America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SACA_(HUN)
LOL

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Komolyan mondom valaki tájékoztathatná az érintetteket, hogy az õsközösségnek vége, asszonyt, ételt, igazságot nem bunkósbottal szerzünk... 😛
Josszimatroz
ott a 2 pont..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

patacsi HUN
Ez azért "kicsit" szerencsétlenebb helyzetben levõ játék mint a többi... lásd a nevét 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Nemtom mi lehet a pbvel, más játékban, ahol van még pb (CoD pl), semmi gond nincsen. Két hete olyan pb-t kért mindenkitol a pb a játékban, ami meg sem jelent. még mostsem, és tokuresvolt egy csomo szerver.
Psion

Asszem rendbejöttek a dolgok ... de azért kiváncsi leszek mi a vihar volt ez ...<#vigyor5>

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

AirborneRanger
Hmm mécsak 8 servert talál a serverkeresõ? .((((
Jameg... dFesek hovalettek?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Sadist
Megint flém lesz? <#confused>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"hosszú még az élet......."

Milyen igaz.......

hosszú még az élet, és emlékszem volt akinek elszállt a diónyi agya is
Psion

Kereni kell egy olyan szervert ahol nincs PB ... ott meg a csalok beleznek ki , mindenkit .... lehet választani ... 😛

SirThomas
Szia mindenki! Éppen jönni akartam és kérdezni,h az én gépemben van e a hiba,h állandóan kidob és most látom,h nem!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Szeretném a topicot megint a TOP 10-be látni....<#gun><#violent>

De ezt csak azért írom, mert unatkozom, nincs Army <#banplz><#help>

Ja igen, emléxem az ügyre, ez akkor volt, amikor nem volt vér a pucájában kiállni<#phone>, cserében így állt bosszút......<#email><#hehe>

Psion
LOL

bazzeg ekkor szomorodik el az ember, ha ilyen haverjaim vannak... a pb romokban. Annyi rossz dolog törtinik a világban, és egyik sem Sacával!!
SACA_(HUN)
Ez mind a Barocas miatt van! Mindenki aki kapcsolatban állt vele azt bannolták! Egy csúnya ügybe keveredett, idézem: "Agyonverlek bazzeg, agyonverlek!" by ...

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Psion

Nahh jó ... remélem most már észbekap a PB, és elõad valamit ... Érdekelne, hogy mi alapján osztogatja a Pior Kick/Ban-t ...

Mer' nem vág ki mindenkit !!!

Sadist
Semmi hibaüzenet, hogy miért vágja le az embereket? <#confused> Mert ha egy cheater sorba átírogatja a nevét, akkor kiírja, hogy duplicate login miatt vág le valakit, de ez tényleg elég furcsa.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nagyon úgy tünik.....

Psion

Begajdult a PB ??!

Sorban kivág egy csomó embert ... 2 percre ami soha nem tellik le ...

Nem akarom az ördögöt a falrafesteni de lehet hogy ezt is meg hack-elték ?<#wow3>

Sadist
Meg még a többi cuccoshoz, ami futott rajta.

150 ezer egy ts szerverhez? vagy lemaradtam valamirol?
Miért nem megy a regisztrálás?

Free
Durván 150 ezer netto
nem baj lassan meg lesz
siukerült egy régi vassal beindítani a TS t. a rendszer új a vas régebbi mint volt :c)) de bírni fogja egy darabig. mindenki hasznéálja egészséggel ha van rá még igény

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

és mennyi kéne?
Free
27 ezer

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sadist
Hogy áll a gyûjtés?

Free
HAF -osok GO hafclan.hu
Elnézést a kellemetlen kiesésért. legközelebb remélem már nem lesz

well, majd....valaha....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Slow
sry, nem vagyok otthon DC-ben, csak a chello hub-on lógok...😞

SACA_(HUN)
Slow dcben otthon vagy? Nem tudom letölteni a magyar hublistát! Http error jon be mindig!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
bárki, akinek van hozzá kedve és ügyes, az küldhet bannert és kirakom... ha tetszik nekem is 😉 😛

nem bírtad ki hogy ne nyulj hozzá mi ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Slow
Sadist csinálta, én csak kicsit utómunkáztam 😉

ejjbebebaszós logóak... ki mûvelte ??? <#banplz>

N3TuddKi
hsopitalon énis kerestem egy ideig, hogy a 6ost felhízlaljam 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Hát nemhinném...Sokkal egyszerubb, ha letoltod a fraps nevû programot (www.download.com), és avval lehet avikat felvenni. Hátránya hogy marhára lelassul a progi, namegy marhanagy, tömörítetlen avikat csinál, dehát utólag lehet tömöríteni.

Mástéma:
Bakker nemtalálok a baueromhoz szervert amire felengedne 8 honorral 😞
SirThomas
Sziasztok!
Van arra lehetõség,h a felvett demot aviba átkonvertáljam?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

bogyoka
Húhh, detökjó tényleg <#wow2> Nagyon tetszik szuper,gratula <#eljen>

Ja, haladok szépen az armyban, kezdek ügyes katona lenni <#wink>

Bár még nem nõtt a honorom, de majd fog 😊))

Jaa, szijjasztok amúgy <#wave>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Psion

Jahh, szerintem is qrva jó ... gondolom Slow csinálta ...

Josszimatroz
hudeklassz ez az uj topic logo.. <#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
vagy hagymasbabos fing is segithet.. <#idiota>

N3TuddKi
Hooah!

akkor majd minidig téged hívlak idõt egyeztetni<#nyes>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
Keress olyan szervert, ahol alacsonyabb a minimum honor!

marsu
hi <#integet2> mit tegyek, hogy több pontom, legyen?
ha nem engednek be akkor mi a szart csináljak?
rajtad kívül szaros ! 😄

Sadist
Én <#integet2>