America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megoldás:
csinálni jó kis ütõs videót hogy rettegjen a magyaroktól minden csíter...
😉
😄
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
...és van egy tippem hogy nem is az uccsó...
:S
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😊
😉
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
pölö bridge-en szar ez a szõnyegbombázás, vagy mountain pass-on is... nincs hova menni kezdés után rögtön...
😊
pl. elkap az op4 és egy villanó gránátot rak a szádba ... aztán, helló veled ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
Szal' lehet hogy már unjátok, de ismét bele futottam egy "falka" cheter-be ...
Ami sajnos nem is olyan különös manapság, ezek a rosszéletûek ilyenkor biztos qrvára unatkoznak ...
Felvettem a játékot Fraps-al ... sajnos nem mind sikerült túl jól ezért eggyet kiválasztottam ... (azért nem, mert rajtam, meg kb 3 - 4 "szerencsétlenen" kivûl minenki cheater volt(!!!))
VIDEO
A video kb.13 MB és XviD-el van kódolva(XviD-1.0-RC3-29022004.)
Írja az egyik csaló a másiknak hogy csináljanak már szabájokat, ne gránátozzák szét a kiindulási pontot... nagyon jó, most már lessz cheter etika is...
Bejött egy Magyar srác is -=Ce.Wa=-$ONiC , le is TK-ta az egyik nyomit... persze egybõl ment a sittre ...
Jahh és a video-hoz sok sikert, ha tudok segítek ... pl. ha kell a Black Hawk Down film zenéje feltöltöm...
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
😉
😉
azt írtam hogy a többit majd army.hu-n írjuk...
(még mindig csak azoknak akiket érdekel a téma)
😉
De miért az army.hu-n beszéljük meg? Kitûnõ alkalom, h elérjük az 50K-t 😊 szépen soronként beírod a forgatókönyvet. 😊)<#nevetes1>#nevetes1>
The gods have disconnected you ...
😉
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
😊
😉
szal a francia klán videója után felmerül egy 5let hogy kéne csinálni egy össznépi magyar videót...
az egész végül is csak technika ill emberfüggõ...
😊
kéne majd egy lezárt szerver és lehetõleg sok résztvevõ (szereplõ 😉 )
bõvebben majd army.hu-n...
(csak akit érdekel a dolog hogy csináljunk egy jó magyar ármis videót)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Nem baj, akkor elég lesz az M4-es <#wink>#wink><#violent>#violent>
Jó kis procik, meg vidkarik legyenek a fa alatt 😊
M249- re ne számítsatok, azt a krampuszokkal kellett volna boltolni mikire 😉
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Tape at war yack one knock a fuck on
Fonok.Ki az a corporation?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Tegnap Bridge Crossingon M203 hekk(nem az amelyik úszik). Hát tényleg nemsemmi ez a légitámadásszerû robaj, fõleg, hogy a fal másik oldalán voltam<#vigyor2>#vigyor2>
bejglibe tekert havat lapátoló
BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK!!!
hTTp://ror.hu/
Jahh mer' mocskos mód lusta voltam beregisztrálni magam ...
Ha ezt a lépést meg is tettem, tuti hogy elfelejtettem megváltoztani 24 órán belül a jelszót ...
Most meg rászántam egy kis idõt...
én még próbálkoztam egy darabig lelõni a <#kocsog>#kocsog>-öt, de aztán feladtam...
Persze ... most vettem a TESCO-ban az Acc-om ...
Valami új csalás van a "piacon", mert a Weapons Cache SE-n az eggyik csapattársamat elkezdik ki kick-elni, mert hogy cheat-er. Bár én nem vettem észre, elég sokat lõt az M249-esel ...
Ki vote-olják a pókot, erre visszajön másik névvel, az eredeti neve valami Alien volt... MrVirus-ra váltott... és játék közben(!!!) nevet változtatott...
Elindul kapásból a szavazás, ki is vote-oljuk, de erre szürkére vált a neve, és mint admin, nem lehetett kirúgni ...
Elkezdõdik a kör, a pók láthatatlan lessz, és kb. fénysebességel cikázik a pályán ...
Mekkora életünk van ...