America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
azóta már megvan a nevem...
😉

ööö...izé... army.hu-ra írd majd be a dolgot a soundtrackest meg még amit javasolsz zenét illetõen is...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Valahogy nekem nemsikerül olyan szinesnevü névváltó csíterekkel összefutni.
Amugy az elõbb emlitett ürgét nemsikerült elkapnom,mire visszatértem eltünt.Bár lehet hogy jobb is...tényleg bizonytalan volt,hogy csal e vagy sem.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Slow
jah..
lényeg, hogy bizonytalanra ne mennyünk... bár lehetnek néha ugye polgári áldozatok, de minimalizáljuk, ha lehet 😉

Mighty
Az is megfigyelhetõ ezeknél, hogy a fegyvereik tûzgyorsasága az nagyon magas.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

megvan az egész gladiator soundtrack..azis jó..ha kell dc-n leszeded tõlem😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

SDEXAbauer 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Slow
emberek (értsd alatta: Bauerek) 😉
a stabil és könnyen megállapítható csíterek a színes, másodpercenként nevetváltó, kiszavazhatatlan dögök... ezek az igazán pofátlan és gátlástalan aljadékok, ezeket kell írtani, van belõlük is bõven, ne memmyünk bizonytalanra!

Sadist
Ajánlom figyelmedbe a PB Faq-ot <#nezze>
Az UPDT az azt jelenti, hogy éppen frissíti a PB-t. Az meg hogy megváltozott a neve valószínû, hogy azért volt, mert amikor valaki belép a szerverre, akkor egy pár másodpercig Recruit-nak írja a pontoknál, de amint autholt átvált a rendes regisztrált nevére.
Lehet hogy már kezdesz paranoiás lenni <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SirThomas
Sziasztok. Hogy a fenébe lehet, hogy engem mindig látnak messzirõl is én meg nem látom õket. Pedig használom azt a hogy is hívják... sötétben látót! 😊 Csak nem ugrik be!!! Mindegy. Van valami más is?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Asszem van 1 csíter a (Nuclear)Eu serveren...Area51es a csávó Extreme killer vagy vmi hasonló...megyek megfingatom...aki akar még segíthet.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
tudtaaaaam
😉

szal 1 a lényeg:
"akcióorientált" film zenéje kõ/kellene...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Ahet
"..azért jó mert csak..."
engem meggyõztél 😄

The gods have disconnected you ...

Dexa
tears of the sun?
<#confused>

Dexa
mind1
lényeg hogy jó legyen...
😉

soundtrack azért jó mert csak...
😄
de jól összeválogatott számokkal bármilyen soundtracket überelni lehet...szerintem...
lényeg hogy passzoljon a majdani múvihoz...

Ahet
Filmzenét használunk, avagy olyan számokat keresünk/ajánlunk ami illik a film hangulatához... ?

Mondjuk... ha már hopsitálos-megmentõs lesz... akkor ráhúzhatnánk a Saving Private Ryan -t 😉 kis monthypyton -nal megspékelve, Saving Private Brian. <#banplz>

De a tréfát félretéve, a zenét használhatnánk.

Dexa
...mindeközben majd a múvihoz kellenének múzik 5letek.. milyen számok jöhetnének szóba...satöbbi...
😉

Tegnap történt Sandstormon:
Éppen az aktuális statokat néztem, amikor azt látom higy bejön egy srác a szerverre és hirtelen megváltozik a neve, AgGrO-ra.
Nosza gondoltam, egy csíterrel lesz dolgunk...
Lehívom a pb_plist-et:

És látom hogy a srác neve mellett nem ok van hanem updt rövidítés???
Nah mondom mindjárt csinálja majd a felhajtást, de nem tett semmi különöset:

Gondoltam indítok azért egy votekicket, biztos ami biztos.
Erre a srác kérdezi hogy miért? Mondom mert nem azzal a névvel jött be szerverre amit kijelez a játék a statoknál. Erre csak röhög.
Majd kb 3 kör után eltûnik a szerverrõl. Minden felhajtás nélkül!

Kérdem én:
Miért változott meg a gyerek neve?
Lehet hogy még kezdõ csíter volt?

Ahet
Annyira gonosz, h már tetszik is. 😉
A kérédés ki alkot meg ilyen progikat, ill. ki nyul bele a má meglévõkbe?
Avagy megfelelõ helyeken, jóidõben elkottyantott pletykákkal operálunk?

patacsi HUN
én csak 5 -ig merészkedtem 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Tegnap kicsit túlzásba vittem a csít ellenes hadjáratot... Eredmény: Smachbauer 3 honoros lett <#zavart2>

BenyBo
Sl@vebauer munkára jelentkezik! <#mf1>

BenyBo
szerintem ez állat ötlet! <#worship>
(szerintem <#csirke>) <#vigyor5>

HAFgoofy
apropó csíterek/progik! kitaláltam egy érdekes dolgot.Mint ismeretes számítógép hack-elésben is vannak az úgy nevezett "fehérkalaposok" (jók) és a "feketekalaposok" (rosszak), már ha jól emléxem! Na már most itt azt kéne csinálni, hogy egyes személyeknek el kéne árasztani a cheat-es beszerzõ helyeket olyan cheat-el ami elküldi a pb-nek a személy guid-ját, vagy automatikusan ban-oltatja magát, stb... de ez csak a futtatás után derülne ki mondjuk 1-2 nappal!
Azért lenne jó mert a végén nem lehetne tudni melyik a használható progi és melyik nem, és elvenné talán a kedvüket a csítereknek, nem bíznának egy progiba se, és sztem nem kevesen buknának bele! Hogy miért kell 1-2 nap hogy aktiválodjon, mert addig terjeszti az emberke is (hogy milyen király)<#taps><#taps><#taps>
ÉS JÓL MEGSZÍVNÁK
Szerintetek?<#nevetes1>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Dexa
de most komolyan:
pébé anticsíter proginak nevezett akármi nem áll a helyzet magaslatán
jó...igaz ami igaz csíterek mindig is voltak...vannak...és lesznek is sajna...
DE:
americasarmy.com sem lenne rossz ha Lismerné a Bauerek anticsíter törekvéseit...
😉

Dexa
hooah hooah
😉

BenyBo
húá! 😄

HAFgoofy
mi is, mi is...<#violent><#gun> csítert akarunk gyilkolni!
Szóval Beast Hunter és én is szivesen jelentkeznénk! Az én nevem már megvan, az új account-ot nemsoká megcsinálom!

Tehát SCALPBAUER nemsoká bevetésre kész!<#ravasz1><#hehe>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Slow
Tanulmányozd ezt és cselekedj megfelelõen!

holnap intézkedünk, de most jóét 😉

BenyBo
lehet még Bauer-nek jelentkezni?

I want to feel the Bauer's powa against cheaters! <#violent>

Dexa
kedves Bauer társak
üdv mindenkinek
😊

Saucybauer szolgálatra jelentkezik
<#vigyor1>

Dexa

megvan
😊

Slow
got it!
😉

Dexa
csekk elsõ ill 4...
😉

Slow
hát igen, át kell gondolni, kicsit meditálni rajta, mert hogy is mondjam... örök érvényû a dolog...😊

Dexa
még keresek vmi értelmes nevet mert a Sdexabauer...sántít...
LooooooooooooooooooL
😉

Slow
😊
nem kell értelmesnek lennie, a lényeg, hogy a TIED 😉

gyüjjön a mail 😉

Dexa
lehetek bauer?
<#zavart1>

játékstílusom nem sokkal lenne más mint most
<#vigyor1>

csak már nem tom mi olyan van ami S+4+bauer és értelmes...
:S

Dexa
harcospanda rúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlz
😉

dö varrior vidin
😉

Slow
BAUEREK!

büszke vagyok rátok!

aki friss BAUER és még nem küldött nekem mailt, az tegye meg, hogy tudjam küldeni a tracker adatokat, meg felrakjam a BAUER PORTÁLra a nevét (<--hasznos az új bauereknek, névválasztás miatt)

Slow
haggyá' má minket az SS-es faszságaitokkal..
azért van a privi, hogy szólj neki...

Sziasztok!

Ha tudjátok, akkor légyszi értesítsétek Gfreiter-t, mert az általa megnyított fórumot (Wehrmacht,Waffen-SS) egy buzi fasz megrongálta és így jelenleg használhatatlan. Ha jól tudom akkor Õ megtudja csinálni.

Best Regards: Marseille

\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper

Szia,

igen, errõl beszélek! Kezdõ koromban (1.6) én is a Pipelinen nyomultam, ott én sem vettem ezt észre, bár akkor még megvolt az a bug, h a gránátot át lehetett dobni a rácson, meg távcsõ nélkül macera is keresztüllõni rajta, szóval nem volt túl kifizetõdõ védõként ott tartózkodni ... :-)
Ipieline SF-re mostanában szoktam rá és ott viszont nagyon gyakran elõfordul a jelenség ... 1ébként érdekes, h amíg Pipelinén mindig támadó voltam, SF-en jobban szeretek védeni. De ha támadónak oszt be a rendszer, azért nem lépek ki, mert tiljta a Soldiers's Creed :-)
Sadist
Mindenki ismeri Stephen Kinget, aki kicsit is járatos Villagen 😄DD

Nézzétek meg a tracker statját. Fõleg a Village frag rate-jeit figyeljétek. Azért nem semmi, hogy a srácnak több mint 1100 órája van Villagen, de eddig még egyszer sem láttam normálisan játszani. Ha egy Village szerveren megemlíted azt a szót, hogy RPG camper, akkor mindenkinek az õ neve jut eszébe.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers
Te is ismered Stephan Kinget! Mekkora lol az a srác! <#zavart1>

Magnat: tudom mire gondolsz, nekem ugyanez a tapasztalatom. Ismerem a Pipe-ot rendesen, tudom, hogyan lövik a ventet. De amikor mindig akkor kezd el lõni a csóka, mikor bemászok, na ez a furi! Ezt fõleg PipeSF-en tapasztalom, simán elég ritka! Mert ott én ontom a zárótüzet a beszari, camper, fragk*rva védõkre! <#eplus2>
Ass is the match!

My Life for Freedom!

Sadist
Style akart lenni? 😊

Most örülök, mert olyan jó kis nevet találtam ki magamnak ^^
Baueres és lényegretörõ 😊

Sylebauer üdvözöl ! .... 😄

Sadist
Schafbauer szolgálatra jelentkezik! <#vigyor1> (Schaf=birka <#idiota>)
Végül a német-magyar szótár döntött <#vigyor3>

zotyesz
Tényleg jó lenne, mert túl sok a csíter, és elég nehezen állnak tovább.

Mighty
Amig tart a Bauerek csit ellenes harca, nem lehetne novelni a honort 20 fole? Akkor nem kellene pocsekolni az idot az honorvesztes potlasara.

Mighty
Jah. Most kell gyujtenem kis honort, mert lecsokkentem 10 ala es ott mar 500-asaval csokken a szintem 😞