America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Megcsináltam új Scalpbauer nevû regisztrációmat az armys oldalon, hogy tudjak jelentkezni hozzátok ahogy ígértem, eddig rendbe is volt! Bementem a játékba, átirtam a nevem, login-oltam minden ok... DE minden tréning és egyéb maradt "Completed"-en<#wow1>#wow1>
Megpróbáltam bejutni egy két egyszerû szerverre (mind off. mind pedig nem off.-ra) erre kidob, hogy kellenek a tréningek! De hát mind completed-en van!!!!<#nezze>#nezze>
Nem értem... Na mind1 most holnap úgy lesz egy format c: amit már mióta halogatok, és utána megcsinálom a dolgot!
Nem adom fel...csítert akarok gyilkolni<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Egy repülõs történet, amely állítólag az Egyesült Államokból származik. Volt egyszer egy tizenéves vitorlázópilóta-növendék. Elsõ egyedülrepülése alkalmával jól eltévedt, elvesztette a magasságát, és kényszerleszállást hajtott végre egy legelõn. Semmi gáz, elõfordul az ilyesmi, betelefonált a repülõtérre, és kérte, hogy küldjék ki a vontatót. Oktatója is felszállt egy másik géppel, hogy megkeresse. Mivel a srác egy nagy mezõn szállt le, mondta neki, hogy várja meg, õ is leszáll majd mellé, és majd mindkét gépet felrakják a vontatóra.
Az oktató hamar meg is találta a növendéket. Az égrõl lenézve azonban valami nem stimmelt neki. A kényszerleszállt gép egy aprócska gyepen állt, magas fák között. Azt a kutya mindenit, gondolta az oktató, hát csak nem fog ki rajtam egy ilyen zöldfülû! Ha õ le tudott oda szállni, akkor én is! Azzal lenyomta a botot, lespirálozott, és behelyezkedett a landoláshoz. Sikerült is, csak a nyúlfarknyi terület kevés volt ahhoz, hogy megálljon. Bumm, berongyolt a fák közé, szarrá törte a gépet, még jó, hogy neki nem esett baja. Kikászálódott a roncsokból, megvakarta a fejét, és csodálkozva nézett az odarohanó növendékre:
- Hát te meg hogy a fenébe szálltál le ide géptörés nélkül, amikor még nekem se sikerült?
- Én? Én nem ide szálltam le, hanem a szomszédos mezõre, csak áttoltam ide a gépet, hogy neked több helyed legyen...
on
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ismét szeretnénk kölcsönkérni egy szervert
holnap, 01.06. 22:00-tól (BoB után:) )
SF-Sandstorm
TWL 4v4 (nem SF beállítás!)
PM plz
köszi puszi
N0 TXT TLK PLZ!4!
sima pályákon 30 pontot kapsz ha a csapatod nyer de te meghaltál (vagy 10et?)
SF pályákon ez 50 pont...
satöbbi
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
mindezt akkor kapják csak meg ha az õ csapatuk gyõz...
medic még plusz pontot kap a gyógyítás miatt...
mivel ezt azonnal megkapja így független a csapata nyer vagy sem...
stb...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
... got nothin to share with you...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
magyarán sajátot ne lõj le, és a plusz pontokat gyûjtsd
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
amikor megölök 2ellenséget és nem sebzem meg egy csapattársamat se 34pontot kapok, amikor megsebrek 2csapattársam, nem ökök meg senkit, és megis halok akkor meg 193-at
Akkor most a jó ha minnél kevesebb a score?
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
A honor szintlépések pontok tekintetében:
1-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000
bauer's hooah :)
Fegyverbe!!!
213.228.239.167
Jújjj micsoda csúcsforgalom volt....
Asszem ezért szeretjük mi annyira ezt a játékot <#duhos2>#duhos2>
A színeknek van valami színkódja, hogy rá lehessen keresni a játékos listában? Úgy célirányosan lehetne irtani a csítereket <#eplus2>#eplus2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Azért néztem egybõl a pb_plistet, mert azon a cheater eredeti neve szerepel, nem pedig az amit a játékban használ. Legalábbis ez így történt múltkor a Haf szerverén aholis egy csapattársam esett áldozatul egy csalónak <#szomoru1>#szomoru1>
Azért bátorkodtam ide berakni a képeket, mert ez egy elég egyszerû módja a csalók felismerésének.
Jah és amikor felhívtam a dologra az error clan egyik tagját Õ is egybõl vágta hogy mi a szitu.
Szvsz a gyerek még noob cheater lehetett (valszeg még csak ismerkedett a dologgal) mert a votekicknél nem változtatta a nevét, és nem produkált semmi különöset.
Más de idevágó!
A petíció ma délután már 1000 fõs aláírásnak örvendett. Kiemelnék 1-et amit most nem szeretnék minõsíteni:
944. cheater 67 best cheater site ! - http://mpcforum.com/forumdisplay.php?f=56
http://www.saveaasf.tk/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tired of hackers! Start banning easily with proof.
de azért voltak ott hozzáértõbb arcok is, akik látták hogy ez hülyeség, mert olyan jó azért nem voltam..... <#nyes>#nyes>
de azért éreztettem a Bauer power-t! <#vigyor1>#vigyor1>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]