America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
Na be is regeltem... má baszta az agyamat a sok rambo, talán mostmá lehet alami teamworkot is csinálni

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Köfi^^

Általában inkább estefelé vagyunk fent a legtöbben. Azt hogy hol, azt meg általában ts en beszéljük meg, de van 1 pár program, amivel rá lehet keresni a magyarokra.
Én leginkább a trackeren nézem, mert ott be lehet állítani saját gyüjteményt az emberkékbõl <#vigyor>
De ha az AmericasArmy.hu-ra ellátogatsz ott részletesebben is olvasgathatsz róla <#wow1>

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Gfreiter
Doma szinte mindig 😊))
menj fel a www.americasarmy.hu-ra, és ott klikk a members-re. Ahol zölddel van a szöveg a bannerben, az a tag éppen online. Elméletileg, mert a tracker kicsit késik...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ha nem megy a tréning, akkor felesleges kínlódnod vele, mert akkor a játék sem fog menni. Ez csak egy jótanács.
Nézted már a www.americasarmy.hu-t? Ott le van írva minden, ami a tréningekkel kapcsolatos.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

AirborneRanger
Hali!
Merrefel lehet titeket elérni illetve 1ütt játszani veletek? Egyáltalán milyen napszakban szoktatok játszani? 😊

Rózsalány
ha gyömbérket akar látni az ember hozzátok érdemes bejönni😄DD minden napra jut má egy "kultúrember"???😄DDDD

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Na faszikám kicsit visszavehetnél magadból!
Goofy elég sokmindent megcsinált pl a tréningeket Õ próbálja filmesíteni, az ilyen lámáknak mint Te<#mf3>
Az AAO kicsit másabb game mint a cs, ezt már észrevetted. De azt is vedd észre hogy ha ilyen beálítottságú az agyad akkor kár is játszanod ezzel a gaméval. Ne eröltesd ami nem megy <#felkialtas>
Ha a tréningen nem bírsz ennyi segítséggel végigmenni, akkor ne görcsölj, hanem maradj a csnél!
Figyelem!!!! Ezt nem azért írtam mert a cs szar! De kinek a pap nekem meg a papné! <#mf2> Különben meg Goofyt megfogom védeni mert amennyit dolgozik a mozikon és minden máson megérdemli a pici tiszteletet!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Hátt ha a www.americasarmy.hu leirásai alapján se megy a dolog akkor inkább tényleg maradj meg a csirkénél,ahhoz nem kell ész.Aztán majd ha egy kicsit felnõttél újra megpróbálkozhatsz a a királlyal 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

HAFgoofy
én én még teszek egy próbát!
LÁTOGASD MEG A www.AMERICASARMY.hu-s internet oldalt! Itt sok rendes ember kemény munkája található, mint például MAGYAR TRAINING LEÍRÁSOK, OKTATÓ FILMEK, és még sok más ami ezzel a "szar" játékkal kapcsolatos MAGYARUL!

Ha meg nem megy ne is próbáld hisz nem azért van a training hogy mindenki teljesítse hanem talán hogy kiszûrje a hasonló személyeket mint te! Hidd el nem vesztess sokat ha nem megy (meg fõleg mi se)<#mf2>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

[HUN]Crassus
szerintem uninstall és keress egy másik játékot...........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

8 félét probáltam. Nem megy. Probálj regelni egyet szerintem neked se fog menni. A magyaritás megazért kell, mert sehogy se tudom végigvinni azt a k. tréninget. Na most lehet hülye gyökérnek nevezni. De mindig Failuret ir

bogyoka
Én Marcang_Modeszta vagyok

És már többször sikerült hekkelnem a helikoptert, nagyon tetszett, az SF CSAR-on vagyok egyfolytában, hogy belejöjjek a dolgokba😊))

Öö, most bocsi,de nemigazán vagyok képben, hogy hol vagyok-e fent? <#miaz>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Josszimatroz

Bogyoka es te milyen neven olod az ellent? trackeren fent vagy e?..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
ugyanmar... majd belejossz... en is igy kezdtem.. 10rol 8 honorra 😊

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Gfreiter
Háh, akkor jobban megy, mint nekem ment anno.... <#idiota>
Ha nyer a csapat, kapsz pontot.

marsu
óó találtam el már ellenfelet is, de én kettõt lõttem le, engem meg 5x és nem kaptam pontot.
Gfreiter
Figyi, lassan, megfontoltam, célozva (zoomolva), kimérve. Ezek a fõ alapszabályai a dolognak. Amikor majd sikerül eltaláni az ellenséget, akirõl azt hitted sosem fogod tudni, akkor majd más lesz az íze 😊 Sok gyakorlás 😊

bogyoka
Nanemá, ne hagyd abba😊)

Látod én kezdek belejönni,hogy nem lövöm le a csapattársaimat, csak nagyon ritkán már, de becsúszik <#vigyor>

marsu
Még gondolkodom. <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Gfreiter
A játékot ne, csak a tk-zást 😊

marsu
Tudom, azé hagytam abba. Sajnálom<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Gfreiter
Hát ez nem szép 😊))

ezazért elég bauerosan hangzott... 😄
Psion

Micsoda helye-hulya világ van nálad Josszi ... nagyon jó ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

marsu
Már nem is játszom, mindig a csapattársakat lövöm, mert azokat legalább eltalálom. <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Josszimatroz
haliho.. na sikerult mar 7 honorra tornaznod magad?..

Magyarítás nincs,magyar leirás viszont van.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

marsu
Rossz a regisztrációd, próbáld újra, de más névvel. Ha jó 5perc és ott a kód.
minek hozzá magyaritas??? talán ugy 1 bekezdésni angol szöveg van az egész játékban....
bogyoka
nekem is freemailre jött, nem lehet, hogy valamit nem jól csináltál?😊

A regelés legvégén kellett kódot kiolvasnod és beírnod?

Másik: Magyaritás van hozzá?

De már napok ota probálom. Mondja meg valaki, hogy neki milyen email szolgáltatora sikerült! Mert lehet ,hogy freemailre nem is fog menni

Tomo15
Akkor probáld meg késöbb...
Regeltem, de nem küldi ki a kodot

Josszimatroz
azt uvoltom majd valszinu jah...

Psion

Ezt még vissza hallod tõlem Josszi, majd ha üvöltöd hogy :

"azt a BUG-os qrvaanyát azt ..."

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Sadist
Hogy addig ne unatkozz, nézd meg ezt a topikot és te is írj okosságokat:
AA bõvítési, javítási ötletek

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Josszimatroz
mikor jön már a 2.3 sf extraction-ra mar nagyon kivancsi vagyok..

Sadist
Azért van, hogy programok ne legyenek képesek automatikusan regisztrálni (akár több százszor).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ne törõdj vele, csak írd be pontosan azt, amit a képen látsz. Az csak egy biztonsági intézkedés.

Gfreiter
Azám 😊 <#integet2>

N3TuddKi
be kell irni a megfelelõ helyre
utána tovább lép és irja hogy várd nagy bizalommal a mailt 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

SirThomas
Az americasarmy.com oldalon Registration utolsó kérdése,hogy van egy kép és onnan kell a betüt és a számot beírni!!!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Sadist
Milyen kódot? <#confused>

SirThomas
Köszi,de nem tudod mi lehet a gondja?A végén azt a kodot,hogyan kell értelmezni?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Sadist
Használd valamelyik tartalékos accountot!

SirThomas
Sziasztok! Az Americasarmy.com oldalon nem tudom regisztrálni magam! Miért? Beírtam mindent és emailt nem kapok! Az utolsó kérdés egy kodot kell beírni, de utána nem írja,h sikerült vagy nem.

repro
nemjó, mert Crass nem tudja így leordítani a fejét!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dzsí a kemény szívû házigazda <#eplus2>

<#integet2>