America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Ha nem tudsz csatlakozni sehova, akkor indítsd el konzolból valamelyik kiképzést (mondjuk a US Weapons-t, mert azon csak végig kell rohanni) és tölsd föl az adataidat. Amikor Continue-t nyomsz, olyankor letölti a már meglévõ eredményeket és utána már Completed lesz minden kiképzés. Legalábbis nekem így sikerült.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bobber
sziasztok lenne egy olyan problemam hogy annak idejen eleg sokat nyomultam a gameval ded volt egy eleg nagy szunet mert a gyenge gepem miatt alandoan duhongtem
na most beszereztem egy eleg jo cuccot es ujra felraktama a gamet de azt mondja hogy nem mehetek sehova hanem ujra csinaljam meg az oszes kikepzest ill gondolom azt kell megint megcsinalnom
dee amikor meg megnezem a game oldalan ott meg kiirja hogy meg van mindwen csinalva meg 39 et lottem stb szal most ilyenkor mit lehet csinalni mert nem osk kedvem van megint vegigkinlodni az osszes tesztet😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Sadist
Nem skilles, hanem SKILLes 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gémelj 😛

Gfreiter
gamelok kicsit 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
csak belegondolva hogy ha ezt meg is csinálnák akkor mekkora poén lenne a lag-os leszállás...
😉

és akkor annak a pecsnek az alcíme lehetne pölö:
"No one gets alive"... "Heli crash on the way?"
😉

há' me' most is:
"Fight if u can"

mek át is írom a nevem:
can devs gt a HOOAH?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

fék!
Gfreiter
huhh, kira 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers

My Life for Freedom!

ScOrpY
Itt vok a def towr-be

Enny1

Gyadi
Reporting In 😊)))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
Átlagos

Dexa
...csíter...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Széép 😄

[HUN]Crassus
SACA! ezt a lövést neked ajánlom😛PTöbb mint 220honornyi csóka😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ahet
Biztos nincs elég pénz rá, h felvegyenek egy hozzáértõ programozót ... mert valami elviszi.

The gods have disconnected you ...

Slow
lassan divatba jöhetnének a honormentes magyar szerverek...
ha nem akartok pontot gyüjtögetni csak játszani, akkor össze kell gyûlni valamelyik szerverünkön és ott szórakázni (Bauerek elõnyben...😛)

Gfreiter
Soxor kicsi ping ellenére is lagol, mint állat. Tegnap elviselhetetlen volt. Sandstorm meg tiszta röhej. Elsõ egy-két kör okés, a többi iszonyat lag. Ááltalában én is inkább várok, semmint bemenjek egy lagosofsra.

Nyers, minden mögött politika áll 😊

patacsi HUN
meg kell nézni a játékosok pingjeit, ha max 100-150 (mindíg van 2-3 szerver ilyen) akkor oda kell menni, mert az tuti nem laggos. Lehet, hogy nehéz bejutni, de ha deploymentbõl teszed akkor másodpercenként nézhete, hogy mikor ürül és úgy könnyû bemenni, mi tegnap 12-es szerverre hárman is bejutottunk, úgy, hogy folyamatosan brutál tele volt... max 10perc elvileg.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
Hát nehezen tudnám elképzelni, hogy szûk 50.000 játékoson akarnak "bosszút" állni. Akik nagy része elkötelezett sajnos azt kell mondanom most már, hogy e szutyok felé. Sok, nagyon sok jobb játékot lehet találni, de azért még mégis itt vagyunk, és erre itt politizálnak rajtunk. Hát elég bizarr. 😊
Sztem kicsit töketlen a bagázs. Egy rendes fejlesztõbrigád nem ad ki ilyen ratyit, ha meg kiad elnézést és 3 héten belül jön a fix ...

My Life for Freedom!

Gfreiter
Azon játszottam volna? A szokásos szerverek is totál lagosak voltak, sõt, még a 16-osak is 😞

Gfreiter
Igen, én is ezen morfondíroztam tegnap, és láttam, hogy sok más játékosnak is megfordult ez a fejében. Egy srác azt írta, hogy a W szerverek sokkal jobbak, alig lagolnak, csak ott meg nagyon magas a pingje. Mondtam erre, hogy biztos nme aakrják, hogy EU ppl AA-t játsszon, erre meg mindeki helyeselt. Nagy szoperosz lesz ebbõl asszem 😞

patacsi HUN
le kell mondani a 20+ -os szerverekrõl, irány a 16minuszosak 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
nehezen tudom elképzelni, hogy nem tudják megcsinálni , hogy nem tudják laggmentesre beállítani az official szervereket akkor amikor mindíg lehet találni laggmentes szervert (ami csak a szerverbeállításoktól laggmentes sztem) ennyi. Nekem egyre jobban meggyõzõdésem, hogy nem akarják megcsinálni valami elvont "üzletpolitikai" okból. Persze lehet, hogy nincs igazam, de mindenesetre eléggé valószinütlen, hogy valamire rengeteg pénzt költenek, és egyetlen szenátort sem röhög ki a fia az AA miatt, hogy "erre sem vagyunk képesek, ennyi pénzbõl", és ezért ne rugnának seggbe valami vezetõt páros lábbal... bár sztem a nem eu szerverek lényegesen kevésbé laggosak 😞
Lehet 10-20 magyarázat, csak arra akartam rávilágítani, hogy messze nem biztos, hogy az technikai...

Gfreiter
Egyetértek, én egész nap ezér ütöttem a falat...

Ahet

The gods have disconnected you ...

Mighty
Én most rákattantam az online pokerre 😊

Persze csak kamu pénz a tét, de legalább több szórakozást nyújt, mint az AA mostanában...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
egy kis LAGmentes kártyaparty?
😉

oder idegnyugtató és LAGfelejtõ sörözés?
😊

Dexa
f***omat az egészbe...
csak gémelni akarnok normálisan nem vmi bonyolult dolog...
na mindegy...

még konzultálok Gyadikával oszt' aknakeresõ multi party...
huá
😉

nem csinálunk izibe vmi passziánsz klánt oder még tárgyalhatunk színcserélõrõl is vagy pottymõba...
😊

Nyers
És ugyan mit politizálnak?

My Life for Freedom!

patacsi HUN
ez csak politika... 😞

Nyers
Én egyre jobban kezdem elhinni, hogy a fiúk nem nagyon értenek hozzá ... 😞

My Life for Freedom!

PECCSET AKAROK!!!!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nyers
Ez egy nagyon jó példája a közhangulatnak:
"I bet the Devs will introduce the drivable Stryker on the E3 for the third time ... " - Avron303

My Life for Freedom!

Sadist
Indíts egy offline gémet, rakj le 100 opfort, slomo 0.1, walk és már lehet is hentelni bullet timeban 😄

Dexa
én most szuszázom erõteljesen mert a szerverek olyanok amilyenek... de a netem most vmi leírhatatlanul fos... szal...

don't worry... be happy...
húúúúúú...úúúúúú
😉

[HUN]Crassus
megyek nézem inkább a szõkék vs barnák csajvetélkedõt a tv2-õn😊

[HUN]Crassus
ÁRULJA MÁR EL VALAKI,HOGY AZ ISTENBE TUD VALAKI +400-AS PINGBEN SNIPEROLNI???? LÉPNI NEM LEHETETT A LAGTÓL A SZERVEREN AHOL AZ ELÕBB VOLTAM,SE TÖLTENI,SE FEGYVERT ELÕVENNI,DE A KIBA***TT SZNÁJPER BEZZEG MINDENKIT LETUDOTT SZEDNI 200KM-RÕL.......A TÖKÖM TELE VAN MÁR A ROHADT 2.1-EL.......ELBASZOTTUL MÉRGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!

Sadist

Gfreiter

ScOrpY
Neked is

Enny1

Gfreiter
eheh... reggeltet...

repro
Dragostea din tei

Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

Alo, salut, sunt eu, un haiduc,
Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea.
Alo, alo, sunt eu Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.

Refren:

Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.

Te sun, sa-ti spun, ce simt acum,
Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea.
Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso,
Ti-am dat beep, si sunt voinic,
Dar sa stii nu-ti cer nimic.

Refren: <...>

Ma-ia-hii
Ma-ia-huu
Ma-ia-hoo
Ma-ia-haa

Refren: <...>

Ungarische verzsön:

Álo, szalut, szüntjeu u hajduk
Siterog, jubirámá, primeste fericsirá
Álo, álo, szüntjeu Picasso
Cám dát bíp, si szünt vojnik
Dár sze stí nu szcer minik

Vrej szá plecs dár nu má, nu má jéj
Nu má, nu má jéj, nu má, nu má, nu má jéj
Khipul tá si drágosztá din téj
Máimteszk de okhi téj

Te szun, szet szpun. cse szimt ákum
Álo, jubirámá, szüntjeu fericsirá
Álo, álo, szüntjáráseu, Picasso
Cám dát bíp, si szünt vojnik
Dár sze stí nu szcer minik

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter

repro
gecc 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ameriasarmy.hu
itt megtalálod a Downloads közt

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter

énis HEW-es vagyok és még nem is játszottam vele 😄DD

mondjuk utsó online sessionöm kb 3 hete volt 😄DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

rezes
En mar jatszottam ellene es orditott rola hogy csal.De hat van aki nokre elvez van aki erre

Fonok.Ki az a corporation?