60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#498 mert aktivalni kell meg a reget is az emailodre jott egy link meg egy kod azt kell aktivalni -
Xenon #497 De mar regeltem -
#496 persze mert regelni kell elobb -
Xenon #495 Amikor megcsinalom azt irja "No User Record":( -
#494 kovesd az instrukciokat a report for duty menu alatt megvannak szamozva sorrend szerint -
Xenon #493 Amikor megcsinalom ottvan a "log in" gomb de nem menti el:(((((((( -
TneX #492 Szerintem az,hogy én már megcsináltam,azon a gépen,és ez vaalmiért betesz neki. -
#491 Nem tudom mitől lehet .. de úgy hallottam másoknak is volt ilyen.
Online vagy? Van már accountod? Biztos, hogy végigcsináltad? ^.^ stb. hüje kérdésekkel tudnálak csak traktálni ... de ötletem sincs mi a gond nálad -
#490 folyamatosan bovulni fog a kinalat letoltheto verziokkal es azokban elobb-utobb lesz az is -
TneX #489 Nem tudjuk,na húzzál már el innen:D -
TneX #488 Juuj de szép fórum bug:D -
Xenon #487 de a kerdesemre valaszolna valaki????? -
#486 net suxx :D -
TneX #485 De addig szerintem akár le is törölheted:D -
#484 Menj fel netre és takeovereljetek egy szervert ^.^ -
TneX #483 Elméletileg majd előbb-utóbb lehet azt is... -
#482 Ezeket elég ha a monitor elött ülve Önön szórakoztatásodra fennhangon elmondod. Semmi szükség a flame-re. -
Xenon #481 Miert lennek "Tokhuje"? -
#480 nemá........ és ha én csak simán lanozni akarok, akkor mi a szart csináljak? -
TneX #479 Mert tök hülye vagy -
#478 De olyasmi.
Tudod ... ajándék proginak ne nézd a techsupportját.
De lesz ez még jobb ... -
Xenon #477 Megmondana valaki ,hogy amikor megcsinalom a lovoldozo trejninget miert nem enged tovab? -
TneX #476 Akkor most itt van még 1...:D -
#475 Nah, Timber in action:) -
#474 kipróbáltam, de csak pár percre
ez ugye nem fullos verzió??? -
#473 jajj a zaszlokat csereljuk fel hogy amcsi legyen font mert ha nem akkor mar terror-szimpatizans vagyok. csak azert vannak igy a zaszlok mert az A betu elobb votl mint az U a zaszlo archivumban :) -
#472 De ez a topik szerinted miért a Játékosok fórumában van??? NAAA? mert ez egy JÁTÉK címe
Én se megyek az UNREAL fórumba idézgetni a Nahát magazinból csak mert azt jelenti, hogy valótlan.
Tessék szépen ezt a fórumot a játéknak meghagyni -
Xenon #471 De sok a huje itt:)))) -
TneX #470 :D -
TneX #469 Ontopickok vagyunk,hisz az amerikai hadseregről van szó,vagy mi:D -
BÉKE
-
#467 hát én nem LOL-tam.... ez ijesztő, és primitív.... -
#466 NESZTEK. Tessék itten folytatni a vitát. -
#465 *bangs his head to the wall* -
TneX #464 Bin laden kitűző?lol,még jó hogy tegnap nem néztem tv-t... -
#463 sajnos el tudom képzelni, a tegnapi hidas majmokon is Bin Laden kitűző volt....... ennyi erővel akár te is lehetsz terror-szimpatizáns.... -
TneX #462 I.C.ram sikerül a szerverindítás?Nem vagyo annál a gépemnél ahol az ICQ-m be van kacsolva,szal ha oda irsz,akkor nem kapom meg:D -
#461 :))))))))))
nyugi már, ez igenis ontopik, én védelmezem a profi amerikai hadsereget a rongyos arab terroristákkal szemben :) -
TneX #460 Jóvanna:) -
TneX #459 Jó,csak gondolj már bele,el bírnád képzelni innen bárkiről is hogy ugy gondolja,hogy bin laden jól csinálta,és csak igy tovább kamikaze testvéreim hagy szopjanak ezek a rohadt amcsik?Ezt te sem gondolhatod komolyan...innen senki nem állt a terror mögé,csak annyi,hogy nem kéne általánosítani az arabokat ezzel.