America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ne mondja nekem senki sem hogy mákjuk vót me' single shot-tal nyomták a skacok végig...
ja és benyögig hogy kezdõk...
akkor milyen az expert/veteran/very hard szint?
;)
ezt leszámítva jó napom vót...
;)
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
skac kaszával def oldalon vót...
húz egyet ballra... egyet jobbra... erre 4 támadónak annyi...
;)
elõbb 1 honoros csóka bejön mecgenyára... 7kör alatt lezavar 43 kill-t oszt' jónapot... szinte másnak nem is volt kill-je...
:)
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
;)

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Az ilyeneknek a gépét a szeme láttára bontanám szét egy kalapáccsal vagy dobnám le az erkélyrõl! Utána pedig levágnám tõbõl mindkét kezét, nehogy még egyszer számítógépet tudjon használni 

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
The End
My Life for Freedom!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

Hja és nemsoká' kijön a HalfLife 2, amire készítenek 1 modifikációt... érdemes megnézni! LINK
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Ma hol is tartunk? Bemegyek egy szerverre, jön Dexa is, és mire kell figyelmeztetnem, vigyázz csdíterek!! És nem lehet õket kiszavazni, kirúgni, mert gyors a netjük, és mielõtt kiszavazod, vagy pb_kicket nyomsz ellene reconnectál...Aztán elkezdõdik a kör és 1perc alatt 500!!RPG-t lõ ki...Természetesen Official szerveren vagyunk, no admin, és mindenki xarik rá...
Szadista barátom kérdeztre ZsozS papit, hogy honnan tudja, hogy vannak hackek-csítek, stb..NÉZZ körül a neten, a trackeren, stb..vagy csak keress rá a google-on..DE jobbat mondok, van egy fórum, ahol idõt és energiát nem sajnálva összeírták a létezõ összes hacket, cheatet, addon-t, amit el tudsz képzelni, és a PB-nem látja, sõt, nem is fogja...mindegyik "own fingerprint"-el rendelkezik,ha ezt érted mi, akkor nem kell magyarázni, miért van ennyi szar...És a 2.2 megjelenésekor több fórumon nagy betûkkel jelent meg a cím:AAO 2.2 Multihack...JAH és ez nem csak csíterfórumokon, hanem több klán forumán linkel együtt jelent meg...Errõl ennyit...
Összességébe:talán kisebb lett a lag, és ugyanolyan xar és lassú a netem mint volt, de az összes usa szerveren 200 alatt van a pingem, ami igen jónak mondható, mondhatni megszokott...Néhány eu szerveren elõferdült, hogy 60-70-es pingem volt, akkor ment is a game..
Tehát kicsit kitágítva a netes játszóteret, inkább nyomulunk más gamékkal, ezzel a xarral meg minden peccs után nyomunk egy kört...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem is akartam ma jáccani, de gondoltam miért ne?! Legalább lecsekkolom hogy "mi újság otthon"! Erre van 2 azaz kettõ, igen jól írom KETTÕ darab village server! Egy 24 fõs nyugati parti, meg valami rissz-rossz server(lehet hogy még PB sem volt engedélyezve rajta, nah mind1) szal egybõl nyomtam el! Gondoltam akkor egy kis oasis! Tajgához már egy kicsit hüvös van ilyenkor este :)
Felmegyek egy 16os EU serverre!
1 db IF AK volt szabad! Eh!, legyen mi bajom lehet! Szépen mederben elosontam egy sziklához. Meglátom az arcot, single 4 lövés fejbe, erre....
CRITICAL ERROR
volt az egész kb fél perc!
Na jó nem nyavajgok tovább, Bocs mindenkitõl!
Eheh! Szép munka volt a 2.2!
;)
;)
de a témához való hozzáállásról mondtam neked is és repronak is személyesen vmit... kifejtettem a véleményem...
de nekem akkor is a legcudarabb a sima bridge védelem jó def ellen...
a nagy smoke-ba váratlan gránátok...stb...
na jó egyszer hagyom majd hogy leszedj gémben...
;)
:DDDD

My Life for Freedom!
<i>Mint tudjátok, múlt hétvégén játszottunk egy igen színvonalas funwar-t a G&R ellen és ezen felbátorodva megkérdezném a mélyen tisztelt magyar klánokat, volna-e kedvük egy hasonlóhoz? (HIT, HAF, THE, stb (sorrend nem fontos, kimaradtaktól elnézést))
Mi választunk egy pályát és az ellenfél is. 6v6 (vagy több), mindkét pályán 2x6 kör (a leendõ magyar bajnokság szabályai alapján)
Nos?</i>
Na most vagy nem látogatják a klánok az SG-t, vagy nem érdekli õket egy kis fun meccs.
;)
elsõsorban KLÁNOK kellenének próbára... na jó mf-ek is ;)
De haladnunk kell a korral sajna... ez van.
De ez nem egy játék, a többi sosem lesz ilyen (kula ;))
Viszont azt nem értem, hogy aki szórakozni akar az miért nem próbálja meg ????? rámutatnék a Magyar Bajnokság elõkészületeire, namármost ez senkit sem érdekel kb jó hónapja.Ez most azt jelenti, hogy vagy ez nem szórakozás (de akkor már jelezte volna valaki, hogy "inkábbnehaneminkábbeztmegazt"), vagy csak siránkozunk.
Hogyisvanez?????
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
My Life for Freedom!
MÁS is közre játszhat a dologban...
;)
spec az a legjobb amikor oldalt moncsi szélén nem látok senkit sem... õ meg vígan lõ... :)
if stukival hogy lehet darálni...
:D
de egyébként Oasis szerintem jó pálya... taiga meg nálam az arctic szintjén marad meg...
Amúgy hogy derítsem ki, hogy él-e még az az exploit? Feküdjek oda, próbáljam ki, és ha nem lõnek rám, akkor lehet szidni a Deveket?

Na megnéztem Oasist egy kicsit élesebb szituban is. Nálam online is robban a gránát a vízben/vízen. Viszont hót kezdõként csak pislogtam, mint a kiszántott vakond, hogy "most mi van?! honnan a túróból lõtt le???" Ellenséget csak itt-ott a földön elterülve láttam. Azért nem kicsit látszik meg, hogy kik nyomták már egy jó ideje a leaked verzióval

#42416. ,# 42424, #42426 - hát nem errõl nyüszkölõdtem már régesrég...
Személy szerint én a háztól-házig, saroktól-sarokig, taktikákat kedvelném, a nyílt terep halálos, semmit nem látok mert ahogy írtátok minden ködbe vész, nameg laggol mint az állat, amíg csellóm volt akkor is, de most sem jobb, szal ez van... De azt is érdekes figyelni ahogy a többiek játszanak, és körbelövöldözi õket az ellen, majd egy véletlen golyó befejezi a dologot... Csak azt nem értem hogy a fenébe csinálják sokan...
# 42416! Zsozs, milyen más játékokat próbálgattok?
Amúgy mennyi beta teszter leledzik a világban?
;)
de most kom:
há' nem tom mit csinálnak de rettentõ sok dolgot észre kellett venniük mert annyira észrevehetõ...
mert kom mondom hogy ha nálatok a vízben robban rendesen akkor nem tom mija bibi nálam...
nagyon soxor nem robban... (még mielõtt vmi ügyes feldobná kibiztosítás után dobom L ;) )
My Life for Freedom!
...esetleg az auth xar be...
ha már tudsz menni játszani akkor esetleg PB kirak...
CE...
szal nem irígylem azokat akik még csak most kezdik a gémet...
;)
Na szépen állunk megint, ki kellene tenni hírnek, hogy az újoncok nehogy egybõl abbahagyják.
My Life for Freedom!