America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Úgy viselkedsz, mint valami n00b <#wow1><#mf2>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

repro
nem cseszed el a régi acc-od. Csináld meg a bauerrel a marksmantréninget és láss csodát :P.

N0 TXT TLK PLZ!4!

HAFgoofy
az ok, de ott ki is mutatja hogy nincs meg! hát most nem kockáztatom meg hogy elcseszem a régi acc-om! majd format után a Scalp-al kezdem!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

bcs78
Soha nem az számít, hogy mit látsz a játékban. Az a lényeg az adott accounthoz mi van nyilvántartva a login.americasarmy.com-on.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

HAFgoofy
Ez érdekes:
Megcsináltam új Scalpbauer nevû regisztrációmat az armys oldalon, hogy tudjak jelentkezni hozzátok ahogy ígértem, eddig rendbe is volt! Bementem a játékba, átirtam a nevem, login-oltam minden ok... DE minden tréning és egyéb maradt "Completed"-en<#wow1>
Megpróbáltam bejutni egy két egyszerû szerverre (mind off. mind pedig nem off.-ra) erre kidob, hogy kellenek a tréningek! De hát mind completed-en van!!!!<#nezze>
Nem értem... Na mind1 most holnap úgy lesz egy format c: amit már mióta halogatok, és utána megcsinálom a dolgot!
Nem adom fel...csítert akarok gyilkolni<#gun><#violent><#boxer>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Slow
felmerül, hogy ki oktat itt kit valójában ;)

AndrewCB
Ez kemény!<#idiota>

Free
waze ....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dexa
off (mi más ;) )

Egy repülõs történet, amely állítólag az Egyesült Államokból származik. Volt egyszer egy tizenéves vitorlázópilóta-növendék. Elsõ egyedülrepülése alkalmával jól eltévedt, elvesztette a magasságát, és kényszerleszállást hajtott végre egy legelõn. Semmi gáz, elõfordul az ilyesmi, betelefonált a repülõtérre, és kérte, hogy küldjék ki a vontatót. Oktatója is felszállt egy másik géppel, hogy megkeresse. Mivel a srác egy nagy mezõn szállt le, mondta neki, hogy várja meg, õ is leszáll majd mellé, és majd mindkét gépet felrakják a vontatóra.

Az oktató hamar meg is találta a növendéket. Az égrõl lenézve azonban valami nem stimmelt neki. A kényszerleszállt gép egy aprócska gyepen állt, magas fák között. Azt a kutya mindenit, gondolta az oktató, hát csak nem fog ki rajtam egy ilyen zöldfülû! Ha õ le tudott oda szállni, akkor én is! Azzal lenyomta a botot, lespirálozott, és behelyezkedett a landoláshoz. Sikerült is, csak a nyúlfarknyi terület kevés volt ahhoz, hogy megálljon. Bumm, berongyolt a fák közé, szarrá törte a gépet, még jó, hogy neki nem esett baja. Kikászálódott a roncsokból, megvakarta a fejét, és csodálkozva nézett az odarohanó növendékre:

- Hát te meg hogy a fenébe szálltál le ide géptörés nélkül, amikor még nekem se sikerült?
- Én? Én nem ide szálltam le, hanem a szomszédos mezõre, csak áttoltam ide a gépet, hogy neked több helyed legyen...

on

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

repro
sziasztok:)

Ismét szeretnénk kölcsönkérni egy szervert
holnap, 01.06. 22:00-tól (BoB után:) )
SF-Sandstorm
TWL 4v4 (nem SF beállítás!)
PM plz
köszi puszi

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
plusz 10 pont még minden 1es leszedett op4 után...
sima pályákon 30 pontot kapsz ha a csapatod nyer de te meghaltál (vagy 10et?)
SF pályákon ez 50 pont...
satöbbi

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
team leader plusz pontot kap koponyánként akik a kör végére életben maradtak az adott teamben (a, b, c, d), squad leader pontot kap az összes ember után akik életben maradtak az egész egységben...
mindezt akkor kapják csak meg ha az õ csapatuk gyõz...

medic még plusz pontot kap a gyógyítás miatt...
mivel ezt azonnal megkapja így független a csapata nyer vagy sem...
stb...

A gyõztes csapat minden tagja kap pontot a gyõzelemért.Ezzel díjazva a csapatmunkát.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

de az hogfy befolyásolja az én pontjaimat???

... got nothin to share with you...

Mert valószinü hogy abban a körben nyert a csapatod.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

THE matrica
Mert lehet hogy te ugyan gyengébben szerepeltél de a csapatod jól.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

az addig oké de akkor miért egy gyenge menetben kapok sok pontot?

pet70000
ha sajátot õlsz meg, akkor minusz pontot kapsz, értelemszerüen ennyivel csökkenek a pontjaid
magyarán sajátot ne lõj le, és a plusz pontokat gyûjtsd

THE matrica
És az mi?

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

már megint csak kérdezek. szal,
amikor megölök 2ellenséget és nem sebzem meg egy csapattársamat se 34pontot kapok, amikor megsebrek 2csapattársam, nem ökök meg senkit, és megis halok akkor meg 193-at
Akkor most a jó ha minnél kevesebb a score?

Josszimatroz
mazsola soundtrack eleg utos szvsz.. <#idiota> tu-tu-tu-tu tu-tu-tu-tu-tu tu tu-tu tutututuuut...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

BenyBo
de én vagyok! <#nyes>

THE matrica
Nem te vagy Sl@vebauer?

köcce , megpróbálom

[negativ] Cirek
nyomj F2-t játék közben, és ott tudsz fix fegyvert választani a 7-es kör erejéig.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

de ha az elsõ menet elején volt egy jó fegyverem akkor a másodikban már mércsak alapot ad?

Minden kör elején újra a kiválasztott fegyvereddel mész, tehát amit menet közben halottaktól veszel fel az nem mrad meg.
A honor szintlépések pontok tekintetében:

1-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000

BenyBo
haha, egy kis köcsög csíter most az én bauerem nevében nyomja, mert 3x leTK-ztam... :D
bauer's hooah :)

THE matrica
Én bebindeltem ezt : Die cheater!!! The Bauer family declared war against cheaters!

az miért van hogy egyszer van egy tök king fegyverem aztán a másik menetben pedig egy simát kapok? és hogy számolódik a pont a honornöveléshez?

THE matrica
Jé én is itt voltam a Gray-t lottem le 3x. :D

THE matrica
Bazze a honort muszály nagyobbra venni háromszor lelottem 1 csalot utána már nem tudtam visszamenni mert tul alacsony lett a honorom

THE matrica
BAUEREK!!!
Fegyverbe!!!
213.228.239.167

Jújjj micsoda csúcsforgalom volt....
Asszem ezért szeretjük mi annyira ezt a játékot <#duhos2>

Sadist
Pff...Szánalmas...
A színeknek van valami színkódja, hogy rá lehessen keresni a játékos listában? Úgy célirányosan lehetne irtani a csítereket <#eplus2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az miért van hogy egyszer van egy tök king fegyverem aztán a másik menetben pedig egy simát kapok? és hogy számolódik a pont a honornöveléshez?

zotyesz
Tegnap Mightyval mi is ott igyekeztünk rendet vágni. Egyet sikerült is elkergetni, pár TK után. (Csak akkor volt gáz, amikor kör elején mögöttem kezdett.)

AndrewCB
Tegnap azon voltam fenn! Érdekes dolgokat lehetett látni!

volt itt egy kép, pil megkeresem....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
Sok türelemmel. Figyelj a légzésre is.

zotyesz
Bauerek! Weapons Cache EU22 szervert úgy látszik a csíterek kinézték maguknak. Tegnap óta akárhányszor ránéztem 2-3 színes nevû alak mindig volt rajta.

Te kis jószívû! <#crazya>

Azért néztem egybõl a pb_plistet, mert azon a cheater eredeti neve szerepel, nem pedig az amit a játékban használ. Legalábbis ez így történt múltkor a Haf szerverén aholis egy csapattársam esett áldozatul egy csalónak <#szomoru1>
Azért bátorkodtam ide berakni a képeket, mert ez egy elég egyszerû módja a csalók felismerésének.
Jah és amikor felhívtam a dologra az error clan egyik tagját Õ is egybõl vágta hogy mi a szitu.
Szvsz a gyerek még noob cheater lehetett (valszeg még csak ismerkedett a dologgal) mert a votekicknél nem változtatta a nevét, és nem produkált semmi különöset.

Más de idevágó!
A petíció ma délután már 1000 fõs aláírásnak örvendett. Kiemelnék 1-et amit most nem szeretnék minõsíteni:
944. cheater 67 best cheater site ! - http://mpcforum.com/forumdisplay.php?f=56

http://www.saveaasf.tk/

Sziasztok!Tudna vlki segiteni:Hogyan lehet lõni 36-ot a kiképzésen(eddig mindig csak 34-35 sikerûlt),mert már kivagyok!!!Van vlmi fortélya a dolognak?Ha igen pliizzz help vlki!!!Elõre is thx.

bcs78
Nem. De esetleg Evenbalance-nek el lehet küldeni.

Sadist
Tényleg, és ilyen játékban csinált screenieket pl. az AASA elfogad bizonyítékként?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Hm, érdekes. Ezt még nem is olvastam <#wow1> Most így utólag visszanézve tényleg csíter a srác, mert a verzióra is 0.0.0-át ír.

bcs78
Doma-nak van igaza sztem. Hivatalos fórumon van egy topic ami sticky lett, szal ez egy (nagyjából) hivatalosan is elismert mód a cheaterek felismerésére.

Tired of hackers! Start banning easily with proof.

BenyBo
bauerrel bementem hospitalra pontért, hogy cheater esetén legyen mibõl roe-zni, erre meg engem csítereznek le.... <#mf1>
de azért voltak ott hozzáértõbb arcok is, akik látták hogy ez hülyeség, mert olyan jó azért nem voltam..... <#nyes>

de azért éreztettem a Bauer power-t! <#vigyor1>

a bauerek nem ejtenek foglyokt azsl....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]