America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(kicsit durva... 😉 )
Állatorvosi rendelõben találkozik a tacskó, a puli és a német dog. A dog megkérdi a tacskót, hogyan került ide?
- Tudod, a vérem a hibás mindenért... A szomszéd kacsái olyan pofátlanok voltak, állandóan az orrom elõtt billegették magukat. A végén már nem tudtam elviselni, átszöktem a sövényen és reccs... Ezt a kacsa nyaka csinálta. És többet nem mozdult. Olyan mulatságos volt. Csak amikor harmadszor ismételtem meg, akkor a gazdim felesége kijelentette, hogy el kell vigyenek az állatorvoshoz.
- És itt kigyógyítanak?
- Nem. Euthanásia következik...
- Ó, te szegény! És te miért vagy itt? - fordul a pulihoz.
- Tudod, engem is a vérem juttatott ide. Nem tudtam elviselni a postást. Olyan idétlen ruhája van, meg a szaga is valami förtelem. Akkor haraptam bele, amikor az újságot dugta át a kerítésen. Aztán a gázas következett. Az is egy hihetetlen alak! Amikor aztán a rendõr bokáját is elkaptam, akkor a gazdám elhatározta, hogy ide hoznak. Euthanásia.
- Ó...
- És te? - fordulnak a doghoz.
- Hát nekem is a vérem... Tudjátok, én otthon könnyedén nyitom az ajtókat is, a méretembõl kifolyólag. Egyszer a fürdõszobába mentem így be, amikor a gazdim éppen a szappan után hajolt a zuhanyozó alatt. Hát azt látnotok kellett volna... A gyönyörû fenekét, gömbölyû melleit... Szóval nem tehetek róla, a vérem engem is elárult. Aztán amikor harmadszor történt meg a dolog, a gazdim szólt a férjének, hogy hozzon el az állatorvoshoz.
- Euthanasia! - néz össze a tacskó a pulival.
- Á dehogy! Csak egy kicsit megreszelgetik a körmeimet...
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Nézd meg az aa.hu-n Konzolparancsok környékén.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Csak egy kérdés:
Ha két gépen lanban megy az army akkor csak 2 ember tudja "hentelni" egymást, vagy beállíthatóak "botok" is a játékba! És ha vannak botok akkor lehet a két játékos egy oldalon (támadó vagy védõ) vagy õk mindenképpen egymás ellen lesznek??!!
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha érdekel nézz el ide- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1 oldalon 1 hónapban 16 millió oldalletöltés és 100ezer látogató az egy pifit kurva sok, nem?
Mondjatok mán egy oldalt, aminek ennyi lehet. vagy valami számlálót
N0 TXT TLK PLZ!4!
legyünk igényesek: 'repeszhatás'? 😄DD
😉
(#41667 jah és a bal felsõ sarokban látod a pb-s dolgokat)
de ha konzolba beírod (tab vagy ö betû lenyomása) a szerveren hogy:
pb_ver
akkor "Megjeleníti az éppen futó PB kliens szoftver verzióját" (by aaohun America's Army - PB kliens-parancsok)
😉
az alap 5let hogy pálya foglalós lenne a versengés...
mármint minden jelentkezett klánnak meg kellene védenie a megtámadott pályáját... (ezt saját választása szerint megteheti assault ill védõ oldalon amelyik az adott klánnak szimpatikusabb)
egy oldalas lenne a gém, mármint a védõ oldal oldalt választ (támadó vagy védõ saját döntése szerint) és akkor az adott oldalon lemegy az x kör... ha meg tudja védeni nem történik semmi ha nem akkor a támadó klán megkapja a vesztes (megtámadott klán) pályáját...
mivel minden klán rendelkezni fog ugyan azzal az alappálya 'kollekcióval' így saját pályáját olyan oldalon védheti meg amilyenen csak akarja...
jah és döntetlen eredmény esetén a védekezõ (a megtámadott klán) oldal gyõz...
😉
My Life for Freedom!
mármint nem lehet hogy neked öregebb/frissebb cliensed van mint ami az adott szerveren fut?
N0 TXT TLK PLZ!4!
😉
😞
)2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Suliidõben nem nagyon tudok netelni 
Távolra viszont egy M16 biztos hatásosabb 😊 De ez a shotgun se biztos, mert csak annyi, hogy bele van már rakva a játékba. Van még valami door breacher is (aki játszott Rainbow Sixet az kb. tudja mire való 😊. Annyi a lényege, hogy az ajtókat be lehet vele robbantani, de ahhoz még az ajtóknak sérülésmodellt kell csinálniuk. De errõl még sehol semmi info, úgyhogy ha egyáltalán belerakják, akkor az jó soká lesz.- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😉
fura dolog...
😉
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
😉
My Life for Freedom!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
My Life for Freedom!

😊
...de ha az IPcímes megoldásra vót kíváncsi akkor egyszerûbb úgy Lmondani, nem?
😉
legközelebb akkó' nem a HIT szervert mondom példaként...
😛
😉
Nem egyszerûbb így: open hitclan.hu ? 😊))
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
😉

E.Gy.B.E. Airsoft Team