America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, de én a folyóról beszéltem
[HUN]Crassus
Prank a kókuszt lelehet lõni a fákról.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dexa
na akkor majd most a gránát és RPG robbanásokat fogom majd figyelni... mert vmi fura...
hm...
bár annyit meg kell jegyeznem hogy jobban fut nekem minden pálya kivéve a Hospital...
CE-n látszik hogy már javítottak...
a lag meg... hát szervereken is múlik részben...
:S

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

én csak egyszer próbáltam, akkor pont robbant...
egyébként ha már folyót tettek bele, akkor már rendesebben is megcsinálhatták volna...
pl merüljön el a katonák lába, legyen víztölcsér gránát becsapódásánál, néha kiugrálhatna egy-két hal, odagyûlhetnének a madarak, pár krokodil... õõõ na mindegy...
talán az apró "poénokon", vagy az környezet életszerûségén javíthattak volna...
THE matrica
Tényleg nincs már meg az a hangulat mint régen.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
hm...
akkor nem tom...
nekem nem robbant úgy többször sem és másoknak sem (akik szintén mondták nekem a dolgot) hogy beledobod a vízbe a kézigránátot (203 úgy szar soxor ahogy van...) és a vízben kéne robbannia de nincs semmi...
oder a hiba ez én készülékemben van?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
Teljesen hasonlóan érzek, de azért van néhány hozzáfúznivalóm:
- ez csak egy toldalék verzió (mandatory patch), nem volt tervezve, ezért csúszott egyet a verziószám. (mostani helyzet alapján - Q-Course v.2.3; Overmatch v.2.4)
- sok régi DEV kiszállt a buliból (sztem ez is közrejátszik a játék vergõdésében)
- populárisabb lett a játék, sok régi abbahagyta, csökkent a színvonal, sokaknak másról sem szól a játék, hogy kihasználva a bugokat, exploitokat spammeljenek ...
- elloptak egy bétaverziót -> ?kész hackek?
Személyes vélemény: a pályák (játék) egyre arkádabbá válik, némelyikeken már óriási a mészárlás (CSARon 9:35kor megvan a BH!!! - a pilótát meg qvanehéz megcsinálni, az új pályák ratyik, bár szépek, és nekem sok régivel is bajom van)

//Lehet ki kéne próbálni a Red Orchestrát 😉

My Life for Freedom!

ha a kézigránátra gondolsz, az nálam robbant a mederben (offlineban próbáltam), a többit nemtom, kérem kaccsolja ki...
Dexa
bár lehet hogy csak fekve vízbe dobott gránátnál fordulhatna elõ ilyen?
hm...

Dexa
Oasis-rõl lesz szó most:
majd ha úgy lesz érkezésetek próbáljátok ki hogy amikor a gránátot vízbe dobjátok akkor nincs robbanás (legalább is én így vettem észre)...
ma már több emberrel is beszéltem a dologról és voltak többen akik felfigyeltek erre...

RPG-zésnél meg szintén volt olyan hogy amikor pont vízbe csapódott be akkor sem volt robbanás (szal amikor pont volt idõm nézni és nem lõtték szét a seggem akkor bizta hogy nem volt robbanás)...

szal az új módi az lett hogy belefekszenek az emberkék a mederbe... ahol könnyebb szétlõni õket... 😉

/a fent említettek csak személyes tapasztalatok/

pont ez az, hogy látszik a 3d sight, de ahogy mondtad elõjön a régi 2d-s szar... nem lehet, hogy bennehagyták?
el tudnám képzelni...
Sadist
Ha jobban szemügyre veszed, azon is látszik már a 3D ironsight, csak mint írtam, eltakarja az a 2D-s szutyok.

Amúgy tegnap nem tudom mi lehetett, de valami hihetetlenül lagos volt a játék. Lehet hogy Auth szerver is le volt terhelve. Ma fölmentem egy 20-as Hospital szerverre és abszolút nem lagolt (azért ez nagy szó a 2.1-hez képest). A zoomolás utáni lassulás viszont megint elõjött 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

azt nem értem, hogy az összes fegyverre szépen megcsinálták a 3d sight-ot, kivéve az m16-on... vagy ez megint egy bug?
Sadist
"Ugyanakkor a 2.2.0 megjelenésének napján már volt mûködõ HACK a gamához, illetve azÚJpecs kiadása elõtt 47 UNDETECTED HACK volt kint!"
Honnan vannak ilyen adataid?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ZsozS
Sziasztok!

Az a helyzet, hogy kezd bennem kialduni az a "tûz", amit az army iránt éreztem 😉
Az egész játék 1nagy fossá kezd átalakuli. A DEV-ek hazudoznak össze-vissza, a csíterek megölik a játékot, a nagyképû faszkarók ugyanezt megteszik csít nélkül, stb...stb...stb.
Arról volt szó (ha nem így van akkor az én értesüléseim nem jók), hogy a 2.2.0 -ben már az új UNREAL engine lesz... (és az ezzel járó finomságok), ehhez képest kiadtak 2retek pályát meg kijavítottak benne "három" BUG-ot.
Hát gratulálok ezt mind sikerült összehozni több mint FÉLÉVALATT!
Ugyanakkor a 2.2.0 megjelenésének napján már volt mûködõ HACK a gamához, illetve azÚJpecs kiadása elõtt 47 UNDETECTED HACK volt kint!

Még játszogatok a játékkal, de már közel sem azzal a lelkesedéssel, mint ahogyan azt régen tettem és az a helyzet, hogy nálunk etleneknél sokan már új gamákat kerestek és játszanak olyan játékokkal, ahol nem idegesíti fel magát senki. Mert ugye ez Lvileg a szórakozásról és a kellemes idõtöltésrõl szólna...

NaJó'van nem nyígok tovább... szóval ELB*SZTÁK!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
szal várható volt Oasis-en hogy Lkezdõdik a "szokásos" kezdés utáni spam... na szal néhányan már kitanulták...
bár... ez várható is volt...

[Rush]
RT RULEZZZZZ!!!!!

hTTp://ror.hu/

Josszimatroz
az oázis nagyón jó kár hogy nem én homály vagyok rajta :-P tegnap is végre megláttok egy ellent, kényelmesen lehasalok.. fegyvertávcsõ célratart.. a közepén az ellen.. puffpuffpuff.. ellen kifekszik erre attacked by teammate.. :-P aszem te voltal akit sikerült leteritenem...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
hej ember! mostmár nem nagyon van lagg, szebb lett a raggdoll a karakterek, nincs annyi criterror.. mert sajna teljesen nem tudták megszüntetni, akkor minek a siránkozás? nekem 8 ha 2d ironsightal nyirom az ellent...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
szevasz Rushbébi! :-P
újra felbukkansz majd az Rt-n pl?
jah én vagyok az az ex-nigga

hm... most játszottam 26 fõs full serveren (amcsi east) semmi lag nem volt...
hm...
[Rush]
ahogy látod

Sadist
Ha valaki mostanában tervezi, hogy játszani akar, az szerintem mondjon le róla, mert istentelenül lagolnak a szerverek

Ja és Hospitalon a West Wing Loading Dockban eltûnt a korlát

Sadist
Rendkívül idevág 😄DD

[Rush]

Sadist
Épp az hogy nincs 3D ironsight. A fegyvereket már szinte mindet megcsinálták, hogy olyan legyen mint pl. az AK74 v. az M4, de amikor célzol, egy 2D-s kép "eltakarja". Próbáld ki, hogy indítasz egy pályát, és konzolba beírod, hogy "slomo 0.01". Utána emeld a szemedhez az ironsightot és akkor láthatod, hogy ott figyel szinte mindegyik fegyveren, de amikor a fegyver eléri a végsõ helyzetét, akkor hirtelen beugrik a 2D-s ironsight képe.

THE matrica
Milyen 3d sight nekem olyan nincs 😞. Lehet hogy azért mert csak a peccset tettem fel?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
...siká'd a fogad bázz...
😉

na majd kórházon ütközünk...
😊

pet70000
Lehet, hogy én is megszeretem a Hospitalt???????
Meg a többi HIT-es is megpróbálom akkó' rábeszélni....

patacsi HUN
ha nem kell félpercenként eldobnom a fegyót a bug miatt akkor megyek 😄 mert bírom a falusi életet, elvégre csak szõlõ-ésgyümölcstermesztõkertészvagyokvagymi 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Na az újdonságok, amiket eddig észrevettem:
Hospital:
- Nincs RPG
- Továbbra sincs gránát
- C csapatban M249 (ha minden igaz ez van az RPG helyett)
- D csapatban Sniper + SF a Sniper + IF74 helyett
- Minden SF katonának van Beretta 92FS-e kemény 15 golyóval
Bridge:
- M203-hoz 7 gránát jár
- Assault oldalon az M203-as az A, míg Defense oldalon a D csapatban van
- Kézigránát kiosztások nem változtak

Egyéb:
- A 3D-s ironsightok, ACOG 4X és ACOG Reflex mintha nem ugrálna annyira (de lehet hogy csak én érzem így)

Nyers
Elfelejtettem megköszönni a dicsérõ szavakat! Thx!

My Life for Freedom!

Dexa
két új pálya ÉS HA MINDEN IGAZ... a fos szar tetvedék szopás critical error-ra csináltak "gyógyírt", lag nem tom milyen mértékben jelentkezik még... szal csak ilyenek...

lehet hogy hülye kérdés,de a 2.2patchel mivel lett másabb a játék
a két uj pálya?
Mighty
Majd johetsz Village-re 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Meg se Oasis, se Taiga, se Hospital, csak Bridge SE meg Pipeline SF 😞

Nyers
Én meg azt, hogy 7 m203-as üteg IC-n, Bridgen és Bridge SE-n. Eddig a spam miatt kerültem el ezeket a pályákat, most akkor mit szóljak ... de ha igaz, akkor az új Hospitalt már szeretni fogom. (Miért nem csökkentik az RPG és az M203 pontosságát drasztikusan, nagy távolságokon, nem az a gond, hogy van a pályákon, hanem az ahogy használják)

My Life for Freedom!

Mighty
LAssan eledeznek az EU serverek. Sajna Village meg nincs.

Sadist
Akkor végre nyugodtan lehet sniperolni 😄

Mighty
No, jol olvastam, hogy Hospitalon nincs tobbe rgp???

Lehet megiscsak fogok Hospitalon jatszani?

Dexa
na olvastam ma már minden féle kommentárt a pecsrõ' szal akkor este csekking...
😉

patacsi HUN
nekem az a kedvencem 😄 amikor ide-oda süvítenek a drágáim...

Nyers
Nem ugyanolyan rossz, de az legalább városi pálya. /Egyébként ott csak azért mûködik a taktika, mert nincs megcsinálva, hogy az RPG backfire-je (visszatûz) a fal mellett sebezzen/ Azért írtam, mert ez most úgy tûnik, hogy feleslegesen generálnak RPG spammet. (2 hét és megjelenik, kitanulja néhány kis kretén, utána meg mindenki ...)

My Life for Freedom!

Sadist
Miért, az jobb, hogyha valaki Villagen egy folyosóra nézõ 3X3-as szobában kempel RPG-vel?

Nah csak mert kukacos vagyok, írok még egy pár hibácskát:
Az M4-esen, ha a tûzváltókart átállítod automata tüzelésre, az animáció végeztével az visszaugrik semi pozícióba.
Spawnoláskor az M4SOPMOD animációja valami ilyesmi:
1)csõre tölti
2)a jobb oldalon benyom egy gombot (ha valaki tudja a pontos nevét és hogy mire szolgál az léci ossza meg velem 😊
3)kihúzza a válltámaszt
A sima M4-nél illetve az Acog Reflexes változatnál a 2. fázis kimarad, de a hangja ugyanúgy megvan, ráadásul ugyanolyan hosszan nem jelenik meg kezdéskor a célkereszt. Ezért van az, hogy amikor pl. Weapons Cachen megkapod a fegyót, várni kell egy kicsit, hogy automata tüzelésre kapcsolhass.

Gfreiter
Jézusom 😞 Kívánj sok szerencsét, és jobbulást az AA HUN nevében 😞((

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Nyers
Ja és csak külsõs pályára minek RPG, ahol nincs funkjciója!!! Úramatyám, ezek hülyék? (Oasis, RPG)

My Life for Freedom!

Nyers
Nemtom, azt csak azért dobtam össze, hogy ne legyen annyi spam topic a hiv. fórumon, de egy mod vagy dev se szólt hozzá, pedig sztem megérdemelte volna, hogy Sticky legyen. De persze kitehetjük az aa.hu-ra is, ennél több infó aligha van egyhelyen. 😉

My Life for Freedom!

Sadist
Na nekem is lejött a Full cuccos. Azonnal le is csekkoltam a két új pályát. Taiga, hát igen, eléggé Arctic klón. Bazi nagy pálya, sûrû köddel, kismilliónyi zegzuggal. Oasis viszont elsõ pillantásra kellemes meglepetésként ért. Kellemes kis hangulata van a vízcsobogással, a tûzõ nappal, a pálmafákkal, szóval elsõ látásra megnyerõ. Ha vízbe lõsz, kis vízcsobbanás látszódik. A legszembetûnõbb hibát viszont pont a kis patakocskán találtam: a katonák a "vízen járnak". A patak végülis csak egy mozgó textúrájú földdarabka, nincs mélysége, pedig a hangjából arra lehetne következtetni, hogy legalább térdig érõ víz szeli ketté a pályát.
És akkor most a további hibák. Mi a fenéért csinálták meg az M16-ra, az AK47-re és az RPK-ra a 3D-s ironsightot, ha még mindig nem lehet használni? (2.1-ben is már ott figyelt) Az M16M203-nak még mindig nem marad golyó a csövében, vagyis ha van még a fegyverben golyó, akkor az új tár behelyezésével nem 31, hanem csak 30 lõszer lesz a fegyverben. Az M203-as gránátvetõt is megcsinálhatnák ironsightosra, hogy normálisan lehessen vele célozni (valami olyasmire, mint az RPG-nél).
Kíváncsi leszek, hogy a critical errorok maradtak-e, bár fél évnyi fejlesztgetés után eléggé ciki lenne.

(Nézzétek meg a Taiga pályát köd nélkül, hogy milyen hatalmas: open sftaiga,mpcheat changeclass akármi, devmode 1, show fog, ghost. Valszeg akadozni fog, nem is kicsit 😊 Ja és ha valaki talál yetit az szóljon 😊

Mighty
Azt az info oldalt szepen osszehoztad! Miert nem kerult ki az aa.hu-ra?

"Nyers for Community Manager!"