America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Én leginkább a trackeren nézem, mert ott be lehet állítani saját gyüjteményt az emberkékbõl <#vigyor>#vigyor>
De ha az AmericasArmy.hu-ra ellátogatsz ott részletesebben is olvasgathatsz róla <#wow1>#wow1>
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
menj fel a www.americasarmy.hu-ra, és ott klikk a members-re. Ahol zölddel van a szöveg a bannerben, az a tag éppen online. Elméletileg, mert a tracker kicsit késik...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nézted már a www.americasarmy.hu-t? Ott le van írva minden, ami a tréningekkel kapcsolatos.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Merrefel lehet titeket elérni illetve 1ütt játszani veletek? Egyáltalán milyen napszakban szoktatok játszani? 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Goofy elég sokmindent megcsinált pl a tréningeket Õ próbálja filmesíteni, az ilyen lámáknak mint Te<#mf3>#mf3>
Az AAO kicsit másabb game mint a cs, ezt már észrevetted. De azt is vedd észre hogy ha ilyen beálítottságú az agyad akkor kár is játszanod ezzel a gaméval. Ne eröltesd ami nem megy <#felkialtas>#felkialtas>
Ha a tréningen nem bírsz ennyi segítséggel végigmenni, akkor ne görcsölj, hanem maradj a csnél!
Figyelem!!!! Ezt nem azért írtam mert a cs szar! De kinek a pap nekem meg a papné! <#mf2>#mf2> Különben meg Goofyt megfogom védeni mert amennyit dolgozik a mozikon és minden máson megérdemli a pici tiszteletet!
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
LÁTOGASD MEG A www.AMERICASARMY.hu-s internet oldalt! Itt sok rendes ember kemény munkája található, mint például MAGYAR TRAINING LEÍRÁSOK, OKTATÓ FILMEK, és még sok más ami ezzel a "szar" játékkal kapcsolatos MAGYARUL!
Ha meg nem megy ne is próbáld hisz nem azért van a training hogy mindenki teljesítse hanem talán hogy kiszûrje a hasonló személyeket mint te! Hidd el nem vesztess sokat ha nem megy (meg fõleg mi se)<#mf2>#mf2>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
És már többször sikerült hekkelnem a helikoptert, nagyon tetszett, az SF CSAR-on vagyok egyfolytában, hogy belejöjjek a dolgokba😊))
Öö, most bocsi,de nemigazán vagyok képben, hogy hol vagyok-e fent? <#miaz>#miaz>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Bogyoka es te milyen neven olod az ellent? trackeren fent vagy e?..
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
ugyanmar... majd belejossz... en is igy kezdtem.. 10rol 8 honorra 😊 \"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Ha nyer a csapat, kapsz pontot.
Látod én kezdek belejönni,hogy nem lövöm le a csapattársaimat, csak nagyon ritkán már, de becsúszik <#vigyor>#vigyor>
Micsoda helye-hulya világ van nálad Josszi ... nagyon jó ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
haliho.. na sikerult mar 7 honorra tornaznod magad?..\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A regelés legvégén kellett kódot kiolvasnod és beírnod?
azt uvoltom majd valszinu jah...\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Ezt még vissza hallod tõlem Josszi, majd ha üvöltöd hogy :
"azt a BUG-os qrvaanyát azt ..."
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
AA bõvítési, javítási ötletek
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mikor jön már a 2.3 sf extraction-ra mar nagyon kivancsi vagyok..\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
utána tovább lép és irja hogy várd nagy bizalommal a mailt 😉
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
<#integet2>#integet2>