America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nekem nem axeloros van, de nálam is 800-1000 körüliek a pingek. Magyar szerverekkel nincs semmi gond. Szerintem a külföldre menõ vonalakkal lehet valami gubanc, mert a böngészõm se akarja elsõre behozni a külföldi oldalakat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SACA_(HUN)
Emberek! Axelero DSL-en szarok az EU szerverek! Másnak is 1200-as pingje van?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Sadist
Nem az összbõl. A KIA-val nem mehetsz minuszba. Az csak a killekbõl vonódik le.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

szorozva tizzel, levonva az összpontból :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Killed In Action, azaz hogy hányszor purcantál ki.

zeek
Sziasztok!

Mi az a KIA pont? <#fejvakaras> Segítsetek!

Köszi!

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.

teis ott nyomod titokban :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Miért ne? :)
Akkor zsüritagok: Goofy, Sadist

THE matrica
Pletykák szerint július vagy Június. Asszem.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

panther112
patch mikorra várható?

THE matrica
Láttam cserbenhagytátok a jókis ármit. Szemetek <#ejnye1><#bee1>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

nmejo a contest mer mindenki swat4ezik :D

HAFgoofy
had legyek én is zsûritag! sajna részt nem tudok venni, mert így is van elég meló (szakdogám, haf weboldal...stb) de szívesen részt vennék ilyenbe ha tényleg mûködne! De én inkább egy hónaposra változtatnám, mert az nem túl szoros határidõ!

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

HBDEXA !!!! :OO :DDD

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

THE matrica
Boldog szülinapot Dexa <#worship><#taps>

Free
Boldog szülinapot Looser Dexa :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sadist
Boldog szülinapot Dexa! <#taps>

Sadist
Pályázati felhívás!
Készítsétek saját bannert, ami az Armyhoz kapcsolódik, és küldjétek el privátban az URL-jét! Minden beküldött bannert kiteszek a topikba és hetente cserélem, kezdve a legjobbal. A zsüri (Slow távvollétében) én leszek ;)

<#pias> Isten éltessen Dexa

[negativ] Cirek
HBD Dexa! <#integet2>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
Rush Te szólaltál meg legelösször , ma te mosogatsz .)

N3TuddKi
lesz vihar? :O

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

[Rush]
mi ez a csend?........vihar elötti?

hTTp://ror.hu/

CSUKA
én egy arctic-ra eltudnám képzelni..
csak úgy kéne csinálni, hogy az akna helyénél eldobáskor jön egy report felirat(és esetleg az akna látszódik az iránytûn).

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
Persze, amúgy elég érdekes volna :D

THE matrica
Ez kurv@ jó. De szét is lehet lõni :)

Sadist
Valamelyik billentyûre ezt kell bindelni: grenademine
Pl: bind 6 grenademine
utána mpcheat changeclass d
6-ost megnyomod, eldobod mint egy gránátot, ha pedig a közelébe kerül valami (akár gránát is) kb. 1,5 méter magasra felugrik és felrobban.

ERIK Bacsi
Az akna azért is hülyeség, mert ha nem egymást ismerõ vagy tsen kapcsolatoban lévõ emberek játszanak egy oldalon akkor a sok noob ugy is beleszédeleg az aknádba <#eplus2> Lesz majd ROE bõven <#eplus2>

THE matrica
Tudja valaki hogy lehet használni? Kiváncsi vagyok milyen.

bcs78
Szerintem régi pályákra nem teszik be az aknát, hanem csinálnak hozzá újat.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

[HUN]Crassus
AKNA?? az meg mi? a WOW miatt levagyok mradava:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Josszimatroz
chello backbone szarakodik nyugat europaban... pingek pl EU-s szerverekre 300 korul..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Érdekes szituba futottam bele gondoltam megosztom veletek.
A 99th Wicked Squad (99thWS)szerverén jáccottam villaget, voltak vagy 4en védõk ebbõl a klánból.
Kör elején admin piszkál. Eredmény mindenki m4et kap, 2 gránátot, kaptunk egy gyújtógránátot, plusz 3 db AKNÁT.
Védõk telepakolták a B és C objectet aknákkal aztán szépen elbújtak.
Támadók ugyan gyorsan meg tudták csinálni az A feladatot, de addigra a B-be és C-be bejutni szinte lehetetlen volt.

Elõre félek mi lesz ha hivatalosan is bekerül a játékba ez az akna cucc. Onnantól kezdve nem sok értelme lesz a pályák 70 százalékának...
<#szomoru1>

Sadist
Jah...végül is jah...csak ez hogy jön ide? :D

Josszimatroz
chello suxx.... <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Zuluka
Boldog szülinapot Lacek Zulu papa<#integet2>

ERIK Bacsi
Boldog szülinapot Lacek. Látod mennyien <#szeret> téged. <#papakacsint>

THE matrica
Boldog szülinapot <#worship><#taps>

Sadist
Boldog szülinapot Lacek! <#taps>

HBD Lacek <#pias><#taps>

bcs78
Mai szülinapos: Lacek80 #vigyor]

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Josszimatroz
a szoveg is durva.... <#wilting> guardian viszont a hasonlatod az találó.. <#vigyor1>

Cactus
Ez durva....

\"There is no respawn or load game in real life!\"

guardian hero
Mekkora lúzerség már egy ilyen oldalt meghekkelni, hát ez LOL :). Olyan mintha a cigány bemenne csirkét lopni Mari nénihez, aztán meg verné a mellét, hogy õ Al Capone.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Mighty
OFF
A hackereknek mar semmi se szent?

http://www.babanet.hu/ultrahang.php

/OFF

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nézd meg a your account-nál (jobb felsõ sarok),hogy felírta e az eddigi kiképzéseidet, illetve hogy mennyit mentett el az alaplövészetbõl.
Ha ott megvan a 36 akkor ess neki mégegyszer az advanced marksmanship trainingnek.

zeek
A tréning elsõ pályáján meglõttem a szintet, és mégsem engedett be a mesterlövész kiképzésre. Nem baj, beírtam consol-ba "start m24_range"
amit elfogadott, majd teljesítettem, aztán click login, erre az üzenet:
Missing connected!
A jelszó meg a többi helyesen van beírva!

Hogy a bánatba lehet megcsinálni a mesterlövész kiképzést?
Segítsetek!
Köszi!

<#szomoru1>

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.

Sadist
Schafbauer szolgálatra jelentkezik!

Parancs teljesítve! Kérek engedélyt lelépni! Köszönöm uram!
Hooah!

rezes
Kernek egy bauert ide es tk-zon mar egyet.

Fonok.Ki az a corporation?