America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tény hogy ut engine közelébe perpillanat kiforrotságban nem sok midnen ér de azért 2-3 generáció alatt már kiszedhetnék az ilyen fagyást okozo bugokat... ( fõleg hogy full random ugye szal a géphez/winhez/akármihez nagyábból semmi köze :P)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nyers
Sztem ott vannak a fiúk a szeren, meg a gépemen is simán hasított anno a 2004, pedig az gef2 volt ...

My Life for Freedom!

jah oks :PPP
amugy tény hogy ut engine készitõk már megtanulhatnának lassan programozni :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bcs78
Ez is zsír. Hétfõtõl meg mehet ez bannerba.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Nincs benne semmi küönleges, pont ez a baj. :D

parancsolsz ? :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Cyrus neked hány barátnõd van egyszerre??? <#ravasz1>

Sadist
Jah és lehetõleg akkor már sima papírra és nem csíkosra htx!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Miért nincs még kész katona??? :D Csinálja azt a bannert, de gyorsan!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ha van rá igény mekcsinálom hogy jobban látszódjon a grafit meg mindenek :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pet70000
ebben az a vicces, hogy nem is rossz.... ;)

it iz máj kezem mumkája ofkorz

kész

rajzolok bannert ! :O :D

iylenek legelsõ ut motor óta vannak és szinte összes ut engine-es game magába hordozza az ilyen gyermekbetegségeket, mi ebben a különleges? :)

bcs78
SWAT4 és az UE motor. LOÁL

"Critical Error

No Label

Crash Time: 04/15/05 18:00:20

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1531 MHz with 511MB RAM
Video: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 (5672)

UserName: Rendszergazda
ComputerName: USER
Application location: D:\Program Files\Sierra\SWAT 4\Content\System\

SWAT Build Number: 31973

Access Violation caused General protection fault!"

bcs78
Pedig ez jó. Sztem legyen ez a hétvégére. <#vigyor3>

Nah ha nem érkezik mástól pályamû az enyémmel büntetheted a bandát <#hehe>

Sadist
Nem is rossz ;)
Én olyanra gondoltam, amiben csak hülye ceruzás rajzolás van. Semmi egyéb, pl. ellipszis, festékszóró stb. :)

<#wilting>

Sadist
Mivel még senki nem küldött egyet sem, ezért bekeményítettem ;) A következõ valami gagyi paintes lesz <#idiota>

pet70000
nice banner, a minimalizmus jegyében ;)

Sadist
WHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :DDDDDDDDDDD Legszebb öröm a káröröm!!! Rohadt kis gennyláda a srác. Találkoztam már vele egy Village szerveren <#levele>

Igen visszajött irogatott adminként, meg mindenfélét amit a bal oldali képen látsz. Csinálta kb 4-5 percig aztán lelépett, majd ismét visszajött, próbálkozott de megint kidobta a pb...

Mighty
Most a hw ban ellenere is vissza tudott menni, vagy mi a szosz?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PB at work <#worship><#nezze>

Szerintem nembaj hogy most csend van.Jobb mint a fikázás ami 1 hónappal ezelõtt jellemezte a topikot.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

<#wilting>

bcs78
Biztos csak kíváncsi volt, hogyan fog kinézni az AA az új UE motorral. Ha majd egyszer valaha kijön, akkor asszem az lesz majd, hogy
AA: 100 új üzi
SWAT4: 4 új üzi

Nah... szevasztok.... SWAT-ozni mentem...

Sadist
Kéne már egy szaftos csít botrány, vagy valami flém szerûség, mert nagyon leapadt a hangulat :C

ja....izé...nem..... <#idiota>

Sadist
Áruló! SWAT 4 a kedvenceid között van? :O

america's army : 4 új üzenet
SWAT 4 : 100 új üzenet

:O :C

Nyers
Np <#kuss>

My Life for Freedom!

Mighty
Nekem is? De ari vagy :)

Nyers
BSz mindenkinek!

My Life for Freedom!

[Rush]
Köszi még 1x ;)

hTTp://ror.hu/

patacsi HUN
köszönöm :) tegnap volt ;) HB Rush!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

bcs78
IÉ minden érintettnek.

N3TuddKi
boldog szültésnaptot ;)

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

rezes
Boldog szuletesnapot Rush es Patacsi

Fonok.Ki az a corporation?

[Rush]
Köszi Srácok <#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Boldog szülinapot srácok <#wave>

Sadist
Boldog szülinapot! <#taps>

Mighty
Fületek érjen bokáig!

THE matrica
Boldog szülinapot srácok

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

zotyesz
Rush és patacsi, boldog születésnapot!

Nyers
Jedi pata rendberakta a hírt, szóval mindenki olvasgathatja. aa.hu

My Life for Freedom!

THE matrica
Enternet is szar de csak az EU server-ek felé az East server-ek jók

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Nálam suxxelero kábelnet van de nekem is szar volt... Most úgy tûnik hogy helyrejött.
De nem csak az offical eu serverek voltak rosszak hanem a többi 213-as nem official angol szerver is.