America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
jaja...

megoldás:
csinálni jó kis ütõs videót hogy rettegjen a magyaroktól minden csíter...
😉
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

N3TuddKi
a filmben élõhulla szeretnék lenni 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
az a szomorú, hogy egyre több helyen és egyre többen.... 😞

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Dexa
nekem is... de mivel már nem ez az elsõ ilyen amit látok személyesen vagy pedig vkinek a felvételén...
...és van egy tippem hogy nem is az uccsó...
:S

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Jólvanna, nem bírtam elolvasgatni, kicsit homályos.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
de az a jó a dologban hogy kiírja hogy 2 perc azonnali ban ...stb...stb... és csóka meg bent figyel és osztja az észt tovább...
😊

Dexa
még is mi...
😉

Sadist
Mi volt az a sok PB üzenet? :S

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
jó a video...
pölö bridge-en szar ez a szõnyegbombázás, vagy mountain pass-on is... nincs hova menni kezdés után rögtön...

Dexa
azt majd csak késõbb kell megszakérteni (az 5let jó 😊 )... elsõ hogy felvételek legyenek amiket majd össze lehet vágni...
😊

Psion
A hõsök elég szarul tudnak járni ... azé' hõsök ...

pl. elkap az op4 és egy villanó gránátot rak a szádba ... aztán, helló veled ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Sadist
Tényleg, majd a zenén is lehet gondolkozni. Én felajánlom a Szikla soundtrackemet 😊

Sadist
Olyan itt nem lesz, Magyarországon vagyunk, nem Hollywoodban<#mf2>

Psion

Szal' lehet hogy már unjátok, de ismét bele futottam egy "falka" cheter-be ...

Ami sajnos nem is olyan különös manapság, ezek a rosszéletûek ilyenkor biztos qrvára unatkoznak ...
Felvettem a játékot Fraps-al ... sajnos nem mind sikerült túl jól ezért eggyet kiválasztottam ... (azért nem, mert rajtam, meg kb 3 - 4 "szerencsétlenen" kivûl minenki cheater volt(!!!))

VIDEO

A video kb.13 MB és XviD-el van kódolva(XviD-1.0-RC3-29022004.)

Írja az egyik csaló a másiknak hogy csináljanak már szabájokat, ne gránátozzák szét a kiindulási pontot... nagyon jó, most már lessz cheter etika is...
Bejött egy Magyar srác is -=Ce.Wa=-$ONiC , le is TK-ta az egyik nyomit... persze egybõl ment a sittre ...

Jahh és a video-hoz sok sikert, ha tudok segítek ... pl. ha kell a Black Hawk Down film zenéje feltöltöm...

THE matrica
Én vállalom a hõs szerepét aki 1 pisztollyal lelõ 100 embert 😄

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
...kell...
😉

szívesen leszek kifolybelû hulla,ha kell<#eljen>

Dexa
peeeeeersze soronként...
😉

azt írtam hogy a többit majd army.hu-n írjuk...
(még mindig csak azoknak akiket érdekel a téma)
😉

Ahet
Részemrõl is Ok. 😊

De miért az army.hu-n beszéljük meg? Kitûnõ alkalom, h elérjük az 50K-t 😊 szépen soronként beírod a forgatókönyvet. 😊)<#nevetes1>

The gods have disconnected you ...

Dexa

😉

THE matrica
Én benne vagyok.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
természetesen mindez akkor lesz aktuális amikor már mindenki kipihente magát és ráér hogy Lviselje a forgatás fáradalmait...
😊

Dexa
hogy kicsit ármiról is essen szó...
😉

szal a francia klán videója után felmerül egy 5let hogy kéne csinálni egy össznépi magyar videót...
az egész végül is csak technika ill emberfüggõ...
😊

kéne majd egy lezárt szerver és lehetõleg sok résztvevõ (szereplõ 😉 )
bõvebben majd army.hu-n...

(csak akit érdekel a dolog hogy csináljunk egy jó magyar ármis videót)

Bódog karácsonyt valamint sikerekben (és frag-ekben) gazdag újévet 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Ez inkább szánalmas! 😄DD

Aragorn10
Boldog karacsonyt és sikeres új évet mindenkinek<#taps><#taps><#taps>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Cactus

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Cactus
A fenébe, pedig azt hittem, hogy most kapom meg.
Nem baj, akkor elég lesz az M4-es <#wink><#violent>

patacsi HUN
Boldog Karit mindenkinek !!
Jó kis procik, meg vidkarik legyenek a fa alatt 😊
M249- re ne számítsatok, azt a krampuszokkal kellett volna boltolni mikire 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
hua 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket És Boldog fragekben, piában, nõkben gazdag Új Esztendõt kívánok a Magyar AAO közösségnek és családjuknak...

Tape at war yack one knock a fuck on

rezes
kira 5 pont oda😊))

Fonok.Ki az a corporation?

SACA_(HUN)
L.ófasz A. S.eggetekbe ha jól emlékszem? 😊)) Lolka

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

rezes
L.A.S mindenkinek karacsony alkalmabol(ha meg emlekeztek ra hogy ez mit jelent<#vigyor3>) de legfokepp Kisbrunonak,Pateknek es az egesz HIT legenysegnek

Fonok.Ki az a corporation?

N3TuddKi
kellemes kalácsot mindenkinek és zabáljátok magatokat halálra beiglivel<#hamm>

Gfreiter
Huácsá 😄 Nemsokára kicsit felújítom a gépet. Addig nem nagyon akarok játszani, mert az utóbbi idõben kicsit kikészültem... <#idiota> Szal új proci + vidikari kell. A gépemet direkt be sem kapcsoltam jó ideig 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Huácsá! Mikor megyünk faluba darálni egyet? 😄

Gfreiter
Boldog Karajcsont mindenkinek 😊 Nemsokára leszek megint 😊 <#integet2>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kellemes Ünnepeket!

Tegnap Bridge Crossingon M203 hekk(nem az amelyik úszik). Hát tényleg nemsemmi ez a légitámadásszerû robaj, fõleg, hogy a fal másik oldalán voltam<#vigyor2>

[Rush]
Töltött-káposztás halászlében fuldokló
bejglibe tekert havat lapátoló
BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK!!!

hTTp://ror.hu/

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

[Rush]
TESCO gazdaságos klán <#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Cactus
Békés (igen, békés, nem lövöldözni egész nap Armyban <#idiota>), Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Psion

Jahh mer' mocskos mód lusta voltam beregisztrálni magam ...
Ha ezt a lépést meg is tettem, tuti hogy elfelejtettem megváltoztani 24 órán belül a jelszót ...

Most meg rászántam egy kis idõt...

Sadist
Jah sry csak eddig még nem láttunk errefelé 😊

pet70000
ezzel a csittel én is tallálkoztam, nem tudsz mit csinálni, csak lépni....
én még próbálkoztam egy darabig lelõni a <#kocsog>-öt, de aztán feladtam...

Psion

Persze ... most vettem a TESCO-ban az Acc-om ...

Sadist
Egy új AA tagot tisztelhetünk személyedben? 😊

Psion

Valami új csalás van a "piacon", mert a Weapons Cache SE-n az eggyik csapattársamat elkezdik ki kick-elni, mert hogy cheat-er. Bár én nem vettem észre, elég sokat lõt az M249-esel ...

Ki vote-olják a pókot, erre visszajön másik névvel, az eredeti neve valami Alien volt... MrVirus-ra váltott... és játék közben(!!!) nevet változtatott...
Elindul kapásból a szavazás, ki is vote-oljuk, de erre szürkére vált a neve, és mint admin, nem lehetett kirúgni ...
Elkezdõdik a kör, a pók láthatatlan lessz, és kb. fénysebességel cikázik a pályán ...

Mekkora életünk van ...

Sadist
Boldog karácsonyt az egész AA társadalomnak és a többi fórumozónak!