America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slow
aao is down 😛

[negativ] Cirek
up

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

THX
patacsi HUN
én köszönöm 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
köszönöm Patacsi bro' a tegnapi játékot, nem gyenge volt....
(konkrétan agyonaláztunk egy szervert órákon keresztül, vállvetve....)
thx

Sadist
Propán-Bután

A PunkBuster (továbbiakban P😎 egy anti-cheat progi, ami játék közben a háttérben fut és cheat progikat keres a memóriában és a merevlemezen (több kevesebb sikerrel).
Ha egyéb infot szeretnél róla, akkor látogass el ide: www.evenbalance.com

A PB-hez mindig jönnek ki újabb verziók, amiket a program magától frissít, de gyakran van olyan, hogy az automatikus frissítés nem mûködik. Ilyenkor manuálisan kell frissíteni:
1. Letöltöd a pbweb.exe nevû progit
2. Bemásolod az America's Army\System\pb mappába
3. Elindítod, és hagyod hogy frissítse magát (pár percig eltarthat)

Ha ezek után is kidobna a szerverekrõl, akkor miután belépsz, konzolba írd be (tab v. ö billentyûvel hozod elõ):
pb_security 0

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

igen.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

THX de mi aza a pb és hol és mit kell csinálni mivel?
repro
Van egy olyan "népdal", h:
Pinád pecke olyan vörös, mint a meggy!
Aki látja, mint a bika, nekimegy!

aki tudja végig a szöveget az lécci ossza meg velem. másfél hónapja ezen gondolkozom.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Kéne már egy patch 😞 Nagyon lapos a hangulat...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ScOrpY
miájúú

Enny1

[HUN]Crassus
No Hable Englese....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
vakk...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

háp!
Bridge-n ne nagyon váltogass nézetet egy ideig, akkor nem kapsz Critical errort-t, ha meg kidob a szerverröl, jó megoldás, ha frissíted a pb, vagy elõhozod a konzolt, és beírod: pb_security 0. Ezek szerintem megoldják a problémádat. Ha nem, akkor kapsz ajándékba egy pb könyvtárat. A criticallal sajna mi sem tudunk mit kezdeni.

Szasztok volna olyan gondom,hogy csak a hídas pályával tudok játszani mert a többi mindíg ledob.Van,hogy elindúl és úgy lép ki de van,hogy nem is idul.A másik meg ez:No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1538 MHz with 767MB RAM
Video: RADEON 8500 SERIES (6458)

General protection fault!

History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
ezt meg van mikor két-három csörte után írja ki közben kilép a játékból de van mikor 3-4 óra után.
Sadist
Miért? 50% esély megvan rá. Vagy hülye vagy, vagy nem 😄

[HUN]Crassus
azé 2 és félévnyi játék után nem lehetek ekkora hülye sztem......

Sadist
Nem lehet hogy pont egymás mellé állt a két AR-es és úgy soroztak titeket?

Nyers
Miért kell egybõl csíterezni?!

My Life for Freedom!

Mighty
Javaslom neked a www.americasarmy.hu elolvasasat. Különös figyelemmel a training menüpontra.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
Legújabb csítgyöngyszem😄UPLA CSÖVÛ SAW😞(( egy ilyennel lõtt ma szarrá egy gyerek jópárszor Josszit+engem meg mindenkit akit ért a csapatunkból......sajnos screenshootot nem sikerült készíteni,mert egy "rövid sorozatnál" semkibe nem kellett több.......
Nagyon dúrván nézett ki a gyerek lövése ahogy dupla sávban jönnek a fényjelzõs skulók.

Szasztok
Én nem oly rég csatlakoztam a játékhoz és nagyon bejön!
Az a tiszteletteljes kérdésem,hogy áruljátok el,hogyan tudom elvégezni az egyéb nem alap kiképzéseket pl.,mesterlövész és stb.?
Ott Biztos csak nagyon nagyon pirosra lõtték õket!

[negativ] Cirek

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

repro
arra nagy a szád amikor hülyére lõttelek? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
nekem a klipp lemet rendesen viszont majdnem minden avi szar mármint nem jön le........hmmmm

Sadist
Eddig 3 videót szedtem le, mind a három rossz volt

Sadist
Hát nekem kb. 5X játsza le ugyanazt a 30 másodperces részt az elején 😞

[HUN]Crassus
pass+user:softair

[HUN]Crassus
A "terror napja klipp" az most a legászabb😊

Sadist
Annyi a gáz, hogy az URL-bõl kimaradt a password, úgyhogy nem lehet csatlakozni.

[HUN]Crassus
ftp://[email protected]/video/

nézzétek meg mit is játszanak a nagy gyerekek mint én!😊)

[HUN]Crassus
Nem lenne hülyeség ha megbolondítanának néhány pályát random ejtõernyõs ledobással........

Sadist
Csináltak már olyan pályát is, hogy az alapja a Bridge, de egy repülõ van a híd felett és kezdéskor abból dobnak le ejtõernyõvel 😊

Slow
ez naggyon kira 😊)))

[HUN]Crassus
a figura 6 percig szaladgált ernyõvel😊pedig nem is esett😊

[HUN]Crassus
Ma láttunk egy ilyet SACA-val........

repro
kis adalék:
Van olyan szerver, ami viszont nem frissítette magát és régebbi a PB verziója. Ekkor ugyan úgy kidob, de a megoldás:
Szerverre belépés után consoleba: pb_security 0

N0 TXT TLK PLZ!4!

rezes
kapcsojja ki kerem😊

Fonok.Ki az a corporation?

Bobber
kosfi ezt is es megfogad tanacs
na jo megfogad tanacs

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Úgy tûnik visszatértek....

Sadist
pbweb.exe-t letölt, America's Army\System\pb mappába másol, futtat, frissít, játékot indít, joinol és nem fragkurválkodik, hanem élvezi a játékot 😊

Gyadi
Az kizárt dolog mert nemtudom 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Terroristák meghekkelték az eu szerverekt!
Vagy az fejlesztõk megtudták hogy az összes EU játékos a pokolra kívánja õket a lag miatt!
Vagy eu servereken akarják a 2.2-t tesztelni??

Egyéb tippem nincs....

Bobber
na akkor mar csak egy lenyeges kerdesem lenne 😊😊
a punk buster nem frisitette magat es ezert kivagnak a szerverek emlekszem anno volt valami indito kutyu amivel meg lehetett csinalni manualisan is de nem emlekszem ra mi volt az legszi segitsetek mert mar nagyon jatszhatnekom van😊😊

Sadist
Biztos ebédidõ van

Sziasztok!

Most állt meg az összes EU szerver!!!
Mi van, nem értem.
Sadist
- Karma fizika (legszembetûnõbb 😊
- 2 új pálya (SF Village, SF Arctic)
- Több pályáról is kiszedték a gránátokat, vagy korlátozták a számukat
- Most már be lehet állítani, hogy zoomolás közben sétára váltson, így nem tûnik el a zoom, hogyha megmozdulsz
- Sebzésrendszeren javítottak
- Könnyebben lehet fegyver slotot cserélni
- Fegyverválasztó menübõl lehet M4 SOPMOD összeállítást választani, akár játék közben is
- Cserébe lett egy csomó Critical Error >😞

Bobber
Koszi a segitseget esete mindenkeppen kiprobalom de most sajna melozni kell😞
amugy meg nem volt idom vegignezni volt valami nagyobb valtozas amiota fel lett patchelve 2.1 re mert en meg ugye a 2.0a nal lemaradtam 😊