America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok KOTOR 2-ben az ION rakétát,hogy kell kirobbantanom az ûrhajóból rögtön a játék elején?? /nem merem megkérdezni a KOTOR 2 topikjában,mert lelámáznak,hogy 10 perc után elakadok😊/
ON
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Hiába sok volt a kihagyás 😊
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
Mostantól naponta egy hozzászólásom tuti lesz, és így hátha elkerülhetõ a felesleges kérdések egy része!
CHECK AZ AVATAROM <#nezze>#nezze><#nevetes2>#nevetes2>
Aki ezután is elõbb kérdez mint olvas, hát annak inkább javasoljátok a játék uninstallását!<#awink>#awink>
\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"
amugy mar 4 serveren megy ASE szerint a 2.3.. szerintem holnap kint lesz... \"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
te !!
olcsá mán !!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
<#nezze>#nezze>
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
kössz 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
asszem kipróbálom ezt a játékot, sok jót hallottam róla 😊
meg olvastam az americasarmy-hu-t is 😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!