America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hm...
bár annyit meg kell jegyeznem hogy jobban fut nekem minden pálya kivéve a Hospital...
CE-n látszik hogy már javítottak...
a lag meg... hát szervereken is múlik részben...
:S
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
egyébként ha már folyót tettek bele, akkor már rendesebben is megcsinálhatták volna...
pl merüljön el a katonák lába, legyen víztölcsér gránát becsapódásánál, néha kiugrálhatna egy-két hal, odagyûlhetnének a madarak, pár krokodil... õõõ na mindegy...
talán az apró "poénokon", vagy az környezet életszerûségén javíthattak volna...
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
akkor nem tom...
nekem nem robbant úgy többször sem és másoknak sem (akik szintén mondták nekem a dolgot) hogy beledobod a vízbe a kézigránátot (203 úgy szar soxor ahogy van...) és a vízben kéne robbannia de nincs semmi...
oder a hiba ez én készülékemben van?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- ez csak egy toldalék verzió (mandatory patch), nem volt tervezve, ezért csúszott egyet a verziószám. (mostani helyzet alapján - Q-Course v.2.3; Overmatch v.2.4)
- sok régi DEV kiszállt a buliból (sztem ez is közrejátszik a játék vergõdésében)
- populárisabb lett a játék, sok régi abbahagyta, csökkent a színvonal, sokaknak másról sem szól a játék, hogy kihasználva a bugokat, exploitokat spammeljenek ...
- elloptak egy bétaverziót -> ?kész hackek?
Személyes vélemény: a pályák (játék) egyre arkádabbá válik, némelyikeken már óriási a mészárlás (CSARon 9:35kor megvan a BH!!! - a pilótát meg qvanehéz megcsinálni, az új pályák ratyik, bár szépek, és nekem sok régivel is bajom van)
//Lehet ki kéne próbálni a Red Orchestrát ;)
My Life for Freedom!
hm...
majd ha úgy lesz érkezésetek próbáljátok ki hogy amikor a gránátot vízbe dobjátok akkor nincs robbanás (legalább is én így vettem észre)...
ma már több emberrel is beszéltem a dologról és voltak többen akik felfigyeltek erre...
RPG-zésnél meg szintén volt olyan hogy amikor pont vízbe csapódott be akkor sem volt robbanás (szal amikor pont volt idõm nézni és nem lõtték szét a seggem akkor bizta hogy nem volt robbanás)...
szal az új módi az lett hogy belefekszenek az emberkék a mederbe... ahol könnyebb szétlõni õket... ;)
/a fent említettek csak személyes tapasztalatok/
el tudnám képzelni...

Amúgy tegnap nem tudom mi lehetett, de valami hihetetlenül lagos volt a játék. Lehet hogy Auth szerver is le volt terhelve. Ma fölmentem egy 20-as Hospital szerverre és abszolút nem lagolt (azért ez nagy szó a 2.1-hez képest). A zoomolás utáni lassulás viszont megint elõjött :(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Honnan vannak ilyen adataid?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az a helyzet, hogy kezd bennem kialduni az a "tûz", amit az army iránt éreztem ;)
Az egész játék 1nagy fossá kezd átalakuli. A DEV-ek hazudoznak össze-vissza, a csíterek megölik a játékot, a nagyképû faszkarók ugyanezt megteszik csít nélkül, stb...stb...stb.
Arról volt szó (ha nem így van akkor az én értesüléseim nem jók), hogy a 2.2.0 -ben már az új UNREAL engine lesz... (és az ezzel járó finomságok), ehhez képest kiadtak 2retek pályát meg kijavítottak benne "három" BUG-ot.
Hát gratulálok ezt mind sikerült összehozni több mint FÉLÉVALATT!
Ugyanakkor a 2.2.0 megjelenésének napján már volt mûködõ HACK a gamához, illetve azÚJpecs kiadása elõtt 47 UNDETECTED HACK volt kint!
Még játszogatok a játékkal, de már közel sem azzal a lelkesedéssel, mint ahogyan azt régen tettem és az a helyzet, hogy nálunk <-HIT->-HIT->etleneknél sokan már új gamákat kerestek és játszanak olyan játékokkal, ahol nem idegesíti fel magát senki. Mert ugye ez Lvileg a szórakozásról és a kellemes idõtöltésrõl szólna...
NaJó'van nem nyígok tovább... szóval ELB*SZTÁK!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
bár... ez várható is volt...
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
újra felbukkansz majd az Rt-n pl?
jah én vagyok az az ex-nigga

hm...
Ja és Hospitalon a West Wing Loading Dockban eltûnt a korlát

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
;)
na majd kórházon ütközünk...
:)
Meg a többi HIT-es is megpróbálom akkó' rábeszélni....

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Hospital:
- Nincs RPG
- Továbbra sincs gránát
- C csapatban M249 (ha minden igaz ez van az RPG helyett)
- D csapatban Sniper + SF a Sniper + IF74 helyett
- Minden SF katonának van Beretta 92FS-e kemény 15 golyóval
Bridge:
- M203-hoz 7 gránát jár
- Assault oldalon az M203-as az A, míg Defense oldalon a D csapatban van
- Kézigránát kiosztások nem változtak
Egyéb:
- A 3D-s ironsightok, ACOG 4X és ACOG Reflex mintha nem ugrálna annyira (de lehet hogy csak én érzem így)
a két uj pálya?
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
My Life for Freedom!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Lehet megiscsak fogok Hospitalon jatszani?
;)
My Life for Freedom!
Nah csak mert kukacos vagyok, írok még egy pár hibácskát:
Az M4-esen, ha a tûzváltókart átállítod automata tüzelésre, az animáció végeztével az visszaugrik semi pozícióba.
Spawnoláskor az M4SOPMOD animációja valami ilyesmi:
1)csõre tölti
2)a jobb oldalon benyom egy gombot (ha valaki tudja a pontos nevét és hogy mire szolgál az léci ossza meg velem :)
3)kihúzza a válltámaszt
A sima M4-nél illetve az Acog Reflexes változatnál a 2. fázis kimarad, de a hangja ugyanúgy megvan, ráadásul ugyanolyan hosszan nem jelenik meg kezdéskor a célkereszt. Ezért van az, hogy amikor pl. Weapons Cachen megkapod a fegyót, várni kell egy kicsit, hogy automata tüzelésre kapcsolhass.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

My Life for Freedom!
My Life for Freedom!
És akkor most a további hibák. Mi a fenéért csinálták meg az M16-ra, az AK47-re és az RPK-ra a 3D-s ironsightot, ha még mindig nem lehet használni? (2.1-ben is már ott figyelt) Az M16M203-nak még mindig nem marad golyó a csövében, vagyis ha van még a fegyverben golyó, akkor az új tár behelyezésével nem 31, hanem csak 30 lõszer lesz a fegyverben. Az M203-as gránátvetõt is megcsinálhatnák ironsightosra, hogy normálisan lehessen vele célozni (valami olyasmire, mint az RPG-nél).
Kíváncsi leszek, hogy a critical errorok maradtak-e, bár fél évnyi fejlesztgetés után eléggé ciki lenne.
(Nézzétek meg a Taiga pályát köd nélkül, hogy milyen hatalmas: open sftaiga,mpcheat changeclass akármi, devmode 1, show fog, ghost. Valszeg akadozni fog, nem is kicsit :) Ja és ha valaki talál yetit az szóljon :)
"Nyers for Community Manager!"
Egyébként 2 public-csapat van: aki dolgozik a Q-Courson (de eddig a Vanguardon dolgozott, mert kellett a fix hamar) és aki meg az Overmatchen. (Info) Kellene egy nagy vérátömlesztés, mert túl sematikus már minden. Change the gameplay!!!
Vki összefoglalná pontosan, hogy milyen fegyverelosztási változatatások történtek pontosan? Több 203 IC-n, Bridge-n? stb ... thx
My Life for Freedom!