60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • GregSB
    Ron Ragmnak van igaza Freak, általánosítasz.

Nem mindegyik arab úgy születik, hogy ott van a hasára kötözve a C4, és megy robbantani. Ott is vannak ÁRTATLANOK, akik NEM AKARNAK háborút. És őket is megölik pont az olyanok mint te, mert őket is "köcsög terroristák"nak nézik.

Ez olyan, hogy Amerikában(ez most példa) megkérdeznek egy polgárt, hogy mi jut eszébe Magyarországról azt mondja: Gulas soup, meg Gypsy Music. Ennyi Mo. egy külföldinek. Neked meg arab = terrorista. Sajnos úgylátszik egy szinten vagy azokkal a bizonyos külföldiekkel.
  • Maxxx
    Plz menjetek másik topicba ezzel... ez már nem az eredeti topic 'célja'...

LAN-SERVER-t akarooook csinálni... vlki tippp? (lehet 1általán?)
  • I.C.ram
    elegge rasszistak a kijelenteseid es altalanositoak
  • Ron Ragm
    OK:)
  • I.C.ram
    SORRY SORRY nem neked akartam :)))
  • FREAK
    mexikóiaknak hívják őket, és még ők is ezerszer értékesebbek mint az összes sivatagi patkány együttvéve.....
  • I.C.ram
    mekkora orszag?? sokkal nagyobb meg europa hat meg nemetorszagnal mennyivel nagyobb eselyuk sem volt de ahhoz kepest a nemetek sokkal ravaszabbak voltak es ugyesebbek csak ugye egy orszag ellen 2 foldresz az mar sok
  • Ron Ragm
    Mér vagyok én olyan mitn a bush?
  • I.C.ram
    arabok azert utottek oket. es hol vannak most az aztekok szerinted?
  • Goodwill
    amúgy a játék elég ratyi....hm, vagy most offtopic voltam? :DDD
  • FREAK
    ....és megnyerték a háborút.....
  • FREAK
    csillagászatban is maják, aztékok voltak a legjobbak

hol voltak közben az arabok??? rohadtak a sivatagban.... hatalmas nép, imádni kell őket...
  • Ron Ragm
    ???????????
  • I.C.ram
    :)) hat nnincs igazam? :))
  • I.C.ram
    szerinted a masodik vilaghaboru elott hogy alltak gazasagilag??? a kurva haboru tomte meg a zsebuket. raboltak fosztogattak a nemet mukincseket meg a nemeteknek is adtak el hadipari cikkeket
  • Goodwill
    látom itt csupa szakértő van....
    ez a kedvencem: "szerinted arabok nelkul most lenne elet a romai szamokkal??" :DDD
  • FREAK
    csak EGYETLEN igazolást halljak Szept. 11.-re, és elhúzok a sunyiba

rajta arablelkűek!
  • I.C.ram
    ja olyan vagy mint a geci bush aki lenyirja egesz Afganisztant es utana arra hivatkoznak ha "veletlen" polgarokat olnek le hogy jajj veletlen votl bocsi de hat ok is koszos arabaok puszulniuk kell.
  • FREAK
    naja, mert alattuk van az olaj, amit az amerikaiak vásárolnak.... szóval ki is tart el kit???
  • FREAK
    Mi a szarról beszélsz??? Európában hol éltek arabok, okoska?? Európa szarta Amerikát is, de 500 év alatt az összes országot megelőzték gazdaságilag, technikailag, harcászatilag, mindenhogy, hát kinek van joga ugatni, ha nem nekik???

Az a kurva nagy arab nemzet ugyanúgy él sokezer éve, nehogymá az ő szavuk számítson....
  • I.C.ram
    kurva erdekes hogy Szaud-Arabia, Kuwait a leggazdagabb orszagok koze tartoznak es milyen nemzetesguek hat arabok. a sok olaj-sejk mind arab es tobbet keresnek mint bill geci.
  • Ron Ragm
    Általánosítás...
  • FREAK
    figyi, ha azok a szaros arabok csak egyszer is tettek volna valamit, hogy javítsanak a helyzetükön, én lennék az első, aki melléjük állna, de ezek NEM TUDNAK MÁST, CSAK CIVILEKET ÖLNI ALLAH NEVÉBEN!

És Szept. 11 volt az utolsó csepp a pohárban. Ennek nem lett volna szabad a 21. században megtörténnie, annyira primitív és állatias....
  • I.C.ram
    ehh ez jo nagy marhasag!! szerinted arabok nelkul most lenne elet a romai szamokkal?? vagy a kituno csillagaszati eredmenyei nelkul?? ne csak a jelenben gondolkodj! szerinted az amerikai honnan szarmaznak??? europabol egytol-egyik csak ellustultak a sok penzuk miatt. hu de ruhellem azt amikor valaki azert szeret valamit mert a tv-ben azt nyomjak. pl hu de jo amerika mindig gyoz ok a kiralyak! pfujj
  • FREAK
    olvass bele a Bibliába plz
  • Krinyo
    Palesztina 2000 éves Izrael 50.KINEK VAN TÖBB JOGA?
  • FREAK
    és ha ez fasizmus, akkor az vagyok, de a világnak nincs szüksége egy olyan népre, amelyik tehetlen nyomorában más országok polgárait és építményeit pusztítja

ilyen alapon holnap agyonütöm anyádat, mert nem vagyok megelégedve a fizetésemmel.... üljenek le tárgyalni, és próbáljanak meg jól helyezkedni, de EZT NE CSINÁLJÁK
  • FREAK
    hmmmm, az egész Jézus sztori csak 50 éves lenne????? na látod, ezt nem tudtam....
  • FREAK
    talán azért, mert nem az arabok pénzéből és leleményességéből él a világ.... vegyétek már észre, hogy amit szabad egy USA-nak, azt nem szabad egy arab államnak, egyszerűen csak azért, mert arabok nélkül boldogan élne mindenki (nem lenne több köcsög öngyilkos merénylet), de USA nélkül mennénk vissza a középkorba....
  • I.C.ram
    sok csintalansagot tettek de senki se meri rajuk fogni
  • I.C.ram
    lasd #60 hozzaszolast...
  • Krinyo
    Csak egy példa:Zsidók II.világháború után megakarták mérgezni Németország lakosságát.Vagyis csak a fővárost.3 évig dolgozott a vízműveknél,aztán áthelyeztette magát egy olyan helyre ahol közvetlenűl hozzáférhetett a vízhez.
    De lebukott.Amikor kikérdezték azt mondta hogy a civileket is kiakarták írtani!!!Ez aztán a kitartó munka...
  • I.C.ram
    nem lehet mert az majd kesobb jon..
  • GregSB
    Hmm visszatérve a játékra. Végigcsináltam az első tréninget, megnyílt az Infantry tréning. De ott nicns semi szöveg, és nem működik, kilép a főmenübe ha el akarom indítani. Ez miért van??

Pedig tuti kéne működnie, próbáltam netes játékhoz csatlakozni de azt írta ki még nem teljesítettem valamit hogy erre a serverre belépjek..
  • Lacc
    Tehát ha leszarják akkor az nem gusztustalan?
  • I.C.ram
    a szart szalltak meg egyszeruen elvettek nem is kuzdottek erte... hanem nekik ajendekoztak...
  • I.C.ram
    ok a legnagyobb rasszistak utaljak az osszes nem zsidot...
  • Krinyo
    na peace :D
  • I.C.ram
    semmi antiszemita dolog... a zsidok mindig masra keni a dolgokat...
  • Krinyo
    Freak te mit tennél ha megszálnák Magyarországot?
    TŰRNÉD?
    Izrael 50 éve létezik.Megszálták az Arabokat,és azt mondták mától ez Izrael!Szal van okuk harcolni.Izraelt Amerika támogadtja.Évente annyi pénzt ad fegyverkezésre mint egész Magyarország tartozása!Szal ha majd jönnek a cigók,és új államot alapítanak,akkor majd megnézem mennyire véded őket :DD