America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
szal mive' sosem elég nekem semmi és mivel a lagot úgy ahogy már megszoktam ill sok helyen már abszolute nem laggizik, ce-t ráncba szedték... foglalkozzon má' vki azzal a kibaszott pébével is kérem szépen me' az nem állapot kérem szépen hogy megindulnak bridge közepe felé a teamembõl 2en oszt' leirtják mind a 13 embert minden körben m16-ta'... vicc vót kérem szépen...
és ne mondja nekem senki sem hogy mákjuk vót me' single shot-tal nyomták a skacok végig...
ja és benyögig hogy kezdõk...
akkor milyen az expert/veteran/very hard szint?
;)
ezt leszámítva jó napom vót...
;)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
ja Brumm hozzászólásával kapcs még annyit... Oasis-en bent kamillázunk 1000L...
skac kaszával def oldalon vót...
húz egyet ballra... egyet jobbra... erre 4 támadónak annyi...
;)

elõbb 1 honoros csóka bejön mecgenyára... 7kör alatt lezavar 43 kill-t oszt' jónapot... szinte másnak nem is volt kill-je...
:)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
bakker inkább csekk az új nevem...
;)

THE matrica
Segítsetek lécci. Nem tudom beállítani az éjmbotom.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Egyszer kb. 5-10 perc keresés után találtam egy olyan oldalt, ahol MINDEN valamire való multi játékhoz volt cheat! És vannak olyan rohadt kiskancsók, akik még fórumokon is megkérdezik, hogy hogy kell beállítani az aimbotot, mert még ahoz is egy hatalmas LOSEREREK!!! Az ilyeneknek a gépét a szeme láttára bontanám szét egy kalapáccsal vagy dobnám le az erkélyrõl! Utána pedig levágnám tõbõl mindkét kezét, nehogy még egyszer számítógépet tudjon használni

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers

My Life for Freedom!

Hi abban szeretném kérni a seggítségeteket,hogy aazok a serverek melyek AA.hu-n vannak azokra miként tudok belépni mert kér vagy3-4 jelszót?
repro
AWP-vel félfordulatból ugrás közben pofán lõllek kecseg!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Mivel? A szupermagasfokú realitásával?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers
Azért még annyira nem rossz a helyzet!

My Life for Freedom!

Az új kanter ütni fogja az AAt !

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

Kutyika
Hna igen a HL2 igazán jöhetne már, lassan úgy tûnik olyan mint a Petrochelli háza.... Soha nem készül el...

Kutyika
Eöüa. Jelentkezhetek Agyaggalambnak esetleg...?(mármint ha bajnokság lészen)

[HUN]Crassus
NO HABLE ENGLESE

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyers
Érdemes volt!

My Life for Freedom!

[Rush]
jól néz ki ez a mod..

hTTp://ror.hu/

ZsozS
Mind1 mivel, csak 1ütt tudjunk jácc'ani... pl: IL-2 Sturmovik, StarWars Galaxies stb...
Hja és nemsoká' kijön a HalfLife 2, amire készítenek 1 modifikációt... érdemes megnézni! LINK

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

[Rush]
Mivel jáccotok? :)

hTTp://ror.hu/

Sadist
Jah, sajna még az is megmaradt, de Hospitalon legalább már mérsékelték :)

repro
spam

N0 TXT TLK PLZ!4!

SSBeeci
Szasztok! Tök jó lett az új army..ezé nem is gammázok vele...Yo rég vótam' itt..amikor még tök yó volt az army, itt izgult mindenki, és tolta 1000L a gammát..
Ma hol is tartunk? Bemegyek egy szerverre, jön Dexa is, és mire kell figyelmeztetnem, vigyázz csdíterek!! És nem lehet õket kiszavazni, kirúgni, mert gyors a netjük, és mielõtt kiszavazod, vagy pb_kicket nyomsz ellene reconnectál...Aztán elkezdõdik a kör és 1perc alatt 500!!RPG-t lõ ki...Természetesen Official szerveren vagyunk, no admin, és mindenki xarik rá...
Szadista barátom kérdeztre ZsozS papit, hogy honnan tudja, hogy vannak hackek-csítek, stb..NÉZZ körül a neten, a trackeren, stb..vagy csak keress rá a google-on..DE jobbat mondok, van egy fórum, ahol idõt és energiát nem sajnálva összeírták a létezõ összes hacket, cheatet, addon-t, amit el tudsz képzelni, és a PB-nem látja, sõt, nem is fogja...mindegyik "own fingerprint"-el rendelkezik,ha ezt érted mi, akkor nem kell magyarázni, miért van ennyi szar...És a 2.2 megjelenésekor több fórumon nagy betûkkel jelent meg a cím:AAO 2.2 Multihack...JAH és ez nem csak csíterfórumokon, hanem több klán forumán linkel együtt jelent meg...Errõl ennyit...
Összességébe:talán kisebb lett a lag, és ugyanolyan xar és lassú a netem mint volt, de az összes usa szerveren 200 alatt van a pingem, ami igen jónak mondható, mondhatni megszokott...Néhány eu szerveren elõferdült, hogy 60-70-es pingem volt, akkor ment is a game..
Tehát kicsit kitágítva a netes játszóteret, inkább nyomulunk más gamékkal, ezzel a xarral meg minden peccs után nyomunk egy kört...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Mighty
Vegre van mar EU server dogivel. Persze az EU 55-os (Village), meg nincs :(

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Eheh! Szép munka volt a 2.2!
Nem is akartam ma jáccani, de gondoltam miért ne?! Legalább lecsekkolom hogy "mi újság otthon"! Erre van 2 azaz kettõ, igen jól írom KETTÕ darab village server! Egy 24 fõs nyugati parti, meg valami rissz-rossz server(lehet hogy még PB sem volt engedélyezve rajta, nah mind1) szal egybõl nyomtam el! Gondoltam akkor egy kis oasis! Tajgához már egy kicsit hüvös van ilyenkor este :)
Felmegyek egy 16os EU serverre!
1 db IF AK volt szabad! Eh!, legyen mi bajom lehet! Szépen mederben elosontam egy sziklához. Meglátom az arcot, single 4 lövés fejbe, erre....

CRITICAL ERROR
volt az egész kb fél perc!

Na jó nem nyavajgok tovább, Bocs mindenkitõl!

Eheh! Szép munka volt a 2.2!

Dexa
hehe... a 4 fõs "értekezlet"...
;)

Dexa
spec olvastam is a dolgot...
;)

de a témához való hozzáállásról mondtam neked is és repronak is személyesen vmit... kifejtettem a véleményem...

Dexa
azt nem óvastuk...

de nekem akkor is a legcudarabb a sima bridge védelem jó def ellen...
a nagy smoke-ba váratlan gránátok...stb...

na jó egyszer hagyom majd hogy leszedj gémben...
;)
:DDDD

Nyers
"Mondjuk ez minden pályára igaz." - nem tudom mondd ez neked valamit. Pl: WC-re is igaz, pölö Bridge-re is.

My Life for Freedom!

Mighty
Egy oldallal ezelõtt volt egy felhívásom:
<i>Mint tudjátok, múlt hétvégén játszottunk egy igen színvonalas funwar-t a G&R ellen és ezen felbátorodva megkérdezném a mélyen tisztelt magyar klánokat, volna-e kedvük egy hasonlóhoz? (HIT, HAF, THE, stb (sorrend nem fontos, kimaradtaktól elnézést))

Mi választunk egy pályát és az ellenfél is. 6v6 (vagy több), mindkét pályán 2x6 kör (a leendõ magyar bajnokság szabályai alapján)

Nos?</i>

Na most vagy nem látogatják a klánok az SG-t, vagy nem érdekli õket egy kis fun meccs.

Dexa
én csak kis mf vok...
;)

elsõsorban KLÁNOK kellenének próbára... na jó mf-ek is ;)

Dexa
miért és pölö sima bridge kemény védelem ellen?

patacsi HUN
Uraim !!! sosem lesz olyan a gamma mint régen :(
De haladnunk kell a korral sajna... ez van.
De ez nem egy játék, a többi sosem lesz ilyen (kula ;))
Viszont azt nem értem, hogy aki szórakozni akar az miért nem próbálja meg ????? rámutatnék a Magyar Bajnokság elõkészületeire, namármost ez senkit sem érdekel kb jó hónapja.Ez most azt jelenti, hogy vagy ez nem szórakozás (de akkor már jelezte volna valaki, hogy "inkábbnehaneminkábbeztmegazt"), vagy csak siránkozunk.
Hogyisvanez?????

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nyers
A Village az egyetlen új pálya ami igazán bejött. Egy hátulötõje az, hogy ha skillesebbek általában egyhangúan a defet választják, akkor nagyon nehéz. Mondjuk ez minden pályára igaz. Kellene már nagyon a random spawn ...

My Life for Freedom!

Dexa
nem csak az hogy ki mióta nyomta offline...
MÁS is közre játszhat a dologban...
;)

spec az a legjobb amikor oldalt moncsi szélén nem látok senkit sem... õ meg vígan lõ... :)

if stukival hogy lehet darálni...
:D

de egyébként Oasis szerintem jó pálya... taiga meg nálam az arctic szintjén marad meg...

Mighty
Mondjuk próbáld ki G-vel vagy Doma-val :)

Sadist
Nem tudom, még én se játszottam Villagen, de ma este majd arra is sor fog kerülni ;)
Amúgy hogy derítsem ki, hogy él-e még az az exploit? Feküdjek oda, próbáljam ki, és ha nem lõnek rám, akkor lehet szidni a Deveket?

Sadist

Na megnéztem Oasist egy kicsit élesebb szituban is. Nálam online is robban a gránát a vízben/vízen. Viszont hót kezdõként csak pislogtam, mint a kiszántott vakond, hogy "most mi van?! honnan a túróból lõtt le???" Ellenséget csak itt-ott a földön elterülve láttam. Azért nem kicsit látszik meg, hogy kik nyomták már egy jó ideje a leaked verzióval

Mighty
Village-et próbáltad már assault oldalon?

Mighty
Sadi! Még nem volt alkalmam Villagen játszani a 2.2-vel. Benne van még az az invisible spot a B objectiv mellett a sarkon?

Kutyika
Nyüssz... #42416. ,# 42424, #42426 - hát nem errõl nyüszkölõdtem már régesrég...
Személy szerint én a háztól-házig, saroktól-sarokig, taktikákat kedvelném, a nyílt terep halálos, semmit nem látok mert ahogy írtátok minden ködbe vész, nameg laggol mint az állat, amíg csellóm volt akkor is, de most sem jobb, szal ez van... De azt is érdekes figyelni ahogy a többiek játszanak, és körbelövöldözi õket az ellen, majd egy véletlen golyó befejezi a dologot... Csak azt nem értem hogy a fenébe csinálják sokan... # 42416! Zsozs, milyen más játékokat próbálgattok?

Mighty
Én csak azt nem értem, hogy mi a abúbánatos kékeres lópikuláért kellett a kiképzésekhez hozzányúlni?

Amúgy mennyi beta teszter leledzik a világban?

Nyers

My Life for Freedom!

Dexa
sztrájkot hirdetek játék terén amíg Nyers és Sadi nem lesz béta...
;)

de most kom:
há' nem tom mit csinálnak de rettentõ sok dolgot észre kellett venniük mert annyira észrevehetõ...

Dexa
na akkor a témát majd megcsekkoljuk fent vmi szerveren...
mert kom mondom hogy ha nálatok a vízben robban rendesen akkor nem tom mija bibi nálam...
nagyon soxor nem robban... (még mielõtt vmi ügyes feldobná kibiztosítás után dobom L ;) )

Nyers
Pontosan. Én csak azt nem értem mi a szart csinálnak a béták??? Nem észlelték a Criticalokat most meg ezek a fatal hibákat a tréningen? Egyszerûen tényleg gáz, nem azért kapják meg a csomagot, hogy szórakozzanak ... (persze azt is, de ez már botrány)

My Life for Freedom!

Sadist
Hát nálam a vízen símán pattan a gránát, mintha csak beton lenne. Utána szépen robban is, de eddig én is csak offline néztem meg.

Dexa
de kom milyen xar lehet... hallasz vmit a gémrõl... letöltöd... megcsin az acc-od... csin a tréningeket... ha jól megcsináltad nem tod feltölteni az eredményeket ha vmi gebasz van... bár az sem kész életbiztosítás ha már fent van mert Lveszhet adat...
...esetleg az auth xar be...
ha már tudsz menni játszani akkor esetleg PB kirak...
CE...

szal nem irígylem azokat akik még csak most kezdik a gémet...
;)

Nyers
djmonkeyboy: "We are currently working on this and greatly apologize. Mout, M24, and weapons familiarization indeed have fatal bugs."
Na szépen állunk megint, ki kellene tenni hírnek, hogy az újoncok nehogy egybõl abbahagyják.

My Life for Freedom!

repro
Ekkor még nagy r-rel írtam. fura :)

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Régi szép idõk
(van pár pop-up sorry)

N0 TXT TLK PLZ!4!

oké, de én a folyóról beszéltem