America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
hát ez az !nekem sem látszik!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Friczy
Nekem nem is láccik b+..

keep walking... www.artum-inferniti.net

N3TuddKi
szétzüllesztjük az egész sg forumot....<#nyes>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

SirThomas
Te most belém kötöttél?! 😊)
Amióta én is megismertem az Armyt azóta én sem vagyok beszámítható! 😊
Bár tegnap kicsit kedvemet szegték. Volt egy 4 tagu klán csapat és az egyik megindult RPK-val és nem lehetett megállítani. Beáltunk 4-en az ajtóba és ugy jött be,h lassítani sem lassított! És nem csak egyszer csinálták meg! Már kinunkban nem tudtunk hova álni!😊) Van még mit tanulnom azzal tisztában vagyok, de ami sok az sok!! 😊)

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

[HUN]Crassus
Friczy! mi ez a csúnya banner?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bcs78
Ha fel akarod hozni ezt a topicot, gyorsan kössél bele valakibe. 😉

Amúgy ha megnézed, a Bogyókatica topic törzstagjait is megérintette az Army szele, egybõl lezuhantak az elsõ helyrõl.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

SirThomas
Sziasztok!
Azért írom ezt a nagy semmit, mert nagyon lecsusztunk! 😊

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

pet70000
<#awink><#awink>

Josszimatroz
vak tyuk is talal szemet.. addig jar a korso a kutra.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Gyadi
Ööööö, Photoshop? 😊)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Friczy
Ohh, Dr. Watson! <#vigyor>

www.americasarmy pont COM nem pont hu

ott login és így tovább... a FAQ-t már nem is ajánlom, de akkor a segítséget olvasd pontosan
Psion

Nagyon ügyes vagy ... ugye CSUKA a segített ... vagy csak a mentalitásából sikerült meríteni ? <#idiota>

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

pet70000
na, de Bárány úr.........

amit ezért itt kapni fogsz...
Friczy
<#mf1><#mf1><#mf1>

BenyBo
<#worship> <#worship> <#worship>

Friczy
Khömm..

<#boxer>

Josszimatroz
kockásfüzet+ceruza..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

áhh nekem nagyon szarakodik aaz army.hu............
Megmondanátok mi a tracker címe?

... got nothin to share with you...

Sadist
Bejelentkezel a www.americasarmy.com-on a Maintain Account menüpontnál. Ott lesz egy olyan szöveg, hogy Points required for next level, vagy valami hasonló. Annyi pont kell még a következõ honor szinthez.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hát vagy regizel trackerre (fent banerra klatty ott faq és ott tracker leirás) vagy pedig számolgatod fejbe :d jobb 5letem nincs igy hirtelen 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kössz, és honnan tom éppen mennyi pontom van?

összesen

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
Jah, tegnap ment a ROE fosás rendesen <#idiota> Egyszer volt, hogy helibe valaki befüstölt és mindenki tódult oda lövöldözni. Én se láttam semmit, csak mentem elõre mint egy állat és lõttem mindenre, ami mozgott <#banplz>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Al Bundy23
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>azaz pontosan igy volt 😊Montjuk a te TK-d se volt piti 😊))))))))olyan szépen szétlöttél 2 lövésböl hogy tanitani kellene a célzásod 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Hy nemtodja vki hogy mikor fog nõni a honorom?
Annyit tudok hogy 1000-pont kell hozzá, csak azt nem értem hogy ugye egy meccs 7menetbõl áll...... Akkor most azalatt a 7 menet alatt kell 1000pontot gyûjteni vagy összesen?

Sadist
Jaja, az nem semmi volt 😄
"B+ ITT VAN A VIP GECI, B+ EZ NEM IGAZ, LELÕTT A ROHADÉK! MEGGYALÁZTÁK A CSENDÕRSÉGET!!!" 😄DD

Al Bundy23
háháhá hát tény és való, elég szánalmas voltam 😊 de hát a hangulat az kárpotolt midnené 😊 föleg ahoyg rezes elvette tölem a leghangosabb TS user cimet ehehehehehe

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
megfagyott itt a levegõ az eredményeid láttán <#mf2><#wow2><#pias>

pet70000
megfagyott itt a levegõ az eredményeid láttán

Al Bundy23
hehe süti volt 😊
fraganyámaik kill/kia
0:7
2:7
1:7
2:7
0:7
ehehe jo vagyok?!?!😊

IBANEZ UV777 Rulez

rezes
Koszi a lehetoseget HAF clan.Es koszi minden resztvevonek

Fonok.Ki az a corporation?

rezes
tudom

pet70000
ott van retek már a HAF-on 😉

rezes
Na mi a palya?
Merre vagy?Kell az acc?Josz ts-re?Josz jatszani?

rezes
Server ip
213.228.239.244
HAF server ha nincs hely sikitsatok a THE ts-en illetve szoljatok esteleg itt
Vagy probaljatok bejonni😊

rezes
HuHu bocsika ittam😄
195.56.172.194
Ez a ts ip ugyhogy gyere bundi mert varunk

Sadist
Na akkor melyik szerveren lesz ez az össznépi összeröffenés? 😊

Gyadi
Jössz HIT-tsre?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Al Bundy23
na kérem Al Bundy, mátol JoeSatriani25 néven keni ujra 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
wáááááááááááááááááá mevan a régi accom 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na akor azt mondjátok merre vagytok
bár gamázni még nem tok 😊 me rezes baszik itt lenni az accomal 😊
én meg nem csinálom ujra a teszteket az is biztos ehe

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
köv pecsben majd lesznek jó cumók is
😉

na én most L

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
heh régi szép idök....most aszem egy at4-el sem tudnék eltalálni egy házat sem😊

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
jah
Lensszel együtt m16-tal nagyon Lvoltatok mountain pass-on
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
öö bármeik 😊 ja igen sose feledem mikor m16al "sznájpoltam" perzs eén voltam a csiter...modnjuk télleg az vagyok háhá 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Dexa
mountain pass... az m16os akcióid vagy a snipás
😉

Al Bundy23
REZES...az accomat 😊 bitte... hehe

IBANEZ UV777 Rulez