America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
nem halhatatlan, simán megfexik egykét fejestõl, bár már régen löttem rá. 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

HAFgoofy
Hehe...
- egyrészt ebbe a mardel dologba inkább nem szólók bele, mert szerintem úgy is tudjátok mi a véleményem: <#mf2>
- a másik hogy jófej az új banner <#nevetes1>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Josszimatroz
jah reconnectman.. 😊))

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

ezérhalhatatlan a patek...
Na látod ezt én sem tudom hol lehet olvasni. De észrevehtõen "többet bír" az ürge ha nagyobb a honorja, szerintem ez nem csak nekem kellett észrevenni. Meg állítólag a stamina is gyorsabban visszaáll maxra, és a skill is magasabbra csúszhat.
jaésa bauerság is jelent valami bónuszt, konnyebben lehet olni havert mint ellent...lol
[negativ] Cirek
valami életerõplusszt jelent a honor, mert 84esként nehezebben halok meg mint bauerként 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

rezes
je nem egy clanok kozotti flem megy itt.ilyen is reg volt mar.koszi mardel😊

Fonok.Ki az a corporation?

Te mardel! milyen játék teccik neked?
[HUN]Crassus
NORMÁLIS STÍLUSBAN?? ezt ugye te sem gondoltad komolyan?,de teszek rá mit gondolsz remélem az életben nemtudod feltelepíteni te gyepis!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
és legalább 12 éves......

[HUN]Crassus
egy kis féreg vagy!

[HUN]Crassus
"MARDEL Témához"hozzászólva:KÖNYÖRGÖM AKASSZUK FEL!!!Viccet félretéve esküszöm levágom a Taigetoszba a gyereket ha mégegyszer idemeri tolni a képét! Nézzél már magadba te kis primitív kancsó!

Jujjj, az gáz, máshol nincs szo? valami internetes? Pont egy kat. ujsag foglalkozik az AA val??? lool komolyan elofizetek...
Josszimatroz
aszem az Uj Ember c. ujságban volt erröl valami..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

jujj, nézzen végig 47939 hozzászólást? sok sikert...lol
jol tette, hogy ideirt, csak a stíl oott a gond...
dehabelegondoltok, elég uberonkinzas lenne visszakeresni ebben a topicban hogy kinek volt acc gen problémája...<#alien>
----
kicsit mástéma:
Barocas írt lejjebb hogy a 100 honor milyen változás a szoldzsa 'életében', hogy a gránáttól 'kevésbé hal meg'. Nemtuggya valaki, hogy hivatalosan van ilyen kimondva, hogy 100 honoros akkount az m16 100-at sbez mondjuk, egy 10es meg kevesebbet? Ha van ilyen, akkor hol lehet errol olvasni? ty
Josszimatroz
azt azert aruld el ilyen stilussal es indulassal ebben a topikban te komolyan gondoltad h valaki kedvesen fog erdemben valaszolni?.. (bar volt aki megtette)... nem vagy semmi...

[negativ] Cirek
Mardel a kulcsszó a türelem.
ha visszakerestél volna a hozzászólásokban, akkor láttad volna hogy másnál is elõjött a probléma, hogy csak több óra vagy nap múlva érkezett meg a válaszlevél.

egyébként meg senki nem nyalta az amcsik seggét. mindenkinek megvan a maga véleménye az amcsikról.(szerintem általában nem túl pozitív)
egyébként én már tudom hogy inkább a CS:Source a neked megfelelõ játék...

Mardel
...nekem a bajom a regisztrációval volt!...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Makkmag
A baj a stílusoddal volt . Egyébként kaptál válaszokat .

Itt meg nem sokan "nyalják az amcsik seggét" !!!

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Makkmag
Ha normális lettél volna , normális válaszokat kaptál volna ! Ehelyett idejöttél gyökérkedni meg fikázni szerinted ez jófejség ? Mert ha igen akkor ez nem a te játékod és feleslegesen szúrtál el az életedbõl kemény 1,5 órát !

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

atomrépaágyú mi, az jó volt 😄DD
Sadist
Jah, azt persze majd írd be a topikba, ha netán lenyúlnál egy tartalék accot!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lehet, hogy hadszíntérre nem küldik, inkább beosztják krumplipucolonak
Sadist
Még a lövészeten se fog továbbjutni 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Slow
jah
ha az acc csinálás probléma, mi lesz a noobbal a live jump-nál? 😄

ja, de az akkount generáláshoz minimum egy diploma kell
[negativ] Cirek
és szerecsére ez egy olyan játék amihez kell account, mert kicsit komolyabb mint a többi ugri-bugri "taktikai" fps...

Na, most a kurvagyors interneteddel akarsz menozni, vagy télleg játszani akarsz?

Ha játszani, akkor töltsd le a peccset, mert azalap 700 megás nem tartalmazza a legujabbat. Ja, ha nagyon nem megy a reg, lefizethetsz itt valakit és megcsinálja... 😄 akár én is <#mf1><#smile>dekomolyan
Sadist
Óhhhh szegénykém, másfél óra elment az életedbõl azzal, hogy letöltötted az Army-t. Más örülne, ha egyáltalán internet hozzáférése lenne, te meg itt nyavalyogsz.

Sadist
Érdekes, 4,5 millió embernek sikerült. Ha végképp nem sikerül regelni, akkor szépen bemászol az AA.hu fórumába, megkeresed a "Nem tudok regelni új acc-ot az AmericasArmy.com- on" címû topikot és használod a tartalékos accountokat. Ilyen egyszerû. Kis problémamegoldási képesség, semmi több.

Slow
de szól a zene neked a magyar aao oldalon?
igen?
na látod az a lényeg

Slow
jó, figyi, értem, hogy ideges vagy, ha valami nem megy, de ez itt ugye az aao-t kedvelõ és játszó meberkék fóruma, szal felálla a szõr a hátakon az ilyen beírásokra...

szoktak noob-ok kérdezni és mindig válaszolunk, de nem kell azt hinni, hogy kötelezõ játszani és segíteni..
nyugodtan betarthatod az udvariasság szabályait

megjegyzem, acc-ot eddig mindenkinek sikerült magától kreáélnia, még a "bogyókatica" topik-ból lévõ csajoknak is...:/

nah, jöhet az önkritika.. (nem kell leírnod 😛)

Slow
szép volt mardel, biztos majd jókat játszunk, meg nagyokat segítünk neked...

mégis, szerinted ki csinálta az aao magyar honlapját? a jézuska?

Nyers
Gratulálok öregem bemutatkoztál, ilyen hozzáállással sztem bele se kezdjél ebbe a játékba. Talán elõször olvass el mindent, gondolkozzál, nem kell it egybõl ordibálni, ha meg elakadtál akkor a problémádat meg lehet osztani kultúrált módon is ....

My Life for Freedom!

N3TuddKi
regisztrálj vipmailt és próbáld ujra 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

zotyesz
A magyar honlapon jól van leírva. Elõbb regisztrálni kell, aztán menni kiképzésre.

rezes
olyan ennivaloan vicces vagy neha<#vigyor3>

vagy nem az normális? mostmár magam sem tudom :-O
rendben akkor verekedjünk egy nagyot😄D
AirborneRanger
Ohh köszi

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

repro
csekk verzió: 2.2.1

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
belinkekeld, pofánverlek 😄

és még mindig kis r

N0 TXT TLK PLZ!4!

AirborneRanger
Skacok vki segiccsen lécci ^^ Hogyapicsbe van az h belsõ serverkeresõ csak 8 servert talál, aseból nemtok connectelni és ip alapján eza open ip se müxik mer beirom h open xxx.xxx.xxx.xxx akármilyen ip-t és nemcsinál semmit.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

rezes
Tenyleg nem unod meg?Nekialsz egy nyilvanos forumon sertegetni valakit de ahhoz nem igazan vagy ferfi hogy ezt a szemebe is megmond.Vegul is nem vartam mast toled.Te/ti elkonyveltetek valaminek amire igazabol magasrol szarok en/mi szinten elkonyveltunk valaminek teged amire te is szarhatsz magasrol.Ugyhogy szerintem lezarhatnank ezt az ovis dolgot es megprobalhatnank normalis emberek modjara viselkedni.

marsu
hi kösz<#taps><#worship>
Josszimatroz
lol kb annyit h sokat tkztal.. es mozgocelpontnak hasznalnak az enemyk(ninjaruhasok).. <#idiota> kia: ennyiszer nyirtak ki.. enemy: ennyit lottel te le a ninjakbol.. ROE: ennyi rosszat csinaltal.. sajat tars lelovese etc.. score pontok amiket elkonyvelnek neked.. neved melletti 6-os ennyi a honorszinted jell.pill..

== clan banned.

Witnessed Pawel holding RPK, then dumped RPK and used 203 and still had Sniper rifle on his back, hence carrying 3 weapons.

When I questioned him as admin, he and pure_hemp immediately left.

Witnessed by Neil and Richard.

-----------------------

Na az uj hackerkeresési ciklus elso aldozatai 😄
Slow