meg a dolgot)...
;)

bár a tartalék (vagy mijaneve) acc sem rossz...
;)

Ahet
Egen .. többen is említettétek régebben ezért csináltam én is ezt .. abszolut értetlenül állok a dolog elött :S

A hab a tortán az, h a pontjait viszont számolja. No mind1 ... nem sokára kész az összes kiképzés így túlképp nem lesz probléma. (remélem) :)

repro
Ez Dexának és Ahetnek ment

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Ha olvasnátok az americasarmy.hu-n a fórumot akkor megtalálnátok egy sokkal egyszerûbb megoldást :P

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
ha megcsinálod az elsõ néhány tréninget akkor már néhány szerverre fel tudsz menni...
de ha majd elég energiát érzel magadban akkor csináld meg lehetõség szerint az összeset (a te érdeked...)
segítséget találhatsz a www.americasarmy.hu oldalon a Training menüpont alatt...
bal oldalon kiválasztod az adott tréninget és ott láthatod a leírását hogy mit is kell csinálnod hogy minden rendben legyen így közelebb kerülj ahhoz hogy bármilyen pályára fel tudj menni játszogatni...
;)

Itt kénytelen vagy megvárni amíg az adott körnek vége van, így legalább John Rambo nem esik be egy adott kör kellõs közepére és lövi halomra a még élõ ellent...
;)

Magyar szerverek címét mint rEPRO ( :P ) is írta szintén a www.americasarmy.hu oldalon találod meg a Servers menüben

Dexa
azért fura amit írsz mert nekem már néhány perc játék után vígan frissíti hogy az adott accnál milyen trainingek vannak készen és azokat jelzni nekem ki...
ha ez megvan akkor kilépek a játékból és Lkezdem csinálni a még hiányzó tréningeket...
de fura ami nálad van... mert nekem elsõre ment mindig...

Ahet
Dexa én ezt csináltam vele .. :( felmentem mekgenyára official serverre de 2 ora játék után sem hozta be a dolgait :S ..kénytelen voltam újralõni. ( ismerem a kiképzéseket ..azzal nincs gond én csak a metódusát nem vágom, miért kellett ezt ílyen bonyolultan megcsinálni.. ha már van lehetásõg, több katona harcba állítására egy ip alatt :S ) Mindegy .. lassan már csípõbõl meglövöm az elsõ traininget. ;)

Dexa
www.americasarmy.hu
FAQS
;)

repro
- Online tréningek nincsenek
- Nincs
- Van. Lásd banner ^ honlapon meg Servers menüben
Nézegesd is egy darabig azt az oldalt.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sziasztok, most ismerkedem a játékkal és lenne néhány kérdésem:
-megcsináltam az alap kiképzést, meg kell e csinálnom a többi online treninget, vagy már mehetek szerverekre játszani? (próbáltam menni, de mikor játékra került a sor kilökött a szerverrõl)
-van e olyasmi pálya, mint a MOHAA-ban a team-match, tehát ha lelõnek akkor feléledek rögtön és nem kell megvárni még a kör lemegy
-van e valami magyar szerver, ahol lehetne gyakorolni?

Dexa
nos 2 megoldás van...
szal én is amikor x-edik accot csinálom akkor vagy azt csinálom hogy a basic training lövészetét megcsinálom az adott acc-nál (nem mindegy milyen eredményt mentesz L mert hogy bármit is csinálhassa a késõbbiekben ahhoz kell a min 23as eredmény a sniperhez meg a min 36os lövés eredménye) de számomra mindig is sokkal egyszerûbb volt az ha felmentem egy official szerverre játszani kicsit az adott accal ha lehetett és ilyenkor ha official pályára mész fel akkor alap helyzetben frissíti a rendszer az információidat (mármint az accét)

szal mondtam ha nem jelenik meg neki akkor nincs feltöltve...
szal amint vége van egy trainingnek akkor jobb oldalon continue... és kikapsz egy ablakot amiben felsõ sorba be kell írni a login nevet, alsóba a jelszót és ezek után feltöltöd az eredményt... ha ez nincs így meg akkor nincs feltöltve az eredmény...

Ahet
így müxik.. ;)

Ahet
jelenik = jelennek :S

de most kiproszálom, úhy h újra lövöm az elsõt.. hátha csak az enyémeket érzékeli :S ..vagy nemtom mi lehet a gond

remélem most már érthetõbb vagyok :(

Ahet
szval :)

A lényeg utánnam lépett be .. s elkezdte a trainingjeit csinálni.. de itt nem jelenik meg a már complete trainingek :S

Dexa
pölö jobb fent ott van az hogy anonymus, mellette jobbra kicsit hogy login... klatty rá... megadod a játékban használt user name - password páros és kikapod az adatlapot amit a rendszer tárol pillanatnyilag...

Dexa
bár még itt meg tudod nézni hogy pontosan milyen tréningek is vannak feltöltve...
hogy úgy mondjam... ez alapján játszik mindenki neten ami itt látható...

Dexa
wazze én hamarabb kezdtem L írni...
:P
;)

Dexa
õszintén szólva most ezt nem értem...

szal
az auth nem ment L semmit, mert az beazonosítja a játékosokat, külön szerveren 'tárolódik' a training eredmény (tudja halál melyik ármis emberke mondta ezt már), ez alapján tudja a játék hogy ki választhat sniper-t...sf stukit...stb...
jah és hogy milyen pályára mehet fel az adott illetõ...

szal ha jól veszem ki akkor max a training eredményt nem tudta feltölteni?
szal megcsinálta de nem tudta feltölteni?
próbáljátok akkor meg majd még egyszer feltölteni hátha...

jah és még egy kérdés: milyen szerver mûxik?

bár itt lehet figyelni hogy rendesen megy-e az auth és az account manager rész (ide töltöd fel a training eredményeket és ez számít a fegyóknál és a pályáknál)
Network Status and Maintenance

repro
Nem értem a kérdést.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ahet
sziotok ..

lenne egy nem ebbe temaba vago kerdesem.

Kedvesem csinalt maganak egy katonat, majd megcsinalta az alap 4 traininget. Ezutan jatszott egyet. Ez idaig okes :)
Azota en jatszom .. a sajat katonammal. Am ma megcsinalta a tobbi traininget is am az auth nem mentette el. A server muxik mert felment mekgenyara es a pontokat szamolj.. :S
nem ertem mi a gond

Slow
hé, Te beteg vagy, tessék pihenni ;)

Dexa
bár kicsit megkavarva az állóvizet már azért hullámzik a felszín...
;)

Dexa
priv...

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
photoshoppos fake!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
vagy ha lesz, akkor ellenem jönnek ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
Hospital nem lesz bent a pályák közt

N0 TXT TLK PLZ!4!

pet70000
egy még egyszerübb szabály: A Hospital-on a <-HIT-> gyõz...

Dexa
LoL
;)
:D

tessék egy egyszerû szabály: az erõsebb gyõz...
repro
na sziasztok.

Akkor pár gondolat amit tisztázzunk:

- A földgömböt felejtsétek el. Nem rizikószerû lesz a játékmenet, mert akkor kialakulhat olyan, h 1 csapat támad 1 csapatot több fordulón át és a többi 10 pedig nem fér egymáshoz. Ezért nincs behatárolva, hogy ki kit támadhat meg.

- Kezdetnek mindenki kap 5 mapot, ami mindenkinek ugyan az. Ezután mindenki szabadon választhat még egy mappot, ami lehet a már meglévõkbõl még egy. A "kötelezõ" 5 map idõnként cserélõdni fog.

- A jelenlegi egy hónapos szezonokkal senkinek se tud elfogyni a map készlete.

- Ha ezt alakítjuk úgy, hogy elfogyhat, akkor a kiesett csapat visszajöhet a következõ szezon elején.

- Szezonok azért kellenek, h az újonnan csatlakozó csapatok be tudjanak lépni a versenybe. Az újonnan belépõk és a korábban kiesettek szintén 5+1 mapot kapnak.

- A szabad harcosoknak ranglistája lesz, ami a lejátszott meccsek és a gyõzelem/vereséggel lesz arányos.

Mindenkit kérek, hogy olyan ötletekkel álljon elõ, amelyek nem bonyolítják a játékmenetet, mert majd le is kell programozni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Pálinkás jóreggelt mindenkinek!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ahet
Értem én ;)

Az alap ötlet nagyon jó. :) Hiszen mindig pezsdítõleg tud ilyen esemény hatni.
Majd gondolkodunk még a dolgokon 0:)

Pihenj jól ! (majd ha rászánpd magad) ;)

Dexa
mondom az egész kiesés dolog ösztönzõ céllal merült fel...
(az egész fun és gyakorlás miatt indulna szal semmi sincs ha vki Lveszti a területeit és kiesik mert az újabb szezonban ugyan olyan vígan csatlakozhatnak...

de amint érkeznek újabb és újabb 5letek még úgy módosíthatók bizonyos dolgok...
;)

Ahet
Nekem az is jó.. valamikor az lején az okfejtésemben írtam is , h két lehetõség van. Vagy kiesnek ls kész vagy pedig ki kell találni, h miként tovább. :)

Dexa
mármint?
hordaként?

és ha csak szimplán kiesnek (origi ösztönzõ céllal kerülne be az adott szezonból történõ kiesés esélye...) akkor ott mi nem lenne jó?

Dexa
neeeemmm
mármint azt írtad hogy senki sem maradna terület nélkül, ekkor minden egyes szezon kezdet elõtt minden klánnak ki kéne jelölnie egy területet ami a 'fõvárosa' lenne...
azt mondtad hogy az adott 'fõváros' felett aratott gyõzelem dupla pontot érne, ez az egyéni usereknek akkor 4 pont lenne (mert alap 2 pont ha klán ellen mennek)
mivel ha klán gyõzi le a már csak 'fõvárossal' rendelkezõ klán és mivel azt mondtad hogy senki se maradjon terület nélkül akkor is a gyõztes oldalt vhogy honorálni kell, mert egyébként nincs sok értelme a gyõzelemnek akkor ez igazán csak úgy lehetne kivitelezhetõ ha a legyõzött klán (a csak 'fõvárossal' rendelkezõ) adott területe (mármint egy ugyan ilyen pályát) kapna gyõzelemként a gyõztes oldal, de a vesztes oldal megtarthatná ezt a bizonyos 'fõvárosát' szal nem maradna vesztés esetén sem terület nélkül...
erre gondoltál nem?
szal akkor is végül is a vesztes klán 'fõvárosának' megfelelõ pályát kapna a gyõztes team jutalomnak...

Ahet
Akkor, ha már ui lesznek egyéni userek is.. a területét vesztett klán tagjai.. hasonlóképp folytathatnák a játékot.

akkor storno...
nem kell fõváros:(