60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#163 ebben a jatekban is egy csak single es burstot tudo m16-t raktak be :)))) ja es ez csak 20 toltenyt bir el...
jatek:eleg ratyik a modellek arcai, fegyver modellek kozepesek, grafek kozepesen jo, ez a verzio eleg ratyi a singlejevel.. -
#162 inkább egy újabb hajtása a fejlesztésnek, különvált, és urban warfare-re specializálták, míg az M16 megmaradt a harctereken
www.colt.com -
#161 Én is most rakom, és nálam is tetű a kizippelése...
Freak: Én úgy tudtam az M4 es Colt az M16 utódja. Lehet rosszul tudom? -
#160 na en most rakom fel de eleg lassan unzippeli -
#159 na ja :)) es nekem a durung filing bejon :) -
#158 ez tény
de abból nagyon sokat tanultak, és Szomáliában már megmutatták, hogy a technikai fölény - bár nem minden - jókora túlerőt ki tud egyensúlyozni -
#157 Naja. Mára már tényleg nagyon precíz fegyver lett belőle, viszont a Vietnámi háború ideje alatt rengeteg gond volt vele. Állandóan besült, mindig javítani kellett őket(nem trópusi körülményekre volt akkor még tervezve), a vietkongok AK-ja meg vígan dalolt a +45 fokos, párás levegőben, mocsaras tájon.. -
Pieces #156 K*rva jooooo!Mindig erre vagytam! -
#155 59% -
#154 régen más volt a helyzet, de a kala megmaradt a durung stílusnál, az M16-ból meg preciz, tuningolható műszert csináltak... -
#153 98% -
#152 bazz ez Piecesnek ment :) -
TneX #151 Jóvammá most már koncentráljunk a gémre:)) -
#150 LOL mesz a seregbe :)) -
#149 na en a regire gondoltam mert azt akartam osszehasonlitani a regi 1947-es Automatik Kalashnikov-val :)) -
#148 nem belépőt küldenek, hanem behívót :DD -
TneX #147 Na szóval hogy lehet ezzel multizni?:))) -
#146 :DDDDDDD -
#145 Mit regisztráltál? Nem kell semmit, töltsd le az exet, azt indítsd el. Te véletlenül nem az IGAZI amcsi seregbe jelentkeztél? :DD -
Pieces #144 En regisztraltam az accountomat de meg nem kuldtek a belepot.Ha jol vettem ki emailban kuldik majd.De mikor? -
#143 khmmm, most aztán mondtál egy nagy butaságot.... az M14-nek volt CSAK burst elsütése, és az M16 bizonyos típusainak
a mai, 5.56-os kaliberű M16 minden szempontból a legjobb fegyver, a rengeteg fejlesztésnek köszönhetően
és ha akarod keresek neked egy felvételt, amin egy M16 sorozat hallható, és nem igazán 3 lövés...... -
#142 86% -
#141 sokkal jobban bejon a fabtet es nem ak47 hanem ak105 ami mar szarra veri az m16-t sot az ak47-s veri szerintem... m16 egy regi lejart tipus ami raadasul nem is votl olyan jo... pl nem lehetett vele leadni full sorozatot hanem csak 3-as sorozatot vagy single shotot -
#140 nem
egyszerűen nem fér a fejembe
még mindig nem bírtam feldolgozni a történteket, és te sem tudsz nekem olyan embert mondani, akinek ettől jobb lett az élete -
#139 "unom mar a sok jatekot ahol a legjobb fegyver az m4 vagy m16"
akkor játsz valami scifit, mert ma ezek a legjobb fegyverek
mellesleg legalább annyi játékban van ütős AK47 is, ha neked a fabetét szimpatikusabb :) -
TneX #138 Ááááááá,bazzeg,most tetteted magad?? -
#137 akkor pláne nem értem, kinek volt ebből haszna, és végképp nem értem az ilyeneket, akik szimpatizálnak egy rakás gyáva arctalan tömeggyilkossal -
TneX #136 www.hardwired.hu :D -
TneX #135 Jaaaaaaaaa! -
#134 hw-n mar fenn van?? -
#133 hidd el nagyon sajnalom az embereket is sot meg izgulnom is kellett mert a batyjam is pont new yorkban volt amikor volt ez a dolog raadasul telefonalni sem lehetett mert lezratak a telefonvonalakat illetve tulterheltek voltak... es en terroristak alatt azt ertettem hogy olyan emberekkel akarok lennei ahol nem az amcsi fegyverek az aszkiralyak... unom mar a sok jatekot ahol a legjobb fegyver az m4 vagy m16...
az az epulet azaert nem votl egy Eiffel torony... de tenyleg kar erte mert a 70-es evek strukturalis csodaja volt... -
TneX #132 Jóvan,nekem meg órák óta 100%:))) -
#131 Mivel töltöd?
ha flashgettel, akor lepausolod, a jellemzőknél átírod a forrását a HW-sre és onnan fogja folytatni. -
Maxxx #130 Csak megemlítem kis lamás bajjjtársajimm, akik most kezdik, vagy lassú modemesek, hogy 99%...
...csak hogy 1ütt örüljünk ;)) -
TneX #129 Aztán ha valakinek lejött,akkor elmondhatná hogy most mivan:))) -
TneX #128 De töltheted onnan is.ha resumeolod -
#127 de en nem onnan toltom :(( -
#126 1. a terroristak nem csak arabok... (nemetek, amcsik, oroszok, olaszok, stb) -
#125 kibaszottul nem vicces dolog történt akkor, és emellett semmi értelme nem volt
ezrek meghaltak, a világ egyik legnagyszerűbb építészeti remekműve a múlté, és az arabok még szegényebbek, mint eddig
neked kéne kicsit eltöprengened a világ helyzetén... -
#124 nem kell imádni, de ha ezek után még örülsz, ha élő arabot látsz, akkor köztük a helyed, amikor a végén kapnak egy atomot....