America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Amióta én is megismertem az Armyt azóta én sem vagyok beszámítható! 😊
Bár tegnap kicsit kedvemet szegték. Volt egy 4 tagu klán csapat és az egyik megindult RPK-val és nem lehetett megállítani. Beáltunk 4-en az ajtóba és ugy jött be,h lassítani sem lassított! És nem csak egyszer csinálták meg! Már kinunkban nem tudtunk hova álni!😊) Van még mit tanulnom azzal tisztában vagyok, de ami sok az sok!! 😊)
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
Amúgy ha megnézed, a Bogyókatica topic törzstagjait is megérintette az Army szele, egybõl lezuhantak az elsõ helyrõl.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Azért írom ezt a nagy semmit, mert nagyon lecsusztunk! 😊
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
ott login és így tovább... a FAQ-t már nem is ajánlom, de akkor a segítséget olvasd pontosan
Nagyon ügyes vagy ... ugye CSUKA a segített ... vagy csak a mentalitásából sikerült meríteni ? <#idiota>#idiota>
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
keep walking... www.artum-inferniti.net
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Megmondanátok mi a tracker címe?
... got nothin to share with you...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
IBANEZ UV777 Rulez
Annyit tudok hogy 1000-pont kell hozzá, csak azt nem értem hogy ugye egy meccs 7menetbõl áll...... Akkor most azalatt a 7 menet alatt kell 1000pontot gyûjteni vagy összesen?
"B+ ITT VAN A VIP GECI, B+ EZ NEM IGAZ, LELÕTT A ROHADÉK! MEGGYALÁZTÁK A CSENDÕRSÉGET!!!" 😄DD
IBANEZ UV777 Rulez
fraganyámaik kill/kia
0:7
2:7
1:7
2:7
0:7
ehehe jo vagyok?!?!😊
IBANEZ UV777 Rulez
213.228.239.244
HAF server ha nincs hely sikitsatok a THE ts-en illetve szoljatok esteleg itt
Vagy probaljatok bejonni😊
Fonok.Ki az a corporation?
195.56.172.194
Ez a ts ip ugyhogy gyere bundi mert varunk
Fonok.Ki az a corporation?
bár gamázni még nem tok 😊 me rezes baszik itt lenni az accomal 😊
én meg nem csinálom ujra a teszteket az is biztos ehe
IBANEZ UV777 Rulez
😉
na én most L
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
IBANEZ UV777 Rulez
Lensszel együtt m16-tal nagyon Lvoltatok mountain pass-on
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
IBANEZ UV777 Rulez
😉