America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Fenyofat feldiszitettem, igy most mar kivanok nektek boldog karacsonyt!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Boldog Karácsonyt!

Ahet
Nektek is, és mindenkinek hasonló jókat!
Kellemes Ünnepeket és Nyugodalmas Jóétvágyat! 😊

The gods have disconnected you ...

pet70000

SACA_(HUN)
zotyesz

Boldog Karácsonyt Mindekinek!

Sianis
Csak nem az nagy G személyesen?

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

Boldog Karácsonyt minden gémernek(és nem gémernek)!!!

Sianis
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

Dexa
merri krisztmösz all...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[Rush]

hTTp://ror.hu/

[negativ] Cirek
Na akkor ma Elsõként a Szent Este napján:

<#banplz>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Sadist
Már 2.5-nél kéne tartania, szal régen rossz 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Cactus
Te vagy a hírszerzõ! 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Josszimatroz
<#vigyor1> jó ötlet..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Milyen volna már, hogyha a PB nem banolná a csítereket, hanem elcseszné a játékukat. Megfertõzné valami a gépüket és minden csít az ellenkezõjét csinálná. Pl: Az aimbot nem célra tartaná a célkeresztet, hanem mindig "ledobná" a célpontról, vagy a wallhacknél csak a játékosok látszódnának, azon kívül tök sötétség volna és eltévedne, mert nem látná a falakat <#eplus2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Josszimatroz
hát én sose vótam honorqrva.. ma is taliztam a szines nevuvel csar-on 2szer letkztam.. egy sittet megert.. bar kozben 2 "csapattars" aszonta ne tegyem merhogy akkor konnyebb dolgunk lesz nyerni.. no comment <#mf3>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

pet70000
egy csomó GSG köcsög is ott van, ezekkel régebben sokat talállkoztam........

Sadist
Na lehet csámcsogni. Azért nem semmi, hogy mennyi szaralak játsza ezt a gémet 😞

még van 3 óra.... majd elválik 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Idén nem lesz meglepi?! <#ticking>

23. Dec 2002 - v1.5.0 - Amrica's Army : Operations
23. Dec 2003 - v2.0.0a - Armerica's Army : Special Forces(Sandstorm)
23. Dec 2004 - ...

My Life for Freedom!

Sadist
<#integet2>

Mighty
Azert mert nem lehet. Gyorsan nevet valt, ha votekick volt. pb_kick meg hatastalan ellenuk jelenleg.

Megoldas: massziv TK, vagy elejuk allni, mikor lonek. Esetleg meg lehet blokkolni az utjukat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dexa
majdani filmfelvételhez statisztákat keresünk...
<#zavart1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Slow
hát ezek BAUER alapok 😉

Most jövök egy bridzses bevetésrõl...nos szembetalálkoztunk egy csíterrel...a sorozatlövõs 203-at használta meg valahogy mindig tudta hova dobja a gránátot...asszem (fin)Keimo volt a neve.Kapott is egy ban-t...bár sajos nem hárdvereset.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

stfu plzwtf htx 😛

Sadist
Hogyan legyetek 1337 szoldzsörök!

Van ott még ahhonan ez jött!

htx!

Sadist
Állat smiley

tékelgetünk? tékelgetünk?

rezes
koszi
44400😊

Fonok.Ki az a corporation?

Cactus
Ezt az új fegyvert láttátok már armyban?

<#banplz>

rezes
koszike nem ez volt de ez is tokeletesen megfelel

SACA_(HUN)
Repro! Halasszuk el a meccset! Iszonyatosan lagzanak a szerverek!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

rezes
Valaki belinkelte a multkor egy eleg jo netspeed tesztelo proggit.megtudnatok adni ujra a cimet?

Cactus
Azért lehet jót is játszani Hospitalon, de egyértelmûen igazad van abban, hogy a honor ma már nem a skill -t mutatja...

repro
köszönjük a szerver felajánlásokat.
THE matrica nyerte a hangszórót😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

rezes
hat igy ujevig nem lesz meg a 45k

[HUN]Crassus
hááát bevallom én is mindíg letékázom a csítereket és ha visszajövök a sittrõl és még mindíg ott van akkor még 1x😊))

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Én jól fejbeküldtem egy tárral és utána már nem nagyon ugrált!
Ellenben én mentem a sittre, de mire visszaértem már nem volt a serveren!

[HUN]Crassus
nagyon nem hülyeség,mert a fejlesztõk amikor kitalálták sztem azért tették,hogy megmutassa a játékosoknak egymás közt ki milyen tapasztalt-mennyire jó játékos.Viszont egyvalamit nagyon Lqrtak,hogy a különbözõ mapokon a honorszerzési egyensúly nagyon nem okés.Szóval ami miatt készítették pont arra nem jó😞(
nem hinném ,hogy egy 500-600 HOSPITAl órás játékos felveheti a versenyt egy 500-600 órás mondjuk WC/WCSE-s játékossal ezek körülbelûl hasonló típusú mapok,de ég és föld mind nehézségében mind pontszerzési lehetõségében a 2-õ.......
A régi játékosok emlékezhetnek az "FLS assault-os"-honoróriásokra na most ugyanez van csak hospitalban.......kicsit ballanszolni kéne ezt a honordolgot,mert az ötlet még1x mondom nagyon jó viszont a kivitelezést elcseszték.
Személy szerint benne lennék egy honornullázásban egy átdolgozott pontozási rendszer elkészülte után.
Persze elõbb várjuk meg míg ZSozS meg Barocas 100-as lesz!😊)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Dexa
bááázzz
addig sem unatkoztatok...

No spammelés helyett megyek bauerkodok egy picit.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
<#nezze> Nem is tudom, elkezdtél linkelgetni minden hülyeséget egy konkurens fórumról 😊

Dexa
ho' mi vót?

Sadist
Honor leginkább csak fegyverválasztásnál számít. Valamikor Mighty írta, hogy fele arányban az is számít a pontok mellett.