America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
én köszönöm 😊 
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
(konkrétan agyonaláztunk egy szervert órákon keresztül, vállvetve....)
thx

A PunkBuster (továbbiakban P😎 egy anti-cheat progi, ami játék közben a háttérben fut és cheat progikat keres a memóriában és a merevlemezen (több kevesebb sikerrel).
Ha egyéb infot szeretnél róla, akkor látogass el ide: www.evenbalance.com
A PB-hez mindig jönnek ki újabb verziók, amiket a program magától frissít, de gyakran van olyan, hogy az automatikus frissítés nem mûködik. Ilyenkor manuálisan kell frissíteni:
1. Letöltöd a pbweb.exe nevû progit
2. Bemásolod az America's Army\System\pb mappába
3. Elindítod, és hagyod hogy frissítse magát (pár percig eltarthat)
Ha ezek után is kidobna a szerverekrõl, akkor miután belépsz, konzolba írd be (tab v. ö billentyûvel hozod elõ):
pb_security 0
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Pinád pecke olyan vörös, mint a meggy!
Aki látja, mint a bika, nekimegy!
aki tudja végig a szöveget az lécci ossza meg velem. másfél hónapja ezen gondolkozom.
N0 TXT TLK PLZ!4!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1538 MHz with 767MB RAM
Video: RADEON 8500 SERIES (6458)
General protection fault!
History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
ezt meg van mikor két-három csörte után írja ki közben kilép a játékból de van mikor 3-4 óra után.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nagyon dúrván nézett ki a gyerek lövése ahogy dupla sávban jönnek a fényjelzõs skulók.
Én nem oly rég csatlakoztam a játékhoz és nagyon bejön!
Az a tiszteletteljes kérdésem,hogy áruljátok el,hogyan tudom elvégezni az egyéb nem alap kiképzéseket pl.,mesterlövész és stb.?

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Van olyan szerver, ami viszont nem frissítette magát és régebbi a PB verziója. Ekkor ugyan úgy kidob, de a megoldás:
Szerverre belépés után consoleba: pb_security 0
N0 TXT TLK PLZ!4!
na jo megfogad tanacs

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Vagy az fejlesztõk megtudták hogy az összes EU játékos a pokolra kívánja õket a lag miatt!
Vagy eu servereken akarják a 2.2-t tesztelni??
Egyéb tippem nincs....

a punk buster nem frisitette magat es ezert kivagnak a szerverek emlekszem anno volt valami indito kutyu amivel meg lehetett csinalni manualisan is de nem emlekszem ra mi volt az legszi segitsetek mert mar nagyon jatszhatnekom van😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Most állt meg az összes EU szerver!!!
Mi van, nem értem.

- 2 új pálya (SF Village, SF Arctic)
- Több pályáról is kiszedték a gránátokat, vagy korlátozták a számukat
- Most már be lehet állítani, hogy zoomolás közben sétára váltson, így nem tûnik el a zoom, hogyha megmozdulsz
- Sebzésrendszeren javítottak
- Könnyebben lehet fegyver slotot cserélni
- Fegyverválasztó menübõl lehet M4 SOPMOD összeállítást választani, akár játék közben is
- Cserébe lett egy csomó Critical Error >😞