America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉
ööö...izé... army.hu-ra írd majd be a dolgot a soundtrackest meg még amit javasolsz zenét illetõen is...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Amugy az elõbb emlitett ürgét nemsikerült elkapnom,mire visszatértem eltünt.Bár lehet hogy jobb is...tényleg bizonytalan volt,hogy csal e vagy sem.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
lényeg, hogy bizonytalanra ne mennyünk... bár lehetnek néha ugye polgári áldozatok, de minimalizáljuk, ha lehet 😉
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
a stabil és könnyen megállapítható csíterek a színes, másodpercenként nevetváltó, kiszavazhatatlan dögök... ezek az igazán pofátlan és gátlástalan aljadékok, ezeket kell írtani, van belõlük is bõven, ne memmyünk bizonytalanra!
Az UPDT az azt jelenti, hogy éppen frissíti a PB-t. Az meg hogy megváltozott a neve valószínû, hogy azért volt, mert amikor valaki belép a szerverre, akkor egy pár másodpercig Recruit-nak írja a pontoknál, de amint autholt átvált a rendes regisztrált nevére.
Lehet hogy már kezdesz paranoiás lenni <#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
😉
szal 1 a lényeg:
"akcióorientált" film zenéje kõ/kellene...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
<#confused>#confused>
lényeg hogy jó legyen...
😉
soundtrack azért jó mert csak...
😄
de jól összeválogatott számokkal bármilyen soundtracket überelni lehet...szerintem...
lényeg hogy passzoljon a majdani múvihoz...
Mondjuk... ha már hopsitálos-megmentõs lesz... akkor ráhúzhatnánk a Saving Private Ryan -t 😉 kis monthypyton -nal megspékelve, Saving Private Brian. <#banplz>#banplz>
De a tréfát félretéve, a zenét használhatnánk.
The gods have disconnected you ...
😉
Éppen az aktuális statokat néztem, amikor azt látom higy bejön egy srác a szerverre és hirtelen megváltozik a neve, AgGrO-ra.
Nosza gondoltam, egy csíterrel lesz dolgunk...
Lehívom a pb_plist-et:
És látom hogy a srác neve mellett nem ok van hanem updt rövidítés???
Nah mondom mindjárt csinálja majd a felhajtást, de nem tett semmi különöset:
Gondoltam indítok azért egy votekicket, biztos ami biztos.
Erre a srác kérdezi hogy miért? Mondom mert nem azzal a névvel jött be szerverre amit kijelez a játék a statoknál. Erre csak röhög.
Majd kb 3 kör után eltûnik a szerverrõl. Minden felhajtás nélkül!
Kérdem én:
Miért változott meg a gyerek neve?
Lehet hogy még kezdõ csíter volt?
A kérédés ki alkot meg ilyen progikat, ill. ki nyul bele a má meglévõkbe?
Avagy megfelelõ helyeken, jóidõben elkottyantott pletykákkal operálunk?
The gods have disconnected you ...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
(szerintem <#csirke>#csirke>) <#vigyor5>#vigyor5>
Azért lenne jó mert a végén nem lehetne tudni melyik a használható progi és melyik nem, és elvenné talán a kedvüket a csítereknek, nem bíznának egy progiba se, és sztem nem kevesen buknának bele! Hogy miért kell 1-2 nap hogy aktiválodjon, mert addig terjeszti az emberke is (hogy milyen király)<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
ÉS JÓL MEGSZÍVNÁK
Szerintetek?<#nevetes1>#nevetes1>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
pébé anticsíter proginak nevezett akármi nem áll a helyzet magaslatán
jó...igaz ami igaz csíterek mindig is voltak...vannak...és lesznek is sajna...
DE:
americasarmy.com sem lenne rossz ha Lismerné a Bauerek anticsíter törekvéseit...
😉
😉
Szóval Beast Hunter és én is szivesen jelentkeznénk! Az én nevem már megvan, az új account-ot nemsoká megcsinálom!
Tehát SCALPBAUER nemsoká bevetésre kész!<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
I want to feel the Bauer's powa against cheaters! <#violent>#violent>
üdv mindenkinek
😊
Saucybauer szolgálatra jelentkezik
<#vigyor1>#vigyor1>
megvan
😊
😉
LooooooooooooooooooL
😉
<#zavart1>#zavart1>
játékstílusom nem sokkal lenne más mint most
<#vigyor1>#vigyor1>
csak már nem tom mi olyan van ami S+4+bauer és értelmes...
:S
😉
dö varrior vidin
😉
büszke vagyok rátok!
aki friss BAUER és még nem küldött nekem mailt, az tegye meg, hogy tudjam küldeni a tracker adatokat, meg felrakjam a BAUER PORTÁLra a nevét (<--hasznos az új bauereknek, névválasztás miatt)
Ha tudjátok, akkor légyszi értesítsétek Gfreiter-t, mert az általa megnyított fórumot (Wehrmacht,Waffen-SS) egy buzi fasz megrongálta és így jelenleg használhatatlan. Ha jól tudom akkor Õ megtudja csinálni.
Best Regards: Marseille
\"History is always written by the victor and the histories of the losing parties belong to the shrinking circle of those who were there\" Jochen Peiper
igen, errõl beszélek! Kezdõ koromban (1.6) én is a Pipelinen nyomultam, ott én sem vettem ezt észre, bár akkor még megvolt az a bug, h a gránátot át lehetett dobni a rácson, meg távcsõ nélkül macera is keresztüllõni rajta, szóval nem volt túl kifizetõdõ védõként ott tartózkodni ... :-)
Ipieline SF-re mostanában szoktam rá és ott viszont nagyon gyakran elõfordul a jelenség ... 1ébként érdekes, h amíg Pipelinén mindig támadó voltam, SF-en jobban szeretek védeni. De ha támadónak oszt be a rendszer, azért nem lépek ki, mert tiljta a Soldiers's Creed :-)
Nézzétek meg a tracker statját. Fõleg a Village frag rate-jeit figyeljétek. Azért nem semmi, hogy a srácnak több mint 1100 órája van Villagen, de eddig még egyszer sem láttam normálisan játszani. Ha egy Village szerveren megemlíted azt a szót, hogy RPG camper, akkor mindenkinek az õ neve jut eszébe.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Magnat: tudom mire gondolsz, nekem ugyanez a tapasztalatom. Ismerem a Pipe-ot rendesen, tudom, hogyan lövik a ventet. De amikor mindig akkor kezd el lõni a csóka, mikor bemászok, na ez a furi! Ezt fõleg PipeSF-en tapasztalom, simán elég ritka! Mert ott én ontom a zárótüzet a beszari, camper, fragk*rva védõkre! <#eplus2>#eplus2>
Ass is the match!
My Life for Freedom!
Most örülök, mert olyan jó kis nevet találtam ki magamnak ^^
Baueres és lényegretörõ 😊
Végül a német-magyar szótár döntött <#vigyor3>#vigyor3>