America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na fürdés, azt megyek gyakorlok 😊

Nyers
Bázz, ez aztán a szint, most tényleg ez számít neked vmit? Ez alapján ítéled meg? Nem b*szol ki, hogy ekkora tapló vagy mert ha igen gratula (nekem úgy tûnik igen). Sztem sokkal jobban lehet játszogatni normál playerekkel, mert a fragqvákat zavarja, ha ott van vki mellettük ... És õk nem ekkor beképzelt, kivagyi f*szok.

My Life for Freedom!

CSUKA
úgy is mondhatnám, hogy gyárilag pancser..

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
az én trackerem is becsületes...

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
Õ legalább becsületesen játszik...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"Én vagyok az apád!" <#alien>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hmm....világ Bauerjei egyesüljetek 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mighty
Reg nem latott rokony?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

<#vigyor4>

Slow
ehehehe 😊
kaptam egy spam levelet, ami ugye nem érdekes, de én ettõl kaptam:
Lisa Bauer <[email protected]>

😄

Sadist
Helyes megállapítás <#wink>

ehj de kinyirtak 😄
hú.. jó egy játék, csak bele kell tanulni.

Megnéztem az email eket és kaptam egy új jelszót.Már minden jó.kössz a segitseget
Nem írtam el!
[HUN]Crassus
hát akkor vagy a username-t vagy a password-öt Lírtad😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hi! Regisztráltam eme oldalra http://aaotracker.4players.de és az a problémám, hogy nem tudok valamiért bejelentkezni.Ezt írja nekem:Login Failed! The username or the password you entered is incorrect.(Nem írtam el semmit sem az nem lehet baj)Mi a megoldás?
[HUN]Crassus
ez a veszély téged nem fenyeget,mert
A: se nem vagy qrvajó játékos
B:senem jó a fragrate-ed
😄😄😄😛😛😛

Én még régebben(kb 1.6 v 1.7) jáccottam az illetõvel és GBL-es társaival az RT-n...akkor még nem csalt...kár hogy néhány régi is rákap a csalásra.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Josszimatroz
haky=hany...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
bizony kar... nah remelem 2.3 utan ez megszunik.. illetve erdemes lesz megnezni haky "kurvajo" jatekosnak gyengul a FR-je nagy hirtelen..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

[HUN]Crassus
{FS}{GBL}Krombacher nem nagyon használja a recoilt/fegyver-visszarúgás/...illetve használná biztos,de nincs neki😊)
RT-n a B rush romjaiból féltérden olyan egyenes vonalban lõtt az antenna torony tetejéhez,hogy egy mérnõk vonalzó helyett használhatta volna a fényjelzõs lövedékek általl a levegõben leírt röppályát😊
Meg is említettem neki,hogy ez ,hogy van tesó?? mire valamit odanyögött,hogy õ már 1.0 óta Armyzik és õ tudja ,hogy kell lõni a SAW-al.......aztán lelépett 2 másik {FS}-el egyetemben......Hmmmmm kár,hogy nem indítottam demorec-et,mert nagyon sokat tanúlhattunk volna a visszarugás nélküli SAW üzemeltetésérõl😊

ezt kár volt leirnod mert elolvastam 😛

Mighty
Akkor már játszhatsz.
Ha akarsz sniper lenni, lõjj 36-ot minimum a lövészeten és akkor mehetsz a sniper traningre.
Ha akarod gyógyítani a sebesülteket, végezd el a medic tanfolyamot.
Ha akarsz airborne pályákra menni, végezd el az ejtõernyõs kiképzést.
Ha SF pályákon SF fegyvert akarsz használni, szerezz 15 honort és teljesítsd az SF kiképzést.

Ha nem akarsz két pofont, olvasd el a FAQ-ot! <#mf2>

Josszimatroz
vazze aszittem csak armyban vagy lama.. <#lama> <#vigyor1>

az kész 😊

Sadist
Trainingeket, mert 4 darab van 😊 (Marksmanship, Obstacle, US Weapons, MOUT)

Mighty
A basic traininget meg kell csinálni, hogy online tudj játszani.

a kiképzéseket meddig kell megcsinálni? ezt nem vágom

Ó az tiszta jó...akkor lesz 766 éves a bátyám 😊)))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Slow
igen, és ezt a verzsönt 2745 márc. 7-re ígérik...😉

Hátt nem is annyira OFF mint gondolnád...kituggya mit hoz a jövõ...,mint ahogy szóbajött lehet hogy a 4.2.3-as verzióban már lézerkarddal meg blaster rifle-val irtjuk majd az opfort.<#vigyor>Bár hogy akkorra ki lesz az opfor az már kérdéses.<#alien>
Tehát itt valójában az army jövõjérõl esett szó a sorok között <#nyes>

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Rohatt szpemmerek! Azt hittem legalább lett egy jó kis flém ebben a 48 új üzenetben, erre több mint fele akkora OFFolás, mint a ház! 😄

Strahd_
na nézd má .... 😊 gyere migthy lelölek vazee 😊

Mighty
Tünés innen! <#mf2>

[HUN]Crassus
http://wandoo.try.hu/

Strahd_
nagyon megy a feladatok megoldása miota Matrixozok 😊 és rájöttem Armyban nincsenek is bugok 😊

Slow
😊)))

Strahd_
bizos van valami nagy piros gomb ráirva PUSH ME és ennyi a megoldás 😊

[HUN]Crassus
amugy az 1-ben még tudtam hogyan kell aknát élesíteni,de elfelejtettem😛

Slow
wanadoo, azt nem tom mi, de sebaj 😉
találtam cd-s verziót, jó lesz az

[HUN]Crassus
KECSEGEK! nah megyek eszem,mert most van szerverreszet

Strahd_
én ugy tudni 4 cd és cd nélkül fut utána.

én végigtoltam az 1 e3t én nem rágtam be rá 😊

szedd le és játszál vele kcisit és után amondjuk meg crassusnak mi volt az elsö "feladvány" megfejtése 😊

[HUN]Crassus
a wanadoo-n van dvd-s verzsön azt installálod és megy is.még krekk sem kell nem kel bazergálni a cd meghajtókat........

Slow
persze mostantól nem kell 😉

kotor II 4 cd-s, ugye? leszedem elkezdm, kb 20 perc után berágok rá megint mint az elsõ résznél?

ja, és le kell huzigálni a CD-ket a géprõl?

Strahd_
köszönöm 😊

Slow
Strahd_nak
😉

Strahd_
Crassus szerintem Kotorban nem megy az Army csit lehet ez a baja .)

HAFgoofy
OLVASS FAQ-ot!<#nevetes1><#idiota>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Josszimatroz
nekem már jön lefele bibibibi... <#vigyor>

[HUN]Crassus
áááááááááááááá