America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Szerintem még így is jó.. mást nem is érdemelnek az ilyenek.. <#mf1><#banplz><#banplz>
Gfreiter
hátöö.. bocsesz... nem tok szerkeszteni, csak törölni... <#wilting>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

N3TuddKi
ezt is be lehetne tennia a FAQ részbe, ha nem tudzs normálisan kérdezni akkor tedd ezt <#taps>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sadist
És ugyanezt nem lehetne normális hangnemben megkérdezni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hooool??? <#wilting><#wow1>

MarkBlade
Miért kell csúnyán beszélni egy normális fórumon?
Egyetértek Cyrussal! De ha mégis mazohista vagy akkor nézz körül itt! Volt ugyanis pár über mazohista akik ezt megcsinálták hogy a segítsenek a nem eléggé mazohistáknak!

szar ez az egész gamma, hagyd a picsába,..... <#banplz>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Saját magát fikázta... 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Na, de most kit/mit fikázott?
Mindig lemaradok az ilyenekrõl 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
x@&*?/!*o]...
Táh kábé ennyi<#nezze>
(mer háttal nem kezdünk mondatot...) <#idiota>

Sadist
Akkor idézd 😛

Gfreiter
Nagykirályság!!
Mondjuk nem adnám a világ jövõjét azok kezébe, akik ezeket szavazták meg Top1-nek.... <#idiota>

Gfreiter
Mán töröltem, nem tom visszacsinálni... 😊

Gyadi
Nagy Off:
Lyrics (Elektronik - Supersonik)
-----
Hey baby, wake up from your asleep.
We have arrived unto the future
And the whole world is become...

Elektronik supersonik
Supersonik elektronik

Hey baby, ride with me away,
We doesn’t have much time,
My blue jeans is tight,
So onto my love rocket climb.
Inside tank of fuel is not fuel, but love.
Above us there is nothing above,
But the stars, above

All systems gone
Prepare for down-count
5.. 4.. 3.. 1.. OFF BLAST!

Fly away in my space rocket,
You no need put money in my pocket
The door is closed I just lock it
I put my birthplug in your socket

The sun in sky is bright like fire.
You and me gets higher and higher.
Cut communication wire.
Only thing can stop us is flat tire.

Hey, love crusader. I want to be your space invader.
For you I will descend the deepest moon crater.
I's more stronger than Darth Vapor.
Obey me, I's your new dictator.
For you is Venus, I am Mars.
With you, I is more richer than all the Czars.
Make a wishes on a shooting stars.
Then for you I will play on my cosmic guitars.

Ladies and Gentlemen, fasten your beltseats.
We has commenced our descent.
I trust you enjoy this flight as much as you enjoy this accent.

Now back on earth is time for down-splash
Into sea of eternal glory my spaceship crash
People have arrived for to cheer me from near and far
And as I float, I open door and shout
"I am world's biggest washed up superstar!"

As for sure as the sun rises in the West.
Of all the singers and poets on Earth, I am the bestest.
Come, let me put ring of Jupiter on your finger.
Then like a smell around you, I will forever linger.
Okay, is time for end.
No more will I sing.
Let me take you back in time.
I want for you to experience Big Bang.

Long live Space Race. Long live Molvania.

ON 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Sadist
Lál, hirtelen úgy olvastam, hogy a népnek Cirusz (Cyrus) kell <#idiota>

Sadist
Még nem láttátok? 😊 Alapmû 😄DD

Sadist
Közkívánatra plz rakd be!!! léci léci léci!!!

Gfreiter
Kár, pedig nagyon hülye volt.... <#vigyor1>

[HUN]Crassus
basszus pont nem látta senki sztem......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
Meg kenyérke 😊

Nem osztom meg, nem kavarom a kedélyeket. Bocs, hogy ennyi ideig itt voltak, pont elkerülte a figyelmemet 😞 Az én hibám...

Gfreiter
LOOOOLLL 😄DD Épp most akartam nekilátni leírni a szöveget 😊))))) Már nme tudok ülni sem a röhögõgörcstõõõl 😄DDDDDDDDDDDDD

[HUN]Crassus
A NÉPNEK CIRKUSZ KELL!!! by CRASSUS MAXIMUS BENEFICIUS UNICUM LEADER OF THE XXXVIIMDC LEGION 😛

[HUN]Crassus
Lécci G!!! oszd meg velünk MARDEL "barátunk" hozzászólását!😊

Gyadi
privi ment szöveggel G mester 😊

Gfreiter
Visszaszámlálás: "five, four, three, one..." <#zavart1>

Gfreiter
Még most is fedezek fel újdonságokat: "Darth Weber..."
És ez az akcentus....
inkább nem mondok semmit... <#kuss>

<#eplus2><#idiota><#vigyor1><#banplz><#taps>

Gfreiter
Ja, a román, vagy moldáv, vagy mijaszösz sláger???? 😄DDDD
Aki jól beszél angolul, érdemes figyelni a szöveget!!!! <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Gfreiter
Mardella úr postolása törölve lett, bocsesz, pont az a rész maradt ki az életembõl 😞

Gfreiter
<#nyes><#rinya><#nyes>

Gyadi

Nyers
Már vannak benne ilyen fícsörök ...

My Life for Freedom!

Zetorg
köszi!
hasznát vettem a videódnak is meg az aa.hu-s leírásnak is.

már kész van az elsõ 4 training.

Slow
ha majd kész lesz, megmondjuk, hogy hasznos-e 😊 én szívesen irányítgatok fánkkal meg kávéval a kezembe és mellette filmet nézve... 😉

Nyers
Most hogy már szinte biztos, hogy a fantasztikus 2.3 a tournament mode-ra fog koncentrálni, van egy kérdésem? Használja ezt vki és tényleg hasznos, jó? Klánmeccsekre gondolok.

My Life for Freedom!

BenyBo
jó, akkor én is... <#fogmosas>

[negativ] Cirek
jó reggelt katonák!

na megyek aludni...<#sniffles>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Psion

Nem a Video nincs fent, hanem az UltraWeb nem enged 1 MB-nál nagyobb file-t letölteni WEB-es felületen, szerverkarbantartás miatt ...

De ha valakinek kell FTP-n keresztül elérhetõ ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

N3TuddKi
szintén 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Grat hozzá, meg a mouthoz is! Sok hozzászólástól fosztod meg vele ezt a topikot <#hehe>! De nem is baj, átmegyünk szpem topikba, amit már el is kezdtem!
Nah jó csak viccelek!

Psion pár hete belinkelt egy videot SF E&E trainingrõl. De sajna azon a linken már nem található meg a videó!

Annó az felkerült az army.hu-ra??

HAFgoofy
Köszi mindenkinek aki megnézte, és annak is aki hozzászólt, mivel innen tudom hogy esetleg mi a jó illetve mi nem benne.
Sadist: tudom csak épp úgy gondoltam hogy ne lógjon ki a sorból (emiatt fogom részlegesen megcsinálni a lõgyakorlatot is), illetve nagyrészt a fordítás miatt!
Amúgy azt a részét a fordításnak az aa.hu-ról szedtem<#papakacsint>

Zetorg: ez esetben remélem hasznát tudod venni a videóknak amiket készítettem eddig, illetve az a..hu-s leírásokat!

U.I: ne reménykedjetek! ÚGY IS ÉN NYEREM MEG, és eladóm jó pénzé nektek <#idiota>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

THE matrica
Úgyis én nyerem meg 😛

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Nagyon jók a vágások és az effektek <#eljen>
Mondjuk szerintem a US Weapons traininghez kell legkevésbé tutorial 😛
Meg a magazine tárast inkább doboz tárasnak fordítottam volna 😉

Zetorg
na megkaptam a mailt, már csak a trainingek vannak 😞

repro
az a másik! a logós kérdesekért lehet

N0 TXT TLK PLZ!4!

émmegcsakugy
Mighty
Én csak a megnyerhetõ videokartya miatt töltöttem ki 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[negativ] Cirek
AA közvéleménykutatás
azt mondják, hogy a végeredmény alapján fognak pályákat tervezni.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

THE matrica
Fasza lett <#worship>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

HAFgoofy
Elkészült egy újabb AA Training Tutorial Videó. Ebben most a US Weapons Familiarization nevû training-et dolgoztam fel, fordítottam le, és mutattam be röviden a teendõket:
- US Weapons (3:44, ~35M😎

u.i.: addig is míg nem kerülnek ki az aa.hu training részéhez, megtalálhatóak lesznek az aa.hu-s fórum (Hungarian AA😮 Community Forum -> AA Kérdések, Kérések, Hibák...) Tesztek megoldásai topicban!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"